De PCR-tests werken niet om een actieve infectie met covid19 vast te stellen. We blijven dat allemaal zeggen, nietwaar, maar we schijnen niet te kunnen begrijpen wat het betekent, want hoewel we weten dat PCR-tests niet werken om infectie vast te stellen, blijven we alle statistieken accepteren die het resultaat zijn van de aanname dat PCR-tests infectie vaststellen, schrijft Catte Black.

We zeggen – “0h wow, covid aantallen stijgen ondanks de lockdown”. Of “massale toename van mensen die covid krijgen in DIT verpleeghuis ondanks voorzorgsmaatregelen”. Of “kijk de ‘prik’ werkt niet want mensen die het kregen krijgen nog steeds covid”.

Nee. Fout. Het zijn geen “covid aantallen”, het zijn positieve-test aantallen. Het is geen piek in mensen die ‘Covid’ krijgen in het verpleeghuis, het is een piek van mensen die positief testen. De mensen die de vaccinatie krijgen hebben niet “nog steeds Covid”, ze testen nog steeds positief.

En de reden waarom deze “anomalieën” voorkomen, de reden waarom gevaccineerde mensen nog steeds positief kunnen testen, enz. enz. is dezelfde reden waarom een papaja positief kan testen – omdat de PCR-tests niet werken.

We weten het, maar we blijven het vergeten. Dus laten we het nog een keer zeggen.

De PCR-tests werken niet.

De PCR-tests. Werken niet. Werken niet.

We kennen allemaal het gevaar van valse positieven als er te veel cyclussen worden uitgevoerd. Dit wordt zelfs door Fauci toegegeven.

Als men de testen 30 cyclussen of meer uitvoert, zijn de resultaten troep en eventuele positieven zinloos. En, ongelooflijk, de meeste laboratoria die deze tests uitvoeren hebben precies dat gedaan – cycli van 30 of meer, zelfs tot 45.

Maar dit welbekende en belangrijke feit verbergt het nog belangrijkere feit dat zelfs wanneer de tests correct worden uitgevoerd zij nog steeds niet werken – in die zin dat zij niet zijn ontworpen om te doen waarvoor zij worden gebruikt.

Ze stellen geen diagnose van infectie en sporen geen actieve infectie op. Ze zijn, voor het grootste deel, zelfs niet specifiek voor SARSCOV2. Ze kijken alleen of je een aantal willekeurige RNA-fragmenten in je lichaam hebt waarvan iemand heeft vastgesteld dat ze lijken op bepaalde typen verondersteld virus RNA.

  Vaccinregime op de rand van de afgrond: Nu waarschuwen ook de eerste ziekenhuizen voor Covid-"vaccinatie"

Zelfs als de test dit spul werkelijk in je vindt, en niet alleen maar onzin uitspuwt omdat de cyclusdrempel te hoog is ingesteld, is er letterlijk niets dat aantoont dat dit beetje troep iets te maken heeft met je loopneus, keelpijn, longontsteking of dood.

Ze zijn niet eens ontworpen met echt viraal RNA van het (vermeende) Sars-Cov-2 virus. Zij gebruikten “synthetisch RNA” of “kunstmatige bronnen”, omdat er geen geïsoleerde monsters van Sars-Cov-2 beschikbaar zijn.

De CDC zegt dat de 59 verschillende PCR-tests die op de markt zijn hun resultaten niet met elkaar kunnen vergelijken… omdat zij allemaal verschillende “kunstmatige monsters” hebben gebruikt voor hun productie.

Dus, in termen van diagnose of epidemiologie, is de informatie die we krijgen niet veel beter dan wanneer we een dobbelsteen met zes kanten nemen, één kant als ‘positief’ bestempelen en vijf kanten als ‘negatief’, en beginnen te gooien.

Zo bezien is het mysterie van “doorbraakinfecties” of “herhalingsinfecties” of “lockdown pieken” na het vaccineren toch niet zo mysterieus? Het blijkt dat er een simpel antwoord is op al deze vragen.

Waarom kun je positief testen en dan negatief en dan weer positief op dezelfde dag?

Omdat de tests niet werken.

Waarom duiken er ‘doorbraakgevallen’ op?

Omdat de tests niet werken.

Waarom ontstaan er soms ‘pieken’ tijdens lockdowns?

Omdat de tests niet werken.

Waarom kun je ‘covid’ meer dan eens krijgen?

Omdat de tests niet werken.

Waarom kun je ‘covid hebben’ zonder symptomen?

Omdat de tests niet werken.

Waarom ‘doodt’ covid alleen mensen die al aan iets anders sterven?

Omdat de tests niet werken.

Waarom kun je positief testen na een vaccinatie?

Omdat de tests niet werken.

Waarom kan een stuk fruit covid bevatten?

Omdat de tests niet werken.

Waarom vertoont de mortaliteit geen enkel teken van een echte pandemie?

  Het biotech-plan om ons te vernietigen

Omdat die er niet is, omdat het dodelijke virus een illusie is, gecreëerd door tests – die niet werken.

Absorbeer dit feit. Internaliseer het. Stop met praten over ‘gevallen’, stop met het geloven in de fundamentele leugen die alle andere leugens verkoopt.

De machthebbers hebben het in feite zelfs toegegeven. Keer op keer.

Waarom waarschuwde de WHO voor vals-positieven en hoge CT waarden nadat de vaccins waren “goedgekeurd”?

Omdat ze weten dat de tests niet werken.

Waarom tests de CDC gevaccineerde mensen op lagere CT-waarden dan ongevaccineerde mensen?

Omdat ze weten dat de tests niet werken.

Waarom krijgen gevaccineerden te horen dat ze “routinetests moeten overslaan”?

Omdat ze weten dat de tests niet werken.

Waarom is de NHS verteld om “incidentele covid” te negeren?

Omdat ze weten dat de tests niet werken.

Begrijp je het nu?

Je kunt sterven bij een verkeersongeluk, van de trap vallen, een bacteriële longontsteking krijgen, een coronaire trombose krijgen, sterven van ouderdom, of jezelf door het hoofd schieten – en een PCR-test kan je een ‘covid-dode’ maken.

Je kunt om de dinsdag worden geprikt of een miljoen keer “natuurlijke immuniteit” ontwikkelen… maar die wetenschappelijk betekenisloze PCR kan je nog steeds op elk moment dat het toeval (of de goedgekeurde cyclus drempel) beslist, in een “geval” veranderen.

Daarom zal niemand ooit op betrouwbare wijze “immuniteit hebben” en kan deze pandemie eeuwig duren.

De pandemie zal nooit eindigen omdat ze nooit echt begonnen is.

Het is een zwendel, een erwt en vingerhoed spel van valse statistieken ontworpen om je opgesloten, bang en geïsoleerd te houden terwijl een krankzinnige nieuwe cultus zijn agenda in werking zet.

Die agenda wordt duidelijk uiteengezet en is dat al vanaf dag één, en we hebben er de laatste 16 maanden over gepraat. Het gaat om de grootste overdracht van rijkdom en macht ooit, de massale vernietiging van kleine bedrijven, huiseigendom, persoonlijke autonomie.

Het gaat om apartheid en de demonisering van iedereen die vraagtekens zet bij het heersende verhaal – vooral van degenen die het experimentele ‘vaccin’ weigeren.

  Bedrijven trekken zich terug van vaccinatiemandaten nu letsels en sterfgevallen toenemen

Het valt niet te ontkennen dat de pandemie deels is uitgevonden om de verschillende potentieel giftige niet-vaccins te verkopen. Winst is een deel van het motief. Onderschat nooit de gretigheid van de heersende psycho-archie om snel geld te verdienen.

Maar is dat echt alles wat het is? Ieder weldenkend mens moet zich afvragen waarom ze deze experimentele chemische brouwsels aan de mensen opdringen als een evangelische prediker die verlossing verkoopt. Willen deze gekken echt wereldwijde ontvolking zoals sommigen suggereren?

Ik weet het niet. Eerlijk gezegd leek het in 2019 hysterisch om te denken dat de PTB [powers that be, red.] zo’n agenda zou kunnen hebben. Maar na 16 maanden van de Nieuwe Waanzin, lijkt het niet iets om onvoorwaardelijk uit te sluiten.

Waarom kregen de vax-fabrikanten toestemming om deze protocollen te verkopen zonder enige voorafgaande testen?

Waarom worden deze brouwsels nog steeds verkocht ondanks een ongekend aantal meldingen van bijwerkingen?

Wat zullen de veelbesproken spike-eiwitten uiteindelijk precies met hun gastheren doen?

Ontvolking of gewoon cynische exploitatie van een kans om die verdomde mRNA “vaccins” te schuiven die nooit eerder zijn goedgekeurd voor menselijk gebruik (omdat de dierproeven een ramp waren)?

Wie weet het op dit moment in deze nieuwe Matrix van waanzin.

Het enige dat we zeker weten is dat de “pandemie” een leugen is die wordt gebruikt om de belangen te behartigen van de meest brute, krankzinnige, fanatieke, realiteit-ontkennende sector van de uber-rijken – en uw veiligheid is NIET hun prioriteit.

Oh, en – voor het geval het u alweer ontschoten is – de tests werken niet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar: alle drie de presidenten stierven na het blokkeren van de distributie van COVID-vaccins in hun landVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Hodkinson laakt Covid PsyOps: “Reputaties zullen worden afgeslacht – Een pak leugens van begin tot eind”
Volgend artikelWetenschappelijke studie: Gevaccineerde mensen spelen mogelijk sleutelrol in evolutie van een vaccinresistente virusstam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het antwoord is heel simpel: de machtsverschuiving van nationale regeringen in de EU maar eigenlijk wereldwijd naar de multinationals en banken is aanstaande. Hiervoor moet er een enorme wereldwijde crisis ontstaan waarbij geld waardeloos word. Om die reden zijn de EU en de VS steeds keer schulden gaan maken: het was nooit de bedoeling ze terug te betalen, maar door het geld gewoon buiten werking te zetten hoeft dat ook niet meer.

  De EU heeft bijvoorbeeld met zelfgemaakt geld staats schulden van alle EU landen opgekocht. Simpelweg is de EU de bezitter van de schulden van landen en kan dus macht en druk uitoefenen op die landen mocht er een wisseling zijn in de politieke top die de EU of beter hun bazen niet bevalt. Hongarije is bijvoorbeeld zelfstandig en heeft een enorme goud reserve. Met Orban als niet gewillige leider heeft de EU een dwarsligger. Polen en de Baltische staten zijn bijvoorbeeld een stuk stiller, Lithouwen is bijna eigendom van de EU. Als de EU wil kan men Lithouwen morgen failliet laten gaan….Griekenland idem, hangt aan de tiet van Europa maar heeft China als mogelijke toekomstige doner…..Waarom word Trump zo afgemaakt door alle media….misschien omdat de media de vijand is van de burgers? Omdat de media eigendom is van de multinationals en de bankiers, van de rijken der aarde. Rijken , die met hun geld enorme landbouw gebieden opkopen en via een geldroulette vele malen meer aan zaken opkopen dan het geld reikt dat ze bezitten…kopen en lenen, lenen en kopen, afschrijven en wegschrijven. Ze lenen van hun eigen banken, dus een crash is hun kassa in het kwadraat…
  Geld verdwijnt, maar eigendom op grote schaal bepaald na de crash. Hun macht over zaken is die absurd, maar word gegeven door politici die mee willen vreten uit de grote vreet bak….ex minister Wouter Bos is daar een schoolvoorbeeld van, met het faciliteren van de banken en nu als commisaris vet betaald werken voor….de banken ! ….zo openlijk corrupt dat je er bloemetjes omheen kan tekenen, en de pers zwijgt, de politiek lacht vals en schud door met handjes, het is immers een van HUN !

  Als je het geheel bekijkt is de lockdown en het inspuiten of worden uitgesloten een manier om iedereen te registreren en klem te zetten. Immers geen spuit geen vrijheden.
  Dus als U straks boos bent op de EU omdat uw stapel Euroś minder is dan toilet papier dan mag u nog steeds uw huis niet uit….
  Het lockdown systeem is een enorm machtsmiddel zolang mensen verdeeld zijn. Om die reden zijn vele groepsverbanden al enige jaren verboden of uit elkaar gerukt….potentiele tegenstanders opruimen voordat de SHTF begint…

  Bijkomen voordeel is de combinatie 5G en electro magnetisch gevoelige stoffen….je kunt groepen straks gewoon “Koken” in hun eigen vel…..een harde jongen of meid die nog in de aanval gaat als het hele lijf in brand staat. Dus tegenstand is eigenlijk al bijna een factor van 0.

  De PCR test werkt niet, maar dat verhinderd landen er niet van dit als middel te gebruiken om mensen te weigeren of toe te laten…..de nieuwe testmethode komt zodra de koo van het Engelse bedrijf rond is en Soros en Gates dit in hun zak hebben. Als er 40 miljard voor word betaald (recent nieuws van vorige week, zie internet) zullen wij nog heel lang testjes mogen kopen, of de deur niet meer uit mogen komen….

  Dit zal ons kosten, maar zeer waarschijnlijk via een ander systeem. Zodra uw waarde in dat systeem onder de bodemlijn komt is uw leven als mens weg. Zo kom je over twee generaties wel op 500.000.000 aardkloot bewoners.

  We worden dus de slavernij ingedreven, met onze politici en hun marionetten als willige handlangers.
  Feitelijk is dit een systeem van opdrijven van eigen burgers niets anders gaande dan een genocide maar dan zonder kampen. Jou kamp is je eigen huis, je eigen dorp. Het is een kwestie van tijd voordat autorijden niet meer voor iedereen is toegestaan, lach niet, het komt. Eerst via het absurd duur maken van brandstoffen, daarna via een systeem van economische belang….

  Fantasie? ik zou het willen, dit is technisch allemaal mogelijk en gaande.

  Wat kunt u doen?

  Zand, veel zand. Met fysiek zand in de motor loopt alles vast. Met symbolisch zand loopt de terreurmachine vast. Het kost jou een grote prijs, maar ook ontneem je je vijand de macht. En die mist daarmee de kans om de controlecirkel rond te krijgen….De grootste angsten zijn persoonlijke represailles en het verlies van stroom cq communicatie. Zonder die twee factoren valt de vijnad terug in de middeleeuwen, waar deze verliezen zal.

  Zand kan uit een hand komen, maar vele handen onafhankelijk van elkaar kunnen bergen verzetten.

  Het is wachten tot er handen uit de mouwen komen….

  • Sorry, maar dit kán niet kloppen. Als de spuiten zorgen voor massale zieken en/ of ontvolking, dan kunnen ook de multinationals en banken de deuren sluiten. Deze zijn wellicht incompetent, maar zijn zeker niet de drive achter dit beleid. Ze profiteren op korte termijn misschien, maar de hoge poppetjes in die wereld zijn heus niet gek en zien ook wel dat hun bedrijven met dit beleid richting afgrond gaan. Nee, het enige dat hier speelt is de satanische denkwijze van Schwab en consorten. Die psychopaten willen ontvolking en macht over de totale wereld en kunnen doen met de overgebleven mensen wat ze willen. Kijk de films Hunger Games even en je ziet exact wat hun plan is.

 2. ..en nog een ander ding: https://www.rt.com/news/531044-boys-sex-selection-study/

  in vele landen komt op korte termijn een vrouwen tekort….de handel in kleine meisjes en jonge vrouwen voor export zal enorm zijn, er zal grof voor worden betaald, en dit zal letterlijk roof en kidnapping zijn. een nieuwe tak van criminalitiet komt eraan….

  De alhier aanwezige soortgenoten van de klanten zullen deze vleesmarkt zeker ontwikkelen….we zullen ze vaak gaan zien, de oproepen voor vermiste dochters….en in de no go zones zullen ze worden gevield en daarna worden geexporteerd, en de politie zal toekijken en stellen niets te kunnen doen. Cultuur weet u….

 3. Ik blijf ook maar herhalen dat het “virus” een technovirus is… een nieuw soort van chemische reactie die plaatsvindt tussen nanotechnologie en frequentie technology, met de mens als reageerbuisje. De rest is gewoon griep. Als jij heel veel geld wilt verdienen aan een ziekte, wat heb je dan nodig? Je hebt een minuscuul organisme nodig (een bacterium bijv) dat beweegt. Waar kun je minuscule bewegende dingen mee maken? Met nanoparticles, en mbv frequenties zet je die in beweging. Als er genoeg nanoparticles in het reageerbuisje zitten (in bijv de longen, omdat mensen mbv sproeien de zooi hebben opgesnoven uit de lucht), dan zet je de 5G kraan aan en hoppa, de nano’s gaan aggregaatjes maken en zetten zich in beweging. Ze vernielen het weefsel waar ze in zitten. Niemand kan er wat aan doen, niemand weet wat het is. Oh ja, een “virus”. Wat dan? Ja, het “corona virus.” En dan ben je klaar. K’ching! En dan met de spuit verkoop beginnen. Maar wel met ingredienten die mensen blijvend fundamenteel veranderen. En het liefst op zo’n manier dat ze nog stommer worden dan ze al waren. En als er dan een paar de pijp uit gaan, mooi meegenomen. Dat praten we ook weer goed, dat ligt dan aan de niet-ingespotenen. We laten ze lekker vechten onderling, en dat is dan ook weer mooi meegenomen. En met de satellieten van Musk kunnen we bestuderen hoe de troep zich gedraagt in het menselijk lichaam, en of het wel naar het target trekt: de epifyse als voornamelijk doelwit. Alle bijwerkingen zijn ook mooi meegenomen. En zo voort…Maar niemand heeft er interesse in – het dreunt nu al bijna twee jaar door over bloedklonters en neuro aandoeningen. Klopt allemaal wel, maar we zijn er nog niet. Nog lang niet. En de tirannen zijn heel tevreden.

 4. We hadden dus nog meer Olympische medailles kunnen hebben op de Olympische spelen als de testen een paar uur later herhaald zouden zijn.

  Maar de ondertoon van dit artikel is juist. We worden in een keurslijf geperst dat gericht is op de doelstellingen van mensen die de wereld bevolking willen reduceren.
  Bill Gates maakt er alleen geheim meer van maar spreekt openlijk over “ DE VOLGENDE EPIDEMIE”
  Heeft hij ze op bestelling…. Je zou het haast denken. Kassa voor Moderna. Maar één ding is zeker: “ook op Bill Gates zijn laatste hemd zit geen zakje. “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in