Trump’s advocaat Michael van der Veen sprak met CBS News naar aanleiding van de vrijspraak van zijn cliënt president Donald Trump door de Amerikaanse Senaat tijdens de tweede onbezonnen poging tot impeachment door de Democratische Huis voorzitster Nancy Pelosi.

Van Der Veen veegt CBS News’ Lana Zak de mantel uit die probeert de Democratische wetgevers te verdedigen die vervalst en frauduleus bewijs presenteerden tijdens het Senaat impeachmentproces.

Michaael van der Veen: “Wacht, wacht, wacht, wacht, wacht, wacht, wacht! Is dat niet genoeg voor u? Dat is niet genoeg voor u?”

Lana Zak: “Ik ben geen jurylid… Meneer, met alle respect, niet iedereen volgt… Ik heb niet gezegd dat het OK was. Ik wil duidelijk zijn voor onze kijkers…”

Michael van der Veen:

Luister, wat er moet gebeuren… (onderbroken) De media moeten het juiste verhaal gaan vertellen in dit land. De media probeert dit land te verdelen. Jullie zijn bloeddorstig naar kijkcijfers!… Ik kan niet geloven dat u mij een vraag zou stellen die impliceert dat het goed is om alleen maar een beetje bewijs te vervalsen. We hebben nog meer ontdekt waar ze mee geknoeid hebben, om eerlijk te zijn. En misschien zal dat op een dag naar buiten komen. Maar we hebben deze zaak gewonnen… En iemand moet kijken naar het gedrag van deze Huis wetgevers. Het is gewetenloos! Jullie verslaggeving is zo verwrongen dat het moet stoppen.

Berichtgeving en video via The Gateway Pundit.

Linkse Time Magazine geeft toe dat er een samenzwering was om Trump te verwijderen en Biden te installeren

  Joe Biden: "We hebben de meest uitgebreide organisatie voor kiezersfraude gecreëerd"
Vorig artikelVoormalig Deense minister: “De islam is een probleem in Europa omdat het geweld, terreur en specifieke eisen met zich meebrengt”
Volgend artikelJapan benoemt Minister voor Eenzaamheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Die hele procedure was belachelijk.
  Werden linkse burgemeesters vervolgd die politie ontsloegen, en weigerden federale hulp te vragen?
  nee, en dat kostte duizenden mensen hun levenswerk, hun bedrijf en hun bezit. En velen hun leven.

  Werd camela vervolgd voor het achterhouden van bewijsmatereaal, dat bewees, dat een ter dood veroordeelde onschuldig was?
  Zou nou een goede zet zijn, als de Republikeinen een goede advocaat aan dat slachtoffer leverden om dat te doen….

  Nog steeds verkondigd BBC, CNN, Euronieuws dat Floyd “” was killed by police”ipv dattie zichzelf om zeep hielp met 3 maal de dodelijke dosis drugs.
  Nat als wat Himmler zei: herhaal een leugen vaak genoeg, en het wordt waarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in