Foto ter illustratie © edophoto / Freepik

Iedereen die zich nog steeds afvraagt of Duitsland een constitutionele democratie is of een willekeurige dictatuur, zou eens naar deze feiten moeten kijken. In vier Duitse deelstaten werden huizen doorzocht wegens vermeende valse inentingsbewijzen. Daarbij werden meer dan 100 privé-woningen binnengevallen, werden mobiele telefoons geconfisqueerd en werden de slachtoffers gedwongen bloedmonsters te nemen. Degenen die bang zijn gemaakt door films over de geschiedenis van Duitsland krijgen nu te voelen wat het betekent om overgeleverd te zijn aan de genade van de staatsmacht, schrijft Willi Huber.

Verschillende Duitse media, waaronder MDR, meldden dat de politie in Beieren, Baden-Württemberg, Hessen en Noordrijn-Westfalen de huizen van meer dan 100 mensen is binnengevallen om hen te dwingen hun mobiele telefoons af te staan en bloedmonsters te nemen. Zij zouden een arts uit Wemding in het Beierse district Donau-Ries hebben bezocht, die hun een vervalst inentingsbewijs zou hebben verkocht. De arts kreeg een tijdelijk verbod opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen. De procedure doet vermoeden dat het de bedoeling is de bevolking verder te intimideren door middel van repressie door de staat.

“We volgden alleen orders op”

Het meest uitgebreide verslag is te vinden in de Bayerischer Rundfunk. Volgens het verslag had het Openbaar Ministerie van Augsburg opdracht gegeven tot de aanvallen op de burgers. Daartoe werden talrijke politiediensten, ook uit andere federale staten, bijeengeroepen, die aan het bevel gehoor gaven in plaats van de schijnbaar ongrondwettelijke maatregelen te verduidelijken door protest aan te tekenen. “Gewoon bevelen opvolgen” is een gedragspatroon dat blijkbaar bij veel Duitsers in het bloed zit. Het verslag van de Beierse radio bevat ook de volgende zin over de beschuldigde vaccineerder: “Hij wordt er ook van verdacht mensen die zich wilden laten vaccineren, te hebben ingespoten met een onwerkzame stof. Het gaat om enkele honderden gevallen in totaal.” Nuchter beschouwd zou dit in overeenstemming moeten zijn met het waarneembare effect van de zogenaamde vaccinaties tegen het “Omikron-virus”, dat blijkbaar geen onderscheid maakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, indien niet gevaccineerden vaker worden besmet, zoals verschillende statistieken suggereren.

  EXCLUSIEF: Schokkende microscopefoto's van bloedklonters die onttrokken zijn aan degenen die "plotseling gestorven" zijn - kristalachtige structuren, nanodraden, krijtachtige deeltjes en vezelige structuren

De argumenten van de autoriteiten in de rechtbank zullen spannend zijn

Het zal spannend zijn om te zien hoe de maatregelen in de rechtbank zullen worden bepleit. Want in Oostenrijk is door verklaringen van “hoge politici” duidelijk gemaakt dat niet met zekerheid bekend is of de vaccinaties leiden tot de vorming van antilichamen, en ook niet in welke hoeveelheid. En zij beweren ook telkens weer dat zij geen idee hebben hoeveel antilichamen er nodig zijn om een effect te bereiken. Als de verklaringen van deze politici waar zijn, kunnen degenen die verantwoordelijk zijn voor de waanzin in Duitsland zich nu warm aankleden. Wat de rechtsgrondslag, de wetenschappelijke basis en de evenredigheid betreft, zal het vrij moeilijk zijn om dit voor een rechter te rechtvaardigen. Natuurlijk, alleen zolang de rechter geïnteresseerd is in waarheidsvinding en niet hoeft te vrezen voor zijn eigen bestaan als hij een feitelijk juiste, goed gefundeerde beslissing tegen het regime neemt.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoor linksen is uw vrijheid hun ellende – uw slavernij hun vreugde
Volgend artikelDr. Robert Malone: “Hoe slecht is mijn batch” – Het verhaal van mijn prikspijt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Het is geen dictatuur maar een totalitaire staat.
  In een dictatuur is een privéleven toegestaan in tegenstelling tot het totalitarisme.

  • En toch overal waar een dictatuur was, vielen miljoenen doden, dus wat is je point precies???

   Allebei zijn levensgevaarlijk, en ook een van de grote redenen dat regeringen niet willen dat burgers vuurwapens bezitten.

  • Ik heb daar nog nooit van vernomen van Duitse kennissen dat dat gebeurt zou zijn dat mensen bloedmonsters moeten afgeven om vaccinatie fraude te bestrijden…. Als dat waar is dan had ik dat allang vernomen Al moet ik zeggen dat de Duitsers makke schapen zijn geworden en alles met zich laten doen Het vreemde is dat neo nazies niet op opstand komen tegen het regime!!!! Dus ik denk dat dit bericht nep is!!!!!!!!!!

   • Hoe zo het is nog maar bij 100 mensen gebeurd, er leven 83 miljoen mensen in Duitsland, hoe veel procent is 100 van 83 mijoen, 0.0000000000001% of zo iets, dus ja de kans dat ze bij jou zijn gekomen in Duitsland zo ontzettend klein dat je veel meer kans heb om dood te gaan aan onweer.

   • Of het bericht nep is of niet.
    Het klimaat is ervoor geschapen!
    Zoals het bericht dat Merkel een dochter zou zijn van Hitler.
    Of dat klopt of niet doet er niet toe!
    Merkel zou een Hilter niet bestrijden, zolang ze maar ervan had geprofiteerd.

    De verkiezingsuitslag van 2021 moet nep zijn!
    Als die kloppen wil dat zeggen dat het grootste deel van de bevolking voor de huidige volksverraders hebben gekozen.
    Dat ze de rol als minister-president prima vinden van die slechte, irritante acteur.

 2. vaccinatie ,,, bedriegers ,, er is geen vaccin , en het zogenaamde virus is nooit gevonden , wat zullen ze lachen ,bill gates tot dood veroordeeld in India en Kenia ( en terecht ) , en consorten , dat ze rutte in de hand hebben , en daarmee vele mensen in Nederland , bespelen ( waarvan leven die mensen in weelde ) , Zijzelf nemen niet het zogenaamde ( Dodelijke ) vaccin , maar een zoutwater oplossing . ik zweer dat ze liegen , ik weet dat ze liegen , uiteindelijk zijn zij gekozen , om te zorgen voor , (MACHT CORRUMPEERT ) waar ze van leven . Hoe duidelijk moet het worden voor ons , om in te zien dat we verneukt worden , en daar ook nog voor betalen .

 3. Afgezien van alles wat tot op heden heeft plaatsgevonden , het plan loopt tot 2030 , ze zullen doorgaan met hun plan , eerst europa , en noord-america , daarna diegene die ze gebruiken , om het eerste te bewerkstelligen . Natuurlijk vergeten ze in Zweden niet wat plaatsvind .

 4. Er is maar 1 door en door verotte levensvorm op deze planeet en dat is de mens.
  Als er niks uit het heelal komt denderen is het de mensheid die de planeet naar de kloten helpt.
  Van het verleden kun je niks leren als je het niet hebt meegemaakt.
  Zo slim als de mens zichzelf vind. Zo slim zijn we bezig onszelf uit te roeien.
  Ik ben geen hippie.geite wollen sok.vegetarier.etc. ben realist.
  De wereld zou beter af zijn zonder de achterlijk slimme mensheid.
  Maar we hebben de 1 grote stap gezet om dat te bereiken. Dat doen we dan wel weer goed.. toch?

 5. De mate van braaf volgzame gehoorzaamheid is in dit land mogelijk nog sterker. Qua intelligentie en niveau van algemene kennis hoef je in dit land ook niet veel te verwachten. Mensen beheersen zelfs hun eigen moedertaal niet eens meer correct.

  • Hoi Dobby,

   Ik ben een mens die zich weinig tot niet conformeert. Uiteraard wel als het logisch is. Ik had al gesprekken met vrienden eind 1990 en begin 2020 over wtf voor systeem leven we in. Dat kan niet goed gaan op de lange(re) termijn en daar zijn we nu. De langere termijn.

   Jij stelt ”Het wordt steeds gekker en erger” Ik stel terug, when the going gets weird, the weird tun pro. Daar zijn we nu in aanbeland wat mij betreft, geniet er van om een pro te zijn want deze situatie is zeker weird. Om het vriendelijk te zeggen.

   Geschiedenis bewijst dat dit soort daders altijd heel vervelende gevolgen ondervinden. Gaat ook nu weer gebeuren. We moeten wel oppassen dat de oplossing niet erger wordt dan de kwaal want dat leert geschiedenis ons ook, gebeurt heel vaak.

   Groeten,
   Hugo

   • Geschiedenis bewijst dat helemaal niet, de ergste monsters zijn gewoon oud geworden, Vladimir Lenin, Joseph Stalin, Hitler (een van zijn dubbelgangers ging dood niet hij), Francisco Franco, Mao Zedong, Pol Pot, en nog meer, en die zijn allemaal oud geworden, maar jij denkt dat het nu opeens anders is, wanneer geschiedenis ons laat zien dat niks verandert, en alleen maar erger woord.

    We leren van de geschiedenis dat we niet van de geschiedenis leren.

    • hoi Jo,

     Je hebt een terecht punt en I stand corrected om het maar zo te zegen. Er zijn wel monsters die het niet overleeft hebben maar idd teveel die het wel hebben!

     Groeten,
     Hugo

   • Hoi Hugo,
    Je hebt helemaal gelijk dat het middel niet erger moet worden dan de kwaal.
    Dat is een feit waar de ontwaakte massa in de toekomst hoop ik, niet ‘intuint’.
    Dat zijn we eigenlijk weer even ver als waar dit alles begon…

 6. De Nazis zijn ook nooit verslagen, en al helemaal niet Hitler, het was een van zijn dubbelgangers die dood ging, niet hij zelf, het was algemeen bekent dat hij er meerdere had, bijna niet te onderscheiden van hemzelf.

  En vergeet niet Operation Paperclip niet, waar honderden Nazi wetenschappers naar NASA gingen, een paar duizend totaal met families mee gerekend, en veel meer duizenden naar Rusland, ze zijn niet verslagen, maar gewoon ondergedoken tot de tijd rijp was.

  En dan nog IBM die een machine maakte om de Joden op te sporen, het werd de Death’s Calculator genoemd, en het leuk is nu zijn ze weer bezig, met hun vaccinatie controle.

 7. Klopt, het zijn meestal de zogenaamde ‘loopjongens’ die worden gestraft, De ‘aanstichters’ die er meestal mee wegkomen wachten indien nodig lang of kort op nieuwe ‘kansen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in