Een Filipijnse rechtbank heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Bill Gates, als onderdeel van een onderzoek naar de uitrol van Covid-19 vaccinaties in het gebied, bericht Newspunch.

In de nasleep van de vaccinatiecampagne in de Filipijnen is het aantal sterfgevallen sterk gestegen. Volgens aanklagers zijn honderdduizenden burgers onnodig gestorven en zijn er nog veel meer gewonden en invaliden.

De rechter zei dat Gates, als oprichter van de Bill en Melinda Gates Foundation, “gezocht wordt in verband met honderdduizenden sterfgevallen, een aantal dat op dit moment niet kan worden geschat en zeker exponentieel zal toenemen in de tijd.”

De Filipijnen hadden Gates in 2016 al de toegang tot het land ontzegd, en hebben Interpol gevraagd het arrestatiebevel als een “red notice” door te geven aan andere politiediensten in de wereld, een verzoek dat tot nu toe niet is ingewilligd.

De rechtbank voor zware misdrijven in Manilla vaardigde het bevel uit voor de arrestatie van Gates op grond van artikel 248 van het herziene wetboek van strafrecht (RPC), waarop een minimum gevangenisstraf van 20 jaar en één dag staat.

Het nieuws werd onmiddellijk gevolgd door een rechterlijk bevel van de Gates Foundation, waardoor de media in de betrokken rechtsgebieden niet kunnen berichten over het arrestatiebevel of het bestaan van het gerechtelijk bevel totdat de zaak is opgelost.

De Filipijnen hebben een geschiedenis van rechtszaken tegen internationale organisaties die vaccins op hun grondgebied promoten.

In 1995 beschuldigden de Filipijnen het VN-agentschap UNICEF ervan een geheime sterilisatiecampagne te voeren in het gebied. De staat won een gerechtelijk bevel om een tetanusprogramma van UNICEF te stoppen, waarbij tetanusvaccin werd gebruikt dat in het geheim was vermengd met een abortusmiddel. In ten minste vier andere landen zijn ook vaccins met anti-hCG-varianten gevonden.

  De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken - Herfst 2024

Een woordvoerder van de Gates Foundation weigerde donderdag commentaar te geven op het arrestatiebevel: “Dit is een misverstand dat we gaan oplossen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel50.663 DODEN en 5.315.063 Gewonden na COVID-19 vaccins in Europese databank van bijwerkingen
Volgend artikelVerkiezingen in Nederland – Het politieke toneel in Nederland staat op het punt zeer vermakelijk te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Het nieuws werd onmiddellijk gevolgd door een rechterlijk bevel van de Gates Foundation, waardoor de media in de betrokken rechtsgebieden niet kunnen berichten over het arrestatiebevel of het bestaan van het gerechtelijk bevel……..DIT ZEGT ALLES

  • En >>Een woordvoerder van de Gates Foundation weigerde donderdag commentaar te geven op het arrestatiebevel: “Dit is een misverstand dat we gaan oplossen.”

   dat ze gaan oplossen, of ze laten mensen verdwijnen of ze bieden een paar miljoen en het lost zichzelf op via bepaalde lieden die zich laten omkopen voor geld.

 2. ….”onmiddellijk gevolgd door een RECHTERLIJK bevel van de Gates Foundation,”????
  Deze foundation heeft geen rechterlijke macht, Alleen geld, manipulatie, chantage, omkopen,….
  Bij verstek veroordelen, net als bij die Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO moet worden gedaan

  • Correctie : Onmiddellijk gevolgd door een omkoop smeergeld transactie onder het mom van RECHTERLIJK bevel van de Gates Foundation.

  • Tigron, Die Bill Gates een Psychische Hypocriete Schizofrenie een zware Crimineel was geen Computer nerd Heeft de hele boel belazert en bedondert En heeft de hele zooi gestolen ( WINDOS ) En weer door verkocht !!!

 3. Wat mij betreft is het tijd voor een gespecialiseerde arrestatieeenheid, die niet gevoelig zijn voor omkoping en chantage.

  • Zeker geen ´saranisten´. De naam Sara doet me – vooral in dit geval – denken aan de Bijbelse Sara welke de vrouw was van Abraham – een man van God – en uit wie vele volkeren zijn geboren alsook de bloedlijn vertegenwoordigt van Yahusha, het Woord van God. Wellicht bevat het woord ´saranisten´ een typfout en moest het ´satanisten´ zijn? Afgeleid van het woord satan welke niet alleen de absolute tegenhanger is van God, maar tevens Zijn vijand.

  • Waarom denk je dat complotfeiten-aanhangers de laatste tijden zo uit elkaar zijn gedreven?
   Het zijn deze mensen die aanjagers waren. Die een gevaar vormden voor moordzuchtige globers.

 4. Ik wil niet dat smeerlap gates voor 20 en één dag achter tralies verdwijnt.
  ik wil die rotkop op het hakblok zien. Wie geen respect heeft voor het leven verdient het leven niet. De doodstraf is de enige gepaste straf. Stront moet je ruimen, niet oppotten.

 5. Doodslag met voorbedachte rade wordt in de volksmond moord genoemd, om de titel wat te nuanceren.
  Moord is verboden en daarmee poging tot moord ook en bedreiging met moord ook.
  Iemand een of meerdere van zijn 1e levensbehoefte(n) afnemen is ook poging tot moord, bv basisinkomen, woninguitzetting, wateraansluiting, elektrisch, gas, en onderhand ook bijna bijna internet want de meeste “nutsbedrijven” doen niks meer schriftelijk, je moet je meterstanden bv digitaal doorgeven, als je al schriftelijk bericht hebt gehad kun je dat niet schriftelijk retour doen, de keuzes zijn enternet of telefoon, beide zijn nog geen eerste levensbehoeften en gelden dus niet als standaard, nutsbedrijven zijn dus misdadigers.

  • Poging tot doodslag is onlangs door een Nederlandse rechter als niet strafbaar gesteld. Ergens op 9fornews een artikel daarover n.a.v. een casus waar een ´ongewenste´ reporter werd aangevallen door een smeris m.b.v. iets als een heftruck tijdens een demo.

 6. Kom op zeg…zo moeilijk is het toch niet om uit te vogelen waar die uithangt? Een special forces team er heen en ff ophalen.
  Rechtzaak…veroordelen en vastzetten. Gevangenissen in de Filippijnen zijn geen hotels zoals bij ons. Gun het die moordenaar van harte!

 7. Fauci….Rutte…Kaag…de Jonge…Kuipers…van Dissel…Koopmans…van Oranje….Biden..von der Leyen…Clinton….Obama.. en VELE VELE ANDEREN .mediapark …hoernalisten…..allen graag op dezelfde lijst als kill bill Gates.

  • De lijst is bijna eindeloos, en een heleboel zijn al dood en de dans ontsprongen: David Rockefeller, George Bush Sr., Evelyn de Rothschild,……

  • Bill Gates financiert en beïnvloed bijna alle instituten met illegale en corrupte geldstromen met zelfverrijking en eigenbelangen wereldwijde pandemie met het illegale verhalen aan te wakkeren met WHO Tedros samenzweringen voor het ontvolking moet aarde redden !!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in