Nadat in heel Europa rellen waren uitgebroken na de WK-overwinning van Marokko op Spanje met strafschoppen, plaatste de Nederlandse politicus Geert Wilders, die de Partij voor de Vrijheid (PVV) leidt, een illustratie op Twitter waarop een vliegtuig staat afgebeeld dat deportaties naar Marokko uitvoert, bericht Remix.

“Eruit met dat criminele tuig,” luidt het bericht van Wilders, waarbij de politicus is afgebeeld terwijl het vliegtuig met de Marokkaanse vlag opstijgt, vermoedelijk om in Nederland verblijvende Marokkaanse migranten uit te zetten.

De post van Wilders was een reactie op berichten dat er opnieuw Marokkaanse fans in Nederland aan het rellen waren. Dinsdagavond waren er in Spanje ook grootschalige rellen van de Marokkaanse bevolking, onder meer in Bilbao en Reus. Maar ook in Frankrijk, België en zelfs Italië werden rellen gezien. In veel Europese steden staken Marokkaanse fans auto’s in brand, plunderden ze winkels en vielen ze de politie aan.

Bij de rellen in Nederland werd de politie aangevallen in Amsterdam en Den Haag. Het was echter niet de eerste keer dat Marokko’s WK-overwinning uitmondde in chaos op straat. In Nederland zijn bij elke overwinning van Marokko op het WK rellen uitgebroken, ook na de overwinning van Marokko op buurland België vorige maand.

Wilders staat momenteel aan de leiding in een aantal peilingen, waarbij zijn PVV-partij 21 procent scoorde in een peiling van Peil in november. De Nederlandse politicus staat bekend om zijn verzet tegen de islam en massa-immigratie.

  De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Massaal geweld in Europa na WK-zege van Marokko op Spanje – Maar niet in Marokko (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArctische kou: Eerste stresstest voor Europeanen
Volgend artikelVerrassing in NAVO-Oekraïne: 150.000 Russen trokken Donetsk binnen met 300 nieuwe (!) T-90M en T-72B4 tanks – Russische industrie in volle gang (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

  • JA EN DIE DURVEN DE POLITE TE WEER STAAN EN DE OPLITIE DURFT ALEEN OUDE VANDAGEN TE MOLESTEREN , DIE KLAPLOPERS EN VOLKS VERRADERS ONZE POLITIE

  • Beste mensen

   Zo hoort het eigenlijk uit te zien in de Natuur als in het Gevangenis
   Niemand mag wapens in huis hebben
   Waarmee dus een ander schade kan worden toe gebracht welk ook kan worden gezien als dat het gemaakt is als een wapen
   Aan de Politie moet alle schiet tuig worden ontnomen
   Ook aan alle bewoners van het Heele land
   Zo ook iedereen het dragen van Wapentuig zoals messen enzovoorts in allerlei vormen en maten streng verboden zoals : Hakmessen , Kapmessen , Sabels , Houwelen , Dolken , Stilletto’s enzovoorts
   Speciale politie eenheid krijgt de bevoegdheid om vuur wapen te dragen en als toestemming van hoger hand komt
   Pas dan die te gebruiken
   Ieder Politie krijgt een Samurai stok om zichzelf te verdedigen tegen vandalisten alleen als die de politie aanvallen
   Mocht er bij iemand in huis een wapentuig worden gevonden na eerst een tijd te hebben gegeven om al die wapens in te leveren
   Dan krijgen die personen of gezinnen gewoon een gevangenisstraf van minimaal 5 tot 10 jaren op droog Wit of Bruin Brood en Water met 8 personen op een kamer van 6 bij 5 meter inclusief toilet en water om de billen te wassen
   Dus geen papier
   Geen Telefoon Televisie Computer Radio enzovoort
   Dus geen enkele elektronische als andere metalen of anders soortige objecten waar gevaarlijke wapen van kan worden vervaardigd
   Iedereen krijgt een onuittrekbare op maat gemaakte overall met openingen gemaakt op die plaatsen om te poepen en te plassen
   Die open en dicht kunnen
   Des gewenst met ook daar een slot erop
   Die sleutel kan men eventueel wel in eigen beheer krijgen
   Hoeft niet
   Eten twee maal daags droog Wit of droog Bruin brood
   Mannelijke cellen Apart
   Vrouwelijke cellen Apart
   Verplicht
   Voor iedere andere zwaardere zware delict de tijdsbestek naar gelang aanpassen
   Zo ook het eten van tweemaal daag naar eenmaal daag keuze uit droog Wit brood of Droog Bruin brood

   Dank U

   • Best een heftig betoog van je voor een dictatuur…….alleen speciale politie wapens…wat denk je dat ze daarmee gaan doen? Recht en rechtvaardigheid laten zegevieren en jou vrijheid garanderen…..of hun wetten opleggen met geweld als straf voor het niet braaf slaaf zijn?

    nee Ringo, niet mee eens….

    o ja, en mannen apart en vrouwen apart in cellen, is dat niet discriminatie? en waarom opsluiten als de hele bevolking al door de speciale politie word gecontroleerd….voor je het weet moeten de gevangen bewaarders ook wapens, en de gemeente ambtenaren, en de andere overheids dienaren…..

    enge wereld….ik zie liever een grondwet die wapenbezit als een recht maakt, zoals in Amerika, Zwitserland, Andorra, Bulgarije, Tsjechie, Hongarije en wie ik verder wvergeten ben. En laat hen die bewezen hebben dat recht niet waard te zijn dat recht verliezen….

    …vrijheid begint in je huiskamer en bij je voordeur….als de staat jou zaken oplegd met als sanctie geweld / boetes dan ben je niet meer vrij maar een slaaf, een gevangene

 1. Als je al die filmpje achter elkaar ziet zie ik weinig schokkends. Heb in de 80s en 90s veel ergere rellen gezien alleen werd toen niks gefilmd. Kan me Cambuur-Roda JC herinneren, dacht 2008 ME-ers stonden gewoon te janken, ze wisten het gewoon niet meer. Ik denk echt dat dit met opzet wordt gecreeerd. Las vorige week dat ME meer soorten wapens wil om zich zelf beter te beschermen tegen het toenemende geweld tegen hen. ( nou dat hebben we kunnen zien afgelopen jaren met de vrijheidsdemonstranten…sarcasme…) Het pad wordt vrijgemaakt voor 5G wapens, de bubbelbewoners gaan het allemaal toejuichen. En mossad Wilders krijgt er weer 4 zetels bij.

  • Herinner mij nog eens dat in de binnenstad de politie zelfs met getrokken pistolen (dacht Rotterdam) en hooligans de binnenstad compleet ruineerde, als de Marokkanen die deed ook doen wegmoeten, waar moeten die hooligans van Rotterdam dan heen als zij het ook weer doen dan, dat hoor ik graag, dus Marokkanen hard aanpakken oke maar wat dan als hooligans het ook doen, hoor het graag?

 2. “Eruit met dat criminele tuig” – Geert Wilders dringt aan op deportaties na Marokkanen rellen in Nederlandse steden na WK-winst”

  Tja natuurlijk geheel voor zijn randdebiele achterban die hem nog steeds als een keiharde one issue politcus wordt beschouwt, toen ik voor de eerste keer ging stemmen en eigelijk zó groen als gras was, mij zelf politiek geëgageerd voelde stemde ik op Hans Janmaat in 1986, toen op de zakenpartij de LPF en toen op de PVV.

  36 jaar op zgn. rechts politieke partijen gestemd en niets is ten goede gekeerd met oog op de krankzinnige asiel en immigratie beleid, sterker nog een decennia terug werden de migranten uit hoofdzakelijk moslim landen nog vluchtelingen genoemd nu heten deze opvreters migranten, hoorde nog een minister van de VVD zeggen dat er maar 15.000 arbeids migranten naar ONS land zouden komen, enfin ‘wij’ als publiek hebben het volledig uit de klauwen laten lopen, eigen schuld dikke bult.

 3. Europa laat een duidelijk verband zien tussen immigratie en misdaad

  ‘Zoals degene die de VS serieus bagatelliseren’

  Gewelddadige misdaad komt steeds vaker voor in Zweden en choqueert de inwoners van de beroemde kalme Scandinavische natie, waar gruwelijke gewelddaden “maar al te vertrouwd” zijn geworden, volgens Common Sense Media, onderdeel van een Zweedse non-profitorganisatie.

  Sinds 2018 hebben de Zweedse autoriteiten naar schatting 500 bomaanslagen geregistreerd , terwijl wat zij omschrijven als schietpartijen door bendes steeds vaker voorkomt. Het land meldde een recordaantal van 124 moorden in 2020 en veel inwoners waren in april geschokt toen bij gewelddadige rellen meer dan 100 politieagenten gewond raakten.

  https://www.wnd.com/2022/12/europe-shows-clear-link-immigration-crime/

  • Themis december 8, 2022 at 12:09

   De echte Nederlanders hebben na het rataficeren van het Straatsburg akkoord: Oil for immigration zitten te slapen vooral in de achtereen volgende regeringen, politici die bewust op hun handen bleven zitten en géén één van allen de ware toedracht durfden te belichten namelijk het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie dat nu bijna voltooid is.

   • Adriaan, vergeet ook niet het in december 2018 geratificeerde verdrag van Marrakesh, om nog meer kansparels uit Afrika & Azië van onze zuur verdiende welvaart te laten genieten.
    In 1999 schreef Pieter Lakeman ‘Binnen zonder kloppen’ over de ongebreidelde toestroom van immigranten naar Nederland.

    • Vergeet ook niet het in december 2018 geratificeerde verdrag van Marrakesh klopt Tom door VVD’er Mark Harbers, Rutte liegen dat het geen gevolg zou hebben voor Nederland, nou in elk dorp, stad, straat zie je de asielparasieten lopen, kosten per persoon per jaar €33.000.

     • Beste Mensen

      Hebben mensen zich ooit wel eens afgevraagd
      Van
      Hoeveel Nederlanders wonen er in het buitenland ?
      Dat zijn er best wel veel hoor ?
      Als die allen terug worden geschopt
      Waar gaan die Nederlanders dan worden opgevangen ?
      In verhouding zijn er nog lang niet zoveel zogenaamde Buitenlanders in Nederland die Nederland dus op een verliespunt doen draaien
      Nederland heeft nog altijd veel voordeel en speelt op Winst
      Denk Goed na beste mensen
      Nederland heeft in alle grote Crimineele organisaties de Grote vinger in de Pap
      Winst op Winst Cassa
      Zal niks benoemen
      Men weet het zelf wel uit te vogelen
      Nederlanders zijn slim genoeg

      Dank U

 4. Het kabinet is bezig met een omvolkingsagenda, een agenda die bedacht en medegefinancierd wordt door Soros. Deze omvolkingsagenda is onderdeel vd Bilderberg/WEF agenda 2030 vd VN. Er zullen dus hoogstwaarschijnlijk niet minder, maar meer Marrokanen komen.

 5. Het echte tuig wat eruit moet zit in de regering en het parlement die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van dit land l, onderdrukking en het plegen van terreur en de vele doden die er gevallen zijn en nog gaan komen.

 6. Whatever, het is toch duidelijk dat een land als Marokko geweerd moet worden van evenementen als het WK voetbal. Het Marokkaanse volk is duidelijk niet geschikt als deelnemer, als men zich al als beesten meent te moeten gedragen na één simpele zege, wat zijn dan de gevolgen als er een finale bereikt en gewonnen wordt?
  Ik vermoed dat hele steden compleet in brand worden gestoken, duizenden gewone burgers inclusief kinderen zullen omkomen in het zogenaamde ‘feestgedruis’. Ik vrees dat het op massale terroristische aanslagen zal uitlopen, men kan er immers al niet tegen als tegen een zwak spelend Spanje en via een zeer zwak Spaans keepersoptreden een penaltyreeks wordt gewonnen?
  Normaal mag de beste van mij winnen, maar bij Portugal-Marokko geldt maar één verlangen: uitschakeling Marokko!

 7. Beste Mensen

  Niet naar Marokko maar …
  Naar GB Alle Criminelen
  Dan ook echt alle
  Dus ook alle Super Rijken uiteraard eerst alles ontnemen
  Alle Parlementariërs Kabinetsleden
  En vooral niet vergeten
  Alle Konings Vorsten huizen
  Alcatraz Groot
  Engeland , Schotland , Ierland
  Moslims E Christenen S Joden I

  Die Grote eiland wel eerst in z’n geheel metaal vrij maken
  Vervolgens
  Hun mogen daar hun keuzes onderling maken waar ze willen wonen en onheil schoppen
  Laat hun de boel daar maar beslechten
  Uitvechten

  De heele Wereld Vrede

  Dank U

  • Neen, Ierland weer geheel Iers en voor de Ieren. De UK inderdaad goede keuze groot Alcatraz, maar Antarctica zonder bontjassen ook…

 8. Zaterdag Portugal tegen Marokko. Hopelijk dat het dan afgelopen is met dat geouwehoer.
  En hier in Portugal hebben we niet veel marokkanen. Die vertrekken snel noordwaarts omdat zij hier geen uitkering krijgen en binnen drie maanden werk moeten hebben gevonden. Bovendien is het moeilijk om vanuit Spanje Portugal binnen te komen. Zij worden allemaal teruggestuurd bij de Taag.

 9. In 1958 is een aanslag gepleegd op de toenmalige kroonprins Hassan door een Amazigh (Berber) uit het Noord-Marokko. Daarom zijn westerse bedrijven op advies van de Marokkaanse roverheid vooral in het noorden gaan werven, zodat koning Hassan II (1929 – 1999) dit moeilijk in de hand te houden volk kwijt was en wij zitten nu met de gebakken peren.
  Gewezen slaapkamervoorzitter Khadija Arib (1960) heeft een dubbele nationaliteit en doet als loyaal onderdaan van koning Mohammed VI (1963) zo nu en dan een klus voor de Marokkaanse overheid en eet dus van twee walletjes.
  Koningin Juliana (1909 – 2004) noemde Nederland in de troonrede van 1950 overbevolkt, daarom is ingezet op emigratie en in 1954 kwamen de eerste Turkse gastarbeiders naar ons land. Dit is de omvolkingsagenda in het westen aka het Van Coudenhove-Kalergi-plan in optima forma.

 10. Die neppe smerige lelijke neppe Nederlander moet z’n vieze bek houden. Vuile crypto jood.

  Laat mij duidelijk zijn ik ben die voor die smerige tering Marokkanen. Van mijn mogen ze letterlijk hun handen amputeren en een parachute op hun rug doen en over marokko vliegen om ze vervolgens een schop onder hun smerige kont geven en de vliegtuig uitschoppen, vervolgens een paar gaten in de parachute schieten, zijn ze sneller beneden.

  Niet dat ze wat hebben aan de parachute zonder handen maar het is gewoon mooi om te zien.

  Terug op de crypto jood.

  Nederlandse volk wil op dit moment niets te maken hebben met een Europese identiteit en portemonnee.

  Een motie om dit dan ook voorlopig in de ijskast te zetten wordt echter niet gesteund door de PVV.

  Dit zegt genoeg over de reptiel klauwsie kont likker.

 11. Om NL te redden:

  Uit de EU, euro, Nato, WHO, UN,grenzen dicht, alle werkloze assielanten eruit–ongeacht status, geen nieuwe assiel aanvragers erin.
  Hoe? simpel, stop hun uitkeringen en toeslagen.
  Nieuw politiek systeem met maandelijks referenda voor beslissingen.
  Regeerakkoord: niet meer, is moord op democratie.

  • In Portugal werkt dat ook. Geen recht op uitkering en 3 maanden om werk te vinden en zo niet, dan weg. En het werkt! Bijna niemand wil blijven en vertrekt zo snel als mogelijk naar noord west Europa. 🙂
   Alleen weg uit die afkortingen wil niet vlotten hier, maar he! We krijgen wel geld waar noord Europese belasting betalers weer krom voor mogen liggen.

 12. Wat een tering zooitje, ook onderling hier trouwens, er komt geen ” United we stand”…Het enige wat echt zou helpen namelijk…te veel verdeling onderling,te veel geïnjecteerd terwijl er gevochten moet worden tegen globalisten. De EU is verdoemd en al haar lidstaten en gaat eraan hoe dan ook. Er is zoveel kapot, onderwijs,zorg,justitie,politiek,gemeentes,media, heuse food hubs al….Dit komt niet meer goed.Never…Wordt 1 groot nazi-travestieten en pedo festijn hier vechtend met politie en nieuwe import barbaren….I’m outta here…Het is ze helaas gelukt…Adios…Ik verpats het hele zooitje en ga naar een beter oord nu het nog kan. Succes, allen in het EU afval putje…

 13. Grooooot gelijk, onze Wilders!!
  Al deze klootzakken, meestal zonder werk of zelfstandig om de overheid ( = de belastingen ) te bedriegen.
  Laat ze maar wat in Marokko gaan (” betogen, feestvieren ! ) maar daar zal het niet pakken!!!! Dat weten ze ook!

 14. Beste Mensen

  Nog iets
  Niet verkeerd bedoeld
  Het ziet er heel triest uit voor de Hollanders
  Dat ze niet meer zelf kunnen nadenken
  Dat een import Molukker met blond gekleurde haren hun het denken wederom moet bij brengen
  Is eigenlijk een schande
  Ook een korte tijd geleden stond er iemand van de verkeerde kant op om de les te lezen
  Helaas Hij bedoelde het goed voor de mensen van het land op voorwaarde van Acceptatie dat zieke mensen bestaan en evengoed het recht op het leven hebben
  En net zo goed kunnen denken maar werd om zeep geholpen
  Net als voor de Duitsers door Herr Hitlerr van Oostenrijk een tijd geleden
  Gelukkig de Duitsers die proberen al een kleinbeetje zelf na te denken
  Wanneer volgen de Hollanders ??
  Dus iedereen Denk Zelf na Alstublieft
  Laat niet langer anderen voor U denken
  U heeft ook een hoofd met dat zelfde spul erin als de genen door wie U allen voor U laat denken
  Zoals door mensen van
  Kabinet Parlement Konings Vorstenhuis de om de brei heen draaiers
  Als hun maar hutje mutje hoog en droog zitten en Hun Zakken maar warm kan houden over Uw Ruggen lopende
  Mensen
  Gebruikt Uw gezonde verstand en handel ernaar

  Dank U

 15. Let me see if I got this right:

  Sore losers respond by attacking, burning, looting, etc.
  Jubilant winners respond by attacking, burning, looting, etc.

  Isaiah 5:20 ad nauseam…

 16. Hoeveel rifgebergte tuig kan in 1 vliegtuig 🤔 ik weet zeker in een urn heelveel meer en het bijkomende voordeel is dat ze NOOIT terug komen.

  • Beste Mensen

   Maar …. Dan komen die 100% zeker terug
   Op zoek naar hun Ritueel begraven gedeelte
   Dat is normaal
   Hoort bij de rituverveelweel
   Dan kunnen die geesten de rest van het land al spokend de stuipen op het lijf jagen

   Pas dus heel goed op
   Dan word het leven pas echt heel zwaar

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in