In 2021 spande de regering van Australië samen met drie vaccinfabrikanten om het Australische volk te onderdrukken met verschillende niveaus van discriminatie, dwang, propaganda, onwettige opsluiting, segregatie, digitale nalevingssystemen en grootschalige bedreigingen van de bestaansmiddelen van individuen. Deze totalitaire acties waren niet geworteld in enige gegevens of wetenschap en leverden geen enkel voordeel op voor de volksgezondheid. Deze acties waren bedoeld om mensen psychologisch te breken, om hun lichaamsautonomie en persoonlijke overtuigingen te onderwerpen en experimenten in hun lichaam te forceren, schrijft Lance D. Johnson.

Vandaag sterven in heel Australië “plotseling en onverwacht” gezonde jonge mensen. Ook al berichten verslaggevers er nu over, de bedrijfsmedia durven de oorzaken achter deze plaag nog steeds niet te noemen.

Sudden Adult Death Syndrome (SADS) neemt de wereld stormenderhand over

Volledig gevaccineerde personen die er een fitte en gezonde levensstijl op na houden, sterven onverwacht. Volgens het Royal Australian College of General Practitioners wordt deze nieuwe overlijdenscategorie “Sudden Adult Death Syndrome (SADS)” genoemd. Mensen onder de 40 jaar worden nu opgeroepen hun hart te laten controleren, nu een golf van jongeren bezwijkt nadat zij gedwongen waren deel te nemen aan bloedklontervaccin-experimenten.

Het Baker Heart and Diabetes Institute van Melbourne heeft een nieuw nationaal register ontwikkeld om de golf van sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen beter te kunnen registreren. Dit register is het eerste ter wereld dat ziekenhuis-, ambulance- en forensische informatie bevat. Een woordvoerder van het Instituut zei dat “er ongeveer 750 gevallen per jaar zijn van mensen onder de 50 jaar in Victoria waarbij hun hart plotseling stopt.” Het Instituut meldt dat er nu ongeveer negen jongeren per maand zonder oorzaak sterven, zelfs na een volledige autopsie. Bij die autopsie wordt natuurlijk geen onderzoek gedaan naar de hartbeschadigende vaccins die deze jongeren nodeloos krijgen.

  Discussie: "Massapsychose" trending op Twitter

In de VS is een SADS-organisatie opgericht om het Sudden Arrhythmia Death Syndrome bij jongeren onder de aandacht te brengen. Deze stichting schat dat er nu jaarlijks 4.000 kinderen aan SADS sterven. De stichting meldt dat in meer dan de helft van de gevallen een familiegeschiedenis van een SADS-diagnose voorkomt; de stichting vermeldt echter niet welke soortgelijke handelingen die familieleden verricht hebben, noch onderzoekt zij de levensstijlfactoren en het vaccingebruik die die familieleden gemeen hebben in verband met de SADS-diagnose.

Een groot deel van de wetenschappelijke gemeenschap negeert de oorzaken van SADS en SIDS om hun opperheren – de vaccine-industrie – een plezier te doen
Genetische screening wordt gebruikt om iemands risico op SADS te bepalen, maar genetische screening is slechts een formaliteit. Het voorspelt niet nauwkeurig een geval van SADS, onderzoekt niet de oorzaken ervan en voorkomt ook niet dat het gebeurt. Cardioloog Dr. Elizabeth Paratz zei dat het heel moeilijk is om SADS te bestrijden, omdat het eigenlijk een “diagnose van niets” is. Het is een “zeer moeilijk te vatten entiteit” voor familie en vrienden van slachtoffers, zei zij.

Het is “niet zo gemakkelijk als iedereen in Australië genetisch te laten screenen,” zei ze, omdat wetenschappers niet 100 procent zeker zijn “welke genen dit veroorzaken.” Misschien zoekt de wetenschappelijke gemeenschap op de verkeerde plaats, want zij beschermen hun opperheren, hun sponsors en hun overheidshandhavers – de vaccinindustrie.

Naarmate meer mensen gescreend worden op SADS, worden de echte problemen genegeerd en krijgen de patiënten een vals gevoel van veiligheid. De echte pressie op het hart zijn o.a. de covid-19 vaccins en alle onderdrukkende maatregelen die werden ingesteld om naleving af te dwingen. De aanhoudende genetische inmenging van het menselijk lichaam met giftige spike-eiwitten veroorzaakt hartontstekingen, bloedklonters en spoedeisende hartproblemen. Het aanhoudende zuurstoftekort en de cardiovasculaire belasting door de maskers spelen ook een rol. Het leven in angst en in een onderdrukkende staat, waar regering en farmaceutische bedrijven samenlevingen en mensenrechten dicteren, heeft ook een negatieve invloed op de cardiovasculaire gezondheid. Deze problemen kunnen niet langer genegeerd worden.

  VS: afspraken worden niet nagekomen, staten in het hele land waarschuwen dat "aarzeling" om de injecties te krijgen de uitrol dreigt te doen ontsporen

De generatie die is opgegroeid met een op hol geslagen, ongebreideld vaccinatieschema voor kinderen en een steeds toenemend aantal gevallen van wiegendood (SIDS) en autisme, wordt nu plotseling de generatie die te maken krijgt met een op hol geslagen covid-19 vaccinatieprogramma en alle plotselinge sterfte en hartschade die dat bij volwassenen teweeg heeft gebracht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SADS DOSSIER

“Dit is gewoon een verwoesting”: Insider van de begrafenisindustrie zegt dat ze overspoeld wordt met slachtoffers van hartaanvallen, beroertes en bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe show is voorbij, mensen: Jens Stoltenberg zegt dat Oekraïne zich moet overgeven
Volgend artikelDe kadavergeur van Azovstal – Wat de catacomben van Azovstal verbergen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Zo denk ik er ook over, wie niet luisteren moet maar voelen, het stigmatiseren van de ongevaccineerden doen en deden de meesten ook aan mee.

  • Ik denk dat vele het zelde denken dan jij. Je doet je best hen goed te informeren en ze lachen je recht in je gezicht uit en durven nog te zeggen als je bij hun bedrijf zou werken ze je eruit zouden knikkerde als je niet geprikt was met die zooi en meer van die rare praatjes. Ook durven ze zelfs te twijvelen of het evrstandig is om bij hen nog op bezoek te komen. Met zulke angsthazen kun je niks als mens zijnde. Hoe kan de wereld goed draaien met zulke domme mensen. Niet dus zie maar hoe de economie kapot gemaakt word door deze gasten zonder Kloten.

  • Je hebt dik gelijk ‼️‼️ m’n 28 jarige zoon en z’n levenspartner (26) nemen het nog niet ernstig…al hebben ze beiden wel wat problemen..maar ipv hun bloed te zuiveren met gezonde voeding enz is Geld het enige wat hun interesseert 😤🤬 Ps ben 72 en geen prik of test en ben in goede Conditie..

 1. Tot nu was ik nog bezorgd, hoe het verder moet. Voor mijn geliefden en dierbaren.
  Naar mij wordt niet geluisterd, ik ben paranoïa, complotdenker, dwarsligger, de hele resem ge weet wel.
  Ahwel ze doen maar, met hun chippil, social credit, whereabouts. Als ze willen leven in een wereld waar ze niets hebben en gelukkig zijn, vaya con dios.
  Maar ik blijf wel van ze houden en hoop…

 2. Heb ik meermaals ondervonden…heb hen in Bakkes gebruld dat hun ogen nog even kunnen zien hoe snel ze vergeten gaan zijn…⚰️⚱️‼️

  • Het is natuurlijk niet alleen de farrnaceutische industrie, het is veel meer dan dat. Je hebt de hele machtsstructuur nodig om dit te kunnen bereiken. Laten die nu (bijna) allemaal bestuurd worden met leden uit de groep die je hierboven noemt. Geeft wel te denken.

 3. Eigen schuld.
  het smoesje van “het moest” is niet valid; er kan nooit meer macht over je uitgeoefend worden dan dat je zelf toestaat.

  Da’s het leuke van democratie; zelfs in kangeroe land; down under.

 4. De Ashkenazi-Joden zijn degenen die altijd in het Zwart gekleed zijn en waar elke regering in het Westen schrik van heeft…en Terecht..ze zijn stille moordenaars zoals….. Kanker zelfs in Israël walgen de gewone mensen ervan… helaas kennen ze alles en iedereen en manipuleren ze de hele mensheid vanaf dag 1 vd Geschiedenis der mensheid….. Phedophilian is zowat van het begin van hun religie een vaste regel..zij het in andere woorden beschreven..offer uw kinderen aan God..incest en kinderen uitlenen alsook offers brengen en door het vuur gaan enz thi’s een hele dikke boek../rollen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in