We hebben deze film al eerder gezien. Sinds begin 2020, is het “nieuwe, gevaarlijke, ongekende COVID-stam” draaiboek hetzelfde gebleven. Het is nu bijna twee jaar geleden dat de eerste “nieuwe stam” op het toneel verscheen, schrijft Jordan Schachtel.

Dit is hoe de hype cyclus werkt:

Een willekeurige natiestaat ontdekt een nieuwe coronavirusstam. Die informatie wordt vervolgens op hysterische wijze door de pers aan het publiek bekendgemaakt, wat leidt tot een paar chaotische dagen op de mondiale financiële markten en een koortsachtige race om de meeste ogen op hun respectieve publicaties gericht te krijgen. “Is er een nieuwe plaag op komst?” vragen de heersende klasse sycofanten. Academici in erkende organisaties zullen een of twee ongefundeerde statistische modellen presenteren die volledig los staan van de werkelijkheid, en zo de hysterie bij de overheid en de pers over de komende “plaag” aanwakkeren.

Vervolgens komen uw lokale en federale machtsdronken politici u “redden” door u eraan te herinneren dat zij hier zijn om u te helpen! De regering laat eerst weten dat er niets belangrijks is om je zorgen over te maken, althans, voor nu. Zij zullen u laten weten als er iets verandert en verzekeren u dat hun beste mensen de situatie in de gaten houden.

De initiële “maatregelen” van de regering worden hersteld. Dit is de eerste stap in de richting van COVID tirannie. Het komt in de vorm van onzinnige edicten zoals een gericht reisverbod naar de regio waar de nieuwe stam is opgedoken.

De heersende elite zal u dan vertellen dat u zich moet gaan gedragen als het goede vee dat u bent. Op basis van het advies van hun “deskundige” gezondheidsbureaucraten zal de COVID u niet komen halen als u zich braaf en extra meegaand gedraagt. De Faucisten zullen u eraan herinneren dat u moet “vertrouwen op de wetenschap” van maskers en andere vormen van onderdanige deugdzaamheidssignalering, en u vragen de “volksgezondheidsdeskundigen” te bedanken die dag en nacht werken om u te beschermen. U heeft overheid nodig. Niemand is veilig zonder de CDC en FDA. Niemand. De bureaucraten zijn de wetenschap en zij weten het het beste. Hen in twijfel trekken is hetzelfde als het concept van wetenschap zelf in twijfel trekken.

Als de nieuwe stam dominanter wordt en meer PCR-tests bevat, is de nieuwe stam opeens niet mild meer. Het is de pest. Erger dan ooit! De regering moet nu in actie komen met “maatregelen” (lockdowns, bedrijfssluitingen, avondklok en dergelijke) die uw grondrechten en vrijheden nog verder zullen beroven.

De “oorlog tegen het virus” is nu in volle bloei, en u kunt maar beter een kant kiezen, want u wilt niet “aan de kant van het virus” staan. De nieuwe stam is de grootste bedreiging tot nu toe. Erger dan alle andere nieuwe stammen die de “plaag van de eeuw” veroorzaakten. Academici en gezondheidsbureaucraten van de overheid zullen u nog wel een paar modellen laten zien om dit punt te benadrukken.

Zij dringen erop aan dat alles wat de vorige keer niet werkte om een virus te stoppen, nu moet worden gebruikt om een virus deze keer te stoppen. En hoe meer naleving, hoe beter. Vier injecties, niet drie. Drie maskers, niet twee. Quarantainekampen, niet alleen voor de geïnfecteerde, maar ook voor naaste contacten. De regering zal aandringen op een verviervoudiging van “de maatregelen” als de enige manier om vooruit te komen, want deze stam is de ergste van allemaal.

De cyclus herhaalt zich elke keer als er een nieuwe variant is. En of het nu gaat om de Alphavariant of een van de 100.000 mogelijke mutaties van het coronavirus, elke tirannieke maatregel van regeringen om “de verspreiding af te remmen” of “het virus te stoppen” heeft de algemene gezondheid alleen maar aanzienlijk verslechterd. Zoals blijkt uit de laatste twee jaar, kan de overheid alleen maar schade berokkenen door een autoritair coronavirusbeleid te omarmen. Omicron is slechts hun laatste excuus. Trap niet in de nieuwe variant hype. Bijt het aas deze keer niet.

  Mysterie van de "magnetische vaccins"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als reddersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeest VERRASSENDE 9 manieren waarop mensen sterven tijdens de pandemie behalve door Covid
Volgend artikelVolledig gevaccineerden zijn goed voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen sinds augustus volgens de laatste officiële gegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ik ben net bezig met het lezen van het boek: Totalitarisme van de filosoof Hannah
    Arendt. Allemaal zo herkenbaar en dat gaat dan over de Jaren 30 van de vorige eeuw.
    Schokkend,
    Inge

  2. Het WEF heeft al op 12 juli gemeld dat er een nieuwe variant in zuid-Afrika is ontdekt. En is ge-update 26 november…..
    Kan helaas geen foto’s toevoegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in