December is begonnen met slechte voortekenen voor Oekraïne nu het Russische leger zich voorbereidt op grootschalige offensieve operaties. 200 ultramoderne T-90M tanks zijn aangekomen in Lugansk voor het Russische leger, samen met honderden andere opgewaardeerde T-72B3M of T-72B4’s, bericht Warnews24/7.

In totaal werden naar schatting 300 tanks aan het Russische leger geleverd!

De 200 T-90M’s zijn nieuwe tanks die net uit de fabriek van Uralvagonzavod komen.

Dit betekent dat de Russen niet alleen niet in die mate door de westerse sancties zijn getroffen als de Oekraïners en de NAVO hadden verwacht, maar dat zij gewoon doorgaan met de bouw van nieuwe eenheden.

Naast de T-90M’s heeft de Russische Uralvagonzavod-fabriek ook een video gepubliceerd van 72B4 tanks (model 2022) die vertrekken voor levering aan het Russische leger.

Slechts in één Russisch konvooi op weg naar Donetsk werden 40 tanks en gevechtstanks zoals BMPT Terminator en T-80BV gesignaleerd. Later publiceerde Rostec een video van Uralvagonzavod, waarin de productie van BMPT “Terminator” tanks wordt getoond. Russische fabrieken werken nu met drieploegendiensten.

Dit feit wordt ook bevestigd door de Britten.

“Het Kremlin heeft besloten de productie van militaire uitrusting voor het Russische leger te verhogen en de wapenexport te verminderen. Volgens de Britse inlichtingendienst bouwt de Russische Federatie troepen op voor de actieve militaire fase in Oekraïne in 2023.”

Poetin heeft vandaag bevestigd dat 150.000 reservisten naar het conflictgebied zijn overgebracht. De Russische president zei:

“Van de 300.000 gemobiliseerden bevinden zich slechts 150.000 in het speciale operatiegebied, waarvan 77.000 in gevechtseenheden en de rest in de tweede of derde lijn of in aanvullende opleiding.

Nog eens 150.000 bevinden zich nog op trainingsvelden en trainingscentra – dit is de zogenaamde gevechtsreserve.”

Natuurlijk weerlegde de Russische president de Russische minister van Defensie S. Soigu, die had benadrukt dat niemand zal worden ingelijfd bij gevechtseenheden.

  De gesel van het Oekraïense nazisme wordt uitgeroeid

Bekijk video van de Russische reservisten –

200 moderne T-90M tanks zijn Donetsk binnengereden

Het Russische leger heeft nieuwe T-90M tanks ontvangen die de bestaande eenheden van de strijdkrachten van de Russische Federatie zullen versterken.

Een partij van de nieuwste Russische T-90M “Proryv” tanks werd geassembleerd bij Uralvagonzavod in Nizhny Tagil. De tanks zijn uitgerust met een intelligent beschermingssysteem tegen Amerikaanse Javelin antitankraketten. Wanneer de raket wordt gedetecteerd, draait de tank automatisch de koepel naar de vijand.

Volgens militaire deskundigen kunnen de nieuwe tanks een beslissende rol spelen, niet alleen bij het handhaven van de verdedigingslinie, maar ook bij het uitvoeren van offensieve operaties.

De Russen benadrukken dat de tanks op tijd zijn aangekomen. Door het herfstweer was het gebruik van de tanks de afgelopen weken moeilijk. Bij het begin van het koude weer zal de grond echter bevriezen en zullen de tanks normaal functioneren.

Volgens Russische bronnen zullen de leveringen van moderne militaire uitrusting aan het Russische leger in de nabije toekomst worden voortgezet.

Video: T-90M’s trekken Donetsk binnen

Overdracht van nieuwe T-72B4 naar Donetsk

Naast de T-90M vervoeren de Russen naar Donetsk opgewaardeerde T-72B3M tanks, die onlangs de Uralvagonzavod-fabrieken hebben verlaten. Deze tanks zijn uitgerust met verbeterde bescherming volgens de normen van de modernere T-90M.

Het nieuwe T-72B3-upgradepakket heeft het beschermingsniveau van de tank aanzienlijk verhoogd. De grootste veranderingen werden aangebracht aan de zijpantsers. Er is ook nieuw gaas onder de koepel van de tank en rookgranaten.

  Vladimir Poetin en Rusland zijn geïsoleerd - alleen niet op de manier die u denkt

In het algemeen lijkt het uiterlijk van de tank, die T-72B4 of T-72B3M2 zal heten, op dat van de T-90M.

Het is duidelijk dat de wijzigingen in het ontwerp werden aangebracht op basis van de tijdens de oorlog opgedane ervaring. De extra bescherming zal de overlevingskansen van de T-72B3M in line-of-contact gevechten aanzienlijk vergroten.

Als het upgradepakket effectief blijkt te zijn, kan Rusland het snel installeren op meer dan duizend T-72 tanks. Als deze tanks qua prestaties de T-90M benaderen, dan zal het Russische leger een voordeel krijgen op het slagveld.

Bekijk een video van de T-72B4 die naar de Russische strijdkrachten in Oekraïne wordt gestuurd

Video: Russisch konvooi met BMPT Terminator, T-80 op weg naar Donetsk

Video: Nieuwe partijen BMPT Terminator worden klaargemaakt voor de oorlog in Oekraïne

Afbeeldingen van Russische troepentransporten
Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldoorlog ESCALATIE wordt agressief gepusht door Biden en de NAVO, omdat tirannen een voedselschaarstecrisis nodig hebben om wereldwijde ontvolkingsmijlpalen te bereikenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Eruit met dat criminele tuig” – Geert Wilders dringt aan op deportaties na Marokkanen rellen in Nederlandse steden na WK-winst
Volgend artikelWesterse wapenbedrijven ondermijnen zichzelf met sanctiebeleid tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. “Verrassing in NAVO-Oekraïne: 150.000 Russen trokken Donetsk binnen met 300 nieuwe (!) T-90M en T-72B4 tanks – Russische industrie in volle gang (Video’s)”

  Mooi dat geeft de politiek geëngageerde burger een zekere mate van vreugde om zo te zien dat er geen halve maatregelen door de Russische generaal ‘Armageddon’ Sergei Surovikin worden getroffen, hij heeft gekregen waarom hij vroeg nu nog het Horst Wessel lied op zijn Russisch en knallen maar, waarbij het oud en nieuw vuurwerk bij vebleekt, de Russen moeten winnen hoe dan ook want ook “onze” toekomst hangt er dik van af.

  • Die Fahne hoch die Reien fest geschlossen
   Klopt wat je zegt, voor ons voelt het als een bevrijdings leger.
   Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen.
   Vol houden mensen, de nacht is koud en donker, maar het licht wint.
   Let op jezelf en mekaar en help mekaar 🥰🙏

   • Henri december 8, 2022 at 13:39

    Precies zó denk ik er ook over, hoe men het ook wendt of keert het Horst Wessel lied was voor de Duitsers een Strijdlied wat toen enorm aansloeg, militair gezien dus niet al die ellende met de jodenvervolgingen en mensontwaardige concentratie kampen.

  • Nato mag peentjes zweten, ha, ha. Putin is een KGB agent geweest. Hij weet echt wel wat hij doet.
   Veel van die deugers putin slecht, Rusland slecht. Rusland is gevaarlijk. Als Putin wou had hij allang de rode knop in kunnen drukken, maar nee hij heeft van alles geprobeerd. Hij heeft het ook nog weten te voorkomen nuclear catastrofe.

   Van mij mag Rusland winnen en kom ons dan ook gelijk bevrijden van de nazi EU, want dat is het gewoon. Ondergronds verder gegaan en nu recht in je gezicht zie je marxisme uitgerold worden. En de deugers wat zeur je nou je leeft toch in vrijheid?

 2. Even serieus en wensvol denken richting overwinnning van een of andere zijde even terzijde. Wat is het nut van de tank op het moderne slagveld waar er sprake is van zeer krachtige artillerie (HIMARS), drones en raketaanvallen?

  • Ik de k dat het heel intimiderend is om al deze spullen door je dorp of stad zien paraderen. Dat geeft een gevoel van verlorenheid denk ik zomaar.

  • Met artillerie schakel je de zware wapens van tegenstander ui, vernietig je de versterkte posities. Vroeger was het raden waar precies: nu sateliet en drones die gelijk de gps doorgeven.

   Pas als de de artillerie/bommen/raketten/ zelfmoord drones de weg hebben vrijgemaakt, gaat de cavalerie met tanks en zo en infanterie erin, om op te schonen.

   In oorlog WO1+2: meeste doden bij slagen doorartillerie.
   Russen hadden altijd een heel ruim gebruik van artillerie–zie berlijn 1944

  • “Onze” patatkinderen gaan helemaal niks, met hun varkenskoppies diep in hun mobieltje gedoken, al wiebelend met hun kromme app-typevingertjes. Het zijn alweer de Russen die de kastanjes uit het vuur gaan halen.

   Heb je de fotos gezien van de Screaming Eagles (101st) kindsoldaatjes die nu klaar staan in Roemenië? Vrijwel allemaal huppelkutjes en huppelklootjes, duidelijk niet Jan, Piet, Joris en Corneel, het type kerels die nog een deuk in een pakje bevroren boter konden rammen.

 3. Het Russische leger vernietigde Poolse huurlingen en door het Westen geleverde wapens

  Het Russische leger blijft een speciale militaire operatie uitvoeren.

  Operationeel-tactische en legerluchtvaart, rakettroepen en artillerie troffen 93 artillerie-eenheden van de strijdkrachten van Oekraïne in vuurposities, evenals mankracht en militair materieel in 196 districten.

  Luchtverdedigingssystemen in het gebied van n. In het dorp Yakovlevka, Volksrepubliek Donetsk, werd een Mi-8 helikopter van de Oekraïense luchtmacht neergeschoten.

  In totaal zijn sinds het begin van de speciale militaire operatie het volgende vernietigd: 341 vliegtuigen, 181 helikopters, 2.643 onbemande luchtvaartuigen, 392 luchtafweerraketsystemen, 7.030 tanks en andere gepantserde gevechtsvoertuigen, 920 gevechtsvoertuigen met meervoudige lancering raketsystemen, 3.668 veldartilleriestukken en mortieren, evenals 7507 eenheden van speciale militaire voertuigen.

  https://rusvesna.su/news/1670498568

  • Ik denk dat blaaskaak schwaab en de cia zich lelijk hebben vergist in putin.
   Putin is een strategist, die trekt niet ten oorlog als die niet van te voren zeker weet dat hij het 10 jaar kan volhouden. Dus al die jaren heeft putin zijn landgenoten aan het werk gezet in ijzerfabrieken denk ik zo maar. 20 jaar aan de macht en 20 jaar hard gewerkt aan een verdedigingsmuur in welke vorm dan ook. Ipv arrogant te zijn door nazi oekraine en de cia te durven denken dat je het russische leger uitput was het beter te bedenken dat het het europese leger is uitgeput en dat putin alle geweld graag dicht bij de deur in oekraine uitvecht en zo euopa leegzuigt aan gevechtsmateriaal. Tja……dat heb je er van als je een academici bent, dan ben je lomp in je hoofd want je hebt geen levenservaring. De meeste van hen zijn gewoon domme ganzen die uitkotsen wat ze gelezen hebben,maar geleefd how maar. En maar vergeten over informatie die ze stelen van elkaar.
   Schwaab is zo een lompe arrogante academici die ziekelijk verwaand is in zijn hoofd . Over tien jaar praat niemand nog over marxisme maar over de mislukte communist schwaab en schwabisme. Ook iets om trots op te zijn als je de geschiedenisboeken in gaat als mislukte lul.🤣🤣🤣met een groot waanbeeld van zichzelf😂😂😂

    • Putin heeft waarschijnelijk een stricte sensitivity training gehad.

     In vergelijk zijn de westerse leiders waardeloze gestoorde idioten.
     Biden; demente pedofiel (+zijn zoon) WEF
     Trudeau : cross dresser, sadistisch/fascistisch WEF
     Macron: gerontofiel; (necrofiel?) Zette Notre Dame in de fik; kan geen stad besturen WEF
     Leyten: nazigebroed, die het vierde rijk wil oprichten, over de rug van veel lijken, door vaccins van echtgenoot WEF
     Rutte 9en zijn kliek) schoolvoorbeeld van hoogverraad; Moet tegen de muur met zijn zootje WEF aanhangers WEF

     En dat vuilnis wil het opnemen tegen Putin?

     Neem nou de ministers van Buza van Ru en HU: hebben ieder een IQ hoger dan van ons hele kabinet.
     (niet dat daar veel voor nodig is)

 4. Rusland loopt 3 jaar voor op het westen, ze hebben allang door dat het WW3 is.
  Over 2 jaar zijn de woke regenboog co2 mongolen opeens verrast dat het een ‘hete’ oorlog is met Rusland.
  Ben benieuwd of de extreem feministische vrouwen met blauw haar (dat type uit de USA van damesvoetbal) richting Oostfront 2.0 willen gaan.

 5. In mijn omgeving zijn ze het al met mij eens dat de overheid oorlog heeft met zijn bevolking . We gaan de goeie kant op mensen nog even en de echte pleuris breekt uit en worden hopelijk de meeste.mensen wakker

 6. Erik december 8, 2022 at 14:05

  Hope so er moet een einde komen aan het EU lidmaatschap, Nederland is een wingewest en een francise onderneming welke bestuurd wordt vanuit Brussel door al zijn oppressieve maatregelen die de ‘vrije’ burger naar adem doet snakken, we worden geleeft door frauduleuse verkiezingsuitslagen en de daarbij behorende totalitaire nieuwe bestuurscultuur.

 7. Weet je wat het allermooist is van dit alles, musk die satelieten wereldwijd heeft die swaab straks wil beheren en desnoods uitschakelen zodat mensen geen internet hebben. Musk is een van de weinigen intellectuele op aard , zoals martin armstrong ,putin en musk. Hij heeft heel slim oekraine zijn starlight aangeboden zodat hij geaccepteerd werd . Zoudn die lomperiken beseffen dat als ze alle internet uitschakelen dat musk dan de pik uit zijn broek lacht omdat het zijne dan actief blijft. Hij zal putin dan maar toegang verschaffen tot zijn netwerk omdat die goed betaald. Als alles word uitgeschakeld is daar musk met zijn satellieten en degene die bepaald wie wel en niet. Tja cia daar kun je niet tegen op, lompe k.t khazaren. Word echt schijtziek van dat khazaarse oligardsvolk Ben blij dat muks ook een oligard is die zich tegen dit alles heeft gekeerd. En die gaat onze toekomst helpen positief worden.

 8. Hahaaa.. forzaa russia. Een van de laatste bolwerken die globalisering tegenstaat.

  Ik ben tegen slachtoffers en leed, maar in deze strijd wel voor Rusland. Ze gaan nimmer verliezen, het is alles op alles voor hen en hebben daarbij de steun van China en India.

 9. Vrijdagmorgen: de BBC zegt dat er “wat beweging”in Donesk regio is, en dat Bakmut geen waarde heeft, en dat de Russen bakmut willen om ïets”aan hun bevolking te showen…..

  Ze leren het nooit…..en dat alles omdat ze net weer eens millioenen naar de Grote Snuiver gaan sturen, en dat de komende jaren ook plannen.

  Ze denken nogsteeds, dat de Snuiver wint….

  • Nooit gedacht dat het zo erg zou zijn met die Westerse pers.
   Ik vertrouwde al niet alles maar die corona gekte was de druppel.
   Een en al verdraaiing, leugens met een beetje waarheid en propaganda.
   Zoals Johan Cruijff zei, je ziet het pas als je het door hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in