Danielle Smith, de premier van Alberta, Canada, is de eerste belangrijke gekozen politicus ter wereld die zich oprecht verontschuldigt bij de ongevaccineerden voor de misdaden die de regering tijdens de Covid-afsluitingen tegen hun mensenrechten heeft begaan, bericht Thepeoplesvoice.

Aangezien we nu weten dat Covid-vaccins de overdracht van het virus niet tegenhouden en miljoenen plotselinge sterfgevallen onder jonge, gezonde mensen hebben veroorzaakt, werd premier Smith gevraagd of ze zich namens de staat Alberta wilde verontschuldigen voor de autoritaire behandeling van de ongevaccineerden door de regering. Ze antwoordde:

“Ik kan me nu meteen verontschuldigen. Het spijt me heel erg,” zei ze, “voor iedereen die op ongepaste wijze gediscrimineerd werd als gevolg van hun vaccinatiestatus, spijt het me heel erg. Voor alle overheidsmedewerkers die ontslagen zijn vanwege hun vaccinatiestatus, en ik verwelkom ze als ze terug willen komen.”

Jimmy Dore was stomverbaasd over de verontschuldiging en besteedde er uitgebreid aandacht aan in zijn uitzending. Kijk:

Nog verbazingwekkender dan de welgemeende verontschuldiging was dat Premier Smith zei dat ze serieus overwoog om wettelijke amnestie te verlenen aan alle Alberters die beschuldigd waren van lockdownovertredingen.

Alberta is het eerste rechtsgebied in Canada – misschien zelfs in de wereld – dat zijn excuses aanbiedt aan zijn ongevaccineerde burgers voor hun discriminatie.

Volgens Smith zijn de ongevaccineerden de meest gediscrimineerde mensen die ze ooit in haar leven heeft meegemaakt.

Het zal niemand verbazen dat de premier nu het onderwerp is van aanvallen van de mainstream media en Big Tech, die proberen haar het zwijgen op te leggen.

  Australische gezondheidsautoriteit: Ongevaccineerde burgers moeten uit de gezondheidszorg gedwongen worden en "de natuur zijn gang te laten gaan"

Vorige week kondigde premier Smith aan dat Facebook op onverklaarbare wijze haar account een paar dagen had opgeschort.

“Big tech en overheidscensuur worden een gevaar voor de vrijheid van meningsuiting over de hele wereld,” protesteerde Smith woensdag in een tweet waarin ze Twittereigenaar Elon Musk en Meta CEO Mark Zuckerberg tagde.

“Als premier van een provincie met 4,6 miljoen Albertianen – als ze mij kunnen verhinderen om met jullie te communiceren, stel je dan eens voor wat ze met ieder van ons kunnen doen.”

“Ongeacht onze politieke overtuigingen moeten we ons allemaal verzetten tegen censuur.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada komt met plan om kinderen te euthanaseren zonder ouderlijke toestemmingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOntgoocheling in het Westen: Amerikaanse media prijzen Russische defensie
Volgend artikelOekraïne lijdt enorme verliezen op één dag – Russische MvD
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Hoe oud is dit kreng? Hoe lang loopt deze al op de wereld rond?
  Ik geloof niks van die verontschuldigingen. Ik geloof in grote straffen.

  • Dit kreng is 52 jaar maar was al tegen het gevoerde Covid-beleid nog voor ze in November 2022 premier werd van Alberta Canada.
   Dat ze nu gebruik maakt van haar positie om dit nogmaals in de openbaarheid te zetten kan haar alleen maar sieren.

   ‘In een interview op sociale media op 10 november 2021 zei Smith dat ze geen Dodenherdenkingspapaver droeg omdat politici en volksgezondheidsfunctionarissen het “voor haar hadden verpest” door de vrijheden van Canadezen weg te nemen door middel van volksgezondheidsmaatregelen tijdens de COVID-19. pandemie in Canada , en dat burgers die hadden ingestemd met volksgezondheidsmaatregelen en waren gevaccineerd, waren gevallen voor de “charmes van een tiran” op dezelfde manier waarop Duitsers waren gevallen voor Adolf Hitler’

 2. “Eerste grote politicus ter wereld verontschuldigt zich tegenover de ongevaccineerden: “Jullie hadden gelijk, wij hadden het fout”

  Eén zwaluw maakt nog géén zomer.

 3. Dit zijn geen verontschuldigingen, het is meer van ‘ zand erover en verder naar de volgende leugen ‘.
  Ze mogen hun straf nooit niet ontlopen.

 4. En is Premier Smith al vervangen door een gehoorzamer type ‘Premier’?? En waarom zegt het artikel niets over wat Trudeau hierover gezegd heeft [ of eerder wat hij geboden wordt om hierover te zeggen] ? “It goes without saying” dat dit natuurlijk heel moedig van deze politicus is. Dus de vraag is nu: Wat is er met haar gebeurt, na 8 maanden ?

 5. Verontschuldiging, sorry, excuses, zal het noooooiiit weer doen. Zucht. Kopen we niks voor.
  Wil touwen horen kraken, het fluiten van de guillotine, dat zijn oorstrelingen die genoegdoening zullen geven. Daarna? Zand erover.

 6. Mijn vertrouwen in de Roverheid is diep, heel diep onder het vriespunt en zal nooit, NOOIT, meer ontdooien. Wat de roverheden, wereldwijd, moedwillig veroorzaakt hebben tegen het volk, ook wereldwijd, is meer dan schofterig. Hoeveel mensen zijn er intussen al niet gestorven of voor hun verdere leven verminkt door die rotprik. Puur genocide.
  En dat allemaal om de 500.000.000 overblijvende wereldburgers te realiseren, die als slaaf verder mogen leven. En daarnaast ook nog de gigantische winsten voor de big pharma en natuurlijk hun aandeelhouders.
  De schoften die dit bewust veroorzaakt hebben dienen volgens mij maar een straf en die mag u zelf invullen.

 7. Ja echt waar ze zijn er nog in grote getale aanwezig, de wereld vreemde mensen die nog steeds in een systeem geloven en denken dat de rechtsorde/vrouwe justitia nog steeds haar werk doet, mensen die stille hoop koesteren dat na de volgende 2e Kamerverkiezingen alles weer beter wordt enfin zoek een psychiater op o wacht even er zijn ellelange wachtlijsten in de GGZ.

 8. Dit is inderdaad een nieuwsitem waard. Fouten maken is in beginsel niet erg, als je ervan leert. Blijkbaar heeft deze vrouw dat gedaan. Chapeau.

 9. Als die trut, volgens titel, het al over vaccineren heeft, het lezen niet waard dat politieke gekonkel.

  Zelfde als die doodskop in nl met z”n griep nu van de A lijst.

  Ze gaan ineens “menselijk” doen want ze weten dat ze straks gedekt worden met het dictatoriaat van de who.

  Wat ze niet zien is dat ze, de nationale marionetten, binnenkort ook overbodig zijn als billie vrij spel heeft.

 10. Deze schurkin komt met mosterd na de maaltijd maar heeft nu veel doden op haar geweten met deze huichelproaktijken van politici schieten we niets op Op facebook hoor je en lees je hier niets over omdat die site nog steeds onder staatscontrole staat FDus waar Rutte en co nog steeds ongestoord verder kunnen liegen Echte het schapenvolk blijven de volgen Als je zo iets roept dan ben je een Wappie en complot denker tegen de complot veroorzakers

 11. Jaja, die snol probeert gewoon haar eigen hachje te redden. Loze woorden, maar wat verwacht je van beroepsleugenaars. Wat mij betreft 0 respect voor deze criminelen. Levenslange dwangarbeid met lijfstraffen zal hun ziel enigszins reinigen. God vergeeft, wij niet. Gezinnen, bedrijven, levensvreugde en vertrouwen hebben ze kapot gemaakt en dat vraagt om bloed.

 12. We hebben niets aan verontschuldigingen, op zijn minst moet er smartegeld uitbetaald worden aan de ongevaccineerden die in Nederland ruim een half jaar overal buitengesloten werden en als paria’s werden beschouwd door de gevaccineerden. Schandelijk en zeer traumatisch voor de ongevaccineerden. De overheid heeft een schuld in te lossen. Dit is nooit meer goed te maken, maar wegkomen met verontschuldigingen is wel heel gemakkelijk!

 13. Straks gaan Rutte en Kaag als ze klem komen te zitten ook nog excuses aanbieden. Alles om te voorkomen dat ze een flinke straf gaan krijgen. Ik moet geen personen die met twee gezichten door het leven gaan en ook geen personen die met iedere wind meewaaien. Al naar het zo uitkomt of financieel flink wat oplevert. Geen ongepaste vergiffenis tonen maar straffen die foute personen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in