Op 5 december deelden DPR bronnen een video van een Russische quadcopter die filmde in de buurt van de frontlinies bij Bakhmut. De drone filmde een groep Oekraïense militairen die drie ongewapende soldaten in standaard Oekraïens velduniform doodden. LINK

De nieuw gedeelde video toonde hetzelfde incident vanuit het oogpunt van Oekraïense militairen. De tweede video bevestigde de beweringen van de Russische militaire deskundige, bericht Southfront.org.

Gewapende Oekraïense soldaten leidden gevangen Oekraïners en zetten hen op een rij bij een greppel in een bosgebied. De eerste video laat zien dat de slachtoffers in een oogwenk werden gedood.

Oekraïense soldaten die niet willen worden gebruikt als kanonnenvoer of om burgers te beschieten en te doden in de woongebieden in Donbass, worden geëxecuteerd door hun wapenbroeders.

Veel soortgelijke gevallen zijn onthuld door Oekraïense krijgsgevangenen tijdens de verhoren in Rusland, evenals door beelden van de veroverde Oekraïense posities, waarop de lichamen te zien zijn van Oekraïense militairen die zijn gedood door schoten in hun hoofd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video: Oekraïense militairen doden hun wapenbroedersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Alles rustig aan het oostfront? - Dacht Kiev echt dat de wraak niet verschrikkelijk zal zijn?
Vorig artikelWetenschappers worstelen om te verklaren waarom de ongevaccineerden COVID gespaard is gebleven
Volgend artikelEr zijn nog maar weinig goede Oekraïners over in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Hadden ze maar op moeten letten en in Kiev aan moeten vallen toen ze wapens kregen uitgedeeld ipv naar het slachtveld te worden gebracht om hun eigen slavenbroeders te doden..Nu zijn ze zelf de klos door die satanische nazi oekies.

 2. Achja ik neem weinig meer serieus alleen wat ik met eigen ogen zie…Pas als Rusland Kiev platbombardeerd mij seintje geven ga ik ff kijken.

  • Voor mij hetzelfde.
   Als je ziet dat zelfs het Russisch luchtafweer niet reageert bij die aanval op die vliegvelden dan begin ik mij toch serieus vragen stellen bij heel dit gedoe.
   Het is dan ook zoals op een Russisch militair blog wordt geschreven,

   Invloedrijke Russische militaire bloggers reageerden dan ook bijzonder gepikeerd:

   “De schapen blijven hun complete incompetentie tonen”, schreef het Telegram-kanaal @Milinfolive met meer dan 500.000 volgers. “Niets hebben ze geleerd van vorige incidenten zoals op de Krim. Soms lijkt het alsof je een bom in hun achterzak kunt steken en nog zouden ze het niet merken. En als ze het wel merkten, zouden ze zeggen dat het allemaal gepland was.”

 3. Het is plausibel. De Oekies willen niet dat de weigeraars getuigen.En ze kunnen altijd de Russen de schuld geven.

 4. En 1 keer raden wat over een paar maand richting westen komt, met een politie die alleen maar op anti 2 meter pensionarissen los kan gaan en op boeren wiens existentie en onze boterham bedreigd zien.
  Gaat helemaal goed komen

  • Ja wat die hufters met de boeren doen is alleen maar pure gewelddadigheid he… heeft niks met ‘stikstof’ te maken. Dat mensen zo gewelddadig kunnen worden op bevel… Het mensdier is toch echt om van te kotsen. Wat doet het hier op aarde.

   • Wordt tijd dat er wordt teruggeslagen; die wef honden verdienen niet beter!

    Waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te spreken.
    Hoog en heel hoog tijd voor een RAF!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in