VS: 70% van de Covid-positieven droeg altijd een mondkapje

3
Foto: Twitter

Deze statistiek van het Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention (CDC) stelt nagenoeg dat mondkapjes geen bescherming bieden tegen Covid-19. Waarom worden deze gegevens hier ten lande niet openbaar gemaakt?

Amerikaanse CDC-statistieken:

70,6% van de Covid-patiënten heeft het mondkapje ALTIJD gedragen
14,4% vaak
7,2% soms
3,9% zelden
3,9% nooit

Foto: Twitter via Unsermitteleuropa

Lijnvliegtuig schopt gezin eruit en annuleert de vlucht omdat baby geen mondkapje draagt

  Zweden stopt met PCR-tests - RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoord
Vorig artikelVoormalig presidentieel adviseur Stone adviseert Trump om staat van beleg toe te passen in geval van verkiezingsfraude
Volgend artikelLeeg wanneer Joe Biden een bijeenkomst houdt – massaal publiek voor Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hoe het mogelijk is, dat een leugen in stand kan worden gehouden terwijl de cijfers iets geheel anders aangeven?
    https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/13/de-nep-pandemie-in-cijfers-hoezo-oversterfte/

    Er is geen deugdelijke wetenschappelijke studie gedaan, de PCR test is een flipperkast met allerlei mogelijke uitkomsten, maar niet het nepvirus uit Wuhan.
    https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/12/mega-fraude-het-nieuwe-coronavirus-bestaat-helemaal-niet-er-is-geen-onderzoek-gedaan/

  2. Heb 18 maanden geleden, al de muilkorf dozen, gefotografeerd, waar dit opstond, en doorgestuurd naar iedereen die ik kende, ook naar de ( ALLE)corrupte politiekers , maar heb van de sheeple en politieke sociopaten, nul komma nul reactie gehad.
    Iets van hoog en boom nu !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in