Terwijl velen die tegen de medische tirannie hebben gevochten doen alsof de strijd voorbij is, zijn er nog steeds mensen die meer prikken nemen. Er sterven nog steeds mensen.

Elke dag die voorbijgaat is er weer een “vermeende” dood als gevolg van een Covid-19 vaccin. Ik zeg alleen “vermeende” omdat de machthebbers de waarheid nooit volledig aan het licht zullen laten komen, dus journalisten worden gedwongen om kwalificaties in hun berichtgeving op te nemen, zelfs als het cumulatieve bewijsmateriaal in één richting wijst, schrijft JD Rucker.

Jo Lindner, 30 jaar, was een bodybuilder en influencer op YouTube en Instagram toen hij stierf aan een aneurysma in de armen van zijn vriendin. Beter bekend als “Joesthetics” bij zijn fans, is van de atleet bekend dat hij vier Covid-19 injecties heeft gekregen.

Volgens KanekoaTheGreat op Twitter:

Joesthetics, een populaire bodybuilding ster op YouTube met acht miljoen Instagramvolgers, stierf op 30-jarige leeftijd aan een aneurysma nadat hij vier COVID-19 mRNA-vaccins had gekregen, wat significante veranderingen in zijn bloedwerk veroorzaakte en microklonters vaststelde.

Volgens News.co.au:

Zijn ontroostbare vriendin Nicha kondigde aan dat Jo was overleden terwijl ze aan het knuffelen waren, kort nadat hij haar een op maat gemaakte ketting met haar naam erop had gegeven. Nicha plaatste op Instagram: “Hij lag in mijn armen … dan gaat dit gewoon te snel … 3 dagen geleden bleef hij (zeggen) dat hij pijn in zijn nek had … we realiseerden het ons pas echt toen het te laat was. Als jullie hem zouden kennen zoals ik hem ken … hij is de geweldigste en indrukwekkendste persoon ter wereld.”

In de meeste gevallen hebben we alleen indirect bewijs van de toename van jonge en verder gezonde mensen die plotseling sterven na de Covid-19 injecties, zodat we kunnen speculeren over de doodsoorzaak. In het geval van Lindner heeft het slachtoffer zelf drie weken geleden tijdens een podcast gezegd dat zijn bloedwaarden veranderd waren na zijn injecties. Een D-Dimer test onthulde de aanwezigheid van microklonters, een veel voorkomende bijwerking van de injecties.

  Medische moord: Ziekenhuizen vermoorden gezondheidsvrijheid voorstanders door hen levensreddende behandelingen te ontzeggen

Het gevecht om de waarheid over de injecties boven tafel te krijgen gaat door. Het is niet omdat er tegenwoordig minder mensen een injectie krijgen, dat we zelfgenoegzaam moeten worden. Mensen moeten gewaarschuwd worden. Daders moeten voor het gerecht gebracht worden. De waarheid moet zegevieren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eerste grote politicus ter wereld verontschuldigt zich tegenover de ongevaccineerden: “Jullie hadden gelijk, wij hadden het fout”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Surovikin Linie
Volgend artikelRuslands S-70 Okhotnik zware stealth drone begint Oekraïense troepen te bestoken terwijl Kiev wanhopig op F-16’s wacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Nog een ander knap staaltje : geo-engineering uit de koker van de grote oorlogszuchtige mammon.
  “White House report signals openness to manipulating sunlight to prevent climate change
  ‘Solar Radiation Modification offers the possibility of cooling the planet significantly on a timescale of a few years,’ report claims”
  Een alles verwoestende oorlog in Banderistan is blijkbaar nog lang niet voldoende.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-12254167/More-gloomy-news-Biden-backs-plan-BLOCK-sunlight-Earth-bid-limit-global-warming.html

  • Het Mieke juli 2, 2023 at 10:16
   Genoteerd. Ja, ze zijn er serieus mee bezig. Dit is het grootste gevaar wat in de nabije toekomst lurkt. Dus zullen er ook nog wel meer GMO-gifspuit rondes moeten komen om mensen tot GMO te maken die een gebrek aan zonlicht kunnen weerstaan. Alles zal namelijk afsterven als je met het zonlicht gaat rotzooien. En ik blijf het herhalen, ook al zal het te laat zijn, die GMO-gifspuit heeft met deze plannen te maken. Deze idiote klimaatswaanzin en de experimenten moet gestopt worden als we willen voortbestaan. In mijn ‘visioenen’ zag ik rond 2040-45 de boel helemaal kapot. Dus dat zou wel kunnen kloppen met de Gates zonblokkering planning rond 2030.

  • zoek op YouTube eens op Dutchinsense. Hij is expert op het gebied van aardbevingen, maar hij laat ook zien hoe radars weather modification aantonen, legt uit hoeveel meer HAARP en CERN veroorzaken dan wij nu kunnen bevroeden. Er is VEEL meer aan de hand wat door de elite bewust wordt veroorzaakt.

 2. Die gifspuit moet een magische aantrekkingskracht hebben bij mensen. Hoe kan een vent die zo met zijn eigen lichaam bezig is, verzorging, gezondheid, optimalisering, bodybuilden, etc. in godsnaam onbekende troep laten inspuiten? Een buurman heeft er ook al drie genomen, ondanks mijn waarschuwingen. Derde keer werd hij goed ziek.

  • het schijnt toch een soort van ‘de grote massa volgen’ te zijn. Nu we wat meer uit de hysterie/massa psychose zijn, kan ik met deze en gene die zich hebben laten inspuiten praten waarom ze dat gedaan hebben. En ze komen toch met de standaard argumenten als ‘als ik de injectie niet had genomen, was ik veel zieker geweest’ bijvoorbeeld. Maar wel met heel veel twijfel en uiteindelijk de opmerking ‘je weet niet wat je moet geloven’. En op zich kan ik het wel met ze eens zijn dat je bijna niet meer weet wat je moet geloven, want in de ‘alternatieve’ media wordt ook heel veel informatie eruit gebraakt wat niet waar is. Uiteindelijk kom ik in ieder geval tot de conclusie dat je toch een soort ‘streetwise’ moet zijn en het grote geheel moet zien, agenda 2030 enz., om het bedrog te doorzien, waardoor je absoluut die injecties niet neemt. Dan hoef je niet tot in de detail overal het antwoord op te weten, maar je bent niet naief en weet je dat er narcisten en psychopaten zijn die bewust kwaad willen doen. Zolang je er vanuit gaat dat iedereen net zo sociaal, aardig en empatisch is voor een ander zoals jij, zolang je het verband niet kan/wil zien, niet kan/wil erkennen dat er een kwaadaardige elite is, het grote geheel niet ziet, ga je voor de bijl.

 3. ….Blijkbaar een brave jongen …..maar intrinsiek aartsdom… als een jonge kerel zich 4x laat inspuiten met experimentele shit dan ben je gewoon gek …misschien deed ie het om ‘op te vallen’ voor de clicks maw …. Iemand die ik ken is deze week ook doodgevallen, 50 jaar, een gezonde(ingespoten) kerel , zo maar weg , jammer , maar in feite eigen schuld dikke bult …enfin dat ie in vrede mogen rusten ….

 4. Deugklootjesvolk, nòg dommer dan gewoon klootjesvolk. Bij ons in de LIDL ontmoet ik geregeld zo’n afgetrained type, met een T-shirt met teksten als “No Pain – No Gain” en dergelijke. Een speciaal zwart extra dik gevormd mondkapje met design stijf over zijn domme melis. Ik heb hem er al enkele malen op gewezen dat er onderhand meer dan 160 recente studies zijn die het mondkapje afraden en dat het zonder enige twijfel slecht is voor de gezondheid van de drager.

  Zijn antwoord is bijna paniekerig, en nee hoor, het is goed voor hem, net als de prikjes, zonder enige twijfel. Sindsdien glimlach ik maar een beetje als ik hem tegenkom en ben verbaast dat hij nog leeft. Kennelijk een hardnekkige…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in