Foto ter illustratie © @actiongp / Freepik

Een vader uit Ierland zegt dat hij zich schuldig voelt omdat hij zijn 10-jarige zoon heeft laten inenten en de jongen een bijna fataal hartprobleem kreeg terwijl hij op school aan het spelen was.

In een sombere TikTok-video beschrijft Sean Eile hoe zijn zoon op 15 januari een Covid-19 vaccin kreeg waarvan hij nu gelooft dat het een vreselijke vergissing was, schrijft Newspunch.com.

“Iedereen in huis is gevaccineerd. Ik heb mijn jongste zoon op 15 januari laten vaccineren, en twee weken later, op 31 januari, was hij op school aan het spelen, en hij had een… nou ik zal het je laten zien,” zegt Elie terwijl hij een afdruk van een ECG omhoog houdt waarop een extreem snelle hartslag te zien is.

De man zegt dat de jongen geen reeds bestaande aandoeningen heeft en dat zijn hele familie in het verleden nooit hartproblemen heeft gehad. Volgens de artsen is de vaccinatie echter niet de schuldige en zij weigeren elk mogelijk verband te erkennen.

“Er is ons gezegd: ‘Nee, het heeft niets met het vaccin te maken… want het is maar één keer gebeurd.’ Ik weet het niet,” zegt Eile, voordat hij eraan toevoegt dat hij zich “behoorlijk schuldig” voelt over het laten vaccineren van de jongen.

“Het feit dat de consulent in het ziekenhuis elk verband ontkende, zodat het niet wordt geregistreerd als verband houdend met het vaccin – dat is niet goed,” zegt de vader.

  Stakende Hollywood acteurs en schrijvers zijn vaccinmoordenaars

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Carlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerharding van Russische houding – Noemt Britse minister van Buitenlandse Zaken “Clown die kwam om onze tijd te verspillen” 
Volgend artikelJustin Trudeau’s Ceausescu moment
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dat hij heel zijn leven goed rot mag voelen, want wat een sukkel is die vader en zijn vrouw. Welke gek geeft zijn kind een gen therapie die nog in een test fase zit.

  • Nou, hoe erg het ook is, allerverschrikkelijkst, maar wie staat dàt nou toe, dat zn kind “de spuit des doods” (naar Dr Vernon Coleman’s woorden) krijgt. Die ongein was al een jaar aan de gang, in februari 2021 werden de gezonde bewoners van een zorgcentrum hier in de buurt (25 km) allen ingespoten, binnen 3 weken waren 31 mensen gestorven, niemand is aansprakelijk gesteld.
   Min of meer ONbesproken en in de doofpot gestopt.
   Te pijnlijk en éénmaal gestorven, geen weg terug.
   Ik bedoel er zijn geen “schuldigen” aangewezen.
   Heb de krantenartikelen erover op internet bewaard.
   ‘k Kan niet wachten op Dr Reiner Fuellmichs’ aangifte, is zaterdag 5 januari j.l. openbaar gemaakt.

   • Ik weet zeker dat er een paar wappies hem hebben gewaarschuwd hiervoor en toch worden wij voor gek versleten en gaan ze voor deze genocide prik en dat ze het zelf nemen oke maar je kind hiervoor lenen te zot voor woorden en wat ben je dan voor ouder zeg. Onvoorstelbaar en die prikkers die moeten vind ik straks zich alle maar eens verantwoorden hiervoor dat ze dit flikken.

 2. Deze moordenaar heeft gekregen wat hij verdiende.
  Alleen een gek kan zeggen , ik houd van mijn kinderen maar ik laat ze wel prikken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in