Zo bracht hij het volk naar het water; en de HEERE zei tot Gideon: Een ieder die met zijn tong van het water likt, zoals een hond likt, die zult gij bij zichzelf zetten; evenzo een ieder die zich op zijn knieën buigt om te drinken.”

De inspiratie voor dit stuk heb ik te danken aan Grant Smith, die deze metafoor voor het eerst in een andere context aan mij voorlegde. Ik hoop dat dit essay hem aanzet tot het delen van zijn eigen zeer interessante gedachten over dit thema, schrijft John Carter.

Het zijn een paar zware jaren geweest.

Zonder enige waarschuwing buiten die paar van ons die op het scherm loeren om de onbewuste geest van het internet in de gaten te houden, ging de planeet in lockdown onder dreiging van een ongekende pandemie.

We weten allemaal wat er is gebeurd. Ik zal het hier niet herhalen. Het is bijna saai om er nu over te praten. We weten allemaal dat het allemaal nep en stom was, de moeder van alle psychologische operaties. De wereld werd afgesloten, en we werden opgesloten in onze huizen – in sommige gevallen letterlijk, in de meeste gevallen als een voldongen feit, omdat alles wat de moeite waard was om naartoe te gaan, was opgesloten en ingepakt met waarschuwingstape. Sociale afstand in eenzame opsluiting, onze toestellen werden gebruikt om een eindeloze doemscenario van paniekporno in onze optische zenuwen te voeren, waardoor onze neocortex werd uitgeschakeld en we werden overgeleverd aan de genade van de push-eenheden en de teams voor gedragsinzicht die aan onze hagedissenhersenen rukten ten dienste van een wereldwijd crimineel netwerk van would-be technodeities met mantieten en een afschuwelijk gevoel voor mode.

We zijn getest als nooit tevoren.

En toch, ondanks dit alles, hebben sommigen van ons weerstand geboden. Bad cat verwoordde het goed:

Ze gooiden alles wat ze hadden naar ons. Elke smerige psychologische truc, elke vorm van achterbakse emotionele manipulatie, elk verachtelijk instrument uit de sociopathische gereedschapskist van de sociaal ingenieur.

De meeste soorten trapten erin. Ze geloofden alles en raakten diep in paniek. Velen zijn er nog steeds niet uitgekomen. Tot op de dag van vandaag zie je mensen alleen rijden met maskers op, die ze ongetwijfeld zullen blijven dragen tot er genoeg plastic vezels in hun longweefsel sijpelen vanuit hun levensreddende gezichtsfilters dat ze sterven aan COPD. De meesten zijn enigszins bij zinnen gekomen, maar ze staan nog steeds massaal in de rij om hun arm vol magisch wetenschapssap te bemachtigen.

De gevolgen van dat massale experiment in horizontale genoverdracht worden nog steeds uitgewerkt. Ze zien er niet goed uit. De afschuwelijke implicaties beginnen door te dringen tot de proefpersonen van de globalisten, en de stemming wordt lelijk. Zoals het hoort.

Ondertussen hebben degenen die het meest uitgesproken waren in hun steun voor het injecteren van de hele menselijke soort met een nieuw genetisch brouwsel, die eisten dat dit werd gedaan of mensen het nu wilden of niet omdat omijngod er is een virus wil iemand alsjeblieft aan de oude mensen denken! hun psyche in real time verbrijzeld door cognitieve desorganisatie die als een pikhouweel door hun zelfbeeld als de slimste brave jongetjes en meisjes in de kamer slaat, en de nare realiteit dat ze het mis hadden, over alles … terwijl die vreselijke, ultra-extreem-alt-rechtse QAnon samenzweringstheorie-gelovende desinformatie verspreidende haatzaaiende seksistische vrouwenhaters racistische homofobe epistemologische terroristen het, nou ja, je weet wel, correct hadden.

  De nieuwe COVID wurggreep, manipuleert, bedriegt; het is een variatie op de oude, opnieuw aangekleed en leidt nergens toe - behalve fascistische tirannie

Het is prachtig om te zien hoe de vleiers van het midwit-regime sputteren en kortsluiten, een glanzend streepje zilver rond een zeer donkere en zeer bedreigende wolk.

Het punt dat ik hier echter wil maken, is dit:

Als u dit leest, is de kans groot dat u tot die kleine, selecte groep behoort die het allemaal heeft doorstaan.

U weerstond de propaganda om bang te zijn voor het virus en naar buiten ging.

U weerstond de sociale druk om overal een masker te dragen en u ademde vrij en glimlachte.

U weigerde vooral de prik.

Ze probeerden u om te kopen met geld, loten en gratis hamburgers. U zei nee.

Ze probeerden u te beschamen. Zeker, u loopt misschien geen risico op de Covid Doom, maar denk aan oma. Denk aan dikke mensen. Denk aan kinderen met immuniteitsproblemen.

U zei nog steeds nee.

Ze verboden u restaurants, live muziek podia, internationale reizen.

Toch weigerde u nog steeds.

Uw vrienden en familie, verloren aan de psycho-tovenaars, verstoten u.

Toch hield u voet bij stuk.

Ze kwamen voor jullie banen, carrières waar jullie je hele leven in geïnvesteerd hadden. Velen van u gaven op dat moment toe, zoals u dat ook zou doen als u gezinnen had waarvan de veiligheid afhing van uw salaris, en u kreeg de injectie onder protest; degenen onder u die dit deden, hebben een speciaal soort respect verdiend, want er schuilt een heldendom in het nemen van een slokje van de gifbeker wanneer de kwade hertog heeft gedreigd uw kinderen op straat te zetten om te verhongeren.

Toch weigerden velen van u.

“Doe wat u wilt,” zei u tegen de zwarte tovenaars en hun horde misvormde kobolden, “sluit me op zoals u wilt, verban me zoals u wilt, verarm me zoals u wilt, vermoord me zelfs zoals u wilt. Niets wat u kunt doen zal mij doen gehoorzamen.”

U begreep de essentie van vrije wil, de fundamentele leugen waarop tirannie is gebaseerd. Als je bereid bent alles op te geven, is er niets wat een would-be tiran kan doen om naleving af te dwingen.

“Kniel, of het zal je hoofd zijn.”

“Neem het dan.”

De tiran kan dan uw hoofd nemen, maar hij heeft u niet kunnen en kan u niet dwingen te knielen.

Misschien begreep u dit zonder dat het u was verteld. Misschien las u de Stoïcijnse filosofen, of werd u geïnspireerd door de christelijke heiligen. Misschien bent u gewoon eigenwijs. Hoe dan ook, nu u dit heeft meegemaakt, begrijpt u deze fundamentele wet van de schepping op het diepste niveau dat alleen ervaring kan brengen.

  De Covid “vaccin” waarheid komt naar buiten

Het is onmogelijk om de vrije wil te compromitteren van een entiteit die weigert dit te laten doen. Ze moeten ermee instemmen; ze moeten het toestaan. Als ze dat niet doen, is er niets wat u of iemand anders eraan kan doen.

Dus nu bent u hier.

U bent getest zoals weinigen ooit getest zijn.

Wij allemaal, maar de meesten van ons zijn tekortgeschoten. Zoals bad cat zei, het is geen schande om te zakken voor een test met een slagingspercentage van 10%.

Maar er is glorie in het slagen, en ik wil dat u zich even in die glorie koestert, want u behoort nu tot de uitverkorenen.

Nu u door dit zuiverende inferno bent gegaan, kent u uw innerlijke kracht van geest met zekerheid. Voordien had u misschien vermoed, of gehoopt, dat uw ziel van zo’n keiharde legering was gemaakt, maar u kon het niet weten.

Nu wel.

Misschien moeten we de tirannen bedanken voor het stelen van deze jaren uit ons leven; zij hebben ons immers gemaakt tot wat we nu zijn. Persoonlijk denk ik dat we ze moeten bedanken met galgen en boeien, maar ik ben van de oude stempel.

In ieder geval bent u niet de enige.

Kijk eens rond op het slagveld, bezaaid met gevallenen en overvol met geknielden in overgave, en zie al diegenen die nog fier en uitdagend overeind staan te midden van het bloedbad en de lafheid.

Dat zijn nu uw broeders en zusters in Gideons leger.

Jullie zijn zeker een bont gezelschap van vagebonden. We putten allemaal onze wil tot verzet uit verschillende bronnen.

Sommigen zijn alethiologen – wetenschappers van de geest voor wie wetenschap niet louter een beroep is, een geheel van kennis, een reeks procedures en methoden, of in het ergste geval een hol en cynisch spel van status zoeken, maar een gepassioneerde toewijding aan het licht van de waarheid en de rede waarvan de strijdkreet is et pur, si muove. Hun minachting voor de doorzichtige leugens en naakte verzinsels van de valse wetenschappers voedde hun verzet, terwijl hun eigen scherpzinnige helderheid in gegevensanalyse en scenario-extrapolatie een essentiële dienst bewees door de rest van ons er voortdurend aan te herinneren dat wij niet gek zijn, maar alle anderen.

Sommigen zijn mystici – de hippies en reiki-genezers, de acupuncturisten en astrologen, de tarotkaartlezers en sjamanen, de samenzweringsschizo’s die raaskallen over zelfassemblerende nanobots in onze bloedbanen en zieltogende 5G-antennes. Hun intuïtie leidde hen door dit cognitieve slagveld, en leidde hen naar de juiste antwoorden om redenen die zij zelf vaak niet kunnen verklaren, redenen die voor anderen klinkklare onzin lijken … maar toch werden zij naar het juiste antwoord geleid.

Sommigen zijn kikkers – de rechtse dissidenten, de vitalistische bodybuilders, de Nietzscheans en anarchisten en gewapende libertariërs, de civnat tradcaths en neopagan ethnonats, de losse online koryos van mannen in wie al jaren iets oerwoudachtigs en woests in opstand komt tegen het verdovende middel van het digitale longhouse. Zij hebben al lang geleden geleerd dat de bedrijfsmedia liegt, de staat liegt, de grote kerken liegen en de gekaapte academie het meest liegen. Zij hadden geleerd wantrouwig te zijn, te vertrouwen op de oude instincten die zij zo lang hadden gereactiveerd, en hielden stand zelfs toen prominente beïnvloeders uit hun eigen netwerken zich aansloten bij de vijand.

  Immunoloog waarschuwt na sterfgevallen tegen vaccineren van mensen die al immuun zijn

De meesten zijn gewoon gewone mensen – vaders en moeders, zonen en dochters, arbeiders en studenten die om welke reden dan ook Nee zeiden en zich daaraan hielden.

Ongeacht de branche of het onderdeel, u bent nu een van hen.

Een van de uitverkorenen.

Een van de zeer, zeer weinigen die werden getest en sterk werden bevonden.

Een van de hoofden van de Hydra.

Ingelijfd, of u wilt of niet, in Gideons leger.

De vraag is nu wat er komt.

Wereldoorlog COVID is in wezen voorbij. Het was een gelijkspel; de vijand kreeg zijn product in miljarden armen, maar werd gestopt kort voor de volledige overwinning, viel terug, en zal het waarschijnlijk niet opnieuw proberen. In werkelijkheid ligt hun oorlogsmachine op haar gat; de winst die zij hebben geboekt is ten koste gegaan van een enorme hoeveelheid onherroepelijk vernietigd sociaal kapitaal, waardoor de ratel van verloren geloofwaardigheid in de hoofden van hun slachtoffers onomkeerbaar is doorgedraaid. De gênante clownshow die zojuist in Davos plaatsvond is daar een teken aan de wand. Ze kletsen tegen elkaar alsof hun plannen nog steeds aannemelijk zijn, zelfs terwijl ze zich verbergen achter linies van soldaten van twijfelachtige loyaliteit en zichzelf proberen af te leiden met hun duizenden sekswerkers.

Davos Man is gedaan, hij heeft het alleen nog niet aan zichzelf toegegeven.

De echte vraag is: wat doen we?

Want we zijn nu een leger. Zonder leider en zonder centrum, ja; minder als een Romeins legioen, en meer als een zwerm Zeevolkeren. Maar niettemin een leger.

Wat doen we met een leger van miljoenen zielen, gesmeed uit geestelijk staal?

Wel.

De wereld is ziek en gebroken.

Door haar te breken, hebben zij die haar gebroken hebben, het Mandaat van de Hemel verloren.

Ze zijn niet langer geschikt om te regeren.

Hoe langer we doen alsof ze dat wel zijn, hoe gebrokener de wereld zal worden.

Misschien ligt het aan mij, hoewel ik denk van niet, maar ik denk dat het tijd wordt dat het Leger van Gideon in de aanval gaat.

De Azteken geloofden dat als zij de harten van de slachtoffers niet uitsneden, de zon niet zou opkomen. Zo ver zou ik niet gaan, maar ik vind wel dat u dit bericht moet delen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBundeswehr Generaal Kujat: Oorlog in Oekraïne is verloren, Duitsland staat nu tegenover een boos Rusland… alleen
Volgend artikelHet Westen spoort Rusland aan om terug te slaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. This is what it is, but it is not the end, the battle worked not out well for the cabal, But they are not defeated yet. The next goal of them is to implement more surveilance in details of your life and keep you as debt-slaves with the control of the money. It is not finished yet dear fellows. The worst is yet to come. Prepare for devaluations and economic warfare with more taxation and more handwritten illegal laws, maybe foodshortages as result of that warfare. PREPARE

  • You’re right. I started prepping last spring.
   The financial bit I find much more scary than the virus myth. What we also still can expect is the very same protocols but now for the climat myth. So they can create a bit more time for themselves for their financial ‘preparedness’ sceme. Also all their distraction attempts – one bigger then the other – It seems that they are gradually anticipating the state of the moment and perhaps following the same principle as also shaped their simulations, discussing with each other what diversion strategy and of what magnitude should be chosen. I see Musk’s work as a distraction or Biden’s secret documents show. In any case, it could be argued that if the MSM is paying conspicuous attention to it, you may well interpret that as a distraction strategy.
   Because the mainstream media is very sensitive to this [ and always has been ] it is relatively easy for the power of the moment to play with the msm machination. Overpowering the loyal and gullible msm followers is a piece of cake in this case. And as desensitization by ever too many stimuli gradually takes place in its followers, it will be forced to increase it to the maximum. This phenomenon pleases the power that be and it generates through the roof ratings . . . and cattle.

 2. Toen ik de titel van dit stuk las dacht ik heel even dat het om het nieuwe boek van Thierry Baudet zou gaan, dat volgens mij ook de naam Gideon in haar titel draagt.
  Een mooi geschreven tekst. Dankjewel.
  Als ik er nu over nadenk had ik niet gedacht dat ik zover zou komen. Ik heb nog ergens de eerste “Uitnodigingsbrief” voor het vloeibaar biowapen hier ergens liggen. Eerst wilde ik het versnipperen of op een geschikte plek ritueel verbranden, iets wat anderen ook gedaan hadden. Maar ik heb ‘m bewaard en heel misschien ga ik ‘m inlijsten als een bewijs voor hoe VER eens relatief betrouwbaar systeem kan afdwalen.

  Wat was het precies wat mij ervan weerhield om de onomkeerbare invasieve bloedgevaarlijke medische ingreep te accepteren? Ik was deze crisis al ingestapt met een gezonde argwaan naar autoriteit überhaupt. Daarnaast had de VVD en de andere politieke partijen die identiek bezoedeld waren, al meer dan voldoende bewezen, dat het symptomen liet zien van een ongeneeslijke ziekte. De gehele gang van zaken aan het begin van deze crisis weken al te veel af en de uitspraak van Hugo de waanzinnige : Alle ingrediënten zijn staatsgeheim! was voor mij op dat moment doorslaggevend. Rond diezelfde tijd las ik ook nog eens het bericht, dat van de prikmakers Pfizer een vd hoogte boetes aller tijden had gekregen, die gezien hun inkomsten alsnog te vergelijken was met een parkeerboete. De waslijst met schandalen en mega boetes van de pharmaffia duwde mij nog verder over de streep naar het kamp alwaar ik me nu nog in bevindt!

  Organiseren was ineens onder de wakkeren een streefwoord. Het Kwaad was daar al decennia eerder mee begonnen en creëerde gaandeweg allerlei digi-afleidingen, zoals social media, apps op je mobiel, enz. Maar vooral die hele waslijst van de Fauciaanse “Pandemieën”, die achteraf gezien steeds weer hetzelfde systeem in zich droegen en als test cases werden gebruikt door hen, die in de afgelopen twintig jaar zo’n twaalf tot dertien oefeningen / “simulaties” hadden georganiseerd, die elke keer een fantastisch apocalyptische naam mee kregen, zoals Dark Winter. De ene bedenker was nog ternimaal mentaal zieker dan de ander, maar men vond het essentieel, dat alle horloges van de participanten gelijk werden gezet omwille van het basisplan. Gleichschaltung, een term die we nog uit de Nazi tijd kennen [ vergelijkingen maken met de geschiedenis werd ons immers ook meteen “ontraden”]
  Wij moesten nog beginnen met het ons organiseren, maar eerst moest het een en ander ontdekt worden, uitgelegd worden, BEGREPEN worden. Hoe werkt de msm uberhaupt? het Follow the Money fenomeen, waarom je maar beter niet naar de tv zou moeten kijken, elkaar attenderen op de vergelijkingen uit de geschiedenis, het weer connecten met elkaar na decennia van systemisch disconnect, het van elkaar doorkrijgen dat we allemaal in hetzèlfde schuitje zitten, het onwennig weer gaan demonstreren, enz. Dat alles en nog veel meer kostte en kost heel veel tijd. Tijd die we eigenlijk dachten niet te hebben, maar het had ook z’n voordelen. We HERVONDEN kostbaarheden, onlosmakelijk verbonden met het mens zijn, en we leerden [ en leren ] zo veel moois, dat het nu ik het hier neerschrijf, tranen in mijn ogen doen laten ontstaan. Dank jullie wel, Aarts-schurken. Zonder jullie verderfelijkheden hadden wij echte Menschen elkaar niet weer kunnen vinden.

 3. er is een antidote, een TEGENGIF dat is er altijd VOORdat de gifstof in productie gaat! Stel je voor er gaat iets mis dan wil Jozef Mengele zelf wel blijven leven! Verder zitten er in de SWAPS de HOLLE VEZEL Kunstofwattenstokjes in Korea geproduceerde NaNotechnologie mini-computers en self-assemblerende nanochips. Maar dan moet je wel even de moeite nemen om de Patentenbanken op John Hopkins etc. te onderzoeken en zoek ook even op Covid, SARS, MERS en hollow fibres trouwens de boeren wisten dit allang want koeien worden met holle vezelstokken door hun neus gevaccineerd! En jij dacht de mens niet? Als WEF zegt dat een bepaalde techniek komt, dan is het al geruime tijd in gebruik en zijn alle lantaarnpalen reeds vervangen voor speciale LED-Palen met Hoogspannings elementen erin verwerkt voor de heimelijke toepassing van 5G+ en 6G+E mind-reading spraken zij over in Januari 2023 te DaVoSS, dat is er allang!

  • Inderdaad. Wat het tuig dòet en wat het naar buiten brengt zijn twee verschillende stappen. Vooral het wannéér – daar is duidelijk eerst goed over nagedacht. Joseph Mengele zou voor de Saline oplossing gaan.
   En wat de 5G/6G shit betreft. Over een tijdje leven we in een grote magnetron met de ‘prachtige’ naam “Smart City”. Toch maar eens op zoek naar een Faraday Overall, die ik aantrek als ik boodschappen ga doen zònder mobiel.

  • Kill Bill Gates roept al een tijdje over vaccins die je kan inademen… ondertussen worden we al jaren 24/7/365 besproeid met chemtrails. Ik vrees dat vluchten helemaal geen zin meer heeft, als dit waar is zijn we allemaal al ‘gevaccineerd’. De vraag is of er een verschil is tussen een spuit die het ‘vaccin’ rechtstreeks in je bloedbaan spuit en ‘vaccins’ dat je inademt. Pfff… ik bid voor ons allemaal dat dit anders gaat dan hoe de demonen het gepland hebben. Ik bid dat wij de rollen gaan omkeren.

  • Klopt, een parkeerplaats De Mark langs de A15 heeft ze ook al geruime tijd. Smalle palen rondom voorzien van zonnepaneeltjes. Staan er een stuk of 6.

 4. Het heeft mij goed gedaan om dit artikel te lezen zelf ben ik van de babyboom generatie dus zeker zo jong niet meer en voor zover ik weet ben ik de eenigste betreft vrienden buren en familie die de wespensteek niet heb laten zetten ook al heb ik zo mijn best gedaan om mensen te overtuigen dat niet te doen en daarin gefaald. Maanden voordat de prijzen betreft voeding en aanverwante artikelen de hoogte in zouden gaan kreeg ik al door begin met zoveel mogelijk te hamsteren want het zal een moeilijke tijd voor de meeste onder ons gaan worden en weederom heb ik mensen daarover gewaarschuwd en het resultaat was weederom nihil. Het resultaat is wat kan ik of anderen nog doen om deze nachtmerrie te laten stoppen niet veel meer als het zo voort gaat zijn we allemaal de klos door die demonen en mensen haters

  • De Mainstream Media in Nederland heeft er altijd al een handje van gehad om zich als een gezellige familie te presenteren, waarnaar de burger mag kijken na een vermoeiende werkdag. Maar achter deze façade gaan keiharde kijkcijfers, een corpocrate mentaliteit en heel veel leugens schuil. Probeer dan maar eens een trouwe tv kijker ergens van te overtuigen, dat afwijkt van het officiele narratief ! Dat is vloeken in de kerk. Men zal erop reageren zoals Greta Turnberg zou doen: “How Dare You ?!? ”
   Je hebt [ dierbare ] mensen ervan proberen te overtuigen niet de injectie te nemen, maar je zegt gefaald te hebben. Maar nu de ràmpzalige gevolgen vd prik-drift niet meer onder het tapijt te verstoppen valt – vooral dankzij moedige anatoom-pathologen, die TOCH vivisectie deden en de levensverzekeraars, die schrikken van hun cijfers – zullen de mensen die jij trachtte te waarschuwen toch moeten gaan nadenken. “Misschien had Margot toch gelijk!” . . .

  • ‘ook al heb ik zo mijn best gedaan om mensen te overtuigen dat niet te doen en daarin gefaald.’

   Je hebt niet gefaald Margot. Je hebt gedaan wat je kon. In mijn omgeving werd ik ook uitgelachen en genegeerd. Ik ben vervreemd geraakt van bijna al mijn rienden en familie. Als je eerlijk bent, waren al die mensen eigenlijk altijd al zoals ze nu blijken te zijn, ze hadden alleen mooie praatjes om zich anders voor te doen. Dat is zuur en bitter, maar het is niet anders. Het wordt tijd om het oude los te laten en nieuwe mensen te omarmen. Dat gaat in het begin langzaam, maar als je eenmaal de keuze maakt om een nieuw leven te gaan bouwen, dan kan het heel snel gaan. Weg met het oude, weg met het toxische, weg met de gaslighting… op naar licht en liefde. En onthoudt Margot… JIJ HEBT NIET GEFAALD!!! Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf, alleen de meeste mensen nemen nul verantwoordelijkheid. Je hebt gedaan wat je kon, maar als de hersenen gehackt zijn bereik je mensen niet meer. Blijf in je hart, daar kunnen de demonen niet bij.

 5. https://viruswaarheid.nl/rechtszaken/

  Via Nieuwsbrief:
  Hoger beroep tegen Marc van Ranst: 14 februari 2023 Antwerpen

  Op 2 februari is er een top in Kiev van de EU daarnaast komt het EMA ook samen voor een conferentie over gentherapie, Regulatory & scientific conference on RNA-based medicines, voorgezeten door Sol Ruiz, een bekende waartegen we al eerder aangifte deden wegens het schenden van de toelatingsprocedure van de C19 injecties.

 6. Ik heb een vaag vermoeden dat die drie liever een Dutroux of Epstein escort jochie bestellen die ze daarna opeten. Maar ik kan het mis hebben.

 7. 27/01/´23 – BLCKBX Today
  ´Zélf het coronavirus aanpassen om ‘preventief’ vaccins te kunnen ontwikkelen. Project Veritas legde deze en andere uitspraken van een nietsvermoedende Pfizer-directeur vast.´

  26/01/´23 – Project Veritas
  Pfizer Exposed For Exploring “Mutating” COVID-19 Virus For New Vaccines Via ‘Directed Evolution’
  https://www.youtube.com/watch?v=ywlpArNWKxM

  26/01/´23 – Commentaar op bovenstaande inclusief kort interview met Dr. Robert Mallone
  FOX NEWS: Tucker Carlson Gives Incredible Breakdown of #DirectedEvolution Investigation
  https://www.youtube.com/watch?v=t25GxQCHYgA

 8. De tovenaar Bill, minister volksgezondheid, televisie persoonlijkheidheden die verantwoordelijk zijn voor de jacht om zoveel mogelijk prikken te laten zetten.

  MISinformatie, de zg angsthazen “ aanjagers zijn de echte verantwoordelijken, je kent ze wel,
  Een Netwerk is het. Eenderde zit erin
  Hoop van deze site af te komen met mijn schrijfwerk.
  Het is als kletsen tegen een lantaarnpaal,
  Dovemansoren. ✋✋✋✋✋✋

 9. Ik sluit mij aan bij Gideons’ leger. Het was en is een zware tijd. Het artikel sterkt mij, want ik heb niet toegegeven aan het dodelijk vaccin en doorzie nu elke grove leugen van een kwaadaardige mensensoort. Ik hoop dat we nog velen kunnen inlijven in Gideons’ leger!

 10. “Het is makkelijker om iemand te misleiden, dan om iemand te overtuigen dat hij misleid wordt.”

  Ik ben bijna 82, niet geprikt, ook nooit getest. Heb zelfs geen greintje angst gekend. Bijna vanaf het begin wist ik dat we op een gruwelijke manier werden misleid. Ik noem het mijn innerlijk weten. Ik vertrouwde op mijn unieke immuunsysteem, dat me niet in de steek heeft gelaten. Ook ik heb vrienden gewaarschuwd, maar hoon werd mijn deel. Een van de vele opmerkingen was: “Ik had je intelligenter ingeschat!”

  In mijn kleine kringetje: twee overlijdens, 1 en 3 dagen na de booster. Een lieve vriendin kreeg drie maal een anafylactische shock tijdens haar werk. Ze werd op het nippertje gered en loopt nu met een epi-pen op zak, voor het geval dat. Nog weer een andere vriendin had nog ‘geluk’ met slechts een Tia. Ook ik heb het gevoel gefaald te hebben, want ik blijf zitten met de vraag: hoe had ik het beter kunnen aanpakken?

  Alle informatie die ik binnenkrijg stuur ik door naar het RIVM, naar artsen, wetenschappers en journalisten. Het RIVM heeft me geblokt. Ze weten dat ze fout zitten, anders zouden ze wel reageren. Alleen Maarten Keulemans, van de Volkskrant, wil nog weleens dom en boosaardig uit de hoek komen. Ik stuur alleen door, maar ga niet in discussie, want dan is het eind zoek. Soms denk ik weleens: gelukkig hoef ik niet zo lang meer, maar hoe moet het straks met onze kinderen en kleinkinderen? Ik weet het niet.

 11. eerlijk ?? voor mij lag de pijn vooral in de miljoenen leugens.. verder was het Oerdom van m’n volwassen kinderen die voor de leugen van vrijheid gingen..wat mezelf betreft door wat ik allemaal gelezen had daarvoor heb ik Nooit de intentie gehad om de spuit het was best een spannende tijd, (nu nog trouwens) s’avonds door een bijna lege stad..en hier en daar een enkele medestander.. 🤗 en Nooit een masker gedragen buitenshuis..en tevens nooit politie opmerkingen 👍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in