anschell / Pixabay

Enkele van ’s werelds beste artsen benadrukken de “alarmerende” trend van kankergevallen die zich als een lopend vuurtje verspreiden onder patiënten jonger dan 50 jaar.

Details over de turbo kankerepidemie worden nog steeds verzwegen door de mainstream media, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Discernreport.com bericht:

Ter illustratie van de omvang van het probleem, de jaarlijkse kankerincidentie onder Britse personen tussen 25 en 49 jaar heeft naar verluidt 162,4 gevallen per 100.000 mensen bereikt. Dit is een stijging van 22% ten opzichte van de jaren 1990. Op mondiaal niveau onthulde een studie die vorig jaar werd gepubliceerd in het BMJ Oncology tijdschrift dat er tussen 1990 en 2019 een toename was van 79 procent in de incidentie van kanker op jonge leeftijd en een toename van 27 procent in het aantal sterfgevallen door kanker op jonge leeftijd.

Kankers die voorheen meer bij oudere leeftijdsgroepen voorkwamen, worden steeds vaker bij jongere volwassenen gediagnosticeerd. Voorbeelden zijn onder andere borstkanker, colorectale kanker, slokdarmkanker, maagkanker en alvleesklierkanker. Nu de gezondheidszorgsystemen nog steeds worstelen om te herstellen van de gevolgen van het beleid dat werd opgelegd tijdens de COVID-19 pandemie, groeit de zorg dat de last voor de nationale economieën de komende jaren nog verder zal escaleren.

De daling van het gehalte aan voedingsstoffen van het wereldwijde voedselaanbod

Terwijl voeding wordt besproken als een oorzaak voor de toename van het aantal kankergevallen, lijkt belangrijk wetenschappelijk bewijs dat het fenomeen zou kunnen helpen verklaren, te worden genegeerd. Van bijzonder belang zijn onderzoeken die zijn uitgevoerd in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Finland en andere landen, waaruit blijkt dat het nutriëntengehalte van het wereldwijde voedselaanbod de afgelopen 70 tot 80 jaar aanzienlijk is gedaald. De vermoedelijke oorzaken hiervan zijn onder andere de toenemende wereldwijde verschuiving naar industriële vormen van landbouw.

  Australisch Bureau voor de Statistiek toont 72% daling in geboortes 9 maanden na start COVID-prikken

In sommige gevallen is het gehalte aan voedingsstoffen dramatisch gedaald. Tussen 1951 en 1999 daalde het calciumgehalte van broccoli in Canada bijvoorbeeld met bijna 63 procent. Ook het vitamine A-gehalte van Canadese broccoli daalde met bijna 56 procent, terwijl het vitamine B2-gehalte met bijna 43 procent daalde en het vitamine B1-gehalte met 40 procent. De veranderingen in het gehalte aan voedingsstoffen in aardappelen waren ook zorgwekkend: het ijzer- en vitamine C-gehalte daalde met meer dan 57 procent, vitamine B2 met 50 procent, vitamine B3 met 45 procent en, het meest verontrustende van allemaal, vitamine A met 100 procent. Met vergelijkbare dalingen in andere landen is het ondenkbaar dat dit niet zou leiden tot negatieve gevolgen voor de gezondheid.

Het is dan ook veelzeggend dat het Cellular Medicine onderzoek van Dr. Matthias Rath heeft aangetoond dat langdurige tekorten aan vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen de belangrijkste oorzaak zijn van chronische ziekten zoals kanker. Op basis van deze bevinding is een gepatenteerde combinatie van voedingsstoffen nu met succes getest tegen meer dan 55 verschillende soorten kankercellen. Uit geavanceerd wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd aan het Dr. Rath Research Institute, is gebleken dat deze voedingsstoffen in staat zijn om de invasie en uitzaaiing van kankercellen, de vermenigvuldiging van kankercellen en tumorgroei, de vorming van nieuwe bloedvaten om tumoren te voeden (angiogenese) te remmen en de natuurlijke dood van kankercellen (apoptose) te induceren.

Om de wereldwijde stijging van het aantal kankergevallen om te buigen, moet de wereldwijde inname van voedingsstoffen worden verbeterd. Als dit voor mensen van alle leeftijden wordt bereikt, kan dit leiden tot een significante vermindering van het totale aantal gevallen, inclusief de gevallen die nu bij jongere mensen voorkomen. Om dit doel te bereiken zouden regeringen niet alleen het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen moeten aanmoedigen en vergemakkelijken, maar ook moeten overwegen om biologische landbouw te stimuleren. Onderzoek toont aan dat organisch geproduceerd voedsel een hoger gehalte aan voedingsstoffen bevat.

  Narratief instorting: VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat er geen gegevens zijn van een ongevaccineerde die COVID verspreidt na herstel

COVID-19 vaccins en turbokankers

Er moet ook actie ondernomen worden met betrekking tot het gebruik van op mRNA gebaseerde COVID-19 vaccins. Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Viruses suggereert dat deze experimentele injecties het herstel van DNA-schade aanzienlijk zouden kunnen remmen. Het effectief repareren van DNA – de biologische software van elke cel – is essentieel voor het in stand houden van een goede immuunafweer en bescherming tegen een groot aantal ziekten, waaronder kanker.

In de komende jaren zou het voortgezette gebruik van deze vaccins de toename van kankerincidentie niet kunnen omkeren, maar mogelijk zelfs kunnen doen toenemen. Sommige waarnemers leggen zelfs al een verband tussen de injecties en de snelle ontwikkeling van zogenaamde ’turbokankers’. In dit verband, nu mRNA-vaccin-woekeraar Pfizer onlangs een weddenschap van 43 miljard dollar heeft afgesloten dat kanker in de toekomst vaker zal voorkomen, worden er vragen gesteld over de vraag of Pfizer iets weet dat het niet bekend heeft gemaakt. In plaats van de farmaceutische industrie te behandelen als welwillende redders van de mensheid, is het tijd voor regeringen om zich te realiseren dat het omkeren van de kanker’epidemie’ ook de confrontatie vereist met de entiteiten die ervan profiteren.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Is de “kankerbehandeling” al 42 jaar bekend?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWe zullen niet weten wat ons overkwam
Volgend artikelNederland is van plan Patriot-projectielen in te zetten bij Russische grensovergang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Artsen die vanaf het begin alles hadden/hebben verzwegen komen nu met een “verbaasd bericht” op de wereld! Dit bedekt de waarheid waar ze zelf aan hebben meegewerkt!

  • Precies… terwijl iedereen druk is, rollen ze hun NWO uit. Als u naar de vaccinatie horror show kijkt, of een van de oorlogen, of de vluchtelingencrisis, of de klimaatcrisis, of de zorgcrisis, of de ONDERwijs crisis, of de energie crisis, of de naderende voedsel en financiële crisis… als U maar drukker dan druk blijft zodat de satanisten rustig en ongestoord hun plannen tot uitvoer kunnen brengen.

   Mensen doen NIKS, omdat er een multibal wordt gespeeld. Iedereen focust op één van de multiballen ipv de handen die de multibal aanzetten. Twee mieren kolonies kunnen in een pot in vrede samenleven tot de pot wordt geschud. Ipv te kijken wie de pot schudt, gaan we allemaal bezig met de gevolgen ipv de oorzaken… AL DEZE ELLENDE HEEFT 1 OORZAAK… maar wij blijven op crisisdelen hangen en we vergeten dat het allemaal door één en dezelfde club wordt gecreëerd.

   We moeten de mensen die onze pot schudden allemaal opruimen… dan lossen de multi crisissen zichzelf op. Tot die tijd wordt alles alleen maar erger.

 2. Nu heeft de broccoli het weer gedaan, hou toch op met dit soort berichtgeving en kom eens een keer met de echte waarheid, vaccinatieschade!

 3. Vitamine gebrek is overduidelijk niet goed, maar dat de plotselinge kanker explosie na april 2021 van de gifprikken is gekomen kan toch haast niet meer missen?

 4. Je ontkomt er ook niet aan om elke dag een aantal supplementen in te nemen om op die manier toch de benodigde vitamines, mineralen, aminozuren etc binnen te krijgen.

 5. Maagkanker en alvleesklierkanker zijn dus de typische gevolgen van het mRNA-vaccin. En wie hebben dat? Princess Kate en King Charles. Dat is natuurlijk vast toeval.

  • Wat leuk, we hadden het laatst nog over je. Waar vraag je je af. Als ik dat vertel moet ik je vermoorden. Maar opeens was je weg (ik telde hem ook al hoor maar de meester liet me nog even op het schoolplein).

   Goed je weer te zien.

 6. De toename van kanker en allerlei auto-immuunziekten woedt al decennialang, te wijten aan onder-én overvoeding. Groenten en fruit zitten van nature uit al vol voor de mens kwaadaardige stoffen, komt daarbij nog al het gif dat over ze uitgesproeid wordt (en niet te vergeten de vreselijke dood die insecten en klein gedierte ondergaan door vergiftiging). De onderzoeken naar daling van voedingswaarde zijn al langer aan de gang en tonen inderdaad zware verliezen aan micronutriënten. De bodem waarop groenten gekweekt worden is uitgeput en wordt aangevuld met chemische rommel. De mensen worden volgestouwd ook met chemische rommel. Wat verwacht je dan?

 7. Sinds we al tijden geen blauwe lucht zien /en de zon voelen worden de mensen steeds zieker zonder de vitamine die iedereen nodig heeft.Het is ook niet normaal wat er in de lucht gesproeid word en dus ook naar beneden valt zoals strotium barium enz.

 8. Gelukkig hebben we een vrije markt economie en hebben nuttige bedrijven zoals Pfitzer en Moderna een uitstekende visie op de toekomst en tijdig geinvesteerd in anti-kanker vaccins. Wat mogen we ons toch gelukkig prijzen met zulke top bedrijven!

  Voor de volledigheid uiteraard sarcasme.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in