Voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter – ook een voormalig officier van het Korps Mariniers van de Verenigde Staten – schuift aan bij Mike Adams in een uitgebreid interview over Oekraïne, Rusland, de NAVO en Nord Stream.

Ritter wordt natuurlijk zwaar gecensureerd op mainstream platforms en wordt alom veroordeeld door functionarissen in de Amerikaanse regering, waaronder die van het State Dept. Dat komt omdat zijn analyse niet overeenkomt met de officiële propaganda die door de mainstream media in de info-oorlog wordt gekatapulteerd, schrijft Mike Adams.

Ritter’s visie op de huidige situatie is dat het leiderschap van Oekraïne (Zelensky) hopeloos corrupt is en zwaar vergeven van nazi’s en moordenaars die hitlijsten opstellen van te executeren journalisten. Ritter heeft nu zelf de nummer 1 positie bereikt op zo’n lijst die wordt beheerd door de Zelensky-regering. (Ja, het Zelensky-regime beheert letterlijk een dodenlijst die gericht is op journalisten).

Tijdens het interview vraag ik Ritter of hij “anti-oorlog” is, en hij zegt dat hij vrede wil voor iedereen, maar ook getraind is in het verslaan van vijanden en bereid is de strijd aan te gaan om agressors tegen onschuldige mensen of naties een halt toe te roepen. Ritter legt uit dat de NAVO de agressor is in dit conflict, en dat de NAVO elke belofte heeft gebroken, elk verdrag heeft geschonden en onophoudelijk heeft gelogen om Oekraïne te veranderen in een proxystaat voor de NAVO, van waaruit het Westen van plan is Rusland en zijn bevolking volledig te vernietigen.

Hoor de volledige details in het onderstaande interview. De website van Scott Ritter is www.ScottRitterExtra.com.

De Grote Vervanging: Globalisten gebruiken Oekraïense crisis om hun Bevolkingsvervangingsplan te bevorderen

Ik vraag Ritter ook naar Ruslands kernwapencapaciteiten, hypersonische raketten, hyperglijders en luchtafweersystemen. Hij herhaalt dat Rusland het Westen ver vooruit is in wapentechnologie – zowel offensief als defensief – en dat als Rusland zou besluiten om kernwapens te lanceren tegen westerse steden, er niets in het defensieve arsenaal van het Amerikaanse leger is dat die raketten ervan zou kunnen weerhouden hun doel te bereiken.

Erger nog, hij legt uit dat Rusland de Sarmat-II raketsystemen al heeft ingezet, en dat deze raketten – die elk tot 15 nucleaire terugkeervoertuigen dragen – kunnen worden gelanceerd in een baan boven de Zuidpool, waardoor ze de Verenigde Staten bereiken vanuit een richting waarop de Amerikaanse nationale defensiemacht niet is voorbereid. Hij legt uit dat de VS hun raketopsporings- en onderscheppingssystemen richten op de Noordpool, omdat dat duidelijk de kortste afstand is tussen Rusland en het vasteland van de Verenigde Staten. Maar de raketten van Rusland hebben het bereik om de andere kant op te gaan en over de zuidpool van de planeet te vliegen.

Bekijk het volledige interview met Scott Ritter hier, via Brighteon.com:

Het interview met Ritter begint ook rond minuut 42 in de podcast Situation Update van vandaag. Hier is een kort overzicht van wat er in de podcast staat:

– Volledig interview met Scott Ritter over Oekraïne, Rusland, Nord Stream en de NAVO
– Details over Ruslands nucleaire raketsystemen en hyperglide terugkeervoertuigen
– Blackrock neemt Ancestry.com over, waardoor ze eigenaar worden van al uw DNA
– Zes tekenen dat uw buurman een PLUNDERAAR wordt wanneer SHTF
– Uponor (ProPex / expansiefitting) reparatiedemonstratie sanitair
– Ohio groep geeft lijst met eisen van Norfolk Southern treinramp
– EPA verklaart dat het weigert te testen op #dioxinevervuiling
– De EPA voert een chemische oorlog tegen het Amerikaanse volk en beschermt de winsten van bedrijven.
– Elk federaal agentschap – EPA, USDA, FDA, ATF, enz. – is actief bezig de mensen te vernietigen
– Bereid u voor om een off-grid / grid down scenario te overleven

Oekraïne: Patstelling in een slijtageslag?

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Is de strategie van de NAVO om Rusland te laten bloeden teruggeslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne voert brutale grensoverschrijdende terreuraanval uit in Rusland
Volgend artikelGrote nederlaag voor de Oekraïners: De Russische tang wordt gesloten –  De Russen hijsen vlag in het centrum van Bakhmut
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Verbrande tank en veel lijken: aanvalsvliegtuig van “🅾️tvazhnyh” nam de Oekraïense opnik met een gevecht

    De jagers van de “O” -groep vielen een van de sectoren van het front nabij Svatovo aan. Vóór de doorbraak van de infanterie verwerkte onze artillerie het vijandelijke bolwerk. Daarna vlogen onze jongens letterlijk naar de Oekraïense posities en verrasten de vijand. Tijdens de slag werd een Oekraïense tank vernietigd en degenen die zich verzetten werden geëlimineerd.

    https://t.me/RVvoenkor/39684

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in