Er is een bepaald niveau van waanzin nodig om de staat te bereiken waarin ons land zich nu bevindt. Ik denk dat de meesten van ons dit voelen en weten, maar ik wil de situatie een beetje ontleden, zodat we de kern van de zaak kunnen zien en het mechanisme ervan kunnen begrijpen, schrijft Brandon Smith.

Krankzinnigheid heeft een structuur, geloof het of niet, en er zijn manieren om het te analyseren en te identificeren. Er zijn bijvoorbeeld vele vormen van waanzin die voortkomen uit een obsessie voor macht en controle.

In mijn vorige artikel ‘Is There A Way To Prevent Psychopaths From Getting Into Positions Of Power’, onderzocht ik de denkpatronen en roofzuchtige gewoonten van de ergste 1% van de mensheid en hoe zij zich in gezagsverhoudingen dringen door zich in te mengen (totdat ze alle macht hebben en het niet langer nodig is om zich in te mengen). Nu wil ik het meer hebben over de ANDERE onstabiele mensen, de 5%-10% van de bevolking die psychopaten uitbuiten als een menigte of leger om alle anderen angst aan te jagen en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Om duidelijk te zijn, bijna elke groep kan een wapen worden dat door psychopaten wordt gebruikt. Er zijn momenten geweest in de geschiedenis waar de elites binnen de Katholieke Kerk fanatisme onder Christenen gebruikten om de samenleving te domineren tot het punt van marteling en terreur tijdens de inquisities en kruistochten. In de tijd van George W. Bush herinner ik me nog goed de leugens over massavernietigingswapens die werden gebruikt om de Republikeinen mee te slepen in zinloze oorlogen in Irak en Afghanistan. Maar dat is verleden tijd. Vandaag de dag ligt het probleem van het fanatisme overduidelijk aan de linkerkant van de politiek.

Dat wil zeggen, politiek links is nu de kant die het meest aantrekkelijk is voor narcisten, sociopaten, emotioneel onstabiele mensen, enzovoort, en deze aantrekkingskracht vormt een menigte die gemakkelijk door het establishment kan worden uitgebuit.

Wat ik interessant vind is dat linkse mensen eigenlijk geloven dat ZIJ de underdogs zijn en dat zij een “revolutie” tegen het establishment voeren. Dit is een bizarre ontkoppeling van de werkelijkheid. Elke belangrijke instelling van macht en invloed in het westen staat aan de kant van politiek links. Hoe kun je in opstand komen tegen de gevestigde orde als al je waarden samenvallen met de agenda van het establishment?

De mainstream media en Hollywood zijn hardliners geworden ten gunste van linkse propaganda, van kritische rassenleer tot de trans-agenda en identiteitspolitiek tot feminisme tot socialisme en centralisatie. Bijna elke reclamespot, tv-show en film die we vandaag de dag zien weerspiegelt een extreem-links standpunt of extreem-linkse beelden, ook al heeft de meerderheid van de bevolking geen belangstelling voor woke ideologieën. Het is duidelijk dat linkse mensen en hun vrienden in de media denken dat als ze hun cultisme non-stop 24/7 in de gezichten van de mensen duwen, dat we uiteindelijk zullen capituleren en het zullen omarmen.

Big Tech en de grote social media-platforms werken ALLE volgens de linkse politiek. Al hun servicevoorwaarden worden afgedwongen om linksen te beschermen tegen kritiek en om conservatieven en gematigden die zich durven uit te spreken te censureren. Het bewijs toont overweldigend een links vooroordeel in Big Tech censuur met conservatieven die van platforms worden verwijderd voor niets meer dan het citeren van feiten. We zagen dit onlangs met Marjorie Taylor Greene, een Georgia Republikeinen afgevaardigde, die werd verbannen van Twitter en een “extreem-rechtse samenzweringstheoreticus” werd genoemd voor het plaatsen van links naar de VAERS database.

  Kijk wat de media hebben gedaan - het is onvergeeflijk

Voor degenen die niet bekend zijn met VAERS: dit is een database die door de Amerikaanse regering wordt beheerd om de bijwerkingen van vaccinaties, waaronder covid-vaccinaties, te traceren. Hoewel de cijfers in het verleden zijn gemanipuleerd (wat volgens het CDC te wijten was aan “rapportagefouten”), heeft VAERS nog steeds duizenden en duizenden sterfgevallen en bijwerkingen gerapporteerd die rechtstreeks verband hielden met de covid-vaccins, maar daar mag je niets van weten. Greene wordt dus van Twitter getrapt omdat hij de gegevens van de overheid zelf heeft gepubliceerd, die alleen toegankelijk zijn als je een doolhof van links doorloopt om bij de downloads te komen.

Sociale media worden ook vaak gebruikt als een wapen door linkse mensen om mensen die uit de pas lopen te “annuleren”. Een piloot van American Airlines werd deze week aangevallen door een Twitter-menigte toen een gestoorde feministe beelden van zijn bagage opnam. Zijn misdaad? Een kleine sticker op zijn koffer met de tekst “Lets Go Brandon.” De vrouw en haar Twitter-collega’s riepen op tot ontslag van de piloot en American Airlines “onderzoekt” de kwestie.

Dit is slechts een van de duizenden voorbeelden van de afgelopen jaren die de enorme woede illustreren die linkse mensen voelen wanneer ze geconfronteerd worden met een vrij denkend persoon. Hun onmiddellijke reactie is straffen en vernietigen in plaats van accepteren en verder gaan.

Maar waar komt deze mentaliteit vandaan?

Ik denk dat het een combinatie is van een cultuur van narcisme en collectivisme, gekoppeld aan een wanhopig verlangen van zwakke mensen om het gevoel te hebben dat ze machtig zijn. Linkse mensen zijn heel vaak mensen die je de “runners-up” in het leven zou kunnen noemen. Er zijn veel ontevredenen en sociaal onbekwame mislukkelingen in hun gelederen die opgroeien met het gevoel machteloos te zijn. In plaats van hun lot te verbeteren door zichzelf te verbeteren en iets van verdienste te bereiken, geven ze in plaats daarvan anderen en de wereld de schuld van hun gebrek aan verwezenlijking.

Deze mentaliteit is ook terug te vinden in de academische wereld, die vaak haar eigen belang en het belang van haar diploma’s overdrijft. Iemand kan een masterdiploma in sociale wetenschappen of feministische studies behalen, maar hoe nuttig is die persoon werkelijk voor de wereld? Activist zijn alleen is geen carrière en ze produceren niets, dus de enige maatstaf voor hun opleiding en hun leven is hoeveel ze kunnen vernietigen, niet hoeveel ze kunnen opbouwen en creëren.

Joe Rogan’s laatste overstap van Twitter naar GETTR is een ander groot verhaal waar linkse mensen hun verstand over verliezen. Ze doen alsof ze alleen maar conservatieven en argumenterende gematigden uit hun “safe spaces” willen verdrijven, maar in werkelijkheid bevredigt hen dat niet. Ze willen niet dat we weglopen, ze willen dat we ons conformeren. Ze willen dat we gevangen zitten in hun echokamers en meegaan om verder te komen, of, ze willen ons uitwissen.

Linkse mensen zien mensen als eigendom van het collectief, en als jij en miljoenen anderen weglopen is dat een slechte afspiegeling van hun ideologie, en dat is onaanvaardbaar. Dit is de reden waarom ze CONSTANT conservatieve social media-platforms aanvallen of proberen neer te halen. Je zou denken dat ze blij zouden zijn dat GETTR bestaat, maar ze zijn miserabel. Uw vrijheid is hun ellende.

  Waarom de booster tredmolen een uitnodiging voor de dood is

Denk daar eens even over na; er zijn miljoenen linkse mensen daarbuiten die jouw bestaan niet kunnen verdragen als je vrij bent om je ongenoegen over hun narratief te uiten.

Toen Joe Rogan covid kreeg waren de linksen nerveus van opwinding in de hoop dat hij zou sterven. Toen hij het virus in minder dan drie dagen versloeg zonder te zijn gevaccineerd, schreeuwden ze het uit van afschuw. Het is alsof ze niet beseffen dat de meeste ongevaccineerde mensen het virus hebben gehad en het gemakkelijk hebben overleefd (ik had een week lang covid en toen was ik in orde – ik zal me NOOIT laten vaccineren).

Misschien beseffen ze dat de vaccins meestal zinloos zijn. Misschien is wat hen echt dwars zit dat de ongevaccineerden vrij zijn en zich niet conformeren aan de mandaten of de angstzaaierij? Misschien zijn ze meer bezorgd over de daad van ongehoorzaamheid dan over kwesties van legitieme “gezondheidsveiligheid”…?

En dit brengt mij tot de relatie tussen de meerderheid van de regering en politiek links, die hand in hand werken om covidcontroles en vaccinmandaten door te drukken. Ik heb dit al eerder gezegd en ik zeg het nogmaals – Er is geen discussie meer over wie de autoritairen werkelijk zijn. Als je vrij wilt zijn van openlijke overheidsinmenging en tirannie ga je naar een conservatieve rode [Republikeinen] staat. Als je een slaaf van de bureaucratie wilt zijn, ga je naar een progressieve blauwe [Democraten] staat. Rode staten hechten waarde aan individuele vrijheid – blauwe staten niet. Dit valt niet te ontkennen.

Linksen zijn niet de rebellen die ze denken te zijn; ze zijn niet de helden – zij zijn de schurken. Zij zijn het Empire.

Ik denk dat de agenda van het vaccinmandaat in het bijzonder appelleert aan hun aangeboren verlangen naar controle over anderen. Dit is duidelijk te zien in hun waanzinnige retoriek over de vaccinatie kwestie. De LA Times heeft zojuist een opiniestuk gepubliceerd met de titel ‘Mocking Anti-Vaxxers’ Covid Deaths Is Ghoulish, Yes – But May Be Necessary‘ (oorspronkelijk getiteld “Why Shouldn’t We Dance On The Graves Of Anti-Vaxxers?), [zie Frontnieuws LA Times columnist verspreidt walgelijke hetze: Bespotten van dode anti-vaxxers is “noodzakelijk”] en het is dit soort bloeddorstige propaganda die werkelijk de reikwijdte van de gebroken psychologie van politiek links blootlegt.

Ze willen dat je sterft omdat je tegen de mandaten ingaat. Zij schijnen te denken dat Covid hun wrekende engel is, maar dit toont alleen maar aan dat zij te dom zijn om elementaire wetenschap te begrijpen of te kwaadaardig om rationeel te denken.

De westerse liberale regeringen hebben een sleutelrol gespeeld in de angstzaaierij over de covid-pandemie, die volgens tientallen peer reviewde studies een gemiddeld infectiesterftecijfer van 0,26% tot 0,27% heeft, en nu met de nog minder gevaarlijke Omicron-stam daalt het sterftecijfer nog verder. De overgrote meerderheid van de mensen heeft NIETS te vrezen van covid, maar toch scharen linkse mensen zich graag achter deze regeringen en hun medische tirannie.

Verder wordt de vooringenomenheid (of onwetendheid) van de LA Times duidelijk als we kijken naar de werkelijke gegevens over doorbraakgevallen. Doorbraakgevallen zijn infecties en sterfgevallen onder volledig gevaccineerde personen. Ter vergelijking: alleen al in de staat Massachusetts zijn meer dan 262.000 volledig gevaccineerde mensen toch  met covid geïnfecteerd geraakt en zijn er volgens de officiële cijfers 1054 sterfgevallen geweest. Dat is een besmettingssterftecijfer van 0,4%, dat hoger is dan het nationale gemiddelde van 0,27%.

  Wat een volslagen onzin kraamt Bourla uit, absolute bullshit! - Pfizer CEO Bourla voorspelt "constante COVID-19 golven" wegens "zelfgenoegzaamheid rond het coronavirus en politisering van de pandemie"

De meest gevaccineerde landen ter wereld hebben ook te maken met de ergste infectiepieken ter wereld. In Ierland bijvoorbeeld waren meer dan 63% van de recente sterfgevallen onder covid volledig gevaccineerde personen. In Israël is bijna 60% van de ziekenhuisopnames van covid volledig gevaccineerd. Uruguay, Bahrein, de Malediven en Chili hebben allemaal een overweldigende meerderheid van gevaccineerden en in al deze landen zijn er pieken geweest in het aantal sterfgevallen en infecties met covid. Volgens de eigen statistieken van de Britse regering hebben mensen die driemaal zijn gevaccineerd 4,5 maal meer kans op besmetting met Omicron dan mensen die niet zijn gevaccineerd.

Het gemiddelde vaccin wordt 10-15 jaar getest voordat het wordt goedgekeurd voor gebruik op mensen, maar de covid-vaccins werden binnen enkele maanden vrijgegeven zonder langdurige tests om hun veiligheid te bewijzen. Het is volkomen logisch dat mensen bezorgd zijn.

Dus, vraag ik de linkse rakkers van de LA Times: Moeten we op jullie graven dansen als jullie sterven aan covid ondanks al die wonderbaarlijke niet geteste vaccins? Of misschien wanneer je dood eindigt en op de VAERS lijst komt door bijwerkingen van vaccins? Het kan 2-4 jaar duren voordat auto-immuunziekten zich ontwikkelen en door artsen worden vastgesteld; misschien zou u in 2024 wensen dat u een afwachtende houding had aangenomen ten opzichte van de ongeteste vaccins, zoals alle verstandige mensen doen?

Dit noemt men logica, rede en wetenschap. Bovenstaande gegevens gaan het verstandelijke begrip van veel linkse mensen te boven, en zelfs als ze het wel snappen, negeren ze het. Ze hebben geen belang bij de bescherming van uw gezondheid of die van het publiek, daar gaat het hier niet om. Waar het hen om gaat is controle en niets zou hen meer vreugde schenken dan 100% conformiteit en slavernij aan hun idealen. Ze leven indirect door tirannie.

De pandemie paranoia, de lockdowns, de mandaten, Big Tech, sociale media, cancel cultuur zijn allemaal middelen om een doel te bereiken. Linkse mensen doen alsof ze humanitair zijn en om het grotere goed geven, maar dit is een façade. Het is gewoon weer een excuus om een diepgewortelde dorst te rechtvaardigen om het leven van anderen te micromanagen.

Een klassieke tactiek van narcistische sociopaten is om mensen tot slachtoffer te maken en te terroriseren, en hen vervolgens van monsters te beschuldigen wanneer die mensen terugslaan en in opstand komen. Ze projecteren hun tirannie op de rest van ons en bestempelen ons als de slechteriken. Het is tijd om een einde te maken aan het theater en linkse mensen te noemen wat ze werkelijk zijn – zij zijn de dictators die ze beweren te bestrijden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DEUGMENSEN DOSSIER

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOfficiële Britse overheidsgegevens van de afgelopen 5 maanden bewijzen dat Covid-19 Boosters het aangeboren immuunsysteem vernietigen en AIDS veroorzaken
Volgend artikelWaanzin: Duitse politie dwingt burgers tot bloedafname om “vaccinatiebedriegers” op te sporen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Goed artikel!

   Mooi dat de journalist in kwestie zelf ook Joods is. Hij heeft het over Hollywood nu (althans in 2008) maar ook de banken, gerund door Joodse mensen. En wat ook interessant is… bij de Joodse gemeenschap het voor komt dat een Rabbijn bij de besnijdenis aan het gesl*chtsdeel van een baby zuigt…. ; https://pulpitandpen.org/2019/09/23/rabbi-gives-baby-herpes-after-disgusting-circumcision-ritual/ en nu bleek dat er kinderen herpes door kregen. Toevallig is er in Hollywood sprake van kinder misbruik (en m**rd!!). Zou het een verband hebben met elkaar ? Alszin; tradities; misbruiken van jongetjes. Home Alone acteur… Leonardo Dicaprio.. and many more bekende acteurs, zijn door directors, vanaf kinds af aan, in Hollywoord misbruikt.

  • EINDELIJK. Iemand die het beestje bij de naam weet te noemen. Er is geen ander probleem dan de internationale jood.
   Verdiep je er eens in. Hitler heeft aaaaal die tijd gelijk gehad.

 1. Die afwijking van linkse of deugmensen is, dat zij eigenlijk allemaal een minderwaardigheidssyndroom hebben over zich zelf. Omdat te maskeren voor de buitenwereld proberen ze de macht over andere te krijgen, zodat het hun eigen ego kan strelen. Wat zeer verslavend kan werken voor hen, waardoor zij steeds meer gaan hunkeren naar steeds meer macht. Hierbij gaan zij letterlijk over lijken, want niets en niemand zal en mag hun honger naar steeds meer macht in de weg staan vinden zij zelf.

  Als dat niet lukt volgens hun gewenste uitwerking, zullen ze die andere net zolang blijven treiteren, dwars zitten en met dwang dreigen om hun zin toch door te kunnen drijven. Elke discussie erover gaan ze uit de weg, omdat zij donders goed weten dat die discussie niet kunnen winnen met onderbouwende feiten en bewijzen van hoe wat en waarom het zo moet en niet anders. Zij proberen enkel bij die ander op zijn gevoel in te praten en/of een schuldgevoel aan te praten, tevens verafschuwen zij feiten en onderbouwde bewijzen, want ook elke logica ontbreekt bij hen. Dit resulteert dat alle linkse projecten bij voorbaat gedoemd te zijn om te mislukken, want het zijn alle onlogische en geldverslindende projecten, die nooit rendabel zijn voor de gemeenschap en die wel met veel subsidie overeind gehouden moet worden. Dit zorgt er tevens voor dat hun vriendjes er ook genoeg eraan kunnen verdienen. Zodat zij die omgekochte vrienden weer voor nog meer macht voor hun karretje kunnen spannen.

  Maar als die ander die ze willen onderwerpen aan hen, weg bij hun lopen. Valt hun macht over die ander weg en wordt hun ego niet meer gestreeld. Waardoor zij als ware weg gaan kwijnen door hun eigen minderwaardigheidssyndroom die altijd bij hen blijft knagen. Daarom moet alles in het werk gesteld worden om dat niet te laten gebeuren. Daarom zijn zij zo voorstanders om iedereen alles voor te schrijven/ te betuttelen hoe zij moeten leven en gehoorzamen aan hen. De eerste stap is een politie staat, die alle andersdenkende uit de weg moeten ruimen. De totalitaire communistische heil staat is voor hen het ideale besturingsmechanisme om iedereen te kunnen dicteren. En dan liefst over de gehele wereld, want de honger naar nog meer macht blijft een constante factor bij hen.

 2. Linksom.rechtsom. het is 1 pot nat. Eenmaal echte macht geproeft moet iedereen dezelfde smaak proeven.
  Zolang je elkaar niet je levenswijze opdringd ,elkaar niet voor wat voor geloofs overtuiging uitmoord zou er plaats genoeg moeten zijn voor elkaar op de aardkloot..maar zoals keer op keer bewezen is. Des te meer ratten in 1 hok des te groter de moordpartijen. Na ja zijn we op weg 1 ding goed te doen . Grootste moordpartij aller tijden ongeacht geloofs achtergrond. Toch wat geleerd schijnbaar

  • Eens. Er zijn nog nooit nette mensen aan de macht gekomen en zullen dat ook nooit.
   Er is een bepaald type met groot ego dat hiernaar hunkert.
   En om macht te krijgen/houden is er wij/zij nodig (links-rechts, geloof-ander geloof en nu een nieuw fenomeen: deugmens-onverantwoorde egoïsten die eronder of dood moeten (want in dit stadium zitten we al)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in