Een mannelijke student aan het Trinity College in Dublin, Ierland, deed mee aan de vrouwenwedstrijd van de jaarlijkse 5 km-race van de school en won een zilveren medaille. Hij schreef zich bij de inschrijving voor de wedstrijd in als vrouw om de absurditeit van het genderbeleid van de school onder de aandacht te brengen.

De 22-jarige Con Óg Ó Laoghaire besloot om als vrouw aan de wedstrijd deel te nemen nadat hij was geïnspireerd door de mannelijke rapper Zuby, die in een post op social media in 2019 verklaarde dat hij “zich als vrouw identificeerde” en in een video het Britse record in deadlift voor dames brak.

Het was voor Con geen probleem om als vrouw mee te doen aan de wedstrijd, ook al is hij in feite een man. De inschrijving gebeurde online. Toen de vraag naar het geslacht kwam, klikte hij gewoon het vakje voor vrouw aan.

“Ik ben een vrouw”

Toen ik mijn startnummer kwam ophalen bij Trinity Sports Center, zei de dame daar: “Dus jij bent een man?”. Toen ze een aanpassing in het register ging doen, zei ik, op lichtelijk geërgerde toon: “Nee, ik ben een vrouw”, en daarmee was de zaak opgelost, vertelt hij aan Gript.

Con deelde het podium met Lucy Deegan, die won, en Marine Bardou, die derde werd. Toen het tijd was voor de prijsuitreiking, kreeg hij gemengde reacties, zowel van het publiek als van de deelnemers.

Ik heb nog nooit zo’n stilte meegemaakt met zoveel mensen bij elkaar. Ik denk dat sommigen verbaasd waren, anderen geamuseerd en weer anderen geschokt. Maar de meesten waren het waarschijnlijk allemaal tegelijk, legt hij uit.

Zoals Frontnieuws al eerder meldde, schreef de Amerikaanse president Joe Biden tijdens zijn eerste dag als president een executive order uit waarin staat dat door de staat gefinancierde scholen iedereen moeten laten meedoen in de geslachtscategorie waarmee ze zichzelf identificeren. Jongens die zichzelf als meisje beschouwen mogen het dus opnemen tegen degenen die als meisje geboren zijn.

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

  Ierse stad die 99,7% "volledig gevaccineerd" is, ondervindt "massale COVID uitbraak"
Vorig artikelHier komt dystopie: het dreigende onheil van de Great Reset samenzwering
Volgend artikelVoormalig Deense minister: “De islam is een probleem in Europa omdat het geweld, terreur en specifieke eisen met zich meebrengt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Tegen echte goede hardloopsters win je niet zo gemakkelijk.
   Dan moet je wel eerst trainen.
   Maar verder is dit dramatisch voor de dames.
   Maar, ze zijn me de helft, dus ze kunnen op andere partijen stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in