Vers geplukt van de website (https://www.younggloballeaders.org/) de Nederlanders die het verschil gaan maken richting een meer inclusieve en duurzame toekomst. Deze mensen zijn geselecteerd omdat ze inspireren, verbinden en transformeren, schrijft gastauteur Niccos.

Karien van Gennip

Yousef Yousef

Dennis Karpes

Rose Damen

David Skilling

Philipp Jan Flach

Stacey Tank

Hajo van Beijma

Coen van Oostrom

Katrin Ley

Ronald de Jong

Daniel de Boer

Sarah Nicholls

Daan Roosegaarde

H.R.H. Prince Jaime de Bourbon de Parme

Op de WEF YGL website lezen we hun visie en missie, wat deze mensen meebrengen en wat ze beogen.

Visie & Missie

Het Forum of Young Global Leaders versnelt de impact van een diverse gemeenschap van verantwoordelijke leiders over grenzen en sectoren heen om een meer inclusieve en duurzame toekomst vorm te geven.

Inspireren

YGL’s zijn gemotiveerd om hun talent en invloed te gebruiken om een kracht ten goede te zijn. We cultiveren collectief en individueel leiderschap om geïnformeerde, visionaire wereldwijde veranderaars te helpen ontwikkelen.

Verbinden

YGL’s geloven dat ze door hun diverse vaardigheden, ervaringen en netwerken te bundelen samen meer kunnen bereiken. We bevorderen samenwerking in het wereldwijde publieke belang.

Transformeren

YGL’s zijn baanbrekend en gedurfd. We identificeren en verdedigen manieren om hun impact op te schalen, te versterken en te versnellen, om meer verschil te maken in hun gemeenschappen en daarbuiten.

Informatie over ons

Onze groeiende lidmaatschap van meer dan 1.400 leden en alumni van 120 nationaliteiten omvat maatschappelijke en zakelijke innovators, ondernemers, technologiepioniers, opvoeders, activisten, kunstenaars, journalisten en meer. In lijn met de missie van het World Economic Forum proberen we publiek-private samenwerking in het wereldwijde publieke belang te stimuleren. We zijn verenigd door de overtuiging dat de dringende problemen van vandaag een kans bieden om een betere toekomst op te bouwen over sectoren en grenzen heen.

  Demonstratierecht, ammehoela

Wat ik lees

De Young Global Leaders vormen een organisatie van geselecteerde mensen die uitvoering geven aan de ideologie van het World Economic Forum. Ze worden gefaciliteerd in het vergroten van invloed op nationale en internationale podia. Ze beïnvloeden met name de politiek en de media, maar zitten overal.

Dit zijn geen democratisch gekozen mensen, maar zij pretenderen wel voor alle burgers ‘het goede’ te doen. Dat ‘goede’ is wat het World Economic Forum goed acht, het WEF wat zelf ook niet gekozen is door burgers. Stonden deze mensen vooraan in de rij toen arrogantie werd uitgedeeld?

Als deze vijftien mensen nu even nadenken en bij zichzelf nagaan in hoeverre het moreel verantwoord is om deel uit te maken van een ondemocratische organisatie die poogt haar ideologie op te leggen aan het hele volk, dan willen zij zich hopelijk uitschrijven als zogenaamde Young Global Leader.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Klaus Schwab: “Wij zijn er zeer trots op dat wij met onze Young Global Leaders in elk kabinet doordringen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet MIT bevestigt dat RNA-vaccins door de maag en darmen kunnen worden opgenomen, dus hoe zit het met mRNA-vaccins bij vlees van consumptiedieren?
Volgend artikelIn video 18+: Oekraïners slaagden er niet in Britse huurling te evacueren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Keer 100, maal 1000.
  Al deze Young Global Leaders (de brutale hoogmoed) met connecties naar honderden bedrijfjes in Nederland,
  met tientallen zogenaamde èhxperts die meer en meer van de sneeuwvlokje generatie zijn.
  Die alleen maar draaiboek-agendapunten uitvoeren.
  Het zijn de mensen die -als je met hun in contact komt- nooit buiten werktijd bezig zullen gaan met
  kwesties waar ze ‘het wel mee eens mee waren’.

  Net als bij de voorgaande Big Reset.
  Het zijn niet alleen de bejaarden waar ze (Cabal) vanaf willen.
  Ze willen vooral af (beinvloeden) van de kinderen uit de jaren 70/80, want die hebben
  de beste helicopter-view over de tijden/gebeurtenissen voor, en na die tijd.

    • En dan?
     Dan kom je uiteindelijk uit op tienduizenden namen.
     Dan moet je ook namen vanuit mainstream media, politiek,
     oorlogsapparaat, big-pharma, etc. etc.

     Mijn advies…..begin er niet aan.
     Want je zult zien dat er zelden iemand in je buurt woont, om eens goed aan de tand te voelen.

     Blijf de tweedeling sinds coronamaatregelen in stand houden.
     Werk niet mee, of met mensen die hieraan mee hebben gedaan.
     Spuug de hypocriete meelopers uit.

     Er komt een tijd dat ze ons (om het zo maar te zeggen) hard nodig hebben.
     Ga niet voor deze mensen kruipen. Laat hen maar zoveel mogelijk betalen.

 2. Ze beïnvloeden met name de politiek en de media, maar zitten overal.
  En dit feit brengt ons allemaal bij HET probleem.
  De voorbereidingen zijn al lang bezig.
  De uitvoering is goed op gang gekomen.
  De brede laag van de bevolking is te bang om zelf te ervaren, te zien te horen.
  Volgens mij is het nog steeds ontzettend belangrijk om de WAARHEID te BLIJVEN VERTELLEN.
  Want alleen met de brede steun van de mensheid, mag de mens blijven bestaan als mens.
  Anders is in deze wereld alles voorgoed voorbij.
  Succes wakkere mensen.

 3. In 3jr tijd heeft de cabal een hel op aarde opgetuigd. Dat had dus ook net zo makkelijk een hemel op aarde kunnen zijn!!!

  Laten we dat met zn allen eens echt gaan beseffen en gaan inbrengen in gesprekken!!! Dit is een waarheid waar niemand meer omheen kan.

  De elites creëren een hel op aarde met al hun crisissen, terwijl ze met al dat geld (ONS GELD) en al die energie (ONZE ENERGIE) ook een hemel op aarde hadden kunnen bouwen!!! In 3jaar tijd hebben ze alles ontwricht.

  Ze hadden ook in 3jaar tijd heel heel heel veel problemen kunnen oplossen!!! Triljarden dollars en euro’s zijn verbrand aan zaken waar de mensheid helemaal NIKS aan heeft!!! Door mensen waar de mensheid helemaal NIKS aan heeft!!!

  ZE hebben niks opgelost behalve onze vrijheid… en binnenkort onze welvaart!!!

  WE worden in de val gelokt. Keer op keer op keer!!! ZIJ hebben in 3jr een eerste aanzet gedaan om daadwerkelijk een hel op aarde te creëren en ze bouwen driftig door. Al dat geld (ONS GELD) en al die energie (ONZE ENERGIE) had ook kunnen worden gebruikt om een hemel op aarde te bouwen!!!

  Conclusie… het enige dat een hemel op aarde onmogelijk maakt, zijn alle WEF demonen en elites die ons NU gijzelen n al ons geld en alle energie tegen ons gebruiken!!!

  • hear hear.
   het zijn nutteloze inhumane eters die levens van anderen kapot maken voor macht over en of pluche/geld/erbij horen.

   ze verdienen het niet om te leven.

 4. Ik doe net de voordeur op en er zit een kikker op de stoep, volkomen bewegingloos. Het zijn enge beesten want ze kijken je even gefixeerd aan en springen ineens onverwacht een kant op die je niet wil. Ik doe de deur dus weer dicht voor hij naar binnen glipt.

 5. Ik krijg overal als antwoord; “en wat GIJ daartegen doen?”. En uiteindelijk kiezen ze (ho, we mogen gaan stemmen!) een Rutte en Macron.

   • @John… de jehova’s lossen niks op, maar het helpt wel om te beseffen en te berusten dat we in de eindtijd leven. De vraag is echter of het onze eindtijd wordt of dat de elites gaan eindigen. Het ego is op en voordat wij in het Gods-bewustzijn komen, willen ze ons mentaal verwoesten zodat we in het ego blijven, alleen in een kapot ego dat nergens meer wat van begrijpt. De informatie oorlog, scholen, media, politiek, social media, de gifspuiten, de chemtrails, de 5G… het heeft allemaal als doel om te voorkomen dat wij na de dood van ons ego in het bewustZIJN komen. Alles heeft als doel ons te degeneren tot transhumane 100% programmeerbare slaven zonder bewustZIJN.

    Ik heb ook met de Jehova’s gepraat, maar zij volgen ook weer blind een boek ipv de ziel/het bewustZIJN. Ze zijn bewuster dan velen, maar nog steeds veel ego. Het ego is de slaaf van angst in ons, het ego is waar we aan kapot gaan. We moeten uit de IK, uit het ego, terug naar Gods-bewustzijn, nul angst en alleen nog pure liefde. Ik bid voor ons allemaal. God is alles. Eerst is God buiten ons, dan blijkt God in ons en dan realiseert God dat God alles is. Wij zijn één, alleen de psychopaten zijn zulke monster egoïsten dat ze niet kunnen bestaan als wij allemaal één worden. Psychopaten sterven heel snel uit zodra WIJ de eenheid van het Gods-bewustzijn realiseren. Daarom doen de psychopaten ALLES om ons bang en verdeeld te houden.

    LAAT ZE NIET IN JE KOP!!! Wordt één met God/liefde. Niemand wil wat de handvol psychopaten willen… NIEMAND.

   • In Amsterdam was de enige wijsheid ik hoorde, bij de bange linkse kliek die zo immers hard kunnen neuken, over de achterlijkheid van de Jehova’s. Zo moest ik vertrekken. Tot die tijd wist er ik weinig van, net als Wilders. Ik begreep daardoor dat er wel iets in moet zitten als zulke debielen ertegen zijn. Stoere verhalen hoorde ik ook van een Rotterdammer die een Jehova’s Getuige bij de deur op twee plekken zijn been had gebroken. Ik praat met iedereen als ik toevallig zin hebt, of niet. De burgerlijke angst is hét complot. Het ging trouwens over de MANIER om deur aan deur te gaan, voor welk doel ook. Niet over de inhoud, daar is toch niemand in geïnteresseerd. Trouwens niemand komt er ooit aan toe, ze zijn veel te bang dat hun al weke kwetsbare verstand wordt aangetast. Ik heb erover geschreven in Engeland. Is corona verwonderlijk? Kennen ze iets anders dan manieren?

   • Het vermogen om de werkelijke stand van zaken te onderscheiden en de ware kleuren van mensen te zien, is de basisvereiste om het Pad te betreden.

    Helena Roerich

   • Er zijn ook clubs die echt iets te vertellen hebben waar ze een portier hebben of me psycho-analyseren. Ik ga af wie iemand is. De cognitieve status van een wetenschappelijke theorie. Afgunst. Ja deze kleine mensen moorden enkel als ze er toch niets voor hoeven te doen. Zie de misdaad van commissie en omissie. Maar één Jehova die aan de deur kwam had in de misdaad gezeten, hij zei dat om sympathiek te zijn, hij ging er misschien maar van uit dat ik ook misdadiger ben.

   • Nee, als je een greintje ziel hebt, heb je een heel spannend leven. Maar het gaat er weer om, niet alleen wie het zegt maar wie het hoort (of indirect opvangt). Zo is D66 de grootste tegenstander van alles wat geloof is. Het zijn concurrenten; de manieren van orgaandonatie en vaccinatie zijn afgekeken van de Jehova’s.

 6. Luisterde naar npo1 radio om aantehoren hoe 15 min steden goed voor “ons” zou zijn.

  Met nadruk op Ons
  Wij niet zij
  En dat we niet bang hoefden te zijn voor het socialistische karakter omdat het niet was bedoeld om ons op te sluiten.

  Druppel druppel drup drup.

  En in de lijst van vaardigheden zitten zoals altijd geen vaardigheden behalve denkers die vinden voor een ander te moeten en mogen denken.
  Maar voor zichzelf denken.

  In een wereld waarin blijkt dat monepoly uit de lucht getovert fiat geld Niets waard blijkt of ubberhaubt was,
  zijn de enige vaardigheden kunnen werken met je handen EN je hersenpan.

  Denken EN Doen Dus.

  • Ze moeten echt eindigen, alles wat meewerkt aan dit monsterlijke plan moet de komende anderhalf jaar worden vernietigd… anders is het klaar met de mensheid.

   Ik zie alles inmiddels als één groot concentratiekamp. Radio is de kamp hersenspoel radio, tv is de kamp hersenspoel tv, politiek, internet, gemeentes, scholen, bedrijven… het is allemaal concentratiekamp. We leven in een open concentratiekamp dat langzaam en steeds sneller wordt afgesloten. Ondertussen hoor ik op de achtergrond dat staatbosbeheer bezig is om alle bomen die ze kunnen vinden om te zagen. Ik hoor sproeivliegtuig na sproeivliegtuig overvliegen. Vogels zijn allemaal muisstil. We worden vernietigd op een schaal en in een tempo dat niet voor te stellen is.

   En dan gaat de antichrist van BBBayer, Kartellientje, met Frans de opperdemoon Timmermans praten over de stikstofleugen.

   En we staan erbij en we kijken ernaar, meer niet. Het lukt ons maar niet om te verenigen. Op twitter zijn er letterlijk honderdduizenden die de juiste tweets lezen, maar ze doen NIKS. WIJ zijn een groep die zo groot is dat we de demonen en hun politiemacht (en zelf hun leger) met gemak platlopen, maar we doen NIKS.

   • @ Naam:* (WIJ zijn een groep die zo groot is dat we de demonen en hun politiemacht (en zelf hun leger) met gemak platlopen, maar we doen NIKS.)

    Mijn opa R.I.P. zij altijd, zodra de koelkast leeg is, en de rekeningen niet meer betaald kunnen worden. Raakt er paniek uit, en zal er massaal opstand uitbreken. En tot die tijd gaat er helemaal niets gebeuren. En binnenkort zal dit werkelijkheid worden https://www.youtube.com/watch?v=vWkepoLUZfs En dan is er geen weg meer terug, een Digitale gevangenis..

    • Discobol april 11, 2023 at 10:13
     Mooi gedaan filmpje! Het deed me wel wat denken aan de centrale staten in de VS, zien er eigenlijk ook wel een beetje zo uit. Alleen daar nog af en toe een Burger King of zo. En uitgedroogde tuintjes.

 7. Young global arsholes die op onze democratie schijten en een ouwe nazi lul achterna lopen ,weer een zootje nsbers erbij die de dictatuur optuigen. Arrogante klojos die hun hachje proberen te redden ten koste van de bevolking. Ongekozen zelf benoemde dwazen die zich voor een onwerkelijk en onmenselijk karretje laten spannen. Zij zijn de werkezels van het wef.

 8. Op deze lijst ontbreken in ieder geval ons ongekozen staatshoofd Bilderbergbilly & zijn ‘lieve en begaafde’ (en gangsterliefje) Mabel van Oranje – van Wippestein Smit.

 9. YGL Jaime de Bourbon de Parme (1972), tweelingbroer van Margarita, is tevens ridder van het ultrageheime genootschap de soevereine militaire orde van malta (smom). Dit geldt ook voor zijn broer Carlos (1970).
  Jaime is de jongste zoon van (prinses) Irene van Lippe (1939) die zichzelf heel verbonden vindt met de natuur en ze heeft daarom het – elitaire – NatuurCollege opgericht. Toen in 2021 na tig jaar weer F1-races werden gereden in Zandvoort hield zij zich oorverdovend stil, want neef pandjesprins Bernhard von Vollenhoven (1969) is eigenaar van het circuit en daarom konden de rugstreeppadden, wisenten & natuurliefhebbers dit maal niet op Irene rekenen.
  Oh ja voor ik het vergeet: ‘onze’ Max Verstappen (1997) rijdt onder nummer 33 en is dus een Deep State-puppet.

 10. Het WEF is een uitgezaaide kanker. Dat gaat snel. Wat doe je er nog aan als het stadium 4 heeft bereikt? Eigenlijk niks. De kanker verteert de gastheer als je het niet kan genezen met alle kracht en macht.

  • Dit dus… we kunnen alleen nog loslaten en wachten tot alles instort en ons daarna heel sterk mengen in de wederopbouw.

   Stel jezelf de volgende vraag… wil je onderdeel zijn van de val (het sterven/instorten) of de wederopbouw die daarna komt?

   De wakkeren kunnen beter hun krachten gaan sparen en hun rust vergroten, want die gaan we nog hard nodig hebben om de koers te wijzigen. In het WEF plan praten ze over ’the narrow window of opportunity’. Dat is het moment nadat alles instort. Als de wakkeren op dat moment de macht grijpen, kunnen WIJ de koers gaan bepalen.

 11. Omdat Emmanuel Macron momenteel in Nederland is voor een staatsbezoek, zet ik zijn naam – wellicht ten overvloede – er bij en degenen die gisteravond de gebruikelijke toespraken hielden tijdens het staatsiediner in paleis op de Dam uit hoofde van hun functie als staatshoofd, zijn dus beiden een YGL.

 12. Young Global Leaders = onvolwassen mensen… net hierom zijn ze uitgekozen, ze zijn onwetend over de essentie …
  Hier in Vlaanderen zijn deze groepen “aftakkingen” van de RESET =

  “Tegenwind / Headwind” – “Terra Futura” – verbindingen zoeken in VUUR of WATER omdat ze hun “natuurlijke éénheid” verloren zijn – “Unity in Light / Love / Energie” omdat ze hoog gebrek hebben aan “licht / Liefde / Energie” … alle “licht instellingen”, zij het “light body” of “licht werkers”… en zo veel meer… ALLEMAAL Totalitaristische groeperingen die de mensen “in slaap dienen te houden” met de verkoop van MEGA Valse Spiritualiteit ….komende van de “ILLUMINATI” = de Valse Verlichten vanuit Amerika die zich hier zijn komen vestigen sedert meer dan 40 jaar of de mensen die “hun” stellingen overnamen waarvoor ze héél veel geld betaalden !

  ALLEMAAL op zoek naar hun “WARE Verlichting” !

  ***

 13. Wat wil je met al die distopen als je maar 500.000.000 mensen over wil overhouden op de planeet?
  Er is niks duurzaams aan als de mens van de planeet is weggevaagd.
  Voor die lui, een bounty island in een distopische zee?

 14. Daar zit dus niemand bij die effectief iets produceert, behalve veel blabla in bijeenkomsten voor éénsgezinden waar zo goed voor betaald worden, elkaar opnieuw uitnodigen en subsidies voor krijgen. Het is een cirkel die zichzelf in stand houd.

 15. De nieuwe wereld gaat uit van liefde voor de hele mensheid, we gaan leven in economische gelijkheid.
  de voordelen voor iedereen zijn niet te vergelijken met nu. b.v. alles is te betalen met een cart die voor ieder hetzelfde bedrag dat bestaat uit de opbrengst van het werk dat ieder verricht voor allen. er is dan geen wapenindustrie meer nodig ook geen leger of politiemacht geen politieke partijen en vul zelf maar verder in.
  dit alles en nog veel meer is beschreven in het boek van Edward Bellamy geschreven in 1886 genaamd :in het jaar 2000: lees en verwonder je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in