Biden en de NAVO willen geen vrede in Oekraïne. Zij hebben een wereldoorlog nodig om hun ontvolkingsagenda op te pakken, die niet de uitroeiingsmijlpalen heeft bereikt die zij met de covid-vaccins hoopten te bereiken.

De covid-plandemie werd gelanceerd om twee belangrijke dingen te bereiken: 1) Snelle uitbreiding van het autoritarisme door de bevolking te terroriseren met covid-angst, en 2) Wereldwijde depopulatie/uitroeiing door middel van covid-vaccins, die eigenlijk gen-veranderende onvruchtbaarheidsprikken en “klonterprikken” zijn. Deze injecties veranderen ook het menselijk DNA en leiden tot een geleidelijke sterfte aan kanker gedurende een decennium. (U zult enorme pieken in het aantal sterfgevallen door kanker zien voor 2021 en 2022, zodra de cijfers officieel gerapporteerd zijn), schrijft Mike Adams.

Financieel analist Edward Dowd, die samenwerkt met statistici die de gegevens van het CDC analyseren, heeft geconcludeerd dat er tot nu toe 1,1 miljoen extra sterfgevallen zijn in de Verenigde Staten sinds de vaccindrift begon.

Zelfs 1-2 miljard doden door het vaccin is niet genoeg voor de satanische globalisten

Helaas voor de globalisten is de vaccin-uitroeiingsagenda er niet in geslaagd hun ontvolkingsmijlpalen te bereiken. Hoewel er in het komende decennium waarschijnlijk 1-2 miljard mensen aan mRNA-vaccins zullen sterven (aan hartaanvallen, beroertes, bloedklonters, enz.), komt dat bij lange na niet in de buurt van de 7+ miljard doden die de ontvolkingsglobalisten proberen te bereiken.

Om de veel grotere uitroeiing te bereiken die zij wensen, moeten de globalisten de wereldvoedselketen decimeren die de wereld van voedsel en energie voorziet. Deze hangen ook met elkaar samen, aangezien energie (in de vorm van aardgas) stikstofhoudende kunstmest maakt, die gebruikt wordt om voedsel te produceren. Bovendien is energie een essentiële input voor de landbouw in de vorm van dieselbrandstof die tractoren en vrachtwagens aandrijft.

 • Terwijl de oorlog in Europa een miljard mensen zou kunnen doden als hij dramatisch escaleert, zou een wereldwijde crisis in de voedselvoorziening vele miljarden mensen kunnen doden. Grofweg zijn dit de cijfers:
 • De huidige bevolking telt 8 miljard mensen, dankzij het gebruik van kunstmest die met fossiele brandstoffen wordt gemaakt (via het Haber-proces) en verbrandingsmotoren die gemechaniseerde, grootschalige landbouwproductie mogelijk maken.
 • Als u de kunstmeststoffen kwijtraakt, daalt de draagkrachtige wereldbevolking door massale verhongering tot ongeveer 4 miljard mensen. (Ruwweg ongeveer de helft van de huidige bevolking is afhankelijk van meststoffen op basis van ammoniak, gemaakt van aardgas, die van fossiele brandstoffen afkomstig zijn.
 • Als u de fossiele brandstoffen kwijtraakt die de verbrandingsmotoren aandrijven, daalt de draagkrachtige wereldbevolking tot 1-2 miljard mensen, waarbij de wereldwijde uitroeiing door massale verhongering veroorzaakt wordt.
 • Ruwweg 1-2 miljard mensen zullen de komende tien jaar al sterven door mRNA “vaccins”.
 • Economische sancties decimeren de wereldwijde aanvoerketen voor energie (aardgas), kunstmest en voedselgewassen, waarbij de Democraten van Biden de oorlog verklaren aan de fossiele brandstoffen en weigeren om kritieke pijpleidingen in de VS toe te laten (zoals de Keystone XL pijpleiding).
 • De economische sancties die tot massale hongersnood leiden, zijn dus veel effectievere ontvolkingswapens dan vaccins of oorlog alleen. Massale hongersnood is de meest “effectieve” manier voor de kwaadaardige globalisten om hun doel te bereiken, namelijk het uitroeien van 7+ miljard mensen op de planeet Aarde.
  Duits leger heeft munitie voor slechts twee dagen oorlog

Bereid u voor op voedselinflatie, voedselrellen, schaarste en voedselrantsoenering

Dit is precies waarom Biden en de NAVO dit conflict opzettelijk laten escaleren. Zij hebben het excuus van “oorlog met Rusland” nodig om de wereldwijde aanvoerketen van kunstmest en fossiele brandstoffen, die de wereld voedt, te ontmantelen. Als de massale hongersnood een feit wordt, zal Poetin overal de schuld van krijgen.

Tijdens deze gemanipuleerde escalatie kunnen wij allen de volgende gruwelijke gevolgen en gebeurtenissen verwachten:

 • Een torenhoge voedselinflatie in de detailhandel, waarbij de burgers een steeds groter percentage van hun vrij besteedbaar inkomen zullen gebruiken om alleen maar te eten.
 • Enorme stijgingen van de kosten van de landbouwproductiemiddelen, zoals brandstof, meststoffen en vervoer van de geoogste gewassen.
 • Een sterke toename van voedseldiefstallen, “flashmobs”, die kruideniers overvallen en levensmiddelen met een hoge waarde, zoals diepvriesvlees, stelen.
 • Voedselrellen in elke grote stad, omdat de voedselinflatie toeneemt, waardoor mensen met een laag inkomen nog dieper in de armoede en voedselonzekerheid terechtkomen.
 • Voedselschaarste voor veel artikelen in de winkelschappen in Europa en Noord-Amerika.
 • Verwacht dat er op een gegeven moment voedselrantsoenen zullen worden uitgerold, samen met een bijbehorend voedselrantsoenpaspoort dat uw voedselaankopen bijhoudt en beperkt wat u mag kopen.

In wezen zullen voedselinflatie en -schaarste leiden tot toenemende sociale onrust, die zich zal uiten in rellen, diefstallen en geweld. Dit zal door autoritaire regimes worden uitgebuit om controlesystemen voor voedselrantsoennering te ontketenen en thuis tuinieren, zaad sparen en particuliere verkoop van voedsel te verbieden. Elke crisis zal natuurlijk de schuld krijgen van Poetin, die de nieuwe zondebok voor alles is. (Rusland is de nieuwe Covid.)

  Nord Stream terwijl Poetin Donbass een reddingslijn toewerpt

De enige manier om de hongersnood van miljarden mensen een halt toe te roepen en de hier beschreven scenario’s te vermijden, is vrede in Oekraïne te vinden, de economische sancties terug te draaien en de Democraten uit de macht te zetten voordat zij de bestaande energie-infrastructuur die de wereld voedt, volledig vernietigen.

Hoewel wij voorstander zijn van het idee van schone, gratis energie zoals koude fusie (LENR), moeten wij eerst de nieuwe energie-infrastructuur tot stand brengen voordat wij over enkele tientallen jaren van olie afstappen. U kunt niet zomaar alle verbrandingsmotoren en landbouwtractoren stilleggen, en dan op de een of andere manier verwachten dat u de wereld kunt voeden terwijl u elektrische auto’s duwt die afhankelijk zijn van zeldzame mineralen uit plaatsen als China en Rusland (dat hele onderwerp is weer een heel ander verhaal). Zonneparken en windmolenparken missen de energieopslag/buffertechnologie om ze betrouwbaar te maken voor 24/7 stroom. Meer nog, tractoren werken niet op batterijen. U kunt geen landbouw bedrijven zonder dieselbrandstof.

Plotseling de fossiele brandstoffen uitschakelen is geen “milieu”-plan… het is een genocidaal plan.

Olie is niet de vijand van de mensheid. Tirannie is de vijand, en regeringen proberen nu actief het menselijk ras uit te roeien door de wereldwijde toeleveringsketens voor voedsel, meststoffen en energie in elkaar te laten storten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn het onbezette Oekraïne wordt iedereen aan palen vastgebonden en afgeranseld
Volgend artikelGlobalisten woedend: Poetin verstoort hun plannen voor een “Nieuwe Wereldorde”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Jemig slaat FN niet een beetje op hol??Ik had vertrouwen,maar sommige van de onderzoeken en voorspellingen zijn nogthans niet echt uitgekomen mbt corona?De gevaccineerden vallen nog niet bij bosjes neer.. uiteraard heb ik alleen mijn omgeving om te controleren()De oorlog is een lastige zaak, en zeker moet Poetin abrupt staken want dat gaat zoveel kosten om alle puin te ruimen en alle sancties weer terug te draaien..signalen dat 2/3 van de bevolking achter hem staat hierin>> is nog niet echt duidelijk,niemand wil dit en de Oekrainers hebben recht op keuze in wel/niet lid worden van Nato?Navo?…Rusland gooit een harde eis op tafel terwijl ze daar geen recht op hebben ,want Oekraine is een zelfstandige natie en geen onderdeel van de USSR.Als namelijk Oekraine wel zwicht dan kan Rusland macht uitbreiden en Europa dwingen met van alles…waarom Rusland meer land wil?? er is genoeg land alleen te veel slechte omstandigheden de bevolking is nog steeds te arm en uitbreiden kost alleen maar meer geld en levert niks dan ellende op met en zonder oorlog

  • Dag rarewereld,
   Niet om lullig te doen, maar “althans” schrijf je met een “h”, maar nogtans zonder.
   Die fout maakte ik vroeger ook totdat iemand me erop wees.

   Voor de rest zijn Zelensky, Biden, Poetin enz àllemaal Trekpoppetjes van dezelfde Duistere Macht achter de Koshere Haute Finance Schermen.

   Iets met “the Theatre Of Wars” van ene Ezra Pound.

   Ach, laat ook maar…

   “Sorry” !

   • “Nogtans” is een moderne taalverkrachting.
    De laatste “nieuwe spelling”is een aanfluiting voor onze taal traditie; alleen gedaan door wat gestoorden die hun stempel op onze taal wilden zetten.

    Velen-zo ik ook– doen daaraan niet mee.
    Moet zijn “nochthans” een bijna verdwenen woord.

  • westerse propaganda
   The “Holodomor” fiction was invented in by Ukrainian Nazi collaborators who found havens in Western Europe, Canada, and the USA after the war.
   the 1932-33 genocide of Ukrainians referred to as Holodomor never happened but was rather a “myth fabricated by Hitlerites”.

   1. Famines in the Ukraine were naturally occurring periodically, once every few decades, long before the USSR. They were put to a stop by the communist state, and never happened again after 1932.

   2. In the late 1920s and early 1930s, the entire world was heavily affected by the global financial crash, what is known in the USA as the Great Depression. There were famines in many places, including the USA, but being 100–200 years more industrially and agriculturally developed than Russia at the time, the effects of famine were not as severe.

   3. Three weeks after the October revolution in 1918, 14 countries, lead by the US and UK, invaded Russia, and attempted to destroy the revolutionary government (a major military invasion that wikipedia dishonestly refers to as the “Allied intervention in the Russian Civil War”). The capitalist forces, called “The White Armies”, not only fought against the Bolsheviks and the Red Armies, but committed mass atrocities in the Russian country sides, slaughtering untold tens of thousands or more civilians, and perhaps most importantly, massively funded the anti-communist forces of reaction: the bourgeoisie, the Tsarists, the fascists, etc. All of this had a myriad of lasting draining, impeding, and poisonous effects upon Soviet state and industry (and the main cause of the great “Stalinist Purges” — there were nazi elements in government, emboldened through financial help from the imperialist powers).
   7. The myth of the “holodomor” is a thousand layered onion. First pushed in the USA by the fascist devotee media tycoon William Randolph Hearst. His “journalist on the ground” was proven to have never set foot in Ukraine, and used photos of previous famines and from other places to support his wild claims. His story, backed by Ukrainian fascists and German nazis, was already totally discredited in the USA in the late 1930s, but was later revived again, and pushed by all bourgeois institutions to saturate Western consciousness. Today it remains one of the central pillars in the fortress of anti-communism, championed by nazis and liberals everywhere.
   8. The numbers were extremely exaggerated, first by Ukrainian nationalists, then by the nazis, and later enshrined by bourgeois academies. According to new scholarship, it was not 80 million, not even 30 million, not 15 million, but between 3 and 6 million, similar to previous famines in that region.
   9. The Bolsheviks worked tirelessly to improve living conditions for all people. After the war, Stalin’s administration vastly improved agriculture and in merely 2 decades, doubled the life expectancy from 35 years to 70 years in all of Soviet territory, including, of course, Ukraine.
   https://leohezhao.medium.com/myth-of-the-holodomor-11df0c62aec0

   The “Holodomor” and the Film “Bitter Harvest” are Fascist Lies
   by Grover Furr

   (Author’s note: In this article I rely heavily on the evidence cited in the research of Mark Tauger of West Virginia University. Tauger has spent his professional life studying Russian and Soviet famines and agriculture. He is a world authority on these subjects, and is cordially disliked by Ukrainian nationalists and anticommunists generally because his research explodes their falsehoods. )
   https://www.counterpunch.org/2017/03/03/the-holodomor-and-the-film-bitter-harvest-are-fascist-lies/
   More on the Fake “Holodomor”
   https://beyondhighbrow.com/2009/06/01/more-on-the-fake-holodomor/

 2. About “Da Great Depression”, een artikel van onze Home Grown Anthony Migchels ! :

  https://realcurrencies.wordpress.com/2022/03/02/is-the-ukraine-about-a-financial-collapse/

  Anthony kent mij goed, en heeft “het een en ander” van mij geleerd begin jaren ’10.
  Al bombardeerde ik toen menig Nederlandse site onder een pseudoniem.

  Over Khazaartjes & andere koshere stuff.

  Daar heeft ie trouwens ook flink rake videootjes over geproduceerd destijds.

  Afijn, Hollands Glorie opnieuw door de bocht !!!

 3. Dit is natuurlijk waarom mensen beginnen met preppen. De vraag wat het beste moment is om te beginnen is simpel namelijk 2 jaar geleden. Het op 1 na beste is vandaag. Maar ik zie hier al bepaalde uitverkochte levensmiddelen zoals bloem . Ik weet niet of dit nog terug komt, zoniet dan is brood het volgende. Ik zie ook in de msm steeds meer artikelen over ontbijten zonder brood (niet goed teken )
  . Alleen heb je dan wel jodium (als voedingssupplement ) nodig want je krijgt dan natuurlijk geen bakkerszout meer binnen. Heb je trouwens ook nodig als je zoals ik altijd je eigen brood bakt . Preppen kost veel tijd , om je skils aan te leren en geld . Zo zijn er nog wel meer dingen belangrijk zoals die man uit exjoegoslavië in een artikel hier eerder op Frontnieuws al over sprak. Ook preppersfora kunnen je een eind op weg helpen. Zomaar leuk wat hamsteren heeft weinig zin. Zeker als dit voort komt uit paniek.

 4. vallen gevaxten niet om bij bosjes? Heb nog nooit zoveel sporters zien omvallen in mijn hele leven. Ģa zelf al een tijdje mee. Maar sporters die dood neervallen, is mij vrij nieuw. Heb trouwens ook geen artikel gelezen dat het onmiddellijk gebeurt. Geef het de tijd. Maar genoeg aanwijzingen dat ik mijzelf niet laat prikken.

 5. Als iedere geprikte meteen dood neer zou vallen was het priksprookje snel uit.
  Er zijn verschillende batches toegediend.
  Ten eerste de placeboprik met alleen fysiologische zoutoplossing.
  De mRNA- en de vector’vaccins’. In de laatste schijnt het adenovirus, wat kanker veroorzaakt, te zitten.
  Zij die de fysiologische zoutoplossing hebben gehad zullen nergens last van hebben. Die groep hebben ze nodig om geen argwaan te wekken. En hooggeplaatsten krijgen dat voor de show.
  Bijwerkingen kunnen worden ingedeeld in: meteen na de injectie problemen: anafylactische shock. Dan de hartproblemen vaak binnen 14 dagen. Dan komen er steeds meer bijwerkingen op middellange termijn. Zij die ook hier doorheen komen zijn er nog niet want op de lange termijn kunnen we de neurodegeneratieve aandoeningen verwachten. Onder andere alzheimer, Creutzfeldt-Jakob.
  Ik ben blij dat ik nog een ongeprikte ben!

  • Zichzelfverspreidende vaccins mogelijk al een realiteit. Veel ongevaccineerden worden ziek na in nabijheid van gevaccineerden geweest te zijn. Ik nu al twee keer. Duitsland gaf begin vorig jaar toestemming dat soort vaccins te ontwikkelen. Betekent dat niet dat ze al lang uitgevonden zijn. Heel veel patenten al geregistreerd lang voordat dit alles begon. Verder kunnen ze pathogenen op ons laten regenen. Aldus Ken Caldera, werkt voor Bill Gates. En dan alle stoffen in Chemtrailen die voor bomen in Californie dodelijk zijn. Kunnen gevaccineerden ook herstellen vind ik zelf interessant. Veel protocollen en mensen met vaccinatieschade die stellen dat dat mogelijk is.

 6. Het verhaal zoals hier boven klopt niet helemaal.
  Hybride of GMO zaden, die altijd kunstmest nodig hebben, geven helemaal geen grotere oogsten, kwamen boeren in India achter. Docufilm Bitter Seeds. Ook de pesticiden hielpen niet. BT cotton doodde de lammeren die traditioneel na de oogst restanten van het veld aten. Ipv pesticiden is men daar Coca Cola gaan gebruiken, werkte beter. En nog wat methoden die ik vergeten ben. Inmiddels is in India al jaren een tegenbeweging bezig. Vandana Shiva. Monocultuur is zo wie zo slecht wb de benzine die machines nodig hebben, alsmede voor de aarde zelf, die gaat dood alsmede voor het hele ecologische proces. Het was dus zo wie zo zaak dat de mensheid zijn gewoonten verandert. Algenproductie levert heel veel op en gaat heel snel als ik me goed herinner. Dus als tegenbeweging op die Globalisten zullen tal van initiatieven ontstaan die goed voor ons zijn. Mensen zoals ik zetten een tandje bij om hun tanende energie weer te verbeteren en hun eigen frequentie te verhogen. Ze zijn dus mijn uitdaging en inspiratie. Ik, mijn ziel wordt door dit alles in feite geactiveerd. Diepe traumas, extreme angsten heb ik de afgelopen twee jaar getransformeerd. Ik ben er nog niet. Maar er is een grote shift bezig. En ik ga ervan uit dat dat niet alleen zo is voor mij alleen, maar voor velen. Tibetaanse religie stelt zelfs dat Kwaad en Goed beiden noodzakelijk zijn voor menselijke evolutie. Neutrale zielen kiezen een van beiden te zijn in het aardse leven wat ze aangaan. Ik voel me gezegend dat ik niet bij hen hoor of hen volg, ondersteun etc. die al deze oorlogen, revoluties etc. etc. orkestreren. Maar waarom die hype over Ukraine. Jemen is zo veel erger. Uitgemergelde kinderen, Saoudie Arabie die van geen ophouden weet. Die willen alle Shiieten uitroeien. Wahabi Islam. Wahab die over zijn gehele genealogie loog, Inmiddels die theorie ook bewezen en zijn werkelijke afkomst. Het koninklijk huis van Saoudie Arabie. We moeten allemaal multicultureel. Behalve 1 groep die voor alles aparte, eigen organisaties heeft met de beschikking over milliarden. Die overal politiek kopen en aansturen. Ik zou willen dat zij die denken bij die groep te horen, maar niet inclusief zijn, eens wakker werden. Schijnt wel te gebeuren in de USA. In Israel dreigde een burgeroorlog voor Covid. Is dat nu opgelost? Blij met Zelensky zijn ze zeker niet meer sinds hij wat in de Ukraine gebeurt na de Russische militaire operatie daar, vergeleek in een speech voor de Knesset, met de duitse Holocaust. Is hij slachtoffer van Mindprogramming met een frontalter die van niets weet? Hij zegt zulke vreemde dingen, loopt de hele wereld te chanteren, dat ik het idee heb dat er wat hersenverbindingen lost zijn.

  • Met algen wordt ook al veel verwoest!
   We moeten de natuur weer met respect gaan behandelen. Decennia lange verwoestte aarde kan niet binnen een paar weken herstellen.
   Het grondleven moet hersteld worden zodat er weer voedingsrijk geproduceerd kan worden. We kunnen met minder maar beter eten als dat supermarktgif verdwijnt!

   Maar….vergeet psychobillie niet met zonnescherm en patenten.
   Die moet absoluut uitgeroeid worden met z’n vriendjes anders is het voor moeder aarde mooi exit met ons.

 7. Het nederlands vuur is al enige tijd geblust, de huidige stand van zaken is dat de nederlandse afweer tegen elke buitenlandse macht nihil is, m.a.w. nul,comma, nul.
  60-70 jarigen, net tegen pensioen of net gekregen zien hun hele oude wereld ineengestort.
  Randstad en achterland zijn vervreemd van elkaar, taal is een issue.
  Groningen en limburg met decennialang schade en nog jaren schade oplopend te gaan.
  Defensie is een blauwe hap geworden, niet meer verkrijgbaar( iesz rasiszme) in de vrijdagkantine op de basis maar ze zij zelf blauw afgeknepen en zal steeds meer afgeknepen worden met ene ollongren en het handtasje….
  Met pinokkio rutte, de pedofiel en satanist, en zijn handtasvriendje schwab,veilig in de eu-satanskerk opgenomen…tja, remedie is toch de loodspuit en het liefst een dikke muur erachter voor de spetters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in