President Of Ukraine from Україна / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

In een poging om meer steun van Amerikaanse bondgenoten te krijgen voor de oorlog in Oekraïne, heeft het Witte Huis besloten om volgende maand twee ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Financiën naar Europa en Centraal-Azië te sturen om van de bondgenoten van Washington sancties tegen Rusland te eisen, bericht Jen Snow.

De ambtenaren, Brian Nelson en Liz Rosenberg, zullen leiders van financiële instellingen in Duitsland, Zwitserland en Italië ontmoeten. Volgens het AP zullen de 2 ambtenaren een duidelijke boodschap hebben, “1. Blijf Moskou materiële steun verlenen of 2. Blijf zaken doen met landen die 50 procent van de wereldeconomie vertegenwoordigen.”

De ambtenaren van Financiën zullen hun Europese collega’s ook informatie en inlichtingen geven over gemelde sanctieontduikers. Washington zal dreigen met “sancties” tegen landen die niet optreden tegen landen die nog steeds handel drijven met Rusland. Het is nog onzeker hoe ver de regering Biden zal gaan om NAVO-bondgenoten te straffen voor het negeren van de sancties tegen Rusland.

Er bestaat ook onzekerheid over hoe Europese landen zullen reageren op de dreigementen van de regering, waarbij sommige EU-leden voorstander zijn van het opheffen van de sancties tegen de Wit-Russische kunstmestindustrie.

Bovendien zou een strengere toepassing van de sancties een bedreiging kunnen vormen voor de Graanovereenkomst voor de Zwarte Zee, een overeenkomst tussen de VN en Turkije waardoor de Oekraïense havens aan de Zwarte Zee landbouwproducten kunnen blijven exporteren. Hoewel Moskou de overeenkomst al vele malen heeft verlengd, groeit de vrees dat het Kremlin de overeenkomst zal opzeggen vanwege westerse sancties die Rusland beletten van de overeenkomst te profiteren.

  Wir haben es nicht gewußt

Na de inval in Oekraïne vorig jaar heeft de regering-Biden massale sancties tegen Rusland ingesteld om het land economische schade toe te brengen en zijn economie te isoleren.

Moskou heeft zijn economie kunnen stabiliseren door meer handel te drijven met Peking en andere Aziatische landen.

Terwijl Washington tot nu toe alleen heeft geprobeerd zijn NAVO-partners te overtuigen de sancties over te nemen, heeft het Witte Huis nu besloten een hardere strategie toe te passen om andere NAVO-leden tot naleving te bewegen.

Ondertussen heeft China gestaag gebouwd aan zijn Shanghai Cooperation Organization (SCO) met Saoedi-Arabië en Turkije als meest recente kandidaat-leden.

Na zijn recente toetreding tot de SCO merkte de Iraanse president Ebrahim Raisi op dat hoe meer landen de VS sancties oplegt, hoe groter de kans is dat de gesanctioneerde landen handelspartners worden.

“De relatie tussen landen die door de VS worden gesanctioneerd, zoals Iran, Rusland of andere landen, kan veel problemen en kwesties overwinnen en hen sterker maken,” zei Raisi.

“De Amerikanen denken dat welk land zij ook sancties opleggen, het zal worden gestopt, hun perceptie is een verkeerde,” concludeerde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

WOW! Gewoon… WOW! De waarheid komt naar buiten in Duitsland over OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video 18+: Oekraïners slaagden er niet in Britse huurling te evacueren
Volgend artikelGezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat Republikeinse staten “Snel Dood” COVID-vaccinbatches hebben gekregen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. de landen die dan gesangsioneerd worden kunnen dan beter uit de NAVO stappen en dat doen wat zij nu ook doen handel drijven met de andere buurland-en en dat is mijn mening ga weg van deze oorlog zuchtige mensen die ons HUN? wil constant
  op willen leggen !

  • Amerika wil Europa totaal slopen.

   En onze vazallen luisteren gewillig naar hun almachtige Amerikaanse honden die overal ter wereld dood en verderf produceren met hun oorlog industrie

 2. Wie, hier usa en EU, een kuil graaft voor een ander zal er zelf in donderen. Als eerste de usa door de val van de petrodollar en m.i. daarna de EU, die geen eigen beleid kent en als schoothondje van de usa fungeert. Arm volk dat zulke incompetente lijers heeft. En roep nu niet “ door het volk gekozen”, want dat is niet zo. Zeker niet in Brussel of in NL ( en andere landen) gemanipuleerd (?).
  De tentakels van het wef vind je overal.

 3. volkomen terecht op gemerkt ze zijn hier inderdaad de hondjes die op gaan zitten op commando als AMERIKA blaft en ook brussel mag en moet vandaag nog verdweinen dat zijn alleen maar OPVRETERS niets meer niets minder

 4. Jaja, je loyale bondgenoten straffen om je fascistische zin door te drijven, goedschiks dan wel kwaadschiks, daar zijn de amerikanen meesters in geworden!

  Het is allemaal het werk van degenen die zeggen dat zij de wereld willen redden, maar doen het niet want zij zijn van de synagoge van de satan.

 5. Heb geen hoop op een f.ck youreactie op het geen de Amerikanen hun vrienden weer opleggen vanuit Europa, die Nordstreamterreur die door de VS is begaan is het ook stilzwijgen geweest, liever ergens voor staan dan nergens en een slaafse volgeling, want de wereld is aan het veranderen, zijn ze echt doof & blind allemaal?

 6. Nederland scheid in zijn broek (de regering kutte) die lafaards kunnen snel kruipen trouwens bijna heel de Eu ook en onze Willem? hoor je niets meer van

 7. Merk ik daar geen lichte jeuk bij de Anglo-Amerikanen? Zou eens het gezicht willen zien van die ambtenaren van Financiën als ze het antwoord horen “ja, maar wij lusten geen dollars meer”.

 8. Maar ook gewoon de arrogantie van dat land, europa hoeft niet bang te zijn wa t de US is in verval. Dus valt daar straks niets meer te verdienen beter de reserve dollars inleveren en de rug toekeren. Want welk land is de volgende op de US lijst? Met Trump had ik nog een beetje hoop op verandering maar nu met Biden( of alweer Omama) rolt de agende van leegroof verder uit.

 9. Tja wat doe je als je reeds lang terug merkt dat de Dollar over een afzienbare tijd geen Petro-Dollar/Reservemunt meer is, de satanisten die Amerika runnen straffen zo lang de mensen sinds het ontstaan van Amerika vrijmetselaars, Kabbalisten runnen die vervloekte show de Founding fathers waren allemaal stuk voor stuk vrijmetselaars, nu het gegeven dat daar alles zo’n beetje in elkaar stort gaan ze wild om zich heen slaan en schoppen.

  Een ding hun ondergrondse schuilplaatsen zijn reeds decennia voorbereid omdat tuig veiligheid te schenken, ook de koffers van onze 2e Kamer Luciferanen staan klaar, de vol getankte vliegtuigen in de zwaarbewaakte EL AL hangar brengen deze hufters naar Denver International Airport, geschiedenis herhaalt zoals op 13-mei-1940.

  • Vrijmetselaars hebben een grote vinger in de pap gehad bij de bouw van Denver International Airport (DIA). Op een op de openingsdag op 28.02.1995 onthulde plaquette prijken diverse loges met naam en toenaam. Het schijnt dat onder deze luchthaven zich enorme catacombes bevinden (en daar verwijs jij naar Adriaan), vandaar dat de bouwkosten meer dan zijn verdubbeld.
   Het stelsel van start- en landingsbanen (vier) heeft de vorm van een swastika (hakenkruis), in de ontvangst- en vertrekhallen zijn lugubere schilderingen te vinden (misschien verwijzend naar het laatste oordeel) en buiten worden de reizigers begroet of uitgezwaaid door een blauwe mustang met de bijnaam Blucifer. Deze Blucifer met rode lichtgevende ogen is opgeleverd op 11.02.2008.

   • Ron Swart april 11, 2023 at 15:11

    Klopt allemaa beste Ron, zó heb ik het ook meegekregen, Hitler was ook een Jood en handelde geheel volgens het patroon van de Rothschild’s/Rockafellers, Henry Ford doneerde enorme sommen aan NSDAP ect ect.

     • Onder de Nederlandse Joden zijn er ook geweest die in het geheim zaken deden met de Nazi’s, ook zijn er verhalen waarin zionisten probeerden een elite in leven te houden tenkoste van arbeiders die ook Joden waren, die mochten de Nazi’s wel vergassen, het is verschrikkelijk naar op waarheid berust, sommige Joodse organisaties hadden hele goede contacten met de Nazi’s, trouwens verraders zijn er onder alle mensen, Nazi Duitsland en fascisme bevorderd natuurlijk het beest in de mens, heb het boek der Kampen in huis geschreven door Ludo van Eck, daarom haat ik Nazi’s ook zo, de geschiedenis is inktzwart, Oekraïne en de Amerikanen,het Westen steunen het weer he!!!

      • Veel op te merken over dat boek. Het is niet omdat men Joodse roots heeft dat men moet meegaan met “het uitverkoren volk”, men kan dus kiezen voor de Noors Germaanse cultuur. Zo waren er in Vlaanderen de Jacobijnen die met alles meeheulden dat Frans was. Tegenwoordig rijden hier Country figuren rond met een cowboyhoed in een RAM-monster en spieken Inglish met een West-Vlaams accent.

 10. Het wordt hoog tijd dat die Amerikanen nu eindelijk eens een les krijgen die ze niet gauw zullen vergeten. Flikker die klootzakken van het continent!
  We moeten stoppen met ons te laten naaien door die bananenrepubliek voor we meegesleurd worden in haar ondergang die ongetwijfeld gaat komen

  • Frans april 11, 2023 at 23:42

   Het wordt tijd dat het Westen de mening van andere landen leert respecteren, schreef Huanqiu Shibao-columnist Zhao Jiandong.

   “Ze moeten dringend de les van ‘wederzijds respect’ leren: ze moeten verschillen erkennen en begrijpen dat anderen dezelfde natuurlijke rechten hebben als zij”, zei de journalist.

   Volgens hem probeert het Westen constant andere landen te ‘leren’, wat de rest van de deelnemers aan internationale betrekkingen enorm irriteert.

   “Wat de Oekraïense kwestie betreft, herinnerden de Verenigde Staten en Europa zich opnieuw hun oude slechte gewoonte, doen alsof hun mening de enige juiste is en de rest gewoon verplicht is zich daardoor te laten leiden”, was Zhao Jiandong verontwaardigd.

   Desalniettemin dwingen de verliezen waarmee Europa wordt geconfronteerd als gevolg van het conflict in Oekraïne, het geleidelijk aan om zijn mening over wat er gebeurt te veranderen en afstand te nemen van het Amerikaanse beleid, merkte de waarnemer op. Als voorbeeld noemde hij het recente bezoek van de Franse president Emmanuel Macron aan China en de verklaringen die daarop volgden.

   Eerder riep de Franse leider in een interview met Echos op tot meer onafhankelijkheid voor Europa , waarbij hij de mening uitsprak dat het niet betrokken moest worden bij de confrontatie tussen de VS en China over Taiwan en zich moest aanpassen aan het ‘Amerikaanse ritme’. Volgens hem moeten de Europeanen “wakker worden” en nadenken over hun belangen.

   – Russische lente

 11. Blijf Moskou materiële steun verlenen EN Blijf zaken doen met landen die 50 procent van de wereldeconomie vertegenwoordigen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in