© britni scott op Unsplash

Gisteren hield Ursula von der Leyen, de voorzitster van de Europese Commissie, een persconferentie waar zij uitvoerig sprak over haar “bezorgdheid” over de lage vaccinatiegraad in de EU, en hoe dit het beste kon worden “opgelost”, schrijft Kit Knightly.

Toen haar werd gevraagd vaccins verplicht te stellen, zei zij het volgende:

“Het is begrijpelijk en gepast om deze discussie nu te voeren – hoe we verplichte vaccinatie binnen de Europese Unie kunnen aanmoedigen en eventueel overwegen. Hierover moet worden gediscussieerd, hier is een gemeenschappelijke aanpak voor nodig, maar ik denk dat het een discussie is die moet worden gevoerd.”

Toevoegend:

“Twee of drie jaar geleden zou ik nooit gedacht hebben dat we zouden meemaken wat we nu zien, dat we deze vreselijke pandemie hebben, dat we de levensreddende vaccins hebben, maar dat ze niet overal op een adequate manier worden gebruikt. En dus is dit een enorme kostenpost voor de gezondheid,”

Natuurlijk is het idee dat de EU-landen gaan “debatteren” over verplichte vaccinaties een lachertje, ze zullen ze waarschijnlijk hoe dan ook opleggen.

Maar elk echt, rationeel debat was voorbij zodra zowel de EU als de vaccinfabrikanten toegaven dat de vaccins niet werken.

Volgens elke definitie van voor 2021 zijn de Covid-“vaccins” eigenlijk geen vaccins. Vanaf het begin is algemeen toegegeven dat ze niet voorkomen dat je de ziekte krijgt en dat je de ziekte niet verspreidt.

Elke dag horen we over een of andere beroemde persoon die positief test “ondanks het feit dat hij is ingeënt”.

De EU heeft al laten doorschemeren dat hun vaccinatiepassen (die zij, ironisch genoeg, al “twee of drie jaar” schijnen te plannen, ondanks het feit dat von der Leyen beweerde dat zij de pandemie nooit hadden zien aankomen), over negen maanden aflopen.

  Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen

Waarom zullen ze aflopen?

Omdat de “bescherming” die het vaccin naar verluidt biedt, afneemt.

Hoe snel slijt het?

Ze hebben geen idee.

De vermeende opkomst van de Omicron-variant maakt de situatie nog erger, vanuit het standpunt van het estblishment. Men zou kunnen stellen dat het eerste echte slachtoffer van de Omicron-uitbraak de samenhang van het narratief was.

Deskundigen waarschuwen nu al dat de Omicron-variant resistent kan zijn tegen de vaccins, en de CEO van Moderna voegde zich gisteren bij dit koor door te zeggen:

“Ik denk dat het een materiële daling zal zijn [in de effectiviteit van het vaccin]. Ik weet alleen niet hoeveel, omdat we op de gegevens moeten wachten. Maar alle wetenschappers met wie ik heb gesproken… zeggen ‘dit gaat niet goed komen’.”

Zelfs als deze waarschuwingen onjuist blijken, en de mainstream media plotseling terugkrabbelen en beginnen te melden dat de vaccins “beter werken dan verwacht” om Omicron te bestrijden, is dat irrelevant.

Ze hebben zojuist toegegeven dat de “vaccins” kunnen stoppen met werken op het moment dat er een nieuwe mutatie is. En virussen muteren veel.

Dus, ze weten dat de vaccins niet erg goed werken, ze weten dat ze zullen slijten, en ze weten dat nieuwe mutaties ze volledig kunnen doen stoppen met werken.

Het enige wat ze niet weten is wat de lange termijn bijwerkingen van de vaccins zijn, een feit dat Pfizer zelf toegeeft in hun leveringscontracten:

Nu, hier is de allesomvattende disclaimer: dit is niet toegeven dat Covid-19 gevaarlijk is, de pandemie reëel of op enige andere manier het narratief onderschrijven. Het gaat er veeleer om, en dat is belangrijk, erop te wijzen dat het plan van het establishment voor verplichte vaccinatie zelfs op hun eigen voorwaarden geen enkele zin heeft.

Het huidige narratief is dat:

 • De vaccins geven geen immuniteit of voorkomen overdracht.
 • Het heilzame effect dat ze hebben slijt, men weet niet wanneer.
 • Ze beschermen waarschijnlijk niet tegen nieuwe varianten of mutaties.
 • De vaccins hebben onbekende bijwerkingen op lange termijn.

Dit zijn geen marginale ideeën of ongefundeerde theorieën, het zijn de zelf-contradictoire vermeende “feiten” van het schizofrene covid-verhaal.

Als we volledig afgaan op de eigen woorden van de mainstream, en volledig op hun eigen voorwaarden, is elke mogelijke zaak voor verplichte vaccinaties dood.

De “Omicron variant” heeft het gedood, ook al heeft het nooit iets anders gedood.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerden zijn goed voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen sinds augustus volgens de laatste officiële gegevens
Volgend artikelMoronicvariant als rookgordijn om de stijgende vloed van hartaanvallen, bloedklonters, neurologische problemen als gevolg van covid-prikken te verdoezelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Hiermee is overduidelijk aangetoond dat we met z’n allen (tenminste 75%) gratis(*)mee doen aan een medisch experiment waarvan de lange termijn gevolgen totaal onbekend en onvoorspelbaar zijn.
  dit feit alleen al kan nooit een reden zijn om het meedoen aan dat experiment te verplichten want er is nog altijd zoiets als ‘baas over eigen lijf’ en vrijwillige toestemming, NA VOLDOENDE TE ZIJN GEÏNFORMEERD OVER EVENTUELE GEVOLGEN! Iets wat nu volledig wordt nagelaten want men hoort enkel: “de vaccins zijn veilig” terwijl daar geen enkel bewijs voor is, integendeel, als je de cijfers met zware bijwerkingen en zelfs doden erbij haalt zijn de ‘vaccins’ allesbehalve veilig.
  (*) in het begin van de testen kregen de aangemelde proefpersonen een vergoeding van €4000,- om eventuele risico’s op te vangen.

  • Dit argument is nu al zovaak langs gekomen…zou willen dat mensen eens zouden stoppen dit te delen!

   het europees hof is een waakhond zonder tanden
   ze kunnen alleen adviseren maar een land hoeft daar niets meer te doen…
   Dat zie je toch?
   Italie…oostenrijk…die gaan gewoon door met hun plannen…zegt toch genoeg of niet?
   Dus aub niet meer over hebben

 2. Ik ben geen bezit van, een overheid zou moeten werken voor de bevolking! Niks geen dwang en verplichting, dat is geen vrijheid! Als deze figuren vieze spelletjes spelen, speel ik ze slim terug! Ik ga met advocaat en verklaring voor aansprakelijkheid naar ggd en mag de directeur eerst ondertekenen! Gaat ie nooit doen! Dan ter plaatse aangifte doen en mij kunnen ze dan niet als vax weigeraar zien! Dus boetes gaat hem dan niet worden!

  Neej is Neej en het blijft Neej!
  Ze zijn God niet, ik ben geen bezit van de staat of wie dan ook!
  Die troep komt niet in mijn lijf en ook niet bij m’n kind!

 3. Jan Lassche, adviseur bij Public Health :
  In dec en jan verlopen de tijdelijke vergunningen voor e experimentele covidspuiten.
  Daarna moet alles-de rest vd spuiten, vernietigd worden.

  Ik denk dat de overheden zo zitten te drammen en te dreigen met de datum 1 feb. omdat ze daarna niet meer mogen spuiten. Ze denken wrs dat het dreigen met vaccinatieplicht zo menig persoon alsnog zal doen zwichten. Farma zal volgens Lassche geen nieuwe vergunningen aanvragen ivm de immense vaccinatie schade.
  Dus…Houd vol!

 4. Meldpunt vaccinatie vh BPOC meldt zo’n 2500 sterfgevallen. En dat is zoals bij alle meldpunten op aarde slechts het spreekwoordelijke topje vd ijsberg. Dit zou in een ‘ideal world’ wereldschokkend nieuws zijn en het zou niet alleen het gebruik van de immuno therapeutische serums onmiddellijk laten stoppen, maar vooral überhaupt het bestaan ervan.
  Als we bij dit voorbeeld in Afdeling Nederland blijven is zo’n krankzinnig hoog aantal sterfgevallen al reden genoeg om het niet meer over de lange termijn bijwerkingen te hebben, omdat er dus op kòrte termijn al soortgenoten dood neervallen.
  Als je een horde mensen een drukke snelweg over laat steken, dan ga je ook niet praten over de lange termijn bijwerkingen van die actie, OMDAT er VOOR JE NEUS en à la moment mensen worden dood gereden.

  Maar ja, wat ik hier schrijf is gestoeld op logica en redelijkheid en deze twee zijn juist de grote afwezigen in het ‘officiële’ narratief. Elke dag laat ik me toch weer verleiden. Het is een doodvermoeiende slag om elke dag je met informatie bezig te houden terwijl je inmiddels heel goed doorhebt, dat het om geheel andere zaken gaat. Maar het onbeschofte beleid vd onbeschofte macht komt zò onbeschoft dichtbij, dat je je wel mòet bezighouden met deze bijzaken. Maar omdat er nu elke dag steeds meer prikslachtoffers vallen kun je het tegelijk ook geen ‘bijzaak’ noemen terwijl het dat wel nog steeds is.
  De Financial Reset is zoals we weten de hoofdreden. Maar ja, zonder de corona- en klimaatmythes en de daarbij horende collectieve angst als hoofdgereedschap zou die financiële reset überhaupt nooit lukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in