Verbazingwekkende bodycam-beelden uit Gaza laten zien hoe een Palestijnse strijder een ondergrondse tunnel of loopgraaf verlaat, recht op minstens twee IDF tanks afloopt en er één vernietigt met een handmatig geplaatste explosieve lading voordat hij een RPG afvuurt, bericht Chris Menahan.

Het lijkt erop dat hij of de eerste tank vernietigde met de RPG of de andere raakte.

Zet de acties van deze strijder eens af tegen de beslissing van Israël om drie weken lang burgers rechtstreeks vanuit de lucht te bombarderen voordat er ook maar één soldaat een voet in Gaza zette.

Vermenigvuldig zijn acties met duizenden en je kunt je voorstellen waarom Israël zo terughoudend is om de strook binnen te gaan en Amerikaanse troepen wil om hun oorlog te voeren.

Backup video’s:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

“Hamas heeft een val voor ons gezet, en deze val is er een van maximale gruwel, van maximale wreedheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Poetin vraagt waarom wereldleiders "niet geschokt" zijn door de massale dood van kinderen in de Gazastrook
Vorig artikelKan je telefoon je onvruchtbaar maken? Alarmerend onderzoek naar dalend aantal zaadcellen waarschuwt mannen om ‘bewust te zijn’ van te veel mobiel gebruik
Volgend artikelHet samenvoegen van antisemitisme en antizionisme is een propagandistische leugen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De wil om iets te bereiken, is belangrijker dan de motivatie die je van een criminele organisatie krijgt om vrouwen en kinderen te vermoorden.
  Stalingrad is nooit veroverd geworden, doodsimpel omdat de mensen de wil hadden om die Armageddon te overleven en anders te overwinnen voor de anderen.
  Oorlog is zo verschrikkelijk en verschrikkelijk nutteloos.

 2. Niks te verliezen en alles te winnen….

  De Joden hebben de fout gemaakt Gaza binnen te gaan, compleet plat bombarderen en met een zuurstof bom alles levend te verpulveren….dat was de enige slimme en juiste methode geweest, alle gevaar in een keer neutraliseren en je eigen verliezen minimaliseren…over mensen kun je niet spreken in de eerste week na de moordpartij…. In de eerste week na de aanval op burgers had dit ook gewoon gekund, toen de wereldwijde schok er nog was….direct gigantisch wraak nemen….het had zelfs gemoeten om anderen af te schrikken….maar ze deden het niet en het gevolg is een oorlog waar veel materieel heen moet, tanks etc die ook aan hun andere grenzen hard nodig zijn en waren…

  De mossel Palestijnen hadden bij de moordaanval in Israël massaal de steden moeten binnen trekken en daar in die infrastructuur moeten vechten, dat had meer kans gehad dan terugtrekken en je volk op de vlucht zien gaan en zelf moeten wachten op de vijand….

  Hij die de locatie van het slagveld bepaald heeft het voordeel, maar door terug Gaza in te gaan heeft men de bal bij de Joden gelegd…en hopen op een massale reactie van hulp uit de wereld werkt niet als je vrouwen en kinderen en zelfs de hond kapot schiet…..en om mooie vrouwen te laten zien die kapot zijn geschoten en kinderlijkjes en ze een gezicht te geven/ herkenbaar te maken is ook niet slim….een mooie gezicht is nu eenmaal meer sympathie opwekkend dan een kijkgleuf in een lappenmand waar wat bloedvlekken op zitten….

  Uiteindelijk is vechten tussen je vijand de beste methode, je vecht om de veilige plek, het eten en je leven…ergens in een loopgraaf gaan zitten wachten is niet echt slim, Oekraïne ligt vol met kadavers die daarmee in zouden stemmen als ze het nog konden….

  De aankomende verkiezingen in Nederland zullen de laatste zijn, wint de PVV dan is er tijd gewonnen, wint een coalitie met Timmermans en die pindastrontmakaak dan krijgen we een onleefbare situatie en is een burgeroorlog in Nederland of massaal de grens over gaan de enige optie, want de deur van Islam gaat dan compleet open en men zal het leger aanvullen met moslim troepen die allemaal wapens kringen en op de straten worden gezet. Wie zo meteen de sleutel heeft tot de provisie wen wapenkast gaat bepalen….

  Daarom ga ik tegen beter weten in stemmen op de PVV, omdat we die tijd nodig hebben….macht uitoefenen zal overal gesaboteerd worden en de kans dat Wilders en zijn team worden vermoord is vrij groot….dit is zoals Groen links en PVDA denken en doen, wat niet vreedzaam kan worden genomen word me4t geweld gepakt. Dit is wat het is, terreur door politiek partijen. Mag niet gebeuren, de geschiedenis heeft dit al een paar keer laten zien en het is nog nooit mooi geworden, enkel heel veel ellende en bloed.

  Stem deze keer omdat het ons tijd geeft, verder maakt het niets uit…het ambtenaren apparaat is van de vijand, dus regeren door de oppositie is niet mogelijk of ambtenaren moeten ergens het licht hebben zien branden….

  • A little history lesson:

   Hamas was created in 1987. Israel has been occupying and massacring Palestinians since 1948 – almost 40 years before Hamas freedomfighters came into existence.

   This latest conflict is not about defeating Hamas. It’s about the continued and complete ethnic cleansing of the Palestinian people.

   Besides that, there is no Hamas in the Westbank amd their situation is not much better. This is genocide and the Western world is supporting it. Why does the occupier have the right to defend itself against the one they are trying to destroy since 1948 and why do you call it terrorism is Hamas defend the Palestinians.

   About Hamas killing babies: Where is the evidence? MSM?

 3. deze mensen hebben vertrouwen in hun God én in hun land.. een les voor de hoogmoed van het gecombineerde Westen..een échte Soldaat ere wie ere toekomt 🌟🌟🌟🇵🇸👍💪👍🙏

 4. Jij bent een kakkelak als je zo reageerd over deze dappere mensen! Wacht maar tot globalisten voor jou deur komen te staan!! Dan ga je janken en mee gaan, want NL volk is over algemeen gewoon bang…bang voor eigen vrijheid op te staan!

  • Ja, het grootste deel van het Nederlandse volk is vrij laf, mee eens.
   Wilders WEF, denk het niet, anders had hij macht gekregen en werd hij door zijn stemmen aantal meegevraagd om te regeren.

   maar dat besef jij blijkbaar niet…

   • Wacht maar even…tot ie aan de macht komt( als ie komt), het is algemeen bekend dat hij subsidies van cionisten ontvangt! Hij heeft daar in die omgeving( ze zijn voor mij geen land) stage gelopen. Onthou een ding,het gaat niet om izrael…palestijnen, oukraine, rusland ezv…het gaat om vernitiging van de mensheid, kultuur, voedsel…en dan totale controle!! Cionisten en globalofaschisten willen een ding, totale CONTROLE!!!

 5. Okay silly comment incoming, I did this hundreds of time in Battlefield 3-4.. place charges run away and click boom.. but for real you need balls of steel to do this IRL.

  Palestinians are obviously determined and fearless.

 6. de mannelijke chassidische joden vechten niet, de gay tel aviv kids zitten in het leger.

  dus maar laf JDAM’s vanuit de lucht gooien op vluchtelingen kampen en lagere scholen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in