“Vermoord alsjeblieft onze baby niet!” – Hartverscheurende video toont wanhopige vader buiten de abortuskliniek

4

Voor de abortusklinieken in de VS staan er op veel plaatsen zogeheten “sidewalk councelors”. Deze “stoepadviseurs” zijn meestal christenen die vrouwen op weg naar de kliniek informeren over alternatieven voor abortus.

Hun vrijwilligerswerk wordt gekenmerkt door vele teleurstellingen en ook door agressie. Maar wat ze die dag zagen was bijzonder intens.

“Vermoord alsjeblieft onze baby niet!”

Voor de zogeheten Hope Clinic for Women in Illinois speelde zich een drama af. Een jongeman genaamd Tyler huilt en smeekt om het leven van zijn ongeboren kind dat in de kliniek zal worden geaborteerd: “Vermoord onze baby alsjeblieft niet! “Abby, dood onze baby alsjeblieft niet! Abby!”

De “stoepadviseurs” filmden het hartverscheurende moment en in de video bidden ze tot God dat Abby naar Tyler zal luisteren. En dan proberen ze hem te troosten. Een man zegt: “Wat er ook gebeurt, zoon, je hebt het juiste gedaan”.

Volgens de auteur van de video legt Tyler uit dat Abby al moeder van drie kinderen is en dat haar vierjarige dochtertje zich verheugt op een broertje of zusje. De baby werd gepland door Abby en Tyler. Maar op Vaderdag, van alle dagen, werd Abby door haar stiefmoeder overgehaald tot een abortus en naar de kliniek gereden, meldt Flinkfeed.

“Ik kan niet stoppen met lachen!”

In de YT-commentarensectie wordt Tyler door veel mensen bespot: “Ik kan niet stoppen met lachen! Ik bekijk de video steeds opnieuw en huil van het lachen!”. “Wat een verdomde idioot!”. Nog een spotternij: “Dat is een foetus waar je van flipt.”

Maar de jonge vader krijgt ook veel aanmoediging van mensen die zijn toewijding en medeleven bewonderen. Een reageerder, die zelf vader is, zegt dat hij zich in precies dezelfde situatie bevond en dat zijn kind op het laatste moment nog gered kon worden.

  Mysterieuze voorraden stenen worden gevonden in de buurt van relschoppers

Vaders hebben niets te zeggen

Tyler is noch de eerste noch de laatste die deze emotie voelt. Ryan Magers uit Alabama klaagde in 2019 een abortuskliniek aan voor het aborteren van zijn kind tegen zijn wil.

Eerder had hij alles geprobeerd om de moeder van het kind te weerhouden van abortus: “Ik sta hier voor de mannen die hun baby willen redden. […] Ook al kan ik niets doen aan mijn eigen situatie, is er iets wat ik kan doen voor andere mensen in dezelfde situatie in de toekomst.”

Hoewel de rechtbank het ongeboren kind als persoon erkende, wees ze de aanklacht toch af.

Gaat het nog? Artsen spelen boksen met geaborteerde baby’s

Vorig artikelSchapen levend afgeslacht: Turk voert beestachtig moordritueel uit in het midden van een woonwijk
Volgend artikelDe meeste Amerikanen staan nu vijandig tegenover Black Lives Matter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Mijn oom is de rest van zijn leven door dit soort actie van zijn vriendin in die tijd heel zijn verdere leven ongelukkig geweest tot zijn dood toe. Walgelijk dat vrouwen zo gemeen kunnen zijn en twee levens dan verwoesten. Die vann hun kind en die van hun man/vriend. Dit zou per wet verboden moeten zijn.

 2. Kinderen zijn een grote speelbal geworden en worden als test personen gebruikt het lijk er steeds meer op dat mensen alle fatsoen regels naast zich neer leggen gelukkig had ik goede ouders die van hun kinderen hielen.

  • Vergelijk nou eens hoeveel inentingen jij zelf gehad hebt als peuter, kleuter, en hoeveel ze al die kinderen al jaren inenten aan hoeveelheid.
   Dat is totaal niet meer te vergeijken.
   Ik zelf heb er iets van 4 gehad, meer niet. DTKP prikken, meer niet.
   Ik geloof dat ze tegenwoordig wel zo een stuk of 15 krijgen.
   Dus al jaren zijn ze een speelbal van de medische wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in