In een recent interview met journalist Mike Adams legde de internationale mensenrechtenadvocaat Reiner Fuellmich, wiens in Duitsland gevestigde team onderzoek doet naar bewijzen van misdaden tegen de mensheid als gevolg van schendingen van de mensenrechten over de hele wereld tijdens de Covid-19 crisis, uit dat naast de noodzaak om de wereldbevolking te verminderen, de elites de “plandemie” gebruiken om te proberen de exorbitante schuld af te betalen die zij zelf de laatste dertig jaar hebben gecreëerd met hun speculatieve financiële systeem, bericht Trikooba.com.

In april 2020 waarschuwde crypto-politiek expert Daniel Estulin dat er voor de globalistische oligarchie slechts twee manieren waren om dit te bereiken: “door een thermonucleaire oorlog met 4 of 5 miljard doden” of door een pandemie zoals de huidige, die de elites in staat zou stellen “schulden en verplichtingen met overmacht te vereffenen”.

Advocaat Reiner Fuellmich zegt nu dat hij de feiten heeft om te bewijzen dat “dit misdaden tegen de mensheid zijn, en misschien wel de ergste die ooit in de geschiedenis zijn gepleegd”.


In minuut 21:21 van het interview, legt Fuellmich het als volgt uit:

“[Het officiële pandemieverhaal] wordt [in Duitsland] zeer sterk gepusht omdat Duitsland het belangrijkste machtscentrum van de Europese Unie is. Een manier om dit uit te leggen is, zoals voormalig investeringsbankier Leslie Manookian [MBA, voorzitter van het Health Freedom Defence Fund, VS] ons vertelde: Europa is volledig failliet. De andere kant plundert het systeem al minstens dertig jaar, misschien langer. En de pensioenkas is leeg, dus ze moeten iets doen om niet failliet te gaan. Want zodra de burgers erachter komen dat hun pensioenen worden gekort omdat de fondsen de afgelopen drie decennia zijn geplunderd, zullen zij weten dat de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, dezelfde mensen zijn die verantwoordelijk zijn voor de zogenaamde “Plandemie” [van Covid-19]. Dat is waarom ze zo hard pushen…”

  Klokkenluidster: Pfizer's voornaamste doel is het immuunsysteem van de mens te bewapenen om zichzelf te doden

Mike Adams: “Sorry dat ik onderbreek. Niet dat ik met u wil wedijveren, maar hier in de Verenigde Staten zijn we nummer één op de weg naar bankroet. Wij zijn er slechter aan toe dan jullie omdat we nu elke maand biljoenen dollars drukken voor stimulering en de prijzen gaan door het dak. Het monetaire systeem staat op instorten. De inflatie van de voedselprijzen is exorbitant. Bevoorradingsketens storten in, ervaart u deze situatie ook in uw land?”

Reiner Fuellmich: “Ja, zeker. Je kunt niet langer alle materialen kopen die je als aannemer nodig hebt. Er wordt gezegd, hoewel dit niet bevestigd is, dat de Chinezen naar verluidt alles kopen, en zij betalen tot 60% meer dan hun waarde, omdat zij het zich kunnen veroorloven, in tegenstelling tot de Duitse kopers. Dit is wat er met de bevoorradingsketens gebeurt en de situatie zal waarschijnlijk verergeren. Het inflatiecijfer stijgt gestaag. Volgens economen had het al veel eerder moeten stijgen, maar dat is tot nu toe niet gebeurd, omdat veel van het geld dat alleen aan de banken werd verstrekt, nu onder de bevolking circuleert. We gebruiken dit geld nu om eten te kopen, bijvoorbeeld. Dat drijft de prijs van voedsel op. Maar Duitsland had voorheen de laagste voedselprijzen in de Europese Unie. Dus voor ons is het niet zo erg, hoewel het wel erg is als je bedenkt dat dit met opzet gebeurt.”

De redding van de banken begon net voor de Covid-19 gezondheidscrisis

De financiële crisis en de reddingsoperatie voor de banken begonnen net voor de gezondheidscrisis van Covid-19, na september 2019, op een moment dat bedrijven op het punt stonden failliet te gaan en een schuldenzeepbel op het punt stond uiteen te spatten. Toen begon de Fed met de eerste van twee golven van massale liquiditeitsverhogende repo-leningen – beter bekend als kwantitatieve versoepeling.

  VS: Doodgeboorten exploderen

Zoals Harley Schlanger waarschuwt in een recente video:

“Het kunstmatig creëren van 120 miljard per maand gedurende 18 maanden drijft de inflatie aan, omdat geld drukken om slechte schulden af te lossen hetzelfde is als proberen een hypotheek af te betalen met een kredietkaart. Uiteindelijk kost het meer en verliest het aan waarde.”

En dat is precies wat we op dit moment in de hele economie zien. Nu is er paniek omdat de mensen zich hebben gerealiseerd dat deze zeepbel in oktober kan barsten, en dat is het moment waarop zeepbellen vaak barsten. Nu gaat de Federal Reserve een nieuwe fase in. De Fed heeft het erover haar aankopen te verminderen en zelfs de instrumenten in haar kluizen terug te kopen. Dit zal leiden tot een kredietcrisis. Er is al een kredietschaarste in de reële economie, maar dit zal leiden tot een kredietschaarste in de financiële sector, en wat er zal gebeuren is dat we een superinflatoire ineenstorting zullen zien of een hyperinflatoire zeepbel die zal omslaan in een ineenstorting.

We zien dus dat de waarschuwingen van Reiner Fuellmich ook verklaren waarom in een veelgelezen rapport van het Internationaal Monetair Fonds van april 2021, onder leiding van Christine Lagarde, wordt gewaarschuwd dat “ouderen te lang leven en een risico vormen voor de wereldeconomie”:

“Het langlevenrisico beïnvloedt de financiële stabiliteit doordat het de houdbaarheid van de overheidsfinanciën bedreigt en de balansen van de particuliere sector verzwakt, waardoor de bestaande kwetsbaarheden in het huidige klimaat nog worden vergroot”.

Zoals reeds duidelijk is, is het risico van particuliere plunderaars geminimaliseerd door in plaats daarvan gepensioneerden op te offeren via een kunstmatig opgewekte gezondheidscrisis – of zoals Dr. Vernon Coleman het noemde, “een samenzwering om oude mensen te vermoorden”.

  Vijf 'samenzweringstheorieën' die in 2021 werden bewaarheid

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slechts een klein prikje – en de fantastische pianospeler (42) was doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStrikte lockdown in Australië: Man slaat twee politieagentes in elkaar die hem benaderen
Volgend artikelBill Gates: In de volgende pandemie zullen we gigantische mRNA fabrieken hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. zag je indertijd al met de dollar : was zijn gewicht in goud waard : helemaal naar de klote geholpen..hier idem met de euro : hadden we nooit aan moeten beginnen : en het volk had het goed gezien, maar er gewoon doorheen drukken ( net als de eu waar het volk het ook bij het rechte eind had ) en in 2010 : euro naar de klote..deze so called elite : deze hoger opgeleiden : het enigste waar ze goed in zijn is alles naar de verdoemenis helpen : de ene door hun gecreëerde crisis volgt de ander op..weten het verschil tussen hun eigen reet en een gat in de grond niet..hebben ze dat diploma van hun bij een volle tas boodschappen erbij gekregen ofzo : lijkt er wel op..dan nog het feit dat de meesten van hen zich hoog boven het gewone volk verheven voelen en zodoende aan grootheidswaanzin lijden en zich God wanen..ik kan niet anders voor pleiten dan : preventief ruimen dit ranzige elitaire ongedierte : we kunnen er alleen maar op vooruit gaan..bid dat er een tijd komt, en dat ik lang genoeg mag leven om mee te maken dat er een flink aantal bungelen of opgestaakt te bewonderen zijn..dat is de prijs die betaald moet worden voor het totale verkankeren van ons mooie, fijne Nederland..ik kots op deze 2 potige kankercellen die door een evolutie fout de vorm van mensen gekregen hebben en stembanden ontwikkeld hebben..elke God gegeven dag zie je ons land verder de afgrond in glijden en moeten de mensen lijdzaam toekijken hoe ze daar met hun ranzige uitgestreken kop een beetje staan te lachen..hoe lang zal het nog duren voordat het volk het zat is om hun speelbal, hun proefkonijn, hun voetveeg, hun melkkoe te zijn?

 2. Een stevig statement, maar de geprikten zitten hun hele leven er aan vast. Er zijn er bovendien legio die er van uitgaan dat diegenen die zich niet hebben laten prikken er ook maar aan moeten geloven.
  Hopelijk komen we hier nog als mensen uit en niet als dieren.

 3. Cannabis (Mariujana and Hemp) can save the world and solve the problems esp. the upcoming so called climate crises and partly the devastating financial crises.
  The medicinal use will help in recovering the immunity system and fight diseases, like it has done for thousands and thousands of years, and hemp can solve the CO2 problem at a cost from only 2 a 3 % of
  what the IPCC calculated for their so called saving the world plan.
  It will help the farmers, industry, and people with food and goods (over 50.000 products)
  https://www.youtube.com/watch?v=8IT3x4i4BLA
  https://www.youtube.com/watch?v=-1Jj7PfUrs8

  • Goede vraag. ‘Ze’ hebben helemaal geen schulden, maar zijn onmetelijk rijk. Wij, de goyim hebben schulden bij deze criminelen met hun duivelse geldsysteem. Onder andere in Deuteronomium 15.6 in hun bijbel staat dat God aan zijn zogenaamde uitverkoren volk, degenen die zich jood noemen, dat zij (woeker)rentes mogen heffen op leningen aan niet joden(gentiles), maar dat niet niet joden dat niet mogen doen bij de joden. En dat daardoor de joden zullen regeren over de naties(goyim).

   Ook die Reiner Fuellmich vertrouw ik niet. Hij houdt ons al meer dan een jaar aan het lijntje dat hij een zaak aan het voorbereiden is tegen de cabal, de elites, de globalists, the deep state ( het woord jood komt ook niet uit zijn mond), dat waarschijnlijk nooit zal komen of een nietszeggende.

   • Fuellmich kan in zijn thuisland geen enkel verkeerd woord betreffende joden laten vallen of hij riskeert gevangenisstraf zonder recht op een proces. Hij kan ze aanpakken als hij genoeg bewijzen vergaard heeft en bovendien een gewillige rechter weet te vinden maar ook dan kan hij nog altijd niets lelijks over ze zeggen zonder zelf in de problemen te geraken.

    Gek land, dat Duitsland….

   • Inderdaad, niemand durft vanwege de zg “holycaust” ok maar enige critiek te hebben op de “uitverorenen”! Dit moet bespreekbaar worden, want zionisten, strenge talmoet en cabballa aanhangers, willen ons vernietigen en tot slaaf maken! Letterlijk staat er in hun Babylonische talmoet, dat wij de niet-gelovigen, goyim zijn, vee, we zijn dieren en zullen de jood dienen, maar een beetje jood laat zich alleen bedienenü door een als mens uitziend dier! Het barst daar van dit soort citaten!!

    • Dat ook is de reden dat ze Christus niet als messias aannemen. Dat gooit hun droom aan gruzelementen.

     Galaten 3:8 En de Schrift, tevoren ziende dat God de heidenen uit het geloof zou rechtvaardigen, heeft tevoren aan Abraham het evangelie verkondigd, zeggende: in u zullen alle(!) volken gezegend worden.

     Galaten 3:10 Want zovelen als er uit de werken der wet zijn, die zijn onder den vloek; want er is geschreven: Vervloekt is een iegelijk(!) die niet blijft in al hetgeen geschreven is in het boek der wet, om dat te doen.

 4. Bevolking verminderen……ok; dan zou ik alles verplichten voor iedereen > nu worden alleen de meelopers gevaccineerd welke geen probleem/weerstand hebben tegen ‘onze’ leiders……

  waarom zouden ze hun vijand (de niet gevaccineerde) wel laten leven?

  (de verplichting komt er vast wel )

  • Omdat ze slaven nodig hebben. Daarom proberen ze je ook op te sluiten en te onderdrukken. Laat dat dus niet gebeuren! Blijf weerstand bieden, dan zijn de echte slaafjes straks vanzelf dood en kunnen wij onze vrijheid pakken.
   Age of Aquarius komt er aan.

   • Slaven waarvoor?

    ze hebben slaven nodig, maar de slaven gaan straks dood……….die snap ik niet helemaal.
    Als de slaven dood zijn hebben ze nieuwe nodig > de levende hebben dan vast geen vrijheid maar worden opgespoord

       • Dat bedoel ik; iedereen komt aan de beurt.

        ik als ongeprikte ontkom er ook niet (misschien wel tot aan me ‘gewone’ dood, maar mijn leven wordt altijd beinvloed door hun regels)

        Het is denk ik gewoon uitstel; je kunt je blijven verzetten maar er komt een moment…….dan is het niet meer leefbaar.

        Los van alles, wil je in een wereld leven waar bijvoorbeeld alle gevaccineerden niet meer leven…..? lastig

 5. Beste redactie, Er staat in dit bericht een combinatie van totale onzin en interessante mededelingen. De onzin doet jullie niet goed qua image. De uitspraken over inflatie zijn just, de oorzaak is geheel anders. Staten zijn verliefd op wat inflatie omdat het de schuldenberg doet verminderen. Ze krijgen dat al 20 jaar NIET voor elkaar, we hebben deflatie omdat de productie van helicoper geld groter is dan de output van de industrie. Geef me een berichtje wanneer je een interview wilt. Succes!

 6. ‘Als je je bedrijf “Evergrande” (Altijd groots) noemt, zegt het wel wat over wie je bent en hoe je door de buitenwereld gezien wil worden.

  En alhoewel een gezonde portie ambitie een troef is, mag het nooit eindigen in een blinde ambitie.

  Evergrande werd in 2018 het waardevolste vastgoedbedrijf in de wereld en de voorbije weken ontdekten we hoe men dat voor elkaar kreeg.

  Heel dit kaartenhuis is namelijk gebouwd op schulden. Veel schulden. Énorm veel schulden.

  Het gaat over $300 miljard, en dat is ongeveer de helft van hetgeen Lehman Brothers in de boeken had staan.

  Evergrande heeft meer schulden dan Ierland, Portugal of Denemarken.

  Het heeft er alle schijn van dat deze schulden niet meer terugbetaald kunnen worden, hetgeen een schokgolf zou betekenen voor de financiële markten.

  Evergrande zou zelfs niet eens meer in staat zijn om de interesten op de schulden te betalen en denkt aan activaverkopen om cash te genereren.

  Wanneer je echter 2% van al het vastgoed in China bezit, zijn dergelijke liquidaties eerder kansloos. Bovendien zou het vastgoed vaak van zeer slechte kwaliteit zijn.

  Dit valt door het bedrijf zelf niet meer op te lossen. Enkel de Chinese overheid kan nu nog een faillissement vermijden, maar het is lang niet duidelijk of een bail-out in de kaarten zit.

  Zo staan we weer voor die eeuwige keuze tussen inflatie en deflatie.

  Een faillissement van Evergrande betekent een deflatoire schok, een bail-out leidt dan weer tot money printing en hogere inflatie.

  Dit is het dilemma dat altijd maar weer terugkeert en bijna steeds wordt er gekozen voor de makkelijke uitweg via de geldpersen.

  Het verschil is hier wel dat het gaat om China. Ze hebben daar geen last van de democratie en hoeven zich geen zorgen te maken over een herverkiezing. Moeilijke beslissingen zijn dan wat makkelijker.

  De Chinese economie had het de voorbije maanden echter al moeilijk en een faillissement van deze grootte kan dan de rug van de kameel breken.

  groeten,

  Maarten Verheyen’

  • ‘Bij de Sanquin bloedonderzoeken blijkt dat veel mensen al antistoffen tegen Corona hebben, met name omdat ze het al hebben doorgemaakt.
   Baudet vraagt zich af waarom die testen niet meetellen? Want diverse wetenschappers hebben verklaard dat natuurlijk doorgemaakte Corona betere bescherming biedt dan een vaccin.
   Interessante visie waar op zijn minst over nagedacht mag worden. Aukje de Vries ontwijkt een antwoord te geven en speelt het vaag wat door richting kabinet.’

   Het Poppenkabinet .. ‘Wat bedoelt u?’ (Wat is dah?)

 7. Simon Parks heeft veel interessante items op zijn Site staan .
  Ieder doet zijn deel , degenen die info hebben proberen de anderen te wekken , wel een beetje laat hier vrees ik, ze hangen nog steeds aan de lippen van een vrijmetselaar na tig jaar misleiding .
  Maar er zijn middelen tegen corona , maar ook tegen het vaccin las ik .

 8. Hele bijzondere wereld waarin we leven. Ik hoop ooit mijn kleinnkinderen te kunnen vertellen over de periode van 2019-2025. Voordat ik begin, ik ben niet gevacineerd voor covid. Ik heb mij onder druk 1 malig laten testen. Ik zit in een rolstoel, slik elke ochtend 20 pillen tegen van alles en nog wat, ik kan niet anders dan vertrouwen hebben in de medische wereld. Zonder hen, had ik nu niet meer rond gerold. In mijn vrije tijd onderhoud ik een forumpje: nowyou. nl waar iedereen alles mag zeggen wat ie wilt. Let wel dat het zelf regulerend is, dus bij veel negatieve duimpjes worden berichten ook vanzelf verwijderd, geen invloed van sponsoren, aandelen of belangen gewoon een plek om je te kunnen uiten. Het verbaasd mij dat de verborgen agenda na twee jaar nog steeds verborgen is. Mensen denken te weten wat er in staat, maar zet nou eens alle leugens en waarheden bij elkaar en je kont uit op een onlogische samenloop van gebeurtenissen. De munt kan dus nog alle kanten omvallen en in het vreemdste geval blijft ie op z’n kant staan.
  Laten we de hele boel daarom eens op scherp zetten; totale depopulatie, zodat de eliten (bovenkant van de piramide) weer wat leef ruimte krijgen. Laten we eerlijk zijn met de komst van het internet en sinds laatste tien jaar een facebook endergelijke word elke fout die iemand die tot de bovenste steen behoort vastgelegt en verspreid als een kanker gezwel. Angst heerst bij deze kliek want fouten kunnen ze niet meer maken. Er is slechts een nobody nodig om hen voor eeuwig het zwijgen toe te brengen.
  De vraag die dus naar boven komt wie laat men leven om “op het land te werken”. De gevaccineerden die trouw zijn aan diegene diende opdrachten tot vaccinatie geven, is het logisch dat deze mensenbsterven? Niet echt want de rebelse ongevaccineerden blijven in level als de vaccinatienecht de doodspuit is zoals een bepaslde groep denkt. Zoals ik al zei de logica is ver te zoeken. Blijven de gevaccineerden wel leven dan is er geen sprake van depopulatie. Maar nu er ook boosters komen zouden deze misschien bestaan uit een percentage gif en een percentage zout oplossing, zodat stukje bij beetje de bevolking uitgedund word. Maar hoeveel gewicht moet je dan nog hangen aan een virus als men placebo’s geeft, dan vraag je je af waar isndsn het virus…

  • Die thermonucleaire oorlog zou er ook nog kunnen komen vrees ik. Er wordt op het ogenblik al iets opgebouwd tegen China. Ze willen de rijkdommen van Afghanistan, lopen her en der wat dwars te liggen waardoor de prijzen opgejaagd worden en hebben de grootste populatie van de wereld. Probleem is dan wel dat ze ontzettend veel voetvolk over de hele wereld verspreid hebben zitten. Die zouden dit waarschijnlijk niet zomaar tolereren. Maar het zou wel een win win situatie zijn voor de cabal.

 9. Helemaal verdwenen die Reiner Fuellmich, na al die grootse plannen voor een Neurenberg II. Was dit controlled opposition, is hij omgekocht, bedreigd, geinfiltreerd of omgebracht? Denk niet dat iemand ons zal komen redden, zodat we rustig achterover kunnen leunen. We moeten het zelf doen door massaal alle maatregelen te negeren. Maar dan moet iedereen meedoen: niet vaccineren, geen mondkapje dragen, geen afstand houden, geen QR-codes controleren. Als iedereen weigert zich aan de maatregelen te houden, staat de regering machteloos. Ze kunnen tenslotte niets doen als niemand gehoorzaamt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in