Een massieve bloedklonter van 25 cm werd verwijderd uit een levende persoon die een Covid-19 vaccin had gekregen. De opzienbarende ontdekking werd op eerste kerstdag gemeld door de bekende entrepreneur Steve Kirsch, die aangaf dat het monster naar een laboratorium werd gestuurd voor verder onderzoek, bericht Adan Salazar.

“25-cm” stolsel verwijderd van LEVENDE persoon die werd gevaxxed,” schreef Kirsch op Twitter, met de vraag: “Heeft iemand dit ooit gezien voordat de vax werd uitgerold??”

In een latere update merkte Kirsch op dat het 25-cm lange bloedstolsel “Verzonden was voor analyse en STILTE.”

“Ik zou graag willen weten wat het pathologielab van dat monster vond,” merkte een Twittergebruiker op. “Als in… wat is het? Lijkt meer op een parasiet dan op een stolsel.”

“Ze zijn STIL,” reageerde Kirsch op de vraagsteller.

Het door Kirsch gerapporteerde stolsel lijkt op stolsels die zijn waargenomen door begrafenisondernemers en balsemers die vreemde lange vezelige stolsels hebben waargenomen uit de kadavers van gevaccineerde patiënten.

Dr. Ryan Cole, patholoog uit Idaho, besprak eerder deze maand in de Dr. Drew show de vezelige “meterslange bloedklonters” die uit autopsiepatiënten worden gehaald, en zei: “Er zijn ongebruikelijke hoeveelheden verzamelde eiwitten… er zijn ongebruikelijke combinaties van eiwitten waardoor deze zeer moeilijk door het lichaam kunnen worden opgelost.”

Natural News oprichter Mike Adams bracht eerder dit jaar ongelooflijke monsters van de lange rubberband-achtige bloedproppen naar de Infowars studio.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van de COVID Gevaccineerden op de Ongevaccineerden, en dat het bloedcellen vernietigt & bloedklonters veroorzaaktVolg Frontnieuws op Telegram

  Je wilt niet weten wat er komt

Lees meer over:

Vorig artikelNa het Zelensky-spektakel – Laat de opsplitsing beginnen!
Volgend artikelVideo: Straf voor desertie in Russische gelederen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Benieuwd waneer ze een heilige in zo’n stolsel zien . Jezus in een toast, de Maagd Maria in een sandwich
    Zo werd de sandwich met een afbeelding van Maagd Maria in 2004 voor 20.000 euro verkocht op de veilingsite Ebay.
    Kan verkeren .🤣

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in