De ontmoeting van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov met zijn Britse tegenhanger Liz Truss in Moskou is zeer slecht verlopen. Medewerkers van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken noemden de Britse minister van Buitenlandse Zaken “een clown die kwam om onze tijd te verspillen” en Lavrov liep naar buiten en liet haar na hun persconferentie alleen achter op het podium, en wees haar daarmee de deur om Rusland te verlaten, schrijft Halturnerradioshow.com.

Dit is ongekende retoriek en een echte verharding van de Russische houding.

Bij haar aankomst op de luchthaven van Moskou werd Truss NIET begroet door GEEN enkele Russische diplomaten, maar werd zij in plaats daarvan alleen opgewacht door personeel van de Britse ambassade! Onderstaande video toont haar aankomst:

Toen Truss’s autocolonne aankwam bij het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, mocht ze niet uitstappen, maar moesten ze ergens verderop parkeren en teruglopen!!! Hier is de video van Truss die een paar blokken terug moet lopen naar het ministerie van Buitenlandse Zaken:

Tijdens een persconferentie na de bijeenkomst zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov dat de Britse minister van Buitenlandse Zaken en haar diplomaten onvoorbereid naar de bijeenkomst waren gekomen en dat het was alsof je met een dove praat.

Lavrov: “Ik heb dit soort diplomatieke onderhandelingen al een tijd niet meer meegemaakt. Ze hadden live op televisie kunnen zijn. Niets geheimzinnigs, geen vertrouwen. Alleen maar slogans die vanaf de tribunes worden geroepen.”

De Britse minister van Buitenlandse Zaken benadrukte: “Lavrov heeft me verteld dat Rusland geen plannen heeft om Oekraïne binnen te vallen. Maar we moeten zien dat de woorden gevolgd worden door daden en dat de troepen naar elders worden verplaatst.”

Lavrov berispte haar vervolgens publiekelijk door onomwonden te zeggen: “Wat Rusland op zijn eigen grondgebied doet, is niet uw taak.” Daarna liep hij de persconferentie uit en liet Truss daar helemaal alleen staan!

  Met de culturele en sociale teloorgang van het door de VS bezette Europa is Rusland nu de belichaming van de Europese waarden en cultuur geworden


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Syriërs probeerden via de Barentszzee naar Noorwegen te “vluchten” – toen de Russen ingrepenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiet normaal – Twee middelbare school basketbalspelers storten midden in de wedstrijd in en sterven op dezelfde dag
Volgend artikelVader geplaagd door schuldgevoel nadat 10-jarige zoon 2 weken na prik instort met hartproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. westerse liberale “vrouwen?”
  sjonge jonge wat een delusionaire spawn
  er is niemand die gemakelijker
  het gefluister van luci
  als eigen gedachten bestempelt.

  0mhooggevallen en verdwaalde wezens decenia gevoerd.
  hand en voet bediend door zwake feminin ‘mannen?’
  kniellent smeken om wiskas uit de bak te mogen likken.
  ik heb gelijk , het stemmetje in mn hoofd zegt het!
  zie je wel , ik wist het.

  vrouwen , toen deze nog bestonden….
  ach laat maar , al lang uitgestorven.

  de delusie is nu de mijne.

  de eu , de vn , de nato en hun liberalisme.
  = geplande rothschild rot van binnenuit.

  putin , trap er niet in.
  ze plegen vanzelf lemming-side..

 2. Dat de us de wolf in schaapskleren is weten al veel mensen.
  Ze gaan nu Europa met de hulp van de europeese leiders op de rand van de afgrond brengen om de bevolking volledig te kunnen domineren.
  Ondertussen vullen de wapenfabrikanten hun zakken.
  Desnoods breekt er hier echt een oorlog uit wordt de bevolking dan drastisch uitgedund.wat volgens het plan van de eugenetics de bedoeling is.

 3. De chemische wapens die door een RT tv ploeg werden gevonden in Syrie, nadat Rusland dat gebied gezuiverd had van I.S. bleken allemaal “made in England” te zijn.
  De Russen weten dus drommels goed wat ze aan de Engelsen hebben.
  Vergeet ook niet de fake gifgas aanvallen op die Russische ‘spionnen’,
  En zo is is nog veel meer te vinden waar de Britten de hand in hebben om Rusland zwart te maken.
  Heel goed dat ze eindelijk eens op hun nummer gezet zijn.

 4. Elizabeth Mary Truss (born 26 July 1975) is a British politician who has served as Foreign Secretary since 2021 and Minister for Women and Equalities since 2019.
  Minister for Women and Equalities…

  @Jean-Marie februari 11, 2022 at 21:46 Eens met je stelling. Het is een decadente bende. Maar de woorden van Yuri Bezmenov zijn in bepaald opzicht nog altijd van toepassing, quote: “They served purpose only at this stage of destabilization of a nation. For example, your leftists in United States. All these professors and all these beautiful civil rights defenders, they are instrumental in the process of subversion only to destabilize the nation. When the job is completed, they are not needed anymore. They know too much. Some of them, when when they get disillusioned, when they see that Marxist–Leninists (of iets anders…) come to power, obviously they get offended. They think that they will come to power. That will never happen. Of course, they will be lined up against the wall and shot. But they may turn into the most bitter enemies of Marxist–Leninists when they come to power. ” https://bezmenov.net/

  • Het is een transcript van het originele interview uit 1983. Bepaalde zaken zouden dus enigszins achterhaald of veranderd kunnen zijn, maar de strekking blijft hetzelfde.

  • Was Rutte niet een geschiedenisleraar? Heeft tie niet goed opgelet; nadat de Russische dictators in 1920 hun tegenstanders hadden afgemaakt, gingen ze hun “medestanders” omleggen.. In China idem. Als ik Rutte en Co was zou ik peulen schijten, hij en co worden echt niet uitgenodigd in de schuilkelders van nonkel Klaus als de Amerikanen, de Russen en de Chinezen hier Europa gaan platgooien onder het mom van de bevrijding v Europa…
   Ik stel voor dat ze Biden, Poetin en Xi ieder bewapend met een mattenklopper op een onbewoond stille oceaan eiland dumpen, waar ze hun oorlog samen mogen uitvechten, hebben wij onze rust. Oké, zetten we Rutte en Co er ook bij, en Macron en nog wat politieke testosteRonnies….

   • En winnaar is Poetin met zijn training en terrecht, laat heel Europa maar Rusland worden, ik vind het goed klinken, geen pedophile regeringen meer, Demmink gelijk oppakken en bekentenis laten geven. Oja doodstraf weer invoeren voor heelveel erge misdaden.

 5. Plaatsvervangende schaamte. Dit zijn uw ‘leiders’ van tegenwoordig. Trash. Loopjongens en loopteven zonder een zweempje zelfreflectie en zelfrespect. De klap gaat komen en de omwenteling – crisis en normalisatie zoals Bezmenov dit benoemd – is aanstaande.

 6. Ik word zo moe van die elite. Als ze dreigen met geweld zouden de zakloze gevallen politie en leger ze een eind hout moeten geven met wat roestige spijkers er in, dan kunnen de kindertjes het zelf uitvechten.
  Niet dat de elite weten hoe ze hun handjes moeten laten wapperen, maar dan kun je zien hoe zielig ze eigenlijk zijn. Laat het ze lekker zelf oplossen! Ik ben er niet voor hun genot.

 7. Wordt het geen tijd om een Speciale Front Squadron in te zetten? Bestaande uit regering leiders van NATO landen! Dat zal Putin leren en wij kunnen thuis blijven.

 8. Is het Liz Trutt niet gelukt om Putin terug z´n hok in te jagen ? Nee ? Lijkt me ook wel logisch.
  Voor dit soort “gevallen” kun je veel beter Peppi & Kokki sturen. (Quasimodo Rutte & Wipke Hoekstra)
  Dát zijn pas échte “mastodonten” !

 9. De verraders die het voormalige Westen als leiders heeft behoren allemaal zonder uitzondering tot het globalistische establishment dat alleen maar tot einddoel heeft om de ganse wereld te onderwerpen aan hun ziekelijke drang naar wereldheerschappij, zoek op YouTube maar even op de term COSMOCRACY en zie hoe Europa actief bezig is om de ganse wereld vanuit het Brusselse Sodom en Gomorra te knechten.
  Putin is een vervelende “sta in de weg” die de globalistische dictatuur een doorn in het oog is die ze kost wat kost willen wegwerken net zoals ze met Trump gedaan hebben.

 10. Deze dame is wanneer je goed kijkt waarschijnlijk het tweeling zusje van ene OllonKreng. Ook omhoog gewaaid. Mannen kunnen er een puinhoop van maken maar met “vrouwen ” is het echt niets maar dan ook niets beter. Kijk maar eens: Hillary Clinton. Pelosi ,Arden, Kaag en zo zijn er nog wel wat op te noemen

 11. DIt geheel zal ongetwijfeld met de “gasdeal” tussen de corrupte Biden en Oekraine te maken hebben.
  De deurwaarder staat voor de deur voor de centen van de energierekening die onbetaald blijft.

 12. Hoewel ik niks heb met de Westerse elite, vraag ik me af of de Russische elite nou zoveel beter is. Ik bedoel, kijk eens naar de Russische delegatie die volledig gemuilkorfd daar rondloopt. Ik heb niet het gevoel dat Moskou beter voor haar onderdanen is dan Washington of Londen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in