Amsterdam was zaterdagmiddag het toneel van de Canal Parade, een optocht van ongeveer 80 boten. De botenparade trekt traditioneel veel bezoekers. Het thema dit jaar was “Mijn Geslacht, Mijn Trots”. De politie, de rijksoverheid en de gemeente Amsterdam hadden ook hun eigen boot, schrijft Freewestmedia.com.

Korpschef van de Nationale Politie Henk van Essen reageerde op Twitter: “Vandaag vaart
politie mee tijdens #CanalPride. Want wij vinden dat je jezelf moet kunnen zijn, binnen en buiten de politie. Ongeacht je genderidentiteit of seksuele geaardheid. Wij zijn een politie van én voor iedereen. Dáárom doet de politie mee.”

In een paar uur tijd verschenen er honderden zeer negatieve reacties als antwoord. Van Essen kreeg veel kritiek. “Zwaar agressieve ME’ers heb ik voor mijn neus gezien, nietsontziend. Voor mijn ogen werden ouderen in elkaar geslagen, simpelweg omdat ze bij een coronademo waren”, zei journaliste Annelies Strikkers.

“Al tweeëneenhalf jaar zie ik dat jullie niet de politie voor iedereen zijn, maar enkel als je het overheidsnarratief volgt,” voegde zij eraan toe.

Ook FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff hield een krachtig betoog. “Hou op met deze hypocriete onzin. Jij maakt van de politie het verlengstuk van de politieke elite. Wees dienstbaar aan het volk. Steun de vrijheid van demonstratie. Steun de boeren en de coronademonstranten. Jullie schenden de mensenrechten,” zei hij.

“Jeetje, zullen we dan beginnen met het accepteren dat er ook mensen zijn met andere meningen en gevoelens bij bepaalde zaken in plaats van die met (straf)ontslag te sturen (en daar rechtszaken over te moeten voeren)?” vroeg Dennis Spaanstra, woordvoerder van de organisatie Politie voor Vrijheid.

  Is Giorgia Meloni een lakei van de Globalisten?

Spaanstra werd eerder dit jaar ontslagen wegens “ernstig plichtsverzuim”, omdat hij demonstraties tegen Corona had georganiseerd en openlijk kritiek had geuit op het politieoptreden tijdens die demonstraties. “Ik was maar een simpele agent die het onrecht wilde bestrijden,” zei Spaanstra. Maar hij kreeg te horen dat “zijn vrijheid van meningsuiting niet onbegrensd was”.

Ook onafhankelijk onderzoeker Frank Hoogerbeets reageerde kritisch. “Jezelf kunnen zijn, behalve als je vredig demonstreert tegen coronamaatregelen. Dan gaat de politie plotseling over op illegale praktijken waarbij aangiftes niet in behandeling worden genomen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NEDERLAND DOSSIER

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCBS: Slechts 30% van de door het Westen aan Kiev geleverde wapens bereikt de frontlinie
Volgend artikelMan val arts aan die een van zijn familieleden het COVID-19 vaccin gegeven had en stierf na inname
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. “Als zo’n globohomo-kakkerlak mij met een wapenstok durft te slaan ram ik mijn wagen met 200 km/u de menigte in. Eervolle dood.”

  Niet mijn woorden, ik sta er ook niet achter, maar vond het wel heel treffend een sentiment weergeven. Ik las dit op Reddit in een engelstalige thread.

  • Als ik daar was geweest had ik de stoeptegels uit de grond getrokken en naar hun harsens gegooid, zonder pardon. Ik ben geen type dat met armpjes over elkaar gaat staan toekijken of machteloos gaat staan schreeuwen hou op. Wat dacht je van oog om oog tand om tand. Bam stoeptegel tegen je botte harsens.💪zo een gespuis kwam bij mij niet weg met laffe daden. En als ik opgepakt word heb ik een genderprobleem ik waan mijzelf politie en identificeer mij daarmee en dat geeft mij het recht om ook onrechtmatig te meppen.

   • Oei word ik nu ook geband🙈
    Ben erbij geweest bij zoveel geweld, waar ik woon mochten ze mijn wijk niet meer in of uit omdat er zoveel gevochten werd door politie. Als je dan oude mensen die met hun hondje gingen wandelen en er toevallig een stuk verderop langs wandelde en mee in de strijd getrokken werden door politie en afgetuigd werde, als je dat meemaakt paar keer frontnieuws dan praat je wel anders. Dan zie je en voel je de hand van klaas schwaab en zijn in en in zieke hang naar macht. Hoe denkt frontnieuws dat dit eindigt, niet met koffiekoeken en en thee maar uiteindelijk in een opstand die pijn zal doen. Ons eruit kletsen zal geen zode aan de dijk zetten. Als je bedenkt dat er mensen worden vermoord om de vierde revolutie door de strot te schuiven. Ik promoot geen geweld maar heb wel ingegrepen toen ik erbij stond. En nee geen spijt van. Ik laat oude mensen van 70 plus met rolator niet op hen bek rammen door foute agenten. Dan grijp ik in. 💪het is mijne inziens laf toe te staan dat geweld mag escaleren in voordeel van de politie.

   • Ik begrijp nog steeds niet goed waarom de politie die zich schuldig hebben gemaakt aan misdaad tegen de mensen nog zo maar thuis kunnen komen ze moeten op gewacht worden dan staan ze alleen zonder hun stok en pistool en dekking in hun rug dan eens kijken wat voor een helden het zijn.

 2. In wat voor wereld zijn we beland? Compleet van God los. Zulke figuren zorgen er voor dat het laatste beetje respect voor de politie tot 0 daalt. Helaas zal hij de klappen niet voelen maar een agent op straat daarentegen des te meer. Zo een figuur is een belediging en gevaar voor goede agenten die elke dag naar eer en geweten hun werk doen. Maar ja wat verwacht je van de personen die een leidinggevende functie bekleden in dit Goddeloze land. Kennis of ervaring is tegenwoordig geen reden om hogerop te komen maar je moet het juiste kontje likken en daar is deze politiechef blijkbaar erg van gecharmeerd. Hij wordt dan ook een geridderd in de “Orde van de bruine ster”

 3. Bij het zien van deze video kan ik er maar een ding over zeggen Ram de vieze gore politie maar goed in elkaar .
  Ongelooflijk hoe die politie hun taak misbruiken en natuurlijk op het filmpje een paar fanatieke dienaars die zo uit het niets oftewel geen kritiek willen horen dan er maar zo oplosslagen , Ongehoord hier mag geweld gebruikt worden Tegen deze dienaars van LUL puntneus pinokkio Rutte en kozotten

 4. Mooi ze staan mooi op beeld , opsporen en thuis even een bezoekje brengen zonder thee of koffie , eens kijken of hij dan nog zo flink is

 5. En dan nog durven zeggen dat we in een vrije democratie leven, ja, als je de overheid gehoorzaamt en als het in de regering hun straatje past! Dat lijkt meer op dictatuur of totalitaire staat dan wat anders als je ’t mij vraagt!

 6. Democratie is de dictatuur van een meerderheid en aangezien de meerderheid dom is hebben we nu deze achterlijke situatie. Nee, dan liever een dictator met verstand

 7. Wat een ontzettende armoe zeg, als je trots afhangt van je geslacht. Je geslacht krijg je, daar doe je niks voor. Dat is niets meer dan een genetisch gegeven, net zoals je lengte. Het gaat er om hoe je dat gegeven toepast. Word je een hoogspringer? Een verspringer? Haal je de Olympische spelen? Ben je een inspiratie voor anderen? Daar mag je dan trots op zijn.
  Maar de ziekte die homo’s hebben doet niets goeds voor de wereld, integendeel. De homo’s die wél bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van de wereld doen dat niet DANKZIJ hun ziekte: ze doen het ONDANKS hun ziekte. Homo’s slopen hun immuunsysteem en krijgen en verspreiden ziektes. Ze leven bij de gratie van het feit dat 97% van de mensen deze ziekte niet heeft en energie overhoudt om de structuur te realiseren waarbinnen deze zieke mensen kunnen overleven. Alle homo’s zijn er als de kippen bij om zich te laten “vaccineren” omdat ze ergens wel beseffen dat hun “lifestyle” niet “sustainable” is zonder drugs. Meer dan 57% van alle homosexuele kontakten vindt plaats onder invloed van drugs. Homo’s gebruiken massieve hoeveelheden drugs om de dodelijk effekten van hun op een ziekte gebaseerde gedrag uit te stellen.
  Niet echts iets om trots op te zijn. Je bent ook niet trots op darmkanker.
  👇🏻👇🏻👇🏻
  Helaas lukt het niet om een artikel hierover te kopiëren/plakken. Zoek op: homosexuality is caused by parasites. oa Toxoplasmose is in deze kontext van belang.

 8. Hebben jullie goed toegekeken naar dat politie tuig gaat nou ons belasting geld naar toe met ons geld slaan zij het volk letterlijk en figuurlijk de kop in uit dankbaarheid, let op zij hebben ook nog een eed afgelegd het volk te beschermen ja D66 vriendjes en Rutte kiezer jullie zijn medeplichtig aan het geweld wat deze nazie typen doen met het volk en de grondwet dood schoppen.

 9. Terug naar af; is geen boten parade, maar poten parade, waarme wat abnormaal is, gepromoot wordt als zijnde normaal.
  Heb niks tegen homo’s, maar laten ze lekker thuis homootje spelen, maar als de staat toestaat reclame te maken voor (zwaar) deviant gedrag is er iets goed fout….

 10. Ja wij hebben homo politie zij slaan graag met het zweepje en zijn ze een burger weer in mekaar aan het slaan dan hoor je ze klaar komen dan hebben ze in fijt geen water kanon meer nodig maar zand om niet uit te glijden over hun sperma.

  Let op het sperma van de politie is zeer gevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in