Screenshots via Twitter

In de laatste sprint van de kandidaten naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 3 november ziet men bij elke verkiezingsbijeenkomst van beide kemphanen een wereld van verschil. Terwijl Joe Biden wordt ontmoet door lege straten, staan er lange rijen voor de festiviteiten van Trump.

Later deze week zou het tweede debat tussen president Donald Trump en de democratische kandidaat Joe Biden hebben plaatsgevonden. Met betrekking tot de Covid-19 ziekte van Trump onlangs, wilden ze dit digitaal uitvoeren – ondanks het feit dat de president sindsdien zowel volledig hersteld als symptoomvrij is en sporen van antilichamen heeft.

De staf van Trump was het er niet mee eens omdat men dacht dat Biden er baat bij zou hebben, omdat hij dan de hulp van technische hulpmiddelen zou kunnen inroepen om zich te weren. Daarom werd besloten het tweede debat op te schorten. Trump kondigde toen aan dat hij in plaats daarvan de tijd zou gebruiken voor zijn massale bijeenkomsten.

Toen Biden en zijn vice-presidentskandidaat Kamala Harris onlangs naar Arizona reisden om campagne te voeren, echoden de straten leeg.

Dit was de opkomst bij Biden en Harris.

Het was des te feestelijker in Florida waar Trump op maandag aankwam – met de gebruikelijke lange wachtrijen werd het terrein tot aan de laatste man gevuld, waar ze de president met gejuich en eerbetoon verwelkomden.

Hoe Trump de vijandige mainstream media op hun plaats zet

  Wannabe gangster bluft met zijn pistool online en schiet zichzelf voor zijn flikker
Vorig artikelVS: 70% van de Covid-positieven droeg altijd een mondkapje
Volgend artikelIndiase man onthoofdt zijn vrouw en brengt haar hoofd naar het politiebureau
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in