1 op de 5 ervan overtuigd dat Biden het land kan verenigen

President-elect Joseph R. Biden Jr. legt de presidentiële ambtseed af in het Amerikaanse Capitool, Washington, D.C., 20 jan. 2021. © GPA Photo Archive (Public Domain)

Slechts één op de vijf Amerikanen heeft “veel vertrouwen” dat de Democraat Joe Biden erin zal slagen om de Verenigde Staten te verenigen, zo blijkt uit een nieuwe peiling.

Ipsos heeft het Amerikaanse volk gevraagd of zij geloven dat de nieuwe president van het land, Joe Biden, erin zal slagen het land te verenigen, iets wat hij heeft beweerd dat hij dat zal doen.

“Mijn hele ziel zit hierin, om de Verenigde Staten samen te brengen, om ons volk te verenigen, om ons land te verenigen. Ik dring er bij alle Amerikanen op aan zich bij deze missie aan te sluiten. Ik zal net zo hard vechten voor degenen die mij niet steunen als voor degenen die dat wel deden”, zei hij in zijn installatietoespraak.

Maar velen twijfelen.

Ipsos stelde de vraag:

“Hoe zeker bent u dat Joe Biden vooruitgang zal boeken in het verenigen van het land?”

Slechts 22 procent antwoordt dat ze “veel vertrouwen” hebben dat de president zal slagen.

Tegelijkertijd antwoordt 24 procent dat ze helemaal geen vertrouwen hebben in het vermogen van Biden om een eenheid te vormen.

Een meerderheid van de ondervraagden wil echter geen definitief antwoord geven op de vraag. 35 procent zegt enigszins vertrouwen te hebben in Biden’s vermogen om te slagen, terwijl 19 procent zegt niet veel vertrouwen in hem te hebben.

De peiling werd gehouden tussen 22 en 23 januari.

Erger dan gedacht: 10 uitvoerende orders die Joe Biden op dag 1 van zijn termijn ondertekende

Facebook-verbod om te schrijven dat Joden de media bezitten

2 REACTIES

  1. ….en 4 op de 5 zijn ervan overtuigd, data hij het land naar de klote helpt, BLM en Antifa tolereert en subsidieert….de NWO volgt.

    Tenminste als ie wakker blijft…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here