Roger Stone, screenshot YT, NBC News

De Democraten plannen allerlei scenario’s om van Trump af te komen. De voormalige presidentiële adviseur Roger Stone vreest zelfs voor verkiezingsfraude of -vervalsing. In dit geval moet Trump hard optreden tegen zijn tegenstanders.

In een interview met Alex Jones verklaart Roger Stone dat hij er vast van overtuigd is dat Donald Trump de verkiezingen zal winnen. Het is echter te verwachten dat de Democraten en hun aanhangers zullen proberen de verkiezingen te manipuleren of zelfs te vervalsen om te voorkomen dat Trump zal winnen, meldt Freiewelt.

In dit geval adviseert Roger Stone dat Trump de staat van beleg – een buitengewone rechtstoestand op grond van een publiekrechtelijke bekendmaking van een overheid dat de normale toestand en wetgeving tijdelijk niet meer van toepassing is – zou moeten opleggen [zie ook het Spiegel artikel]. Dan kan de president mensen laten arresteren die de verkiezingen hebben gemanipuleerd. Hij noemt bekende namen uit de Silicon Valley omgeving, zoals Facebook oprichter Mark Zuckerberg of Apple baas Tim Cook. De Clintons zouden ook betrokken kunnen zijn bij de manipulaties.

De FBI en de federale autoriteiten moeten ieder geval toezicht houden op de verkiezingen en, indien nodig, stembiljetten beveiligen om manipulatie of vervalsing te voorkomen.

De verklaring van Stone laat zien hoe momenteel geen van beide partijen de andere vertrouwt in de Amerikaanse verkiezingscampagne. De Democraten beramen gretig hoe ze op andere manieren een staatsgreep tegen Trump kunnen plegen als hij niet vrijwillig het ambt verlaat.

Massale linkse verkiezingsfraude in de Verenigde Staten

Media blackout: Zwarte man zwenkte zijn SUV met opzet in blanke jongens - geen haatmisdaad aanklacht
Vorig artikelHomoactivist zegt dat hij de voormalige Amerikaanse president Barack Obama oraal heeft bevredigd
Volgend artikelVS: 70% van de Covid-positieven droeg altijd een mondkapje
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Gezien op twitter:
  1) zet een unieke code op elk stembiljet
  2) maak een overheidssite waar alle codes van de binnengekomen stembiljetten staan
  3) zeg tegen de mensen dat ze een foto van hun code moeten maken
  4) zoek op de website naar je code en als je er niet bij staat is je stem verdwenen
  Volgens mij is dat wel redelijk waterdicht te noemen.

 2. Heel simpel gezegd zijn deze verkiezingen de laatste in de VS, want wat de uitkomst ook is, de andere partij zal deze niet accepteren.
  Dit noemen we burgeroorlog, als democratie niet langer meer werkt en verkiezingen worden gemanipuleerd.
  Wat een gedoe allemaal, hier in Nederland laten we gewoon iemand afschieten als de verkiezingen verkeerd uitpakken, of mensen aanvallen zodat ze hun zetels niet kunnen bezetten zonder levens gevaar. Daar hebben we de staats veiligheid voor, in de VS is het mij onduidelijk welke overheids diensten de dienst uitmaken maar dat ambtenaren de politiek gaan besturen is als de aap die de orgeldraaier verteld welke muziek het orgel moet spelen….

  De bedelaar die u zegt hoeveel geld u moet geven is ook geen bedelaar meer maar een overvaller.

  In de VS word ook onze politiek bepaald, net als onze economie. Persoonlijk verwacht ik half november een burgeroorlog in de VS, die verspreid over het land plaats vind en opflakkert. Hier zullen onze gasten met andere gebruiken van de situatie gebruik maken, en de kans is groot dat waar de moslim gebieden zal toe-eigenen de negert gebieden zal plunderen en net als de sprinkhaan zal migreren.

  Fluïde plunderaars zeg maar, en gezien er in en rond Parijs alleen al honderd duizenden zitten die met de auto op 5 uur rijden hier kunnen zijn zou ik als ik hoofd van land of veiligheidsdienst was niet meer slapen. Met Dijon afgelopen juni in het achterhoofd kan de burger enkel nog bidden en hopen dat de buurman word afgeslacht en zijn vrouwe en dochters worden kapot verkracht.
  Dijon was een actie van enkel honderden Chets / Tsjetjenen en iets dat met enige doortastendheid vanuit overheids diensten geen 24 aan terreur tijd had gehad , laat staan drie dagen en nachten…
  Maar wat kun je verwachten van personeel wat bij de Bataclan met zwaar bewapende militairen twee straten verder liever een slachting laat plaats vinden dan zelf een beslissing te durven nemen. Een land waar politie nu vraagt om bescherming…..sorry, als dat niet triest is. Lijkt me dat je als staat dan failliet bent qua geloofwaardigheid.

  Maar als honderd duizenden gaan bewegen spreken we een totaal andere taal. Dat is het moment dat bruggen en tunnels direct moeten worden opgeblazen en dat gebieden moeten worden opgeofferd om andere plekken nog even ruimte te geven tot vluchten. Mobiele zendmasten zijn hun voordeel, dus die ook direct weg, zonder communicatie draagt de trommel / jungle telegraaf ook maar een kort stukje, zeker in onze wereld….
  Ons leger zal er niets aan kunnen doen, kunnen doen, durven doen, überhaupt het probleem kunnen bevatten. En dan “onze” politici die niets zullen en willen doen behalve tot kalmte manen en hun medelijden of leven uit te spreken voor slachtoffers, roepen dat we offers moeten brengen en ondertussen zal hun familie op het vliegtuig zitten naar andere continenten. Offers weet je wel….

  Jankende burgers die altijd VVD hebben gestemd en nu rondjes lopen in hun voortuin, niet bevattend dat hun NOS altijd heeft gelogen, dat hun Elsevier hierover niets heeft gezegd…..dat hun geweldige Markje steeds maar lachend op TV verteld over onderste stenen en begrip en nu ineens nergens te vinden is behalve in zijn inbouw kledingkast met een VVD stropdas om de nek en het andere eind aan een kledingrek, broek op de enkels….over shitbags gesproken…

  Ik ben benieuwd, maar het beeld van grote colonnes gestolen wagens met doorgedraaide Afrikanen die enkel bloed willen zien en proeven en alles blank zullen verkrachten en vermoorden is denk ik niet echt een onmogelijkheid. Meer cultureel bepaald denk ik.

  We kunnen ons nu enkel voorbereiden en mondkapjes af is het eerste, daarmee kunnen we misschien preventief lokale handlangers uitschakelen, scheelt enorm als er geen lokale bekendheid is qua guerrilla…..?

  We gaan het zien.

  En eigenlijk, het is me ondertussen alles waard om zowel VVD als Groen Links compleet kapot te zien gaan en ze in hun creperen nog even in puin te kunnen trappen.
  Dat is denk ik een nette ruil voor het stelen van mijn erfgoed en mijn rechten, van mijn vrijheid en veiligheid. Ik niks, zij niks.

  Ze mogen allemaal kapot. Liever gisteren dan vandaag ook nog.

  Laat de spelen maar beginnen.

 3. Dat is de enige menier om grip te krijgen op de linkse corruptie. Maar dan moettie wel tenminste een leger eenheid mee hebben, of de nationale garde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in