Ik heb gister een zeer verontrustende video gezien gemaakt door Clif High. Al een paar jaar volg ik al zijn videos, met name omdat hij het heel vaak bij het juiste eind blijkt te hebben. Maar nu heeft hij een video geüpload die hij niet op zijn YouTube-kanaal heeft durven zetten, ongetwijfeld uit angst dat zijn kanaal wordt gewist zoals dat al gebeurd is bij heel veel anderen die iets schrijven dat de deep state niet bevalt, schrijft gastauteur André.

Hij heeft deze video daarom alleen op Bitchute gepubliceerd:

In het kort: de mRNA-vaccins tegen Covid-19 (dus Pfizer/BioNTech en Moderna) zijn gemaakt om de bevolking flink uit te dunnen, een depopulation device. Hij stelt dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd die ingeënt zijn met één van de mRNA-vaccins problemen krijgen met de menstruatie. En verontrustender: ook vrouwen die in contact staan met de ingeënte vrouwen, vrouwen die werken op hetzelfde kantoor maar niet ingeënt zijn, ontwikkelen dezelfde klachten, hetgeen er op duidt dat er sprake is van overdracht. En hij heeft het over een 600% toename van het aantal miskramen, ook bij vrouwen die niet ingeënt zijn maar in nauw contact staan met ingeënte mensen.

Clif High gaat er vanuit dat dit een vooropgezet plan was. Er zou nu onmiddellijk gestopt moeten worden met de beide mRNA-vaccins. En de mogelijkheid bestaat dat alle reeds ingeënte mensen gescheiden gehouden zouden moeten worden van niet-geïnfecteerden om te voorkomen dat de mensheid uitsterf doordat er in de toekomst nauwelijks nog mensen geboren worden.

Natuurlijk is de kans groot dat Clif High, hoewel hij normaal gesproken vaak de spijker op zijn kop slaat, in dit geval geen gelijk heeft of dat hij het wat overdrijft, maar stel dat zijn verhaal toch hout zou snijden, dan bevinden we ons in een crisis van ongekende omvang.

  Het Jaar van de Nieuwe Normaal Fascist

Overigens, als je op Deagel kijkt, dan komen de landen die Pfizer en Moderna verboden hebben (China) of die geen gebruik maken van Pfizer en Moderna (Rusland en India, beide maken gebruik van het superveilige Sputnik V) er een stuk beter af dan de VS en het deel van de Europese landen die volop inzetten op Pfizer en Moderna!

Overigens is ook de de vraag waarom de MSM de bevolking doodsbang gemaakt heeft voor AstraZeneca. Mogelijk moest AstraZeneca zwart gemaakt worden en als pispaaltje dienen om zodoende de mensen te laten kiezen voor de zogenaamd betere vaccins van Pfizer en Moderna. Je geeft de bevolking het idee dat ze de beste keuze gemaakt hebben.

Ik weet niet of jullie aandacht willen geven aan de waarschuwing van Clif High, maar ik denk dat ook uw lezerspubliek de waarschuwing verdient voor het geval hij gelijk heeft.

Verder: zet het goede werk voort!

– André

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

Vorig artikelVoetboeien kunnen werkelijkheid worden – om burgers in quarantaine te dwingen
Volgend artikelNieuwe wetgeving: veroordeelde asielzoekers wordt Deense nationaliteit geweigerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Deagel heeft zijn 2025 ‘voorspelling’ eraf gehaald…
    Wat dat betekent weet ik niet, maar ik kan me nauwelijks voorstellen dat Sputnik V een beter ‘vaccin’ is.

  2. Het lijkt wel of we in een horror film zitten.
    Ik heb er geen woorden voor , maar het is erger dan ik werkelijk had gedacht.
    Wens de mensen veel gezondheid toe .
    Het klopt echt allemaal ….ik spreek uit ervaring . ( ik ben niet gevaccineerd )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in