Bill Gates heeft toegegeven dat hij hoopt dat de “gekke samenzweringstheorieën” over zijn globalistische agenda “beginnen te verstommen”, terwijl hij tegelijkertijd heeft toegegeven dat de elites nog geen manier hebben gevonden om iedereen ervan te overtuigen zijn plannen te aanvaarden, bericht Newspunch.com.

Gates vertelde aan The Guardian, een linkse krant die hij voor 13 miljoen dollar per jaar subsidieert, dat hij vroeger dacht dat online “samenzweringstheorieën” over hemzelf in het leven geroepen werden door “een bot die gekke berichten uitzendt”. Maar toen hij zich tijdens de pandemie in het openbaar waagde, besefte hij hoeveel mensen hem met een hartstocht haten.

“Er zijn een paar gevallen geweest waarin ik in het openbaar mensen tegenkwam die tegen me schreeuwden dat ik chips in mensen stop, en dat is toch wel vreemd om te zien: “Wow, die mensen bestaan echt, het is niet zomaar een of andere bot die gekke boodschappen uitzendt.””

“Ik denk dat het begint af te nemen,” zei de ongekozen wereldgezondheidsstsaar. “Ik hoop het, het is tragisch als het mensen terughoudender heeft gemaakt om vaccins te vertrouwen of om een masker te dragen waar dat wel had gemoeten.

Het was nogal een fenomeen; hier in de VS richtte het zich op mij en Tony Fauci, en internationaal was het meer alleen op mij, omdat ze niet wisten wie Tony was, dat heeft hij echt gemist!

Maar je weet op een bepaalde manier dat je er ook niet de draak mee wilt steken. Hoewel het de enige manier is om er rationeel mee om te gaan, is het vrij ernstige materie. De vernieuwingen over hoe je aan de waarheid komt, moeten net zo interessant zijn als de grote leugen – daar hebben we op een aantal gebieden mee te maken, en ik heb nog niet zo’n goede oplossing gezien als we volgens mij allemaal graag zouden zien.”

Gates verklaarde dat de huidige toestand in de wereld hem onder “grote druk” zet, en gaf ook toe dat hij en zijn globalistische kameraden “slechte cijfers” krijgen en “onverwachte tegenslagen” ondervinden bij het uitrollen van hun agenda.

  Nog meer slecht nieuws voor de mRNA's

“Het zou vreselijk zijn om ons ervan af te keren alleen maar omdat we slechte cijfers krijgen door onverwachte tegenslagen,” zei hij tegen de Guardian in een exclusief interview vóór de publicatie dinsdag van het jaarlijkse Goalkeepers Report van de stichting waarvan hij medevoorzitter is.

Volgens Robert F. Kennedy is Gates “bezig met wereldwijde sociale en medische experimenten” en bezit hij een “religieus geloof dat hij technologie (vaccins en GMO-landbouw) kan gebruiken om hem de redder van de hele mensheid te maken.”

“Gates’ strategie om de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] te kopen en de controle te kopen over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen als Tony Fauci & Deborah Birx” betekent dat de medeoprichter van Microsoft nu het wereldwijde gezondheidsbeleid kan dicteren dat van invloed is op 7 miljard mensen en de meest intieme details van ons leven naar zijn hand kan zetten,” aldus Kennedy Jr. op zijn Instagram-pagina.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaar is iedereen verdomme gebleven?
Volgend artikelBotte waarschuwingen van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken en de Federatieraad: Nucleaire oorlog op komst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Prins Philip de echtgenoot van Elisabeth heeft vlak voor zijn dood gezegd dat hij wil reïncarneren als een “dodelijk virus”. Bill Gates heeft dat letterlijk verstaan terwijl hij weet dat er alleen computervirussen bestaan.
  Elisabeth heeft in 2005 Bill Gates geridderd tot knight templar om gewetenloos de wens van prins Philip uit te voeren al weet hij dat het onmogelijk is. Samen met de loge van de medische faculteit van de Johns Hopkins Universiteit heeft hij gedaan alsof een computervirus zich gedraagt alsof het een niet bestaand “coronavirus” is.

  Tsja

  Dit is een levensbelangrijke mededeling waar je niet zomaar “tja” op kan zeggen als je nog hoop in een toekomst hebt.
  1e- een “virus” heeft nooit bestaan
  2e- alleen verschrikkelijke rijke criminelen mogen een “virus” verzinnen
  3e- alleen ontzettend rijke criminelen mogen tegen dat niet bestaande “virus” een dodelijk “vaccin” verzinnen.
  4e- alleen ontzettend rijke criminelen zoals Bill Gates mogen met dat “vaccin” een groot deel van de wereldbevolking uitroeien
  Tsja. Wie laat dat toe? God, satan of de talmoedische vrijmetselarij, de eveneens talmoedische zionisten of gewoon de milieubeweging zoals GroenLinks of de partij voor de dieren of maçonnieke VVD of de rozekruisers van D666? Iets of iemand is toch de opdrachtgever?

   • Mr gates hoopt dat het wel minder word…

    Nou beste billnaad gates welkom in FUCKING GREAT AWAKENING…

    Het gaat niet minder worden voor jullie alleen maar erger en erger en dan nog ERGER…

    Weet je mensen ze laten ons denken dat we alleen staan maar dat is niet zo, de wereld is er klaar mee en dat gaan we binnenkort laten merken…
    Het lijkt soms of we alleen zijn maar ik bekijk het wereldwijd beelden uit alle landen maar WIJ ZIJN MET VEEL…. en de groep groeit met de dag..

    Kwam zelfs al # im sorry tegen gevacineerden die hun excuus aanbieden aan ons en zeggen dat ze spijt hebben dat ze niet geluisterd hebben..
    Al de mensen staan binnen enkele maanden ook achter ons en al zijn het laffe domme schapen met zijn allen staan we sterk.

    Geen van hun zal binnenkort nog over straat kunnen… Q ook dat zie je gebeuren OVERAL

    fijne avond lieve mensen

 2. RIDDER BILL GATES
  Erg “grappig” is dat een “virus” niet bestaat en dat de ridder Bill Gates zomaar allemaal leugens kan vertellen omdat hij zo onmetelijk rijk is geworden door de verkoop van het virus-gevoelige Microsoft Windows programma. Maar dat zijn virtuele computervirussen die wel schijnen te bestaan. Ridder Bill Gates is in feite een verwarde man met hallucinaties over computervirussen bij mensen die dus thuishoort in een inrichting voor mentaal gehandicapten. Het echte probleempje is dat er zovele artsen en andere hoogwaardigheidsbekleders ZOALS VRIJMETSELAARS zijn die tegen betaling dit sprookje van ridder Bill Gates over een “virus” verkondigen dat in de echte wereld een COMPUTER VIRUS is.

  Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst

  (Bill Gates is in 2005 tot ridder geslagen (knighted) door koningin Elisabeth) Hij is sindsdien tempelier of “knight templar “

  • Bill Gates is een gestoorde gek hij heeft zijn school nog niet eens af gemaakt en heeft geen enkele opleiding gedaan en deze clown beter gezegd de kontenneuker van de elite is volledig gestoord het geld heeft hem blind gemaakt en denk dat hij god is en zijn volgers zoals Rutte lopen als een stel ganzen achter hem aan.

 3. Beste mensen

  Er word al een klopjacht op touw gezet
  Om alle groten uit de schandaal aan de schandpaal te nagelen
  Zoals van :
  Twitter , Face Book , You Tube en meerderen
  Met als hoofd gegadigde Hilly Billy Geit en
  De heele Chemicalische Kwakzalvers Farmatie

  Trouwens Chemicaliën welken buiten het lichaam door mensen handen worden gebrouwen geproduceerd
  Die horen niet thuis in een menselijke belichaming

  Het lichaam van een persoon maakt die menselijke chemicaliën zelf aan
  Alleen die hoort in het lichaam thuis

  Dank U

 4. Als je dan nunov niet wakker wordt heb je tocb het ingeboren techt om sceptisch te zijn over
  de bubbel waarin gates “leeft”.
  Tja, hij is al volledig geestesdood.
  Heeft hij nog goede organen voor de handel.?

 5. Stond gisteren een familielid op te wachten op Brussels airport. Zette mijn bleutooth LE scanner van mijn Android smartphone op om signalen op te vangen. In een halfuur registreerde het meer dan 1500 onbekende bleutooth zenders.Meneer virus enabler moet ophouden te ontkennen dat hij de mensen even kwetsbaar heeft gemaakt als zijn software oplossingen.

 6. Harari vergelijkt de elite van vandaag met Stalin en Hitler in de vorige eeuw…? Hoor ik dat nu goed…? Zie /luister in de video rond 3.36. Hij zégt het gewoon hè? Nee, onschuldig clubje, die WEF-fers enzo. 🤡🤡🤡

 7. Met een beetje goede wil en wat financien moet het toch mogelijk zijn die gast of wat van zijn familie het lot van jfk te laten ondergaan. Als vb voor wat andere schabs en saucissen moeten ondergaan?

 8. Newspunch com is een SATIRE site (lees de kleine letters site-disclaimer) die veel vaker waarheid met fictie mixt en daarom worden vele mensen die deze inhoud delen op Fakebook, Twatter, Instagrim, ScrwTube etc. gevlagd worden als “bevat aantoonbare dis of desinformatie” gebruikmakend van corrupte “fact checkers” sites die inderdaad soms OOK de BS eruit kunnen halen/detecteren … Je zou bijna kunnen zeggen dat het een samenspel is … de één geeft toe dat ze het niet zo nauw nemen met de waarheid en de ander wijst er op!

  Met als gevolg dat het vergelijkbaar is met de “vlieg in de soep” in een restaurant.

  M.Vr. Gr. John Kuhles

  ps. Ik deel veel van jullie werk op Project Avalon Forum (met jullie als bronvermelding) behalve als het van “Newspunch com” komt.

 9. Zij beschouwen alle mensen als slaven en die moeten productief zijn voor hen. Vanuit dat standpunt zeggen ze dat nu vele branches en functies overgenomen kunnen worden door A.I. In dat opzicht stellen ze dan, dat ze met minder mensen (slaven) nodig hebben en zo in hun zienswijze zijn die overtallige mensen (slaven) de nutteloze eters. Om van deze nutteloze eters af te komen, is het covid-19 project bedacht. Door de slaven met synthetische stamcelcode materie te injecteren, zodat de slaven computer bestuurbaar worden. Dan is het mogelijk om onopvallend deze nutteloze bestempelde eters gefaseerd offline te zetten.

  Maar toen er te veel informatie naar buiten kwam omtrent de vaccins en de vrijwilligheid om zich te laten injecteren sterk terug liep. Hebben ze het over een andere boeg gegooid. Door nu bewust een kunstmatige gestuurde schaarste te creëren op energie, voedsel en huisvesting. Dit zijn de 3 peilers waar elke economie op rust.

  Dit zorgt er voor dat de prijzen exploderen en zo de inflatie aanjaagt. Hiermee zullen steeds meer slaven d.m.v. de geldontwaarding onteigend worden. Waardoor zij hun onafhankelijkheid steeds meer verliezen en uiteindelijk afhankelijk worden van de staat. Als dat resultaat een feit is geworden, dan kunnen ze iedereen min of meer verplichten om de injecties regelmatig te halen inruil voor huisvesting, voeding en overlevingsgeld en ze te werk stellen. Op deze manier wordt de bewegingsvrijheid voor de slaven steeds meer controleerbaarder voor hen.

  Door steeds meer synthetische stamcelcode te injecteren veranderen de slaven steeds meer in cyborgs. De menselijkheid verdwijnt langzamerhand maar zeker. Het A.I. zorgt voor de aansturing van de cyborgs, waardoor de fysieke wereld en de virtuele wereld in elkaar samen versmelten. Ontsnappen aan deze wereld is niet meer mogelijk, als je eenmaal geïnjecteerd bent met een synthetische stamcelcode. Want deze overschrijft jouw eigen originele DNA code. Zo ontstaat er de perfecte slaaf in de zienswijze van het WEF.

  Deze techniek is allang uit ontwikkeld, vele regeringsleiders zijn al eigenlijk cyborgs. Want fysiek zien ze er nog steeds menselijk uit.

  • Ik denk dat ze nog steeds op zoek zijn naar eiwitten… En niet zomaar eiwitten,, eiwitten zijn de bouwblokken van het leven het bestuurd alles hoe groot je wordt 2×5 vingers en tenen welke ziekte je krijgt… Maar het ontcijferen van de DNA is heeel veel werk.

   Je moet maar eens zoeken op VPRO uitzending van tegenlicht.. Medicijnen van de toekomst….

   Het kan je onsterfelijkheid geven het kan een orgaan maken die je nodig heb zonder dat je medicijnen tegen afstoting hoeft te slikken.

   Hoe rijk zou je kunnen zijn als je deze techniek in jou handen zou hebben…. Zou je er rijk mee worden..

   Waar zou bill gates nu geld veel heel veel aan besteed..

   Idd deze techniek… Follow the MONEY.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in