Maakt een vaccinatie tegen Covid-19 een vrouw onvruchtbaar?

0

Sinds ze zijn “ingeënt” tegen Covid-19 melden veel vrouwen onregelmatige, hevigere en pijnlijkere menstruaties.

Sommigen hebben bijvoorbeeld last van doorbraakbloedingen in het midden van een cyclus, terwijl anderen dagenlang bloeden – allemaal dankzij de injecties.

“Een collega vertelde me dat ze van anderen had gehoord dat hun menstruatie na de vaccinatie hevig was”, zegt Dr. Kate Clancy, een geassocieerd professor aan de Universiteit van Illinois die het fenomeen al een aantal maanden volgt.

Op Twitter heeft Clancy geïnjecteerde vrouwen gevraagd om hun zorgen over hun menstruatie te delen. Velen vertelden over hevige stromen, verergerde krampen, onregelmatige tijdstippen, terwijl één vrouw zegt dat ze 16 dagen bloedde nadat ze de injectie van Johnson & Johnson (J&J) had gekregen.

“Ik ben benieuwd of andere menstrueerders ook veranderingen hebben opgemerkt?”, voegt Clancy eraan toe. “Ik ben anderhalve week na dosis 1 van Moderna, werd misschien een dag of wat eerder ongesteld, en ben aan het blozen alsof ik weer in de 20 ben”.

Clancy vertelt verder dat ze op dag drie van haar menstruatie “nog steeds een paar keer per dag extra lang maandverband verwisselde”.

“Typisch voor mij op dit moment is misschien een of twee normale maandverbanden (hoewel extra absorberend, de Always Infinity) voor de hele dag”, schrijft ze verder.

Speculerend over de vraag of de Moderna-prik de schuldige zou kunnen zijn, voegt Clancy eraan toe dat de injecties misschien een “bredere ontstekingsreactie” bij vrouwen teweegbrengen “vanwege het lipiden-nanodeeltje- of mRNA-mechanisme”.

“Hoe dan ook, ik ben gefascineerd!”, voegt ze eraan toe. “Ontsteking + hermodellering van weefsel = extra bloedingen!”

Covid-19 vaccinatie is een IQ test – neem het, en je zakt

  Gevaccineerden kunnen geen bloed doneren, COVID vaccin vernietigt antilichamen - Rode Kruis

Clancy is overigens pro-Covid-19 vaccin en pro-LGBT, vandaar haar verwijzing naar “andere menstrueerders” – dit impliceert dat mannen die zich “zichzelf identificeren” als vrouwen ook menstrueren.

Met andere woorden, ze is allesbehalve een “anti-vaxxer”, en toch merkt ze op dat geïnjecteerde vrouwen grote veranderingen ondergaan aan hun vrouwelijke delen als gevolg van het feit dat ze geïnjecteerd zijn tegen het Covid-19 virus.

Een vrouw die reageert op de tweet van Clancy legt uit dat ze twee dagen na de J&J injectie “meer dan een week te vroeg” ongesteld werd, en voegt eraan toe dat het “zwaarder dan normaal” was.

“Precies twee weken na prik nummer 2 begon mijn cyclus 12 dagen eerder en zwaarder dan het de afgelopen drie jaar is geweest”, schreef een ander.

Iemand met de naam “Pro-Vaccine Queen” tweet dat ze drie weken nadat ze was ingespoten met het Moderna serum midden in een anticonceptiegebruik ongesteld begon te worden. Ze voegt eraan toe dat dit “mij in 12 jaar pilgebruik nog nooit was overkomen”.

Vele, vele anderen melden soortgelijke bijwerkingen, terwijl ze opgelucht zijn dat ze niet de enigen zijn. Op de een of andere manier houdt ellende van gezelschap als het gaat om het ervaren van de onomkeerbare veranderingen geassocieerd met de Covid-19 injectie.

Volgens Monica Grohne, oprichtster van Marea Wellness, heeft haar bedrijf van duizenden vrouwen gehoord diena het krijgen van een Covid-19 injectie onregelmatige menstruaties hebben gekregen.

“Er is geen biologisch mechanisme dat de verstoring van de menstruatiecyclus na de toediening van het Covid-19 vaccin kan verklaren”, zegt Dr. Mark Turrentine, professor in de verloskunde en gynaecologie aan het Baylor College of Medicine in Texas.

Bronnen:
DailyMail.co.uk
NaturalNews.com
Pandemic.news

Een artikel gepubliceerd in het tijdschrift Reproductive BioMedicine Online ontdekte dat ten minste 25 procent van de vrouwen die positief testten voor Covid-19 “veranderingen in het menstruatievolume” ervoeren, terwijl 19 procent langere menstruaties ervoer dan normaal.

  JoJo, "gevaccineerde" zilverrug gorilla in Chicago's Brookfield Zoo, is nu "plotseling gestorven" - de tweede gevaccineerde gorilla die de laatste 3 maanden in gevangenschap gestorven is

Uit gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) blijkt verder dat meer dan 80 procent van alle reacties op het “vaccin” door vrouwen worden gemeld.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Vorig artikelVS stopt met onmiddellijke ingang Johnson & Johnson-vaccin wegens ‘zeldzame’ bloedstolsels
Volgend artikelEngelse politie schopt deur open en arresteert man wegens overtreding van COVID quarantaine regels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in