Kelly Ernby

De URL van het oorspronkelijke artikel suggereert dat de eerste kop nog slechter was en dat die vervolgens door een redacteur is veranderd. Het oorspronkelijke artikel had de titel “Waarom zouden we niet dansen op de graven van de anti-vaccinatie aanhangers”, bericht Summit.news.

De laatste incarnatie is nu gepubliceerd als “Spotten met COVID-doden van anti-vaxxers is macaber, ja – maar misschien noodzakelijk”.

De afzwakking van de kop wijst er duidelijk op dat de krant de onvermijdelijke tegenreactie die zou volgen, probeerde te minimaliseren.

Het grootste deel van het stuk concentreert zich op het bespotten van de dood van de conservatieve activiste Kelly Ernby, die campagne voerde tegen verplichte COVID-vaccins voor kinderen als voorwaarde om naar school te gaan, maar vervolgens overleed aan “COVID-complicaties”.

“Kelly Ernby’s vrienden en familie vragen ons om haar te herinneren voor haar carrière als ambtenaar en als een toegewijde echtgenote en moeder. Maar laten we er geen doekjes om winden: haar campagnes tegen maatregelen voor de volksgezondheid hebben al het goede dat ze in haar andere inspanningen heeft gedaan teniet gedaan,” schrijft Hiltzik.

Column: Mocking anti-vaxxers’ deaths is ghoulish, yes — but necessary https://t.co/ge7NveMjVq

— Michael Hiltzik (@hiltzikm) January 10, 2022

“Het beleid dat Ernby voorstond zou wel eens kunnen hebben bijgedragen aan de verspreiding van COVID en aan de beschadiging van de volksgezondheidsinfrastructuur in haar eigen gemeenschap. Zelfs vóór deze pandemie sprak ze zich uit voor maatregelen die Californische schoolkinderen zouden bedreigen met blootstelling aan dodelijke kinderziekten. Er waren geen wetenschappelijke of medische gronden voor haar verzet tegen mandaten; er was alleen politieke ideologie.”

  Mensen sterven in hun slaap in verband met vaccins, verklaart Dr. Peter McCullough, cardioloog

De columnist beweert verder dat de media de schijnwerpers moeten richten op de dood van mensen die vragen stellen over COVID-vaccins en andere lockdown-maatregelen, alsof ze dat niet toch al meedogenloos doen.

“Maar bespotting is niet noodzakelijk de verkeerde reactie op degenen die in het openbaar de draak staken met anti-COVID-maatregelen en anderen aanmoedigden hun voorbeeld te volgen, voordat zij omkwamen aan de ziekte waarvan zij de gevaren bagatelliseerden,” voegt hij eraan toe.

Stel je voor dat mensen die campagne voerden tegen verplichte vaccinaties, de spot dreven met de dood van mensen die stierven aan de bijwerkingen van vaccins?

Ze zouden door de media als monsters worden behandeld, net zoals bij Michael Hiltzik vanwege zijn walgelijke opruiende haatspraak zou moeten gebeuren.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Achtergrond van Coronavaccinatie: gezondheidskwestie of corruptie?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates waarschuwt voor volgende pandemie: “Tien keer erger”
Volgend artikelReiner Füllmich & 50 advocaten: “De vaccins zijn ontworpen om te doden en de planeet te ontvolken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Idd walgelijk.
  Ik gun niemand de dood maar ik treur er niet om als alle vaccinatie lovers bij bosjes omvallen.
  Eigen schuld,dikke bult.

  • Sterker, ik kan niet wachten! Hoe eerder die weg zijn, hoe eerder wij aan de berechting van de schuldige kunnen beginnen tijdens het heropbouwen van ons land.

  • Hiermee doe je precies het zelfde als die anderen .
   We moeten er mee ophouden dat te doen dat is precies wat die verantwoordelijken willen ons tegen elkaar opstoken .
   Die lachen zich krom daarover een zo‘n lobbyist zei als we ze tegen elkaar opstoken dan kunnen wij ze beter controleren!
   En als we dit willen stoppen of tegenhouden dan gaat dat alleen met elkaar !!!
   De tweevoudig ingeënten zijn nu ook weer mit ingeënt die die drievoudig ingeënt ( geïnjecteerd) zijn zijn straks ook weer COVID idioten .
   Als die verantwoordelijken zo verder gaan en dat hoop ik zo snel als mogelijk dan word het grootste deel van de Geïnjecteerde ook wakker en begrijpen dat ze besodemieterd worden zijn !!!
   Hoe sneller dat de Regering over de rooie lijn stapt en er genoeg verwondingen en elende is .
   Dan begrijpen de meeste wat voor spel er echt gespeeld word en dat wij niet meespelen , maar zij alleen maar met ONS spelen .
   En wat dat voor ons betekend hoe sneller de waarheid er uit komt hoe beter .
   Maar tegen elkaar werkt averechts!
   Wens dat alsjeblieft niemand .

 2. zo je doet, zo je ontmoet.
  loontje komt om zijn boontje.
  ergo; laten we hetzelfde gaan doen, maar dan hebben we wel een grotere krant nodig!

 3. Wat een achterlijk wijf, te dom om te snappen dat als je deze doctrine steunt je zelf op een dag ook de welbekende Sjaak kan zijn of bent.

 4. Het is nu wachten op het prikkie dat haar aan de verkeerde kant van het grasveld doet belanden.
  En dan zal er hier wel een artikel over verschijnen 🙂
  Dus die dame goed in de gaten houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in