De 55-jarige Augusta Turiaco (links) en de 46-jarige Cinzia Pennino (rechts) stierven beiden kort na inname van de experimentele Covid-injectie van AstraZeneca.

AstraZeneca heeft de naam van zijn experimentele Covid-19 vectorinjectie veranderd in Vaxzevria om zijn reputatie en verkoopcijfers te redden. Helaas heeft de naamsverandering niet verhinderd dat de genocide in Italië snel nadert. Nog twee Italiaanse leraressen zijn dood nadat ze de AstraZeneca-vaccinatie tegen Covid-19 hadden gekregen.

Mevrouw Augusta Turiaco heeft de eerste dosis van de AstraZeneca-prik op 11 maart gekregen, meldt het dagblad La Stampa. De 55-jarige muzieklerares uit Messina plaatste die dag een nieuwe profielfoto op Facebook om iedereen te laten weten dat ze was “ingeënt”.

Maar de situatie escaleerde snel. Mevrouw Turiaco voelde zich onmiddellijk ziek na de injectie. Ze had dagenlang hevige hoofdpijn, waardoor ze niet kon functioneren. Op 24 maart werd ze opgenomen in het Policlinico Gaetano Martino. De dokters stelden vast dat ze een hersenbloeding had door trombose. Met andere woorden, het was een ander bloedstollingsprobleem veroorzaakt door de AstraZeneca injectie.

Turiaco werd in een medisch opgewekte coma gebracht. Dokters voerden een hersenoperatie uit om te proberen haar te redden. Maar het was te laat. Ze was hersendood op of rond 31 maart. Haar familie heeft ondanks de dood van hun dierbare een verklaring vrijgegeven waarin zij anderen aanmoedigt om de AstraZeneca-injectie te nemen.

Cinzia Pennino overlijdt na injectie AstraZeneca

Cinzia Pennino was inmiddels professor in de natuurwetenschappen aan het Don Bosco Instituut in Palermo. Volgens de Siciliaanse krant Giornale di Sicilia kreeg zij haar eerste injectie van AstraZeneca op of rond 17 maart. De 46-jarige werd op 24 maart in kritieke toestand opgenomen in de polikliniek Paolo Giaccone in Palermo.

  Vaccingewonden spreken zich uit: Getuigenissen van slachtoffers en medisch personeel

Artsen in de intensive care diagnosticeerden haar met “uitgebreide diepe trombose.” Ja, meer bloedstollels. Ze had ook een geschiedenis van ernstige allergische reacties op vaccins. Mevrouw Pennino stierf de volgende ochtend. De gezondheidsambtenaren van Palermo melden dat er “geen verband is tussen AstraZeneca en de dood van de vrouw”.

Mevrouw Pennino deed veel vrijwilligerswerk en werd door collega’s omschreven als een “zonnig persoon”.

De Italiaanse slachting gaat door

De bovengenoemde sterfgevallen komen slechts een week nadat Frontnieuws talloze sterfgevallen na vaccinatie in Italië heeft gemeld. Zie ook hier:

Er is geen manier om alles te weten over elke sterfte en elk nadelig effect van deze experimentele vaccinaties. Maar dit patroon in Italië toont aan dat AstraZeneca misdaden tegen de menselijkheid begaat. Het bedrijf kan zich echter verschuilen achter de “ongeïnformeerde toestemming” van al die mensen die zich vrijwillig voor deze experimentele injecties hebben opgegeven.

Er is gewoon geen rationele reden voor iemand om deze injecties te nemen. Het is allemaal een risico, en de enige beloning is 15 minuten social media aandacht. Als je niet meteen sterft, heb je de komende jaren om je af te vragen wat de lange termijn effecten van deze experimentele injecties zijn.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hele stad is in shock nu weer een Italiaanse professor DOOD is na de COVID-injectie van AstraZeneca

Vorig artikelStatistisch effect van vaccinatie tegen Corona: sterfgevallen nemen toe met vaccinaties
Volgend artikelEmotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in