Een vrouw die volledig gevaccineerd was en twee boosters kreeg, mist haar derde kerst met familie nadat ze voor de twaalfde keer positief testte op Covid-19.

Lorraine Hemingway uit Carver, Massachusetts, zegt dat ze het zat is om gescheiden te zijn van haar familie, maar de Covid-tests blijven positief terugkomen, waardoor ze in quarantaine moet, bericht Infowars.com.

“Ik kijk naar hen en het is bijna alsof ze eraan gewend zijn dat ik er niet ben,” vertelde Hemingway aan CBS Boston WBZ.

Volgens WBZ lijdt Hemingway aan “long Covid”, gekenmerkt door lange periodes van Covid-symptomen, sinds ze in 2021 de omicron-variant opliep, en zei: “Ik ben nooit meer dezelfde geweest.”

“Ze zijn allemaal klein en ik mis hun voordrachten, ik ging altijd kijken hoe ze hockey en voetbal speelden,” zei Hemingway, die betreurde dat ze tijd moest doorbrengen zonder haar kleinkinderen.

Meer van WBZ:

Ondanks dat Hemingway volledig is gevaccineerd met twee boosters, heeft ze last van hersenmist, hoofdpijn en evenwichtsverlies. Ze blijft uit de buurt van haar kleinkinderen om ze veilig te houden.

Hemingway heeft geprobeerd haar symptomen te behandelen met Paxlovid, dezelfde behandeling die bij Dr. Anthony Fauci en president Joe Biden mislukte.

Ze heeft net haar tweede behandeling met Paxlovid afgerond. Dr. Shira Doron van Tufts Medical Center zei dat Paxlovid terugslag soms resulteert in een positief testresultaat.

“Prominente mensen met COVID die Paxlovid namen voelden zich beter, gingen weer achteruit, en testten met een antigeentest die van negatief naar positief ging,” zei Dr. Doron, een arts voor infectieziekten.

Het tragische verhaal van de vrouw is een bewijs van de ineffectiviteit van de experimentele Covid-injecties.

  Dr. Judy Mikovits: Sinds 1980 zijn alle virussen biowapens die in laboratoria zijn gemaakt

Volledig gevaccineerde vrouw test voor 12e keer Covid positief, niet wetende dat verkoudheid en Covid synoniem zijn!!!

Ondanks haar volledige vaccinatie en twee boosters, heeft Lorraine Hemingway uit Carver sinds 2020 12 keer positief getest op Covid-19(84), waardoor ze voor het derde jaar op rij Kerstmis moest afzeggen.

Krankzinnigheid kan worden gedefinieerd als “extreme dwaasheid of irrationaliteit” en het lijkt mij dat psychotische episodes plaatsvinden, niet bij mensen die zich afvragen of de overheid hen kwaad zal doen (zoals een recente google-zoekopdracht in Canada laat zien), maar eerder bij individuen die blind vertrouwen hebben gesteld in hun regeringen en de leiders van de medische tirannie.

In deze video behandelt Dan Dicks van Press For Truth het laatste nieuws over Covid-19(84) terwijl hij de kijker eraan herinnert dat griep, verkoudheid en Covid-19(84) allemaal synoniemen van elkaar zijn en dat altijd zijn geweest.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen – “Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Straf voor desertie in Russische gelederen
Volgend artikelRusland voert operatie met minimaal aantal burgerslachtoffers uit – blijkt uit studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Dan ben je ook ziek in je hoofd ook .om ye testen en alle spuiten . Ik heb niks genomen. En zal nooit testen . Als ik ziek ben ben ik ziek. En anders gewoon naar werk. Hoe vaak ik geen bericht krijg via mail of telefoon . Zo van hoi sorry hoor maar ik ben positief getest en heb met nou contact gehad . Dan zeg ik gewoon .nou rustig aan . En ik heb nergens last van . Dussuhhhhh doei met die stokjes wat een onzin . En of die mensen t nu doen omdat t schaapjes zijn . Of omdat ze dan lekker thuis kunnen blijven . hou ik in t midden . Maar man man wat een sneue maatschappij is dit geworden. Met de wereld moet de oorlog gewonnen worden hahahahaha.

  • Idem. Ik test niet. Als ik me ziek voel dan bel ik af (als ik kan/mag) en anders neem ik wel wat paracetamol of zo.
   Maar ik gebruik regelmatig vitamines a,b,c,d,e, ga gewoon naar buiten en heb nergens last van.

   Maar dit soort personen is volkomen debiel. Als je dan nog niet door hebt dat de prikken niet helpen dan ben je wel volledig gestoord. En gewoon stug doorgaan, mijn hemel.

  • ja hier ook hoor mijn buren zijn nu om de haverklap serieus ziek en ze zeggen het wel niet in mijn gezicht “maar ze bekijken mij wel met een scheef oog” want in hun idiologie zijn het de ongevaxte die hun ziek maken

   • Grappig is het. Ben wel erg ziek geweest in 2020 maar nooit gevaccineerd of getest en aan mondvodjes deden we hier in de buurt niet en je kon gewoon bij elkaar over de vloer komen ook tijdens de lockdowns hielden we ons ons aan geen enkele maatregel en we hebben het hier in het dorp allemaal overleefd.
    Dit soort mensen als deze vrouw met hun doodsangst zijn voor ons een soort buitenaardsen. Onbegrijpelijk, die angst om te leven zonder dwangbuis.

   • Ik reageerde laatst op een covid nieuwsbericht van Nu.nl
    Allemachtig..niet geplaatst natuurlijk.
    Terwijl ik alleen maar schreef:
    Hoe kan het toch zijn dat ik, door persoonlijke omstandigheden niet gevaccineerd ( ik bleef heel netjes en neutraal..) nooit corona heb gehad en mensen die alle prikken en boosters hebben gehad al 1 tot 3 keer wél corona gehad?

  • Das gewoon pure wetenschap: de vaccins zijn niet goed en te snel ontwikkeld en het covid virus een verzinsel en nogthans niet bewezen,ondanks alle verhalen.. dus een spuit nemen voor iets wat niet bestaat…das nie erg intelli

   • Ik denk: juist níet nel ontwikkeld..ik denk dat hier jaren en jaren onderzoek aan vooraf is gegaan.er zit zoveel technologie in..dat bedenk je niet in een paar weken..

    • @pepper hoe weten we nu of die vaccins wel goed zijn ontwikkeld,wat betreft laboratorium-uitdraaien ik heb er nooit een gezien en alle zogenaamde experts krijgen steekpennigen zoals dir.van longartsenvereniging,die reklame maakt om eraan te kunnen verdienen…zelfs de virologen en professoren een en al steekpenningen.Uit onderzoeken mijn kant werd er wel heel erg vaak telefoon erop gegooid en niet gereageerd of afgewimpeld door dom assistenju

 2. De afbeelding bij dit artikel is afkomstig van het Mockingbird press/ newspeak/ msm-gedrocht WBS, een dochterbedrijf van het Amerikaanse CBS en zeer herkenbaar aan het alwetend oog.

 3. Hoe stom kun je zijn?
  Maar ze zoekt het maar uit, ze zal het vast oneerlijk vinden omdat ze braaf is maar zo werkt dat. Ook de gehoorzamen krijgen hun deel van de ellende…

 4. Goed eten en drinken en vooral datgene wat onze overheid propageert als zijnde slecht. Dus lekker friet vreten met rood vlees en een goeie pint bier. Lekker de stress verjagen met en sigaretje en je zult merken dat je nooit ziek bent. Shit goed idee van mezelf. ik ben weg…..effe lekker een siggy roken…..Jabadabadoo

 5. “Ondanks dat Hemingway volledig is gevaccineerd met twee boosters, heeft ze last van hersenmist, hoofdpijn en evenwichtsverlies. Ze blijft uit de buurt van haar kleinkinderen om ze veilig te houden.”
  Ze schrijven “dankzij” verkeerd.

 6. Blijven testen mensen! Dan kun je lekker weer een weekje vrij nemen als het Rad van Fortuin op “yippee you have won Covid!” belandt.

 7. Is die vrouw ook al getest op OBESITAS en slechte diabetes..want ze ziet er nie erg gezond uit veel te zwaar en daardoor longklachten en slechte bloedsomloop… lekker vlees blijven eten marie en vooral lekker snoepen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in