Wouter Engler / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

En zo gebeurde het dat Nederland – in ieder geval voorlopig – niet de premier krijgt waar ze op hebben gestemd.

Populistenkampioen Geert Wilders heeft toegegeven dat hij niet de steun heeft van zijn toekomstige coalitiepartners om de volgende Nederlandse premier te worden, schrijft

Laten we, voordat we verder gaan met de eerlijk gezegd onsympathieke berichtgeving van de MSM, de lezers eraan herinneren dat Wilders populariteit nog steeds SNEL groeit.

De steun van zijn PPV-partij steeg in februari naar 32%, tegenover 24% drie maanden geleden – volgens een opiniepeiling van Politico.

Onderzoek uitgevoerd door de website Peil.nl toonde aan dat, als er nu verkiezingen zouden worden gehouden in Nederland, nationalistisch rechts meteen maar liefst 50 zetels in het parlement zou winnen – dat is – 13 meer dan bij de laatste stemming.

Associated Press bericht:

“Wilders ging naar X, voorheen Twitter, om te zeggen dat ‘ik alleen premier kan worden als ALLE partijen in de coalitie dat steunen. Dat was niet het geval’.

Zijn commentaar kwam nadat Nederlandse media meldden dat een dinsdagavond aangekondigde doorbraak in de coalitiebesprekingen was dat de leiders van alle vier de partijen die betrokken waren bij slepende coalitieonderhandelingen in het parlement zouden blijven.”

Geert’s beslissing opent de mogelijkheid van de oprichting van een soort technisch kabinet bestaande uit ‘deskunigen’.

“‘Ik wilde echt een rechts kabinet. Minder asiel en immigratie. Nederlanders nummer 1′, zei Wilders op X. ‘De liefde voor mijn land en kiezer is groter en belangrijker dan mijn eigen positie’.”

BBC meldt:

“De heer Wilders, 60, heeft maandenlang gesprekken gevoerd met de centrumrechtse VVD, Nieuw Sociaal Contract (NSC) en boerenpartij BBB om te proberen een coalitieregering te vormen.

De leiders van deze drie partijen benadrukten deze week dat ze alleen bereid waren om verder te gaan als alle vier de partijleiders ermee instemden om geen rol te spelen in de regering, aldus de Nederlandse publieke omroep NOS.

Het was niet meteen duidelijk of er een compromisfiguur voor de post van premier is gevonden.”

The Guardian bericht:

  Black Lies Matter, deel 2

“Wilders voegde later nog een post toe waarin hij zei dat hij ’toch ooit premier van Nederland’ zou worden. ‘Met de steun van nog meer Nederlanders. Is het niet morgen, dan overmorgen. De stem van miljoenen Nederlanders zal gehoord worden!’

De populistische PVV won bij de verkiezingen in november 37 zetels – veel meer dan voorspeld, maar ruim geen meerderheid in het 150 zetels tellende parlement – en voert sindsdien verkennende coalitiebesprekingen met drie potentiële rechtse bondgenoten.”

Al het vergiftigen van zijn persoon gepromoot door het koor van liberale MSM bleek een onoverkomelijk obstakel voor de andere partijen.

“De aankondiging van Wilders komt een dag voordat de bemiddelaar die de coalitieonderhandelingen faciliteert, Kim Putters, een rapport moet presenteren over hun voortgang, te midden van toenemende speculaties over een doorbraak die een technocratische regering zou kunnen opleveren.”

Er zou een ‘buitenparlementair’ kabinet kunnen worden benoemd dat nauw zou samenwerken met de wetgevers.

“Putters zei dat de partijen – de PVV, liberaal-conservatieve VVD, populistische Boer-Burger Beweging (BBB) en NSC – klaar waren om de ‘volgende stap’ te zetten na twee dagen van ‘goede en intensieve’ gesprekken op een landgoed op maandag en dinsdag.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geert Wilders is de ergste nachtmerrie van de EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese machten steken elkaar in de rug over nederlaag proxy-oorlog Oekraïne
Volgend artikelRode roest op de maan, rode vaarzen in Israël en een rood paard dat zich klaarmaakt om te rijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

  • Als er een regering is, kan de premier bij de koning het kabinet ontslag aanbieden.
   Omdat Wilders geen premier wordt, kan hij het kabinet niet bij de koning het ontslag aanbieden, hij zou de zittende premier kunnen vragen, om z’n kabinet bij de koning ontslag aan te bieden, maar als de premier geen PVV is, wordt het wel heel moeilijk.
   Maar het lukt, de premier biedt het ontslag van het kabinet aan bij de koning.
   De koning gaat in beraad, en vraagt alle fractie voorzitters of er plannen gemaakt kan worden voor het maken van een kabinet.
   Dan staat Timmermans op, en belooft de koning dat hij snel een kabinet neer zal zetten.
   Timmermans gaat direct met de verliezers van de verkiezingen om de tafel.
   En binnen korts mogelijke tijd, is Timmermans premier, met op z’n schoot,
   VVD, NSC, BBB, CDA, CU, D66 en volt.
   Pas als er geen kabinet gemaakt kan worden, kan het parlement verkiezingen uitschrijven.
   Zo werkt het in Nederland, de “DEEP-STATE” met aan het hoofd Gouverneur Rutte.
   Zij bepalen de politiek in het kikkerlandje.
   En wij zijn de “Dril”.

  • Anarchist ……Vergeet het maar! Wilders komt uit de Vereniging Van Dikkoppen……is voorstander van Israël en zijn smerigheid naar de Palestijnse bevolking.

   BedonderBoerBurger is van hetzelfde laken een pak…….te stom en te beperkt voor een gezond stukje zelfkritiek…….en niet meer dan een verlengstuk van het kartél.

   Als je ècht politieke macht wil, moet je de oppositie onder controle hebben.

   Dat is een schaakspel……en daar moet je wél eens een pion in op-offeren . Zie Pietertje.

   Slim gespeeld. Dat wel.

   Maar wij zijn de pionnen ook, en daar kun je zo’n doel goed mee klem zetten als je zelf gaat nadenken.

   Politiek is te belangrijk om over te laten aan politici…..!!

  • Let op in allen belangrijke staats in richtingen zijn de linkse moordenaars vertegenwoordig aan en in de top en het baantjes carrousel draait op volle toeren dus onze moordenaars verspreiden zich over de gehele wereld je zit het nu al gebeuren kijk maar WHO Larep rechters OM artsen gelukkig de laatste niet allemaal de echte virologen en artsen komen dan boven drijven maar die werden op gepakt of non actief gesteld maar ons geweldig volk bleef in die moordenaar geloven met beter weten in en zij zijn allemaal schuldig uit een wet van 1956 die genocide tegen het volk pleegt daaronder valt ook experimenten de doodstraf staat.

 1. Als je nu nog gelooft dat stemmen nut heeft en dat we een democratie hebben, heb je iets gemist. We worden geregeerd door criminele zionistische globalisten en die hebben onze regering 100% in hun zak. Wat de globalisten willen gebeurt en niet anders. ALLE partijen hebben trouw gezworen aan onze WEF koning, dan weet je toch al genoeg. Maar hé, wel blijven stemmen mensen, we doen het voor elkaar (sarcasme uit)

   • Beste Casse,
    Kom jij dan maar eens met een juiste analyse dan in plaats van iemand afkraken.
    Vooralsnog komt Anton met een reactie die meer kennis in zich heeft dan jouw reactie.

     • Beste Anton,
      ” Maar ik denk eerder dat Casse een goedbetaalde staatstrol is.”

      Dan levert hij maar slecht werk voor het geld……

    • Het is paarlen voor de zwijnen, hier in de reactiesectie en in heel het slappe was Nederland.

     Het voordeel of nadeel van wel of niet stemmen is hier al zo vaak besproken en door verstandiger lieden dan Anton uitgelegd dat ik daar geen woorden meer aan vuil ga maken.

     Deed Anton mee aan de actie Controle Verkiezingen? Ik durf te beweren van niet! Is hij betalend lid van de enige partij in Nederigland die voor het toepassen van artikel 50 is? Niet! Hoe durft hij dan überhaupt zijn onbehouwen melis open te trekken?

     Maar dan de reacties er achteraan toont me jullie flikkerige mentaliteit, waar de honden nog geen brood van lusten. Het wordt steeds meer duidelijk dat matennaaiers is waar de volgevreten vadsige verwende Nederiglanders toe verworden zijn.

     Als jullie hier het voorbeeld zijn van de oppositie die ons kikkerlandje moet gaan redden kan Rommel maar beter de stekker er uittrekken want met zulk een zooitje slappe matennaaiers wordt dat nooit wat.

     De aardige en dappere uitzonderingen hier bevestigen vanzelfsprekend de regel.

     Maar eh, ik zei “paarlen voor de zwijnen” en geloof dat oprecht. Ik ga in het vervolg lekker meelezen maar reageren zal er niet meer bijzijn. Zonde van de moeite, da’s overduidelijk.

     Tabé!

      • Adriaan,
       Ik ben aan het opstaan weer, ik had het hier niemand verteld maar ik heb een hartinfarct gehad in november, inmiddels weer een beetje aan het werken dus ik kom uit de donkere tunnel, weet je dat ik met jouw deel, het vrije woord, we zijn verschillend maar dat vrije woord is weg aan het gaan en net als jij koester ik dat, hopelijk ben jij oke.
       Vermoedelijk ga ik de 31e voor vrede demonstreren, ik hoop dat ik dat lichamelijk op kan brengen, want ik bezie het zo als in het nummer roads to madness van Queensryche, we gaan of naar de kloten of staan op, ik letterlijk nu weer want weet je Adriaan, humor en vooral harde humor ook op mijzelf daar hou ik van.
       Ik wilde het eerst niet delen met iemand hoor maar nu heb ik het toch maar gedaan, hou je haaks!!!

        • Adriaan,
         Ik heb het beluisterd, dank voor het delen met mij dat waardeer ik zeer, we blijven ademen he!!!

       • Beste Flardinga,
        Oei, daar schrik ik ’n beetje van.
        Hopelijk gaat het nu voortvarend met je.
        O.a. jouw bijdragen zetten zoden aan de dijk.

        Je bent nog niet klaar hier in dit leven, er is nog werk aan de winkel.
        Ik wens je een verdere beterschap toe.

        • Tigron,
         Jij ook dank voor de geschreven woorden, ik heb veel meegemaakt de laatste maanden maar ik zit weer in de stijgende lijn en waardeer het leven nu (nog) meer geloof me, ga zo een beetje werken, ik moet ook leren om gaan met meer geduld hebben, dat is niet mijn sterkste kant, geniet van jouw weekeinde en nogmaals dank!!!

  • Massaal FVD kan ons uiteindelijk redden, zo niet? Dan zijn we een WEF provincie in dictatoriale communistische verenigde staten van Europapa!!!

 2. Gewoon doen , zodra er akkoord is , met meerdere eruit stappen met als reden , we worden belazerd , en dan nieuwe verkiezingen , en als er dan weer anders geatemd gaat worden , mag nederland van mij in elkaar storten heb r niks meer mee , je wordt belazerd door lonks en wef waar je bij staat.

  • Klopt ! Hij is gecontroleerde oppositie, en wordt gedwongen mee te doen met de Vereniging Van Dikkoppen, en voor die Betere Bedonderderij Burgers geldt hetzelfde.

   Tis vooral een kwestie van psychologie…….in hun ijdelheid zijn ze klem gezet, en nú toegeven dat ze gecontroleerde oppositie zijn kunnen ze gewoon niet.
   Leve Pietertje…….!…….. Ook zo’n verloren gelopen sirool uit die hoerenkast. Hij moest de aandacht afleiden van de allergrootste vuiligheid, met zijn toeslagenaffaire, en goede sier maken……….tot aan de verkiezingen!!!!!! Slim schaakspel……..waarin een pion wordt geofferd om een toren te verslaan.

   Hier komt niets goeds uit voort!

   • Beste Inhetmeer,
    Wilders lijkt wel op ‘ klein Israel ‘
    Slachtoffer spelen dat hij al zo lang bewaking nodig heeft.
    Ik ben dat slachtoffergedoe zo zat en als je goed kijkt is het zo doorzichtig als wat.
    Dat de instroom van gelukzoekers moet worden gestopt en retour, ben ik het eens.
    Maar de zionistische invloed die we daarvoor in de plaats krijgen is naar mijn mening ook geen verbetering, in tegendeel.
    Zoals je schrijft, ” slim schaakspel”

    • Als hij echt gevaarlijk was, hadden ze hem allang neer gelegd. Zo werkt dat in Nederland. Daar is 6 mei 2002 een goed voorbeeld van.

     • Hij een niet gevaarlijk maar is een last voor de linkse moordenaars en daar zitten zij niet op te wachten de elite hebben de macht maar willen ook uit gaan maken wie mag blijven leven en wie niet en ja de linkse verraders en zeker het volk heeft dat tuig in het zadel geholpen en nu is het huilen met d pet op , en hou toch eens op wat heeft Pieter voor onze vrijheid en democratie gedaan gene ene moer want hij heeft al die voorstellen en wetten ondersteunt en heeft ons daarmee ook verkocht aan de elite vergeet dat niet.

 3. WILDERS HAS GIVE IN TO THE WEF MOB. WE COULD HAVE KNOWN ABOUT IT
  The Netherland, ( in small letters) SEEMS TO BE LOST FOREVER.

 4. Klopt ! Hij is gecontroleerde oppositie, en wordt gedwongen mee te doen met de Vereniging Van Dikkoppen, en voor die Betere Bedonderderij Burgers geldt hetzelfde.

  Tis vooral een kwestie van psychologie…….in hun ijdelheid zijn ze klem gezet, en nú toegeven dat ze gecontroleerde oppositie zijn kunnen ze gewoon niet.
  Leve Pietertje…….!…….. Ook zo’n verloren gelopen sirool uit die hoerenkast. Hij moest de aandacht afleiden van de allergrootste vuiligheid, met zijn toeslagenaffaire, en goede sier maken……….tot aan de verkiezingen!!!!!! Slim schaakspel……..waarin een pion wordt geofferd om een toren te verslaan.

  Hier komt niets goeds uit voort!

 5. Het WEF krijgt wat het wil: Een kabinet onder leiding van Timmermans of een kabinet geleid door ‘experts’ (bedrijven). Maakt voor hen niet uit, want het resultaat zal hetzelfde zijn. Het merendeel van het volk zal hier blij mee zijn, want zij denken dat zij Wilders verslagen hebben. Een ander deel denkt dat hem onrecht is aangedaan en blijft teleurgesteld achter. Persoonlijk denk ik dat deze situatie goed is voor FvD. Zij blijven groots, ondanks hun geringe aantal. Ze krijgen nauwelijks aandacht en dat is goed. Hierdoor kunnen ze achter de schermen verder werken aan hun doelstellingen. Als uiteindelijk voor de meesten duidelijk wordt dat ook Wilders vals spel heeft gespeeld blijft er nog maar 1 partij over: Forum voor Democratie. Met hen bouwen we de nieuwe wereld weer op, van onderaf. Daar ben ik van overtuigd.

  • Ik ook, snap nog steeds niet hoe ze zover hebben kunnen zakken, of zijn de verkiezingen net als in de USA fraude???? Wedden dat de Mummieman weer wint!!!

 6. Blij dat ik opgeflikkerd ben uit dit kutland. Nederland is een zieke fascistische dictatuur. Dacht iemand nou werkelijk dat Wilders een goede keuze was en premier zou worden? Hij heeft ons al meerdere malen verraden. En die vetkneus van een Timmermans komt echt niet terug vanuit zijn overbetaalde luizenbaantje in Brussel als hij niet vooraf was ingefluisterd dat hij in Nederland een nog beter baantje krijgt. Het slapende klootjesvolk is wijsgemaakt dat strategisch stemmen iets verandert?!?! mijn reet.

  • Idd wat een kutland. In welk land zit je, ik wil hier ook weg! Momenteel werk ik nog maar ben het zo zat. En dan werk ik ook nog bij van die deugkneuzen die vinden dat rutler het zo goed gedaan heeft. Volgespoten met alles wat maar gratis te halen viel, neem nog een booster. Afgelopen najaar allemaal een griepprik gehaald en…..allemaal de griep gehad. Geweldig hé die griepprikken zei ik, ja maar anders was ’t veel erger geweest, tuurlijk zei ik, dream on. Grote bek over boeren en corona demonstranten en niet door hebben dat ze zelf met hun MKB bedrijf de volgende slachtoffers zijn. Ik heb al tegen collega’s gezegd dat dit bedrijf binnen 5 jaar naar de klote is. Bah wat een dom volk. Ja ze vinden mij niet aardig maar ik hun ook niet en ik hou m’n mond niet. Volgens hun ben ik een complotdenker, nou daar zijn ze zwaar geïndoctrineerd

  • Fascistisch zeker niet, wel communistisch!!! Mussolini heeft juist privatisering ongedaan gemaakt en het terug getrokken naar de staat welke bestond uit een groep samengesteld uit de maatschappij!!!Hier is het WEF aan zet…Dat noemen we communisme!

   • Klopt Djennis. Mensen (ook hier) zijn in hun leven zodanig gehersenspoeld dat fascisme altijd iets slechts is dus al het slechte is fascisme. Terwijl we in sneltreinvaart in een communistische controle-wereld veranderen. Puur communisme met alles erop en eraan.

 7. Nederlanders (de overgrote meerderheid) is te dom om te stemmen.
  Ze zijn nog te dom om te poepen….
  Alles laten ze zich wijsmaken, geef de regie en het land maar aan de ongevaccineerden die hebben meer verstand, de meesten dan.

  • Als diegenen, die een verandering willen van de politiek van afbraak, niet gaan stemmen, dan blijven alleen die stemmen over, die het huidig regime in stand houden, en steeds een grotere meerderheid behalen. Niet stemmen is zeker geen optie. Alleen moet de kontrole op het tellen van de stemmen beter georganiseerd worden. Ik herinner mij nog enkele jaren geleden (mogelijk voor rutte 2) dat er gemeentes waren, o.a. Vlieland, waar meer dan 100 % stemmen werden geteld, dan dat er stemgerechtigden waren. Volgens de TV moderator was dit te wijten aan de uitzonderlijke motivatie!! Toen zou de verwachte opkomst, volgens voorafgaande peilingen ca. 70 % bedragen. Met een goede peiling heeft men statistisch een nauwkeurigheid van bij de 1 %. Als men dan een opkomst van 73 % of zelfs 102 % heeft, dan is men zeker van fraude. ( Een afwijking van de verwachte opkomst is alleen aannemelijk bij uitzonderlijke omstandigheden, bv. een sneeuwstorm et temperaturen van – 30°C op verkiezingsdag, zodat men de deur niet uit kan.)

 8. wanneer pakken we nederland terug?
  politiek gezien werkt het niet dus…… wanneer komen we in het geweer?

  we wachten en wachten en wachten , nu al 4 jaar om de boel om te turnen maar schijnbaar slaapt nederland rustig verder.

  we hebben het nog zoooooooo goed dus maak je niet druk het komt goed , NIET DUS.

  • Wie zou dat dan willen mee aan doen ik niet ik ga toch niet voor zo een laf volk als NL volk of beter gezegd het moslim land mij als kanonnen voer laten gebruiken en dat voor zo een corrupt land waar wij al 12 jaar door een moordenaar Rutte en Hugo gewoon hebben toe te staan kijken hoe zij onze oma’s en opa’s lieten opsluiten en lieten vermoorden, rot allemaal lekker op ik doe niet mee.

 9. Timmerfrans kreeg m.i de opdracht van ” hogerhand ” om zijn riant betaalde baan in Brussel vaarwel te zeggen.
  Om in NL premier te worden en als ” groenpaus ” o.a onze boeren te slopen en overige sloopmaatregelen in ons land door te voeren.
  Niemand verandert immers van baan met een forse achteruitgang in salaris…

 10. Alle lijsttrekkers en partijvoorzitters zijn vrijmetselaars en hebben een andere agenda dan hun schaarse partij ideologie die vlak voor verkiezingen vaak aangehaald worden, alle politici spelen een rol, óók die van FvD, zelfs de partijvoorzitter van de SGP maakt aan het einde van zijn 13 in 1 dozijn speeches voor zendtijd voor politieke partijen het vrijmetselaars teken, niet opgelet kijk dan de volgende keer beter.

  • Inderdaad Adriaan, de symboliek liegt nooit!
   Zolang de mensen denken dat er nog goeie en slechten zijn is herstel nog niet in zicht.
   Er zijn geen goede politici in Nederland of waar dan ook!

  • “Niet alle lijsttrekkers………………”, beste Adriaan, wel vele lijsttrekkers zijn vrijmetselaar zoals Rutte, Kaag, Ollengren, Macron, Michel, die gozer van JA21, geheel D666, enz. enz. ! Gooi niet de gehele Tweede Slaapkamer voor de bus. De PVV en het FvD zijn tot nu toe, onze boegbeelden van verzet.

   Als Wilders geen premier wordt is er sprake van kiezers fraude, diefstal van de verkiezingen zoals met Trump gebeurd is, een staatsgreep op het hoogste politieke niveau in NL. Wilders mag dat niet accepteren. Wie wijst hen aan, wie bepaalt wie in de nieuwe ongekozen regering gaat zitten ? Niemand heeft onbekende bewindslieden gekozen, die, als dit doorgaat, hoofdzakelijk uit vrijmetselaars zal bestaan. Als Wilders dit doet, komt er een volgend “Rutte” kabinet, nieuwe maskers. De vrijmetselarij zal nog meer greep krijgen, en Wilders zal afgerekend gaan worden als een collabo. Hij zal alle greep verliezen, want nieuwe verkiezingen moeten door de nieuwe zittende regering worden uitgeschreven. Daar kan hij geen enkele invloed op uitoefenen. Hij zal zijn nagels van spijt afbijten, hij mag dit niet accepteren.

   Wilders en Baudet zijn absoluut niet vrijmetselaar, evenmin als kamer voorzitter Bosma, of Gideon en zijn kompaan v. Houwelingen. Zij kennen de geheime wereld, de “deep state”, de moordenaarsrol rol van de vrijmetselarij in de geschiedenis sinds de Franse revolutie (1789), hun vrijmetselaars revolutie van moord doodslag, oorlog en de vreselijkste terreur. Lees b.v. de geschiedenis van de Vendée (1793-1795). Zij kennen maar al te goed het subversieve, criminele, frauduleuze, satanische karakter van de vrijmetselarij. Zij kennen het oordeel van Emile Zola (+1902) of Jules Doinel (+1902), beiden hoge vrijmetselaars van de Franse loge, en beiden hebben zich RK bekeerd. Beiden spreken over de vrijmetselarij als de meest schaamteloze leugen, en die voor niets terugdeinst. Beiden spreken over een religieuze sekte waarvan het doel is alle bestaande godsdiensten uit te roeien en de mensheid tot Lucifer te brengen. Jules Doinel schreef het boek, “Lucifer démasqué”. Zola werd in zijn huis in Parijs vermoord.

 11. Idd wat een kutland. In welk land zit je, ik wil hier ook weg! Momenteel werk ik nog maar ben het zo zat. En dan werk ik ook nog bij van die deugkneuzen die vinden dat rutler het zo goed gedaan heeft. Volgespoten met alles wat maar gratis te halen viel, neem nog een booster. Afgelopen najaar allemaal een griepprik gehaald en…..allemaal de griep gehad. Geweldig hé die griepprikken zei ik, ja maar anders was ’t veel erger geweest, tuurlijk zei ik, dream on. Grote bek over boeren en corona demonstranten en niet door hebben dat ze zelf met hun MKB bedrijf de volgende slachtoffers zijn. Ik heb al tegen collega’s gezegd dat dit bedrijf binnen 5 jaar naar de klote is. Bah wat een dom volk. Ja ze vinden mij niet aardig maar ik hun ook niet en ik hou m’n mond niet. Volgens hun ben ik een complotdenker, nou daar zijn ze zwaar geïndoctrineerd

 12. Hierover hoor je de politieke toneelspelers niet, precies hetzelfde speelt ook in Europa.

  Het regime van Biden verstrekt ‘reisleningen’ aan illegalen met behulp van een snode VN-migratieprogramma

  Terwijl miljoenen Amerikaanse burgers worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen, is het Biden-regime druk bezig met het uitdelen van ‘leningen’ aan illegale buitenaardse migranten over de hele wereld, zodat ze illegaal naar de Verenigde Staten kunnen reizen en deze binnenkomen.
  Het Biden-regime, een programma van het IOM Migration Program van de Verenigde Naties (VN), dat samenwerkt met het United States Refugee Admissions Program, deelt contant geld van de Amerikaanse belastingbetaler uit aan illegale vreemdelingen tegen nulrente. Eenmaal in de VS hoeven deze illegale vreemdelingen hun ‘leningen’ nooit meer terug te betalen. >>>

  https://www.naturalnews.com/2024-03-12-biden-travel-loans-illegals-un-migration-scheme.html

  • @Adriaan Biden is alvast z’n leger aan het vormen. Als het volk straks in opstand komt krijgen al deze gezonde jonge mannen een wapen en zijn ze wel verplicht tegen het volk te vechten omdat ze al een voorschot op hun salaris hebben gekregen. En dat gebeurt niet alleen in US.

   • Anton maart 14, 2024 Bij 15:48

    Moet steeds Anton aan de laatste regel van Gerrit Komrij zijn gedicht; op de ochtend na de moord op Pim Fortuyn denken: Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied. Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen, En ziet nog steeds het echte monster niet.

    • Anarchist ……Vergeet het maar! Wilders komt uit de Vereniging Van Dikkoppen……is voorstander van Israël en zijn smerigheid naar de Palestijnse bevolking.

     BedonderBoerBurger is van hetzelfde laken een pak…….te stom en te beperkt voor een gezond stukje zelfkritiek…….en niet meer dan een verlengstuk van het kartél.

     Als je ècht politieke macht wil, moet je de oppositie onder controle hebben.

     Dat is een schaakspel……en daar moet je wél eens een pion in op-offeren . Zie Pietertje.

     Slim gespeeld. Dat wel.

     Maar wij zijn de pionnen ook, en daar kun je zo’n doel goed mee klem zetten als je zelf gaat nadenken.

     Politiek is te belangrijk om over te laten aan politici…..!!

 13. Hier meneer ‘MinPres’ Wilders dit artikel is ook een van uwen stokpaardjes, géén woord erover en gelijk in de slachtofferrol kruipen, Wahahaha op naar een rechts Europa OMG.

  Duitse kinderen mogen tijdens de ramadan geen water drinken in de klas
  Minstens twee leraren verboden 10-jarige kinderen om water te drinken in de klas op een school in Frankfurt, omdat drie van de 27 leerlingen aan het vasten waren. >>>

  https://www.rmx.news/germany/german-kids-banned-from-drinking-water-in-class-during-ramadan/

 14. Hoe je het ook wendt of keert, het is een overwinning voor het partijkartel.
  En Omzigt heeft laten zien wat voor hypocriete jankbal het is.
  En maar draaien en keren zodat Wilders (en dus het volk) niet kan regeren.

 15. Tja …… met een kabinet Timmerfrans krijg je Schwab 4 —- met Wilders krijg je Netanyahu 1.

  Het is maar net wat je wil !?!?

 16. Neen, het is nog geen overwinning van het vreselijk corrupte bedriegend vrijmetselaar kartel, beste Dan. De dreiging is er, maar nog niet een volgende vrijmetselaar regering. De kaarten worden nog steeds geschut. Het is spannend, maar het is nog steeds wachten op de volgende stappen. Ik verwacht dat de huidige opzet gaat klappen. Wilders kan zijn ondergeschikte rol niet accepteren , zonder zijn geloofwaardigheid voor lange tijd te verliezen, en daarmee zijn politieke leven. Zie verder mijn bijdrage hier boven, op 08.40u..

 17. Mijn hele leven heb ik geloofd in samenwerking……en in dier voege heb ik aan de wieg gestaan van een paar eco-dorpen.

  Ze zouden het volkomen anders gaan doen.

  Binnen no-time waren b&w terug, ook daar ja, onder een andere noemer weliswaar……maar hetzelfde.
  Ik werd geacht mijn vakkennis in te zetten onder hun voorwaarden.

  Je begrijpt dat ik mijn plankje ook dáár opgetrokken heb.

  Ja…….het gebeurd overal…… mensen zijn verdomde stoethaspels als het om zeggenschap gaat.

  Zet de spullen voor me neer, en ik bouw je een goed huis……… in samenwerking.

  Als we over gaan naar die 5e dimensie zal er iets beters dan dit tevoorschijn komen……hoop ik.

  • en voor hen die geen bouwers zijn en wèl kunnen meewerken, draag dan die spullen aan.

   En als je dat niet kunt vanwege je fysieke onvermogen, schil dan mijn aardappelen. Laat mijn honden uit. Pas op de jongere kinderen. Ga er spelletjes mee doen.
   Zorg voor hen die hulp nodig hebben.

   Lever gewoon een bijdrage……hoe dan ook! Zo eenvoudig kan het zijn.

 18. Ja nog even en Wilders krijgt weer van het achterlijk volk de zwarte piet toe gewezen of hij niet zijn best heeft gedaan om een andere koers te willen inslaan en dat is juist waar het om zou moeten gaan maar ze lopen liever achter een gestoorde Pieter Omtzigt aan en die breng ons nu helemaal terug naar de jaren 1930 gewoon even wachten de armoede en de NSB ers zijn weer terug in ons staatbeeld met de Gestapo dan gaan jullie wel anders piepen ik ben niet bang want die tijd die ik nog te leven zing ik ook nog wel uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in