Enkele van de gezochte personen. © Politie Cyprus

De televisiezender Sigma op Cyprus is zondagavond aangevallen door een woedende menigte die het gebouw vernielde en auto’s in brand stak. De aanval kwam nadat er een grote demonstratie was gehouden tegen de COVID-19 vaccinatiepassen, meldt cyprus-mail.com.

Cyprus is een van de EU-landen die tijdens de Coronapandemie het verst zijn gegaan met dwangmaatregelen.

De regering eist nu zelfs vaccinpaspoorten om levensmiddelenwinkels te bezoeken en met het openbaar vervoer te reizen, en om zelfs maar op een plaats te mogen komen waar meer dan 20 mensen kunnen verblijven.

Een dergelijk paspoort kan worden verkregen indien een persoon is ingeënt, binnen de laatste 72 uur is getest of is hersteld van COVID-19.

Dit heeft tot wijdverbreide woede geleid, met duizenden demonstranten op zaterdagavond tegen de vaccinpas buiten het presidentieel paleis in Nicosia.

Van daaruit trok een groot aantal betogers naar de gebouwen van Sigma TV. Volgens svenska.yle.fi hebben ongeveer 2.500 mensen aan de bestorming deelgenomen.

“Een laffe aanval vond plaats op zondagavond buiten ons hoofdkwartier. Ons hoofdkwartier werd aangevallen door een menigte die vuurwerk gooide en onze auto’s beschadigde”, meldde Sigma-tv zondagavond laat.

De Cypriotische president Nicos Anastasiades veroordeelde de aanslag maandag als een bedreiging van de mediavrijheid.

De schade van het gebeuren wordt als groot omschreven. Zondagavond werden vijf mensen gearresteerd en er worden er nog tien gezocht, aldus de politie, die foto’s van de gezochte personen heeft gepubliceerd, meldt cyprus-mail.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat het 99% van de COVID-doden vervalste om het publiek zodanig bang te maken dat ze het vaccin zouden nemen
Vorig artikelVaccinpas vereist om voedsel te kopen
Volgend artikelVAERS-klokkenluider: “45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen”, leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Mijn steun hebben ze, breek maar af die corrupte zooi. Hier mag de vlam ook in de pan slaan, alle media, politiek, afbreken en wegwezen en van de grond af opnieuw opbouwen.

  2. Bedreiging van de mediavrijheid!!! Ja dat is belangrijker dan onze vrijheid om te bepalen of we een vaccin willen nemen of niet.

  3. Vrijheid is al lang verleden tijd wij hebben te maken met dictators en de elite die menen alles is van hun stelen ons geld gewoon openlijk en wij vinden dat heel normaal kijk maar eens naar Brussel ze stelen als de beesten en niet te vergeten Den Haag zij ontvangen elke maand minimaal 6000, euro en zijn zelden in de tweede kamer te zien en dat is nog niet genoeg nemen ze ook wat goed betaalde bijbaantjes het zijn de grootste dieven van de eeuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in