Autoriteiten trekken langzaam de strop rond de nek van het Britse publiek weer aan in reactie op een vermeende nieuwe Covid-19 variant, Omicron genaamd, waarvan wordt gevreesd dat deze de huidige beschikbare Covid-19 vaccins kan ontwijken. Het probleem hierbij is dat uit officiële gegevens blijkt dat de vermeende Deltavariant de Covid-19 vaccins al minstens 3 maanden omzeilt, want sinds augustus 2021 zijn 9 op de 10 Covid-19 doden toe te schrijven aan de volledig gevaccineerden, bericht Dailyexpose.uk.

Public Health Scotland (PHS) publiceert een wekelijks verslag over Covid-19 statistieken met gegevens over gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen naar vaccinatiestatus.

Het verslag bevat gegevens over een periode van vier weken en de meest recente statistieken werden door de PHS op 1 december 2021 gepubliceerd, met gegevens over gevallen en ziekenhuisopnames van 30 oktober tot 26 november 2021, en gegevens over sterfgevallen van 23 oktober tot 19 november 2021.

Uit een analyse van de gegevens in het verslag en van gegevens uit eerdere verslagen, die teruggaan tot 14 augustus 2021, blijkt dat er in Schotland sinds ten minste augustus sprake is van een “Pandemie van de Volledig Gevaccineerden”.

Het bewijs dat de invoering van nieuwe beperkingen niets te maken heeft met de bezorgdheid dat de nieuwe Omicronvariant de doeltreffendheid van de Covid-19 vaccins kan beïnvloeden, maar alles te maken heeft met controle, omdat de vaccins al maandenlang ondoeltreffend blijken te zijn.

Covid-19 gevallen

Tabel 19 van het laatste “Covid-19 Statistical Report” toont het aantal Covid-19 gevallen per week per vaccinatiestatus. Wij hebben de volgende grafiek gemaakt op basis van de gepubliceerde gegevens uit verschillende rapporten, waaronder het meest recente dat op 1 december is gepubliceerd.

  Er moeten voorbeelden worden gemaakt van ouders die hun kinderen laten vergiftigen met mRNA-injecties

Zoals u in het bovenstaande kunt zien, was de ongevaccineerde populatie elke week tussen 21 augustus en 17 september verantwoordelijk voor de meerderheid van de gevallen, maar sindsdien zijn de volledig gevaccineerden elke week verantwoordelijk voor de meerderheid van de gevallen. Wanneer echter ook het aantal gevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerde bevolking wordt meegerekend, blijkt dat de gevaccineerde bevolking ten minste sinds 21 augustus in feite de meerderheid van de Covid-19-gevallen voor haar rekening heeft genomen.

De bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal gevallen per week per vaccinatiestatus tussen 21 augustus en 26 november. Hier kunnen we zien dat er in de week die begon op 16 oktober iets belangrijks gebeurde met betrekking tot de opeenstapeling van het aantal gevallen onder de ongevaccineerde en volledig gevaccineerde populaties, in die zin dat het aantal gevallen begon te dalen onder de ongevaccineerden terwijl het aanzienlijk toenam onder de volledig gevaccineerden.

Uit officiële gegevens blijkt dat er tussen 21 augustus en 26 november 142.945 gevallen waren onder de ongevaccineerde bevolking, 30.204 gevallen onder de gedeeltelijk gevaccineerde bevolking en 165.008 gevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking, waarmee het totale aantal gevallen onder de gevaccineerde bevolking in dit tijdsbestek op 195.212 komt.

Covid-19 ziekenhuisopnames

Tabel 20 van het laatste “Covid-19 Statistical Report” toont het aantal Covid-19 ziekenhuisopnames per week per vaccinatiestatus. Wij hebben de volgende grafiek gemaakt op basis van de gepubliceerde gegevens uit verschillende rapporten, waaronder het meest recente dat op 1 december is gepubliceerd.

Zoals u in het bovenstaande kunt zien, bewijzen de gegevens dat het de volledig gevaccineerde bevolking is die de gezondheidszorg onder druk zet en niet de ongevaccineerden zoals de autoriteiten en de mainstream media u willen doen geloven.

  Deze vrouw heeft een boodschap voor de vaccinzeloten

De bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal ziekenhuisopnames per week per vaccinatiestatus tussen 21 augustus en 26 november, waarbij er 2.531 ziekenhuisopnames waren onder de ongevaccineerde bevolking, maar meer dan twee keer zoveel onder de gevaccineerde bevolking, die 6.094 ziekenhuisopnames registreerde.

Covid-19 sterfgevallen

Tabel 21 van het laatste “Covid-19 Statistical Report” toont het aantal Covid-19 sterfgevallen per week volgens vaccinatiestatus. We hebben de volgende grafiek gemaakt op basis van de gepubliceerde gegevens uit verschillende rapporten, waaronder het meest recente dat op 1 december is gepubliceerd.

Uit de gegevens blijkt dat de volledig gevaccineerden sinds ten minste 14 augustus verreweg de meeste Covid-19-doden hebben veroorzaakt. In de afgelopen vier weken waren er slechts 59 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking, terwijl er 407 sterfgevallen waren onder de gevaccineerde bevolking.

Dit betekent dat de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen tussen 23 oktober en 19 november.

Bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal sterfgevallen per week per vaccinatiestatus tussen 14 augustus en 19 november, waarin er slechts 219 sterfgevallen waren onder de ongevaccineerde populatie, maar 1.280 sterfgevallen onder de gevaccineerde populatie.

Uit deze gegevens blijkt dat de volledig gevaccineerden 144% meer kans hebben om te overlijden na een ziekenhuisopname met Covid-19 op basis van de percentages ziekenhuisopname/sterfte die uit de statistieken kunnen worden berekend.

Met 2.531 ziekenhuisopnames en 219 sterfgevallen onder de ongevaccineerde populatie komt dit neer op een percentage ziekenhuisopnames/sterfgevallen van 8,6%.

Maar met 6.094 ziekenhuisopnames en 1.280 sterfgevallen onder de gevaccineerde bevolking komt dit neer op een percentage ziekenhuisopnames/sterfgevallen van 21%.

  Het tij keert: voormalige pro-vaccin wetenschappers weigeren nu de booster

Pandemie onder de Volledig Gevaccineerden

De beschikbare gegevens van Public Health Scotland over een periode van 14 weken bewijzen dat dit een pandemie is onder volledig gevaccineerden, en aangezien 6 op de 10 gevallen (57%), 7 op de 10 ziekenhuisopnames (70%) en 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen (85%) sinds ten minste augustus voor rekening van de gevaccineerden komen, bewijst dit ook dat de Covid-19 vaccins al maandenlang ondoeltreffend zijn.

Daarom hebben alle beperkingen die worden opgelegd in naam van de bescherming van het publiek tegen de vermeende nieuwe Omicron-variant absoluut niets te maken met de bescherming van uw gezondheid, maar in plaats daarvan alles met controle.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Joseph Fraiman: “In feite zijn vaccinweigeraars beter op de hoogte van vaccinstudies en zijn zich meer bewust van hun eigen COVID-risico’s dan de gevaccineerden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBijt niet in het “de nieuwe variant” Omicron aas
Volgend artikelHet pleidooi voor verplichte vaccinaties is dood… Omicron heeft het net gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het zou interessant zijn om ook het percentage van gevaccineerden en ongevaccineerden in de grafieken te verwerken, immers, er zijn steeds meer gevaccineerden en steeds minder ongevaccineerden. Het is dan logisch dat steeds meer gevaccineerden worden opgenomen en ook overlijden, niet aan Covid maar door alle pathologiën.

 2. Bijvoorbeeld: als er twee keer zoveel gevaccineerden zijn als ongevaccineerden moet je voor een vergelijking de gevaccineerde Covid doden door twee delen.

 3. De hele corona zwendel heeft gewoon de invoering van de ‘SLAVEN-PAS’ (SP) tot doel.
  Een ‘SP’ waarin de meesters aan hun slaven toestemming geven om te ‘mogen’ reizen, om te ‘mogen’ op restaurant gaan, om te ‘mogen’ kopen en alsook waar, wanneer, hoelang, hoeveel, op welke manier, enz.
  De meesters kunnen toestemmingen in de ‘SP’ ten allen tijden intrekken, in ruimte en tijd beperken, en aan allerlei bijkomende voorwaarden (sociaal krediet punten systeem) onderwerpen.
  Georges Orwell had gelijk: ‘slavernij zal vrijheid genoemd worden’. De meerderheid van de tot slavernij gedoemde bevolking zal het niet eens door hebben en de ‘SP’ aanzien als het ticket naar de vrijheid…

  • Hoi Doordenker,

   Heb je de newspeak van Orwell ook al door? Twee van de vele voorbeelden ervan. Je moet afstand houden en spreiden maar we sluiten alles veel eerder. Totaal niet te logisch te verrenigen maar iedereen doet t want goed. Ander mooi voorbeeld. Je moet de injectie nemen want werkt zo goed maar je moet een booster nemen…. Ik kan wel even dorogaan maar je snapt m vast al!

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in