Het Amerikaanse geneesmiddelenagentschap FDA heeft eergisteren (17 september 2021) een bijeenkomst gehouden met het Vaccine Advisory Committee om te praten over het toestaan van een derde Pfizer COVID-19 “booster shot”, schrijft Brian Shilhavy.

Er waren deze week al tekenen dat er wat vuurwerk zou kunnen zijn tijdens deze hoorzitting, omdat twee topwetenschappers op het gebied van vaccinonderzoek bij de FDA, Dr. Marion Gruber en Dr. Phillip Kause, de directeur en adjunct-directeur van het Office of Vaccines Research, onlangs ontslag hebben genomen.

Dit volgde op een in The Lancet gepubliceerd rapport van 18 ambtenaren van de FDA die zich verzetten tegen het plan van de Biden-regering om later deze maand (september 2021) te beginnen met de distributie van de “booster shots” van Pfizer, nog voordat de FDA ze zelfs maar had goedgekeurd.

Om te zeggen dat er vuurwerk was op de vergadering van het Adviescomité voor Vaccins gisteren is misschien een grove understatement. Het 18 leden tellende comité stemde 16 tegen 2 tegen goedkeuring van de booster shots, hoewel ze later wel hun goedkeuring gaven voor goedkeuring voor mensen van 65 en ouder.

Tijdens de “open sessie” van de vergadering kregen andersdenkende artsen, die vraagtekens zetten bij de injecties van Pfizer, de kans om het publiek toe te spreken met hun zorgen, en zij presenteerden het publiek ECHTE gegevens over de injecties die tot nu toe zwaar gecensureerd waren.

Dr. Joseph Fraiman, een arts op de spoedeisende hulp uit New Orleans die zijn studie aan de Cornell Medical School heeft gevolgd, verklaarde dat er nog geen onderzoeken zijn die groot genoeg zijn om te bewijzen dat de COVID-19 vaccins de ziekenhuisopname verminderen zonder ernstige verwondingen te veroorzaken.

Hij beklaagde zich over het feit dat de “vaccinweigeraars” die bij hem op de eerste hulp kwamen, beter op de hoogte waren van de risico’s van het COVID-19-vaccin dan de gevaccineerden.

“Ik weet dat velen denken dat vaccinweigeraars dom zijn, of gewoon slecht geïnformeerd. Dat is absoluut niet wat ik heb gezien.

In feite zijn de vaccinweigeraars die ik op de eerste hulp heb ontmoet, ongeacht hun opleidingsniveau, beter op de hoogte van vaccinstudies en zijn zij zich meer bewust van hun eigen COVID-risico’s dan de gevaccineerden.

Veel van mijn verpleegsters hebben bijvoorbeeld het vaccin geweigerd ondanks het feit dat ze COVID-19 meer dood en verwoesting hebben zien veroorzaken dan de meeste mensen.

Ik vraag hen waarom ze het vaccin weigeren.

Ze vertellen me dat ze de gevaren van COVID uit de eerste hand hebben gezien, de ouderen, zwaarlijvigen, de diabetici; en denken dat het risico voor hun laag is.

Ze hebben het niet verkeerd. Een 30-jarige vrouw heeft ongeveer een kans van 1 op 7000 om COVID op te lopen en daarvoor in het ziekenhuis te worden opgenomen.”

Hij wees erop dat uit een recente studie is gebleken dat het risico van door vaccinatie veroorzaakte Myocarditis (hartaandoening) bij jonge mannen groter is dan hun risico van ziekenhuisopname als gevolg van COVID.

  Bill Gates' lichaamstaal ontcijferd

Hij riep op tot het uitvoeren van grotere studies.

“Wij, de medische wereld, kunnen de anti-COVID-19 activisten die publiekelijk beweren dat de vaccins meer schade berokkenen dan ze redden, vooral bij jonge en gezonde mensen, niet geruststellen, het feit dat we geen klinisch bewijs hebben om te zeggen dat deze activisten ongelijk hebben, zou ons allen moeten beangstigen.”

Steve Kirsch, de uitvoerend directeur van het COVID-19 Early Treatment Fund, heeft ook een getuigenis afgelegd, en hij begon zijn opmerkingen met:

“Ik ga mijn opmerkingen vandaag toespitsen op de olifant in de kamer waar niemand graag over praat, namelijk dat de vaccins meer mensen doden dan ze redden.”

Hij presenteerde gegevens om te bewijzen dat het geloof dat deze vaccins “veilig” zijn, gewoon niet waar is. Hij gaf verschillende feiten om dit aan te tonen, waarvan de meeste al eerder zijn behandeld hier op Frontnieuws.

Bijvoorbeeld, mensen hebben 71 keer meer risico op een hartaanval na COVID-19 vaccins dan welk ander vaccin dan ook.

Kirsch beweert dat deskundige analyse van bestaande gegevens, met inbegrip van de 6-maanden Pfizer proeven en VAERS gegevens, bewijzen dat de injecties meer mensen doden dan ze zogenaamd redden.

Ongeveer 411 doden per miljoen doses. Dat betekent dat ongeveer 150.000 mensen zijn overleden (aan de Pfizer injecties).

Vervolgens presenteerde hij enkele gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid.

“De echte cijfers bevestigen dat we meer mensen doden dan we redden. En ik zou graag de gegevens van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid willen zien over de 90-plussers, waar we van een 94,4% gevaccineerde groep naar 82,9% gevaccineerden zijn gegaan in de laatste 4 maanden.

In het meest optimistische scenario betekent dit dat 50% van de gevaccineerden is overleden en 0% van de ongevaccineerden. Tenzij je dat kunt uitleggen aan het publiek kun je de boosters niet goedkeuren.”

Dr. Jessica Rose, PhD, MSc, BSc, die uitgebreide studies heeft gedaan naar de VAERS-gegevens, gaf ook een presentatie waarin ze aantoonde dat we een toename van 1000% hebben gehad in bijwerkingen na COVID-vaccins, in vergelijking met alle voorgaande vaccins in voorgaande jaren.

  Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden

Luister naar de presentaties van deze drie artsen.

Via HealthImpactNews Bitchute-kanaal

Zal de FDA en de Biden-regering de 3e Pfizer COVID-19 “Booster shots” goedkeuren?

Het is belangrijk om te begrijpen dat dit een “adviserende” commissievergadering was, en dat zij niet het beleid bepalen. De FDA kan nog steeds de 3e Pfizer COVID-19 injectie goedkeuren tegen de aanbeveling van het Raadgevend Comité in.

Ook deze drie artsen die de waarheid over de gegevens hebben gedeeld, maken geen deel uit van dat comité, maar hebben getuigd tijdens het “open commentaar” gedeelte van de vergadering.

Maar het feit dat de FDA hun opmerkingen heeft toegestaan is zeer belangrijk, omdat ze nu openbaar zijn.

Er is duidelijk enige onenigheid gaande bij de FDA over de COVID-19 injecties van Pfizer. Wat zouden hier de redenen voor kunnen zijn?

Ik zie twee mogelijke redenen waarom dit gebeurd.

Ten eerste zou dit een “geneesmiddelenoorlog” kunnen zijn, waarbij de concurrenten van Pfizer boos zijn dat Pfizer zoveel marktaandeel krijgt voor de COVID-19 vaccins, en zij oefenen druk uit via hun contacten bij de FDA om Pfizer in diskrediet te brengen en hun snelle race om deze markt te domineren af te remmen.

Of, ten tweede, de mensen beginnen het schip van de Biden-regering te verlaten omdat het huidige COVID-19 vaccinverhaal nu heel snel uit elkaar aan het vallen is, omdat honderdduizenden mensen nu schreeuwen om hun stem te laten horen over hun negatieve ervaringen met de COVID-19 injecties, en de FDA en anderen proberen zich in te dekken voor het geval er een regimewisseling plaatsvindt en mensen gearresteerd worden voor misdaden tegen de mensheid.

  Begrafenisondernemer onthult hoe Big Pharma "medicatie" de ouderen doodt, niet "covid"

Ik hoop op het tweede scenario, maar vrees dat het waarschijnlijk het eerste is.

Als de Biden-regering en hun handlangers op Wall Street denken dat ze nog steeds de touwtjes stevig in handen hebben in deze massale vaccinatiecampagne die in werkelijkheid een daad van genocide en misdaden tegen de mensheid is, dan zullen ze gewoon doorgaan en de derde vaccinatie van Pfizer toch goedkeuren, zonder de goedkeuring van deze commissie.

In feite zullen zij het Amerikaanse volk en hun zakelijke rivalen vertellen dat zij weten dat wij hen op het spoor zijn, en dat het hen niet kan schelen omdat zij geloven dat niemand iets zal doen om hen te stoppen.

We weten aan welke kant de media staan, want ze blijven de leugens publiceren dat de ongevaccineerden de ziekenhuizen volproppen en verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van COVID-19 varianten, en natuurlijk gaven ze geen persaandacht aan de andersdenkende artsen die getuigden op de vergadering van het comité eergisteren (althans ik heb niets gevonden na het doorzoeken van het nieuws van de media).

Zal Amerika doen wat nodig is om deze medische tirannen te bestrijden, die in de minderheid zijn en gemakkelijk overmeesterd zouden kunnen worden als genoeg mensen zich zouden verzetten, of zal de natie aan de kant blijven staan en hen door laten gaan met hun massale eugenetica programma om de wereldbevolking te verminderen?

Dit is zeer zeker een keerpunt in de geschiedenis van de mensheid, niet alleen voor de Verenigde Staten, maar voor de hele wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccineren tot de dokter komt: Duitse gezondheidsautoriteit meldt honderden sterfgevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZijn Covidvaccins ontworpen om ons immuunsysteem uit te schakelen?
Volgend artikelHet verhaal van het decennium – Is dit massamoord door media en overheid?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dit weten politici, “artsen”, adviseurs, en allen daaromheen ook. Deze zijn gewoon gekocht en kunnen zich nergens anders achter verschuilen als achter hun leugens en bedrog.
  Dus is het in feite gelegaliseerde moord.

 2. Neset Temirci belt met de politie – De Kapitein – vandaag

  ‘Minister Grapperhaus en burgemeester Aboutaleb lieten een gehandicapte dame gijzelen (Yun Fen Hu) en martelen, (zonder enige aanleiding), om haar de mond te snoeren!

  Gideon van Meijeren werd door Neset Temirci middels een Twitterbericht hiervan op de hoogte gesteld.

  Beluister het videogesprek wat Neset Temirci had met de politie.

  Wanneer waarheidsvinders en klokkenluiders nog jeugdige kinderen hebben worden deze vaak door jeugdzorg bij ze weggehaald op basis van valse gronden.

  Dan begint het drama pas echt en volgen vaak onmenselijke arrestaties en/of gedwongen opnames geregisseerd door het corrupte regiem (politie en burgemeester) in klinieken, waarbij de waarheidsvinders en klokkenluiders vaak worden platgespoten met medicijnen door middel van injectiespuiten (psychofarmaca).’

  https://www.youtube.com/watch?v=qWb7PB2G2Zg

 3. OPGELET: Bovenstaand bericht is een schoolvoorbeeld van DESINFORMATIE of FAKE NEWS
  Niet-gevaccineerden zijn net vaak laag opgeleid en geloven graag niet-wetenschappelijke sociale media praat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in