Op 15 maart gaan we stemmen voor Provinciale Staten. Normaal gesproken zijn deze verkiezingen de saaiste en sufste die je je kunt voorstellen. Deze keer niet! Deze verkiezingen beslissen waarschijnlijk over het lot van het huidige kabinet. Iedereen weet dat, en er wordt levendig campagne gevoerd. Plus, zoals u kunt verwachten, het zwartmaken van conservatieve partijen en boycots. Eigenlijk zijn dit de levendigste verkiezingen in jaren, schrijft H. Numan.

Dat komt door ons systeem. Wij kiezen de Tweede Kamer, maar niet de leden van de Eerste Kamer. Dat ligt zo gevoelig en ingewikkeld dat alleen leden van de provinciale regeringen kunnen stemmen, zo wordt ons verteld. De echte reden waarom wij een Senaat hebben is eenvoudig. Toen de Senaat in 1815 werd opgericht, was dat om de adel een onevenredig grote stem te geven. In die tijd waren België en Nederland verenigd. Het Nederlandse deel had niet veel adel, maar het Belgische deel wel. De koning gebruikte de Senaat om te krijgen wat hij wilde. Het was enorm impopulair, vooral in België. Zij noemden het ‘le ménagerie du Roi’ (de dierentuin van de koning). Nadat België onafhankelijk werd, veranderde er niet veel. Alleen de rijksten werden gekozen. In de loop der jaren is er niet veel veranderd…

Net als in Amerika heeft een regering een meerderheid nodig in beide Kamers. Op dit moment heeft de regering een zeer kleine meerderheid in beide kamers. Het is vrijwel zeker dat de regering die meerderheid in de Senaat zal verliezen. Zowel Mark Rutte als Sigrid Al-Qaq* (Sigrid Kaag) zijn enorm impopulair. Het is moeilijk te zeggen wie het meest gehaat wordt.

Eerst de heer Rutte. Hij is nu de langstzittende premier in de geschiedenis van het land. Om die onderscheiding te krijgen heeft hij in zowat alles compromissen moeten sluiten met mevrouw Al-Qaq en D66 (progressieve liberalen). Zozeer zelfs dat niemand nog gelooft dat hij de premier is. Officieel wel. Maar in werkelijkheid regeert Al Qaq. Een coalitieregering is altijd een compromis, alleen in dit geval moest Rutte in alles compromissen sluiten om zijn prijs als langstzittende premier ooit te krijgen. De langstzittende – zeker niet de populairste – premier zijn betekent dat hij zeer capabel is, anders zou hij niet aan zijn stoel gekluisterd zitten. Hij kan zich giechelend in en uit bijna elke situatie werken.

  Stemmen in een godvergeten gat: De verkiezingen in Nederland

Mevrouw Al-Qaq is een ander verhaal. Zij was alleen populair binnen haar partij, niet nationaal. Haar populariteit, het weinige dat ze had, daalde toen ze vicepremier en de facto premier werd. Ze toonde haar ware aard als controlefreak en megalomaan. De wet geldt voor iedereen, maar niet voor haar. Ze maakt schaamteloos misbruik van haar macht en positie. Zo kon zij nog voor de verkiezingen een documentaire van een uur over zichzelf op prime time tv krijgen. Gratis, natuurlijk. De dame die dit voor haar regelde werd wethouder in Amsterdam. Ze heeft net ontslag genomen, om te voorkomen dat ze werd ontslagen wegens incompetentie.

Er is meer, veel meer. Ik heb u verteld over het kinderopvangschandaal. Ongeveer 2.000 kinderen werden door de kinderopvang naar weeshuizen gebracht, duizenden onschuldige ouders zijn berooid en wachten op hereniging met hun kinderen, en op compensatie. De vorige regering stortte in vanwege dit schandaal, maar er is niets gedaan. Het volk (= kiezers) is dit niet vergeten.

Een andere kwestie is een officieel rapport over het Groningse aardgasprobleem. Nederland is niet bepaald de eerste plaats waar je aan denkt in verband met aardbevingen. Na de ontdekking van aardgas heeft elke regering het geld uitgegeven alsof er geen morgen was en Groningen leeggezogen. Aardgas is een gas, maar dat betekent nog steeds dat het volume heeft. Vele wetenschappers waarschuwden jaren van tevoren dat er maatregelen genomen moesten worden om aardbevingen te voorkomen. Er werd niets gedaan. Er zijn veel bevingen geweest en nog veel meer huizen zijn ernstig beschadigd. De mensen wachten op schadevergoeding. In het rapport wordt de regering werkelijk bekritiseerd en veroordeeld. De slachtoffers staan in de rij achter de wachtende ouders. Beiden kunnen stemmen terwijl ze wachten.

  Nederlandse autoriteiten 'Verliezen compleet de grip op de samenleving', waarschuwt de politiebond

Een ander rapport hekelt het gekoesterde groene ideaal van warmtepompsystemen. Het is een soort airconditioning die andersom werkt. Alle groene partijen zijn er dol op, vooral D66. Waarschijnlijk omdat zij de meeste ondernemers hebben die er geld aan verdienen. Airconditioning is duur; dit ook. Niet een beetje duurder, maar vele malen duurder dan centrale verwarmingssystemen. Het rapport concludeert dat het niet alleen extreem duur is, maar ook schadelijk voor het milieu. Dat was de reden om ze te gaan gebruiken. Niet alleen dat, maar ze hebben elektriciteit nodig, en veel ervan. We hebben een heel goed elektriciteitsnet, maar het is niet ontworpen voor warmtepompen als nationale verwarmingsbron. We hebben veel meer elektriciteitscentrales nodig, die er niet zijn. Groene idioten weigeren nog steeds kernenergie, dus concludeerde het rapport dat warmtepompen duur zijn, schadelijk voor het milieu en niet landelijk kunnen functioneren. Mensen klaagden al dat die warmtepompen niet werken in de winter – die de warmste ooit gemeten is! Raad eens op wie die kiezers gaan stemmen.

Zoals gewoonlijk roepen alle progressieve partijen ineens de gebruikelijke leugens: stem op hen, zij zullen de migratie stoppen! Die leugens werkten altijd, dus waarom nu niet? Omdat je mensen niet eindeloos voor de gek kunt houden. We worden al generaties lang voor de gek gehouden, en het wordt alleen maar erger. Mohammedaanse migranten overspoelen het land in recordaantallen, duizenden per week. Ze worden ondergebracht in hotels en op cruiseschepen die gecharterd zijn om hen te huisvesten. Ze krijgen een voorkeursbehandeling voor sociale huurwoningen. D66 startte een campagne ‘Jan en Ingrid kregen meteen een sleutel (voor een woning). Hassan en Aisha niet. Die campagne werd niet goed ontvangen; het maakte veel mensen echt boos, vooral degenen die moeten wachten… 15 tot 20 jaar op een woning. Raad eens? Die mensen kunnen ook stemmen.

  Het geheim van de verloren vluchtverkeersleider

Het is zeker dat de regering deze verkiezingen gaat verliezen, en steun zal verliezen in de Senaat. Maar ze hoeven de verkiezingen niet te winnen. Ze kunnen het zich veroorloven om te verliezen. De uitweg is samenwerken met de PvdA en GL in de Eerste Kamer. Dat is echter alleen maar uitstel van het onvermijdelijke. Dat ziet iedereen duidelijk. Daarom ga ik ervan uit dat de regering zal aftreden nadat ze de verkiezingen hebben verloren.

Wie kan hen vervangen? Moeilijk te zeggen, want de situatie is turbulent. De PVV doet het heel goed, maar een nieuwkomer ook: BBB, de BoerBurgerBeweging. Op dit moment voert de BoerBurgerBeweging de peilingen aan. Laten we aannemen dat zij winnen, met één of twee zetels, en dat de regering aftreedt. De leider van de grootste partij wordt automatisch uitgenodigd om een nieuw kabinet te vormen. Dat wordt dan Caroline van der Plas. Ik weet niet of een nieuwkomer in de politiek premier wordt boven het oudste kamerlid, Geert Wilders. Ja, hij is een van de langstzittende parlementariërs. Het is een race tussen die twee. Andere conservatieve partijen doen het goed, maar niet in de dubbele cijfers.

Zoals de oude Chinese vloek luidt: “Moge je in interessante tijden leven”. Nou, dat doen we zeker!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Grachten, Nepnieuws, SchurkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates arrestatiebevel uitgevaardigd in Filipijnen voor “moord met voorbedachten rade” in verband met uitrol vaccin
Volgend artikelOekraïne voert brutale grensoverschrijdende terreuraanval uit in Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

65 REACTIES

 1. rutte (kinderopvangschandaal.)(Groningse aardgasprobleem)(warmtepompsystemen.)

  Maar het grootste schandaal, waar ik helemaal niemand over hoor ? Zijn de afgelopen 3 jaar waarin deze dictator (rutte) verantwoordelijk is voor massamoord, genocide, opsluiting, buitensluiten, inspuiten. Moord met voorbedachte rade… ik kan nog wel een week doorgaan. Deze psychopaat had allang opgepakt moeten worden, samen met zijn kornuiten. In plaats daarvan hebben ze het over dat hij moet aftreden voor het Groningse aardgasprobleem ?? Hallo deze gek heeft bewust 100.000 duizenden mensen gegijzeld en vermoord. Wat nou aftreden ? Ik zou zeggen in vieren delen. Damn wat een dom volk, en krijgt wat het toekomt.

  • Goed gezien Discobol laten we hopen dat Rat rutte,de jonge, kuipers,van dissel ,kuiken ,dikkop bruls en al het andere vaccin tuig hun straf niet ontlopen.

  • Idd Disco,
   Het klootjesvolk is nog nooit zo dom, onverschillig en egoïstisch geweest als nu. Hopelijk verschuiven de percentages met het plotseling en onverwacht verdwijnen van de meest schaperigen.

  • hear hear, ik ook en dat niet alleen, ook lid van geworden al een tijdje geleden toen veel shit eraan kwam en veel niet klopte.
   FvD de enig juiste van al die zooi, de rest van die wat redelijk lijken maar gecontroleerde oppositie zijn, zorgen voor verdeel en heers.

   van wat je kan kiezen is de FvD de enig juiste mogelijkheid die zich ook veel meer dan anderen heeft bewezen, bovendien erg knappe koppen onder zich heeft met vele feiten.

   • Mee eens.
    Daarom hoor je in de MSM niet meer over FVD.
    De zielepoten proberen zo weinig mogelijk aandacht voor deze party te geven,
    vergetend dat de SM steeds belangrijker wordt en steeds meer dit soort manipulatie doorzien.

   • GTRene,
    Hoe denk je dan over Omtzigt, Leijten en Azarkan als het om de toeslagenaffaire gaat, FvD heb ik daarover niet gehoord, of de PVV, of JA21, of BBB?
    Dit gaat om gewone burgers en daar ben ik wel mee begaan, met mijn bijdrage bedoel ik dat ik soms een persoon goed kan vinden maar de partij niet verder, eigenlijk vind ik dan die persoon het belangrijkste, afijn, graag uw mening als je die wilt delen met mij, fijn weekeinde alvast!!!

 2. Nogmaals, ik vind dat wij een politiek probleem hebben dat daarom ook NIET politiek is op te lossen.
  Alle partijen spelen onder één hoedje, op 1 na.
  Heb je de onbedwingbare behoefte om te gaan stemmen, steun dan die ene partij die het vrije woord vertegenwoordigd.
  Steun FvD.
  Misschien niet om Thierry, dan wel om de menselijke ideologie van deze partij.
  Wij kunnen dit allemaal nog maar één keer goed doen, hierna zijn wij overgeleverd aan de duivel.
  Dit is mijn mening, denk jij het jouwe.
  Succes met de vrijheid.

 3. HET beleid is toch veelal door de VVD bepaalt denk ik en D66 is economisch Rechts, noem hen altijd VVD Light, de PvdA is al heel lang naar het midden gegaan en het CDA is natuurlijk ook een meer Rechtsere conservatieve partij, zie er weinig veranderen als je nu bijvoorbeeld BBB zou stemmen wat eerst massaal gedaan werd met of PVV kort geleden FvD, veel beleid zijn keuzes en dat kan allemaal anders maar het stemgedrag van dit polderlandje gaat geen zoden aan de dijk zetten, we modderen verder aan, Links of progessief beschuldigen vele mensen van van alles maar de VVD is juist met anderen verantwoordelijk, Links, zelf praat ik eerder over progessief is veel minder gestemd in ons land, hoe lang is het geleden dat er een progessieve meerderheid was dan hier?
  Zoals ik al soms heb geschreven voel ik mij door niemand vertegenwoordigd en dat is al heel lang, omdat ik ook niet in hokjes denk, kan het soms eens zijn met Baudet over de oorlog maar over andere onderwerpen juist niet, het is niet anders!

  • Is dat misschien omdat jij nog in het rechts vs links paradigma zit, terwijl Thierry de politiek van de FVD en de verwoording ervan laat leiden door feiten, logica, en de behoeften van de natie-staat Nederland en haar bevolking?

   • @Casse,
    Omtzigt, Leijten en Azarkan, althans voor mij laten juist zien om de luis in de pels te zijn, zijn van verschillende partijen en dat geeft juist aan dat ik niet kijk naar van wie zij zijn maar hoe zij zijn en wat ze doen. Meeste zeggen heel veel maar doen niks, Wilders bijvoorbeeld, over Baudet ben ik blij dat hij spreekt over de proxy oorlog van Kiev maar over andere punten of gedachtes griezel ik van hem.
    Schreef al eerder dat de pandemie mij zeker heeft dingen doen inzien, maar voor mij persoonlijk is er nu geen partij die mij aanspreekt, doch het niet stemmen vind ik tot nu nog erger omdat dan sommigen zeker groot worden, ik zeg je eerlijk ik kots op Rutte en zijn partij maar ondanks alles, en de zooi die hij mede heeft veroorzaakt blijven mensen hun de grootste maken, soms zit ik dicht tegen het niet stemmen aan , tot nu toe doe ik het. Soeverein denkenden dat vind ik al heel wat, Baudet is zo iemand als het om de oorlog gaat of over de pandemie, over de toeslagenaffaires hoorde je de conservatieve partijen helemaal niet en dat vergeet ik niet, burgerrechten schenden en bewust en hen dan helemaal financieel aan de grond brengen, dat vind ik schandalig en zwijg je daarover in het Parlement dan hecht ik daar veel waarde aan.

 4. Zolang mensen maar naar die stembus blijven hollen en denken dat ze het verschil maken, komen we er niet. Ook de FvD heeft trouw gezworen aan wim bilderberg en maakt deel uit van het corrupte systeem. Ondanks hun mooie praatjes welke op waarheid (lijken te) berusten zullen ze ook het verschil niet maken. Ze zullen altijd nog coalities met andere partijen moeten vormen om vervolgens compromissen te sluiten. Zelfs al zouden ze alleen regeren dan hebben we meer dan ooit te maken met een dictatuur.

  MENSEN: DOE DIE OOGKLEPPEN TOCH EENS AF!!!
  Stem helemaal nooit meer en laat het corrupte systeem ploffen. Politici zijn onderdeel/oorzaak van de problemen en overbodige mee-eters die duistere agenda’s dienen. Geef geen volmachten meer weg aan die gesjeesde idioten die niet anders doen dan de boel (al dan niet) bewust naar de kloten helpen, dan hebben ze geen bevoegdheden meer. Wij kunnen als volk middels PETITIES en BINDENDE REFERENDA prima zelf beslissen welke koers we willen varen, pas dan beslist de meerderheid en kun je spreken over democratie. De huidige ‘democratie’ waarbij een minderheid voor de meerderheid beslist is een dictatuur en daar moeten we vanaf.

   • Verkiezingsbeloften eindigen ALTIJD in kiezersbedrog. Helaas is de mensheid hardleers en blijven ze maar denken dat we ‘leiders’ nodig hebben. Zodoende worden we steeds weer belazerd.

  • De democratie is allang verworden tot een dictatuur.
   Rat rutte en de kaagedis zijn hier 2 grote spelers in, aangestuurd en betaald door het wef/cabal.
   Nederland is het beste te verdelen qua bestuur in 4 gewesten.
   Zuid/west/noord en midden.
   Met 4 bestuursorganen die uitsluitend door het volk worden gekozen en gecontroleerd.
   persoonlijk heb ik geen vertrouwen meer in een politiek systeem, gecontroleerde volksstemmingen en bindende referende zijn m.i. de enigste nog leefbare opties voor een gezonde samenleving.
   Uit de eu/navo en vn.
   Een zeer grote schoonmaak van het justitieapparaat /politie/leger/politiek(die er niet meer hoeft te zijn) het grootkapitaal(multinationals) monarchie opdoeken,subsidietroggen dempen,complete msm opdoeken en een echt vrije media optuigen.
   Alle bestuursorganen van nu eens grondig op bestaansrecht bekijken.
   Grenzen dicht, remigratie prioriteit.het onderwijssysteem grondig herstellen cq terug naar voor de mammoetwet.
   Dit kan mi.alleen door een revolutie ,al het andere is te langdradig en te soft.
   11 maart is de zoveelste poging om iets(!) te laten horen maar MEN LUISTERT TOCH NIET.
   Kortom de grove bijl erin en dan opnieuw beginnen.

  • Niemand kan trouw zweren aan een illegale usurpator die zich voordoet als koning maar in werkelijkheid slechts een roverhoofdman is. Thierry weet dat en zal daar naar handelen als de tijd rijp is.

   Geïnteresserd? Pateo TV legt haarfijn uit wat er niet koninklijk is aan de roversbende van prins pils en consorten.

  • Ik ben het volledig met Jan eens. ” Hogerhand ” bepaalt de uitslag van verkiezingen. Wat in de VS gebeurt t.a.v verkiezingen, gebeurt wereldwijd dus ook in NL.
   Het overduidelijke voorbeeld was voorheen Trump versus Biden. Demente Biden liet zich nauwelijks zien tijdens die verkiezingscampagne.
   Ondanks zijn publiekelijke afwezigheid tijdens de campagne ” won ” hij toch de verkiezing, hahaha!

    • Chapeau Jan, jij bent een van de weinigen die het door hebben. Kaag kopieerde de Amerikaanse verkiezingen naar hier. En het resultaat was dit; Tijdens de laatste tweede kamer-verkiezingen boekten zowel de VVD alsmede D66 een grote winst aan stemmen. En dat terwijl de mensen de VVD wel konden afschieten en D66 voor de verkiezingen al op instorten stond. Vergeet niet dat Rutte, Kaag, Hoekstra en nog een paar anderen bij de communist Klaus Swab op cursus hebben gezeten. Hij is een voorstander van communisme naar Chinees model. Men noemt deze figuren The Young Global leaders. Global, omdat Klaus Swab wereldwijd zijn Young Global Leaders in kabinetten heeft zitten. Ook staatslieden zoals Trudeau, Merkel, Macron, Rutte al voornoemd, Boris Johnson, de afgetreden Adern, ja zelfs koningin Maxima werd bij het WEF gezien. In een video verklaart Klaus Swab trots te zijn dat zijn Young Global Leaders wereldwijd in kabinetten zitten….

     • Zelfs al zou de FvD de enige partij zijn om op te stemmen, dan krijgen ze nog steeds pinokkio en eucalypta al-kak omdat de ‘elite’ dit zo bepaald hebben. De stemmers blijven maar hangen in hun tunnelvisie en denken dat ze het verschil maken. Onder de streep geven ze alleen maar toestemming aan die corrupte kliek om hen te onderdrukken. Voor zichzelf praten/denken/beslissen is blijkbaar heel moeilijk voor ze.

  • Dat de politiek niet te vertrouwen is eens.
   Niet stemmen dan heb je ziezo verloren de mensen die op het huidige regime stemmen gaan wel.
   Dus ga stemmen en pak dan een partij zoals bvnl, pvv of fvd.

 5. Deze verkiezingen worden ook gestolen door corruptie. Ze kunnen het open en bloot doen omdat de rechtetlijke macht net zo corrupt is als de politiek.
  BBB? Dat mens heeft haar achterban ijskoud verraden. Stemmen de boeren nog op haar?
  Misschien wil ze dat niet zodat alles bij het oude blijft. Ze heeft vast een deal gemaakt met de kliek anders was ze niet als een blad aan de boom omgedraaid wat boerenbeleid
  Betreft.

 6. Wie er premier wordt is absoluut niet in beton gegoten in Nederland. Het kan iedereen worden. Niet perse de lijsttrekker van de grootste partij. Denk bv. aan Biesheuvel destijds.

 7. Ik geloof er niets van dat Rutte IV na PS-verkiezingen zal verdwijnen. Want ik neem stellig aan dat er fraude zal worden gepleegd. De stembussen bv. zullen aan het begin van de dag reeds een bodempje met kartelstemmen bevatten. Die bussen schijnen ze immers door een wetswijziging van Ollongren in Rutte III niet meer open te hoeven vertonen aan het begin van de dag.
  Ik meen dat Rutte zal, mocht hij heel blijven, aanblijven tot 2030 omdat hij dit heeft beloofd aan Schwab.
  De democratie is al lang dood in Nederland.

 8. Goed geschreven opinie stuk waar politieke kleuters ervan kunnen leren, las hiervoven een bijdrage over BoerBurgerBeweging dat in mijn opinie óók een gecontroleerde oppositiepartij is en de downer dat Lientje zéér populair is geworden, ongelofelijk wat een leger van domme klootzakken herbergt Nederland.

  Het politieke parlementaire systeem is zó ontwikkeld die sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar ‘werk’ doet, ongeacht het plotseling pieken van kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partij-kartels dreigen te gooien. Heb het wel eens meer over gehad hoe een partij van binnen en buiten kapot gemaakt kan worden, door de zogenaamde ‘Salamitactiek’…

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  • JUIST… Dat is de enige manier om dat geteisem weg te krijgen. Maar ik vrees dat er weinigen zijn die ermee kunnen leven als ze die hel boevenbende hebben opgeruimd. De gewone mens is te goed van hart en daar profiteert dat tuig van, Oh ik hoop op de dag dat ik tot mijn enkels in hun bloed en darmen sta. NOOIT zal ik vergeten of vergeven wat ze ons hebben aangedaan en nog gaan doen….

 9. Kaag is een kerel net als mario koopmans en nog wat van die figuren.

  Verder is de hele politiek corrupt, ik de zogenaamde oppositie. We moeten van alles af wat met centraal bestuur heeft te maken en zelf directe inspraak hebben in alle zaken die ons aangaan.

  Fuck al die puppets, de oven in met die prima biomassa.

 10. “Hij kan zich giechelend in en uit bijna elke situatie werken.”

  Maar niet uit de electrische stoel, de strop of het vuurpeloton, hetgeen verdiende straffen zijn voor zijn vele aktes van hoogverraad jegens het Nederlandse volk.

 11. Wat een klets. Alsof het ene drol uitmaakt op wie je stemt. We hebben al eerder gezien dat stemmen die niet voor de kartel-partijen zijn opeens verdwijnen, of biljetten in vuil-containers worden gevonden of zijn blijven liggen in stemlokalen.
  Nee, het gaat niet veranderen door stemmen omdat het systeem door en door verrot is. Het kartel heeft letterlijk ziel en zaligheid verkocht aan de luciferiaanse WEF-kliek en die agenda zal worden uitgevoerd totdat mensen werkelijk in opstand komen en er bloed in de straten vloeit. Totdat dat gebeurt zal er niks veranderen. Dit is geen oproep daartoe, maar gewoon het vaststellen van de situatie.

 12. De laatste keer dat ik gestemd heb was in 2005, met de nl grondwet die alsnog onder de bus werd gegooid, ongeacht dat 62.5% nee zei.

 13. Immigratie stop;
  Staat vast: de immigratie in EU akkoorden, kan hoeren politiek niets mee zijn zelf de drijvers hierachter.

  De dummies die gaan stemmen, accepteren/ steunen de dictatuur.

  Site open Nederland of elders je info inwinnen, blue tiger studio heeft interessante interviews over ‘t moraal van Nederlandse politiek, info genoeg.

  • Tip; YouTube
   Blue tiger studio
   Sven hulleman : over uitbreiding embryo wetgeving
   Annet wood: orgaanroof terwijl je nog leeft
   Arno Wellens. Over Digitaal geld

 14. De 🇳🇱 Nazi staat te juichen bij deze veranderingen , uw buurman, collega, manager.
  Don’t forget ruim 33 % is van deze secret club , stemt daarmee ook op partijen als kaag, Rutte,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in