Oekraïense bronnen delen actief een video waarop te zien is hoe een Russische militaire commandant militairen straft die tijdens de strijd hun militaire posities hebben verlaten.

Volgens sommige bronnen toont de video een militaire officier van de LPR, andere bronnen beweren dat het om een Russische commandant gaat. De officier schold zijn ondergeschikten uit en sloeg hen met een baton nadat een dozijn soldaten hun militaire posities hadden verlaten. De soldaten probeerden uit te leggen dat zij de gewonden uit de frontlinies haalden, maar konden niet verklaren waarom een dozijn soldaten bezig waren met de evacuatie van twee gewonde kameraden, bericht Southfront.org.

De commandant was boos omdat de beslissing van ervaren Russische militairen die de militaire posities verlieten, leidde tot de dood van twee vrijwilligers die uit vrije wil naar de frontlinies waren gekomen

De video laat naar verluidt zien hoe desertie in de Russische gelederen wordt bestraft. De video werd actief gebruikt door Oekraïense propagandisten om het “onmenselijke gedrag van Russische commandanten” aan het licht te brengen. De video gaat vergezeld van de traditionele oproep van Oekraïense propagandisten: “De enige manier waarop Russische militairen kunnen overleven is door zich over te geven aan de AFU.”

De werkelijke situatie op het slagveld die leidde tot de bestraffing van Russische militairen blijft onduidelijk. In feite zijn slagen met een baton waarschijnlijk niet de ergste straf voor ongehoorzaamheid die leidde tot de dood van hun kameraden. Bovendien bevestigt de video dat de vrijwilligers zeer gerespecteerd worden door Russische militairen die zich zorgen maken over hun leven en veiligheid.

  De globalistische Reset Agenda heeft gefaald - is Oekraïne plan B?

Backup:

Anderzijds kan de video worden vergeleken met de maatregelen van het Oekraïense leger tegen deserteurs. Veel lichamen van Oekraïense militairen, die met achter hun rug gebonden handen in hun hoofd werden geschoten, werden gevonden op de verlaten Oekraïense stellingen. Oekraïense krijgsgevangenen beweerden ook dat Oekraïense militairen worden gebruikt om hun kameraden te doden wegens ongehoorzaamheid. Onlangs werden de beweringen over de executie van Oekraïense militairen bevestigd door een video van een UAV die de bestraffing van Oekraïense soldaten vastlegde. LINK, LINKLINKLINKLINKLINK


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nog een video bevestigt executie van Oekraïense soldaten door hun wapenbroedersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelShock: 25-cm lange bloedklonter verwijderd uit levende persoon die was gevaccineerd
Volgend artikelDubbel-gevaccineerde, dubbel-geboosterde vrouw test 12 keer positief op COVID en mist voor de 3e keer Kerstmis met familie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in