Nadat een politieke meerderheid in het Deense parlement hiermee had ingestemd, is een voorstel doorgedrukt dat immigranten die tot een gevangenisstraf zijn veroordeeld, met inbegrip van voorwaardelijk, het Deense staatsburgerschap niet zullen kunnen verkrijgen.

Volgens Mathias Tesfaye (sociaaldemocraten), minister voor Immigratie en Integratie, zijn de nieuwe regels bedoeld om een signaal af te geven dat misdaad ernstige gevolgen heeft.

Als je het Deense staatsburgerschap wilt en de rechten die het geeft, zullen we je dat niet meer geven als je een misdaad hebt begaan en een gevangenisstraf hebt gekregen, zegt Tesfaye tegen de Deense media.

Kritiek

Terwijl de sociaal-democratische regering en Venstre, de conservatieve Volkspartij en de liberale alliantie het eens zijn, zijn de andere rode steunpartijen kritisch, en de Deense Volkspartij vindt in plaats daarvan dat de regels niet ver genoeg gaan.

Een ander punt van de nieuwe regels is dat meer vragen in de burgerschapstest over Deense waarden zullen gaan. Ook de werkvereisten worden aangescherpt.

In 2018 werd de eis ingevoerd dat immigranten die het Deense staatsburgerschap krijgen, een belofte moeten ondertekenen om de grondwet te volgen en de fundamentele Deense waarden en rechtsbeginselen te respecteren.

Deense jongen wordt gedwongen om de schoen van asielzoeker te kussen

  Deens kinderprogramma laat volwassenen toe zich openlijk bloot te stellen aan kinderen
Vorig artikelZeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccins
Volgend artikelVrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na COVID-injecties – zelfs als zij de injecties niet hebben gehad!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in