Voormalig Deense minister: “De islam is een probleem in Europa omdat het geweld, terreur en specifieke eisen met zich meebrengt”

2
Inger Støjberg / moslim massaal gebed buiten het Deense parlement, via YouTube / Twitter

De islam is een probleem in Denemarken, Europa en de rest van de vrije wereld omdat het geweld, terreur en specifieke eisen met zich meebrengt over hoe we ons leven in ons eigen land moeten leven”, schrijft Inger Støjberg, voormalig minister van Migratie in Denemarken, op Facebook.

Eerder deze week slaagde de Deense veiligheids- en inlichtingendienst PET erin een nieuwe moslimterreuraanslag in Denemarken af te wenden. Tussen 6 en 7 februari werden zeven moslims gearresteerd op verdenking van zowel het voorbereiden van een terroristische aanslag als het deelnemen aan een poging tot terrorisme. Zij zouden onder meer bommen hebben gefabriceerd, meldt het Zweedse nieuwsblog Samnytt.

Donderdag werden nog eens zes moslims gearresteerd in Denemarken en één in Duitsland. Allen zijn betrokken bij de zaak, zo meldt PET in een incidentenbericht.

In een openhartige post op Facebook bedankt Støjberg de inlichtingendienst van het land, maar betreurt ze tegelijkertijd dat die nodig is. Ook vraagt ze zich af waarom zoveel politici niet durven te zeggen zoals het is; “de islam is een probleem”.

“De koran roept op tot geweld”

Støjberg schrijft dat er gelukkig “veel moslims in Denemarken en de rest van de wereld zijn die niet gewelddadig zijn, zich fatsoenlijk gedragen en voor zichzelf zorgen”, maar omschrijft tegelijkertijd terrorisme als een “moslimziekte”.

In de koran staan directe eisen en rechtvaardigingen voor geweld en terreur tegen ons ‘ongelovigen’ en eisen over hoe we de samenleving zo moeten inrichten dat ze de nodige rekening houdt met moslims, schrijft ze.

De kern van waarom de islam een probleem is, zegt Støjberg, is niet alleen dat veel terroristische misdaden worden gepleegd “met de koran in de hand”, maar ook het stilzwijgen van alle moslims die niet deelnemen aan het geweld. Zelfs als ze niet meedoen, nemen ze ook niet actief afstand van geweld en terreur.

  Tientallen Denen eisen schadevergoeding voor bijwerkingen van COVID-19 vaccinaties

Voor het Hooggerechtshof gedaagd omdat ze moslimmeisjes tegen pedofilie heeft beschermd

In januari werd besloten dat Støjberg voor een Hooggerechtshof moest worden gedaagd voor een beslissing die ze tijdens haar tijd als minister had genomen. Ze wordt ervan beschuldigd “een onwettige instructie te hebben gegeven om asiel zoekende stellen te scheiden waarvan één partij minderjarig was”, aldus Dagens Nyheter. Støjberg heeft geen spijt van haar beslissing, die bedoeld was om minderjarige meisjes te redden van religieus gedwongen pedofilie, in de vorm van moslim kindhuwelijken.

Ik heb gevochten om deze meisjes te beschermen. Als ik terugkijk in de tijd, was er veel druk om kindbruiden in Deense vluchtelingenverblijven te negeren, zegt Støjberg.

Støjberg is sinds 4 februari van dit jaar partijloos in de Folketing (Deens parlement). Ze behoorde voorheen tot het liberale Venstre.

Bijna de helft van alle moslims in Denemarken wil sharia wetgeving invoeren

Vorig artikelMan identificeert zich als vrouw: wint zilver in damescompetitie
Volgend artikelEpische tv-uitzending: Trump’s advocaat Van Der Veen geeft de CBS een uitbrander, rukt dan de microfoon af en loopt weg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Blablabla. Wij hebben g×××domme 1000 keer een grotere probleem dan die baardapen. De hele klote wereld gaat naar de klote door die tering neppe corona circus. Komt deze domme koe met die baardapen aankakken. De echte gevaar zijn die paar smerige blanke verraders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in