Elke arts die na de jaren ’90 in het Verenigd Koninkrijk geneeskunde heeft gestudeerd of beoefend, zal Beverley Allitt kennen. Zij is en was een verpleegster die berucht is om het doden van kinderen door het toedienen van overdoses insuline, en zij kreeg in 1991 13 maal levenslang voor haar misdaden. Zo zag zij er uiteindelijk uit op het moment van haar veroordeling, schrijft Dr. Ah Kahn Syed.

Zij is zo berucht dat zij het onderwerp is van boeken en documentaires en zelfs van een Black Sabbath hit uit 1994.

Beverley Allitt heeft zelfs haar weg naar de lijst gevonden in de Britse doco-serie Nurses who kill“. Toch verbleekt haar dodental in het niet vergeleken bij dat van Tiffany Dover.

© Chattanooga Memorial Hospital

Ziet u, Tiffany heeft een zwendel uitgevoerd voor een bedrijf genaamd Pfizer en een ziekenhuis genaamd CHI Memorial in Chattanooga, Tennessee. Wat zij deed, was zich bezighouden met een theatrale opvoering nadat zij live op tv haar eerste dosis van het Pfizer “COVID-vaccin” had gekregen. Daarna stortte zij in. Hier is ze bezig met het ding. Het is eigenlijk wel amusant, want iedereen die in de geneeskunde gewerkt heeft, weet hoe mensen er echt uitzien als ze flauwvallen (ook wel “een vasovagale aanval” genoemd). Flauwvallen gebeurt echt plotseling en u valt dus niet in iemands armen. U keilt letterlijk om. Het ziet er niet zo uit.

Als je het eenmaal gezien hebt, krijg je het niet meer van je netvlies. Maar wat er daarna gebeurde was nog bizarder. Zij herstelt zich en legt aan het domme publiek uit dat dit gewoon normaal was voor een coronaire verpleegster om flauw te vallen, want als je een hartstilstand hebt is een verpleegster die flauwvalt natuurlijk heel normaal (BTW deze video’s zijn gearchiveerd).

Mijn meer arendsogenziende volgers zullen de kleine moedervlek op het voorhoofd opmerken, de zeer blauwe ogen, het vreemd geverfde haar en het wenkbrauwpatroon. U zult ook merken dat deze video (1) nog steeds op YouTube mag, en (2) voor het grootste deel bestaat uit Tiffany Dover die haar naam spelt als T-I-F-F-A-N-Y D-O-V-E-R, voor het geval u haar wilt opzoeken op social media, het lokale nieuws, of wat dan ook. Want het is natuurlijk heel normaal om uw naam op live tv te spellen.

  435.897.435.897 vrij rondzwervende spike-eiwitmoleculen na COVID vaccin booster - Hun harten zullen NOOIT volledig herstellen van het "vaccin"

En dan verdwijnt zij. Er zijn honderden webpagina’s aan deze gebeurtenis gewijd (maak u geen zorgen, ik gebruik eigenlijk geen Google)

Natuurlijk is de enige manier om ECHT te weten of iets waar of onwaar is, de factcheck van Reuters te raadplegen. Dus hier zijn we

Natuurlijk houdt de Reuters factcheck, net als alle andere factchecks in die tijd, vol dat Tiffany nog leeft en dat alle “samenzweringstheoretici” die zeggen dat ze dood is, gek zijn, want ze leeft natuurlijk nog.

Helaas voor de “factcheckers” van Reuters is het videobewijs dat Tiffany nog leefde nu weggehaald en is de gezondheidsverklaring van Alabama waarnaar in de “factcheck” verwezen wordt, verdwenen. Dus ik denk dat dat betekent dat “Tiffany leeft duidelijk nog, duh” niet zo’n factcheck is. In feite is er geen enkel live interview van de oude Tiff geweest, op geen enkel moment na de gebeurtenis, op geen enkel kanaal.

Het wordt nog beter. Tiffany is niet alleen “niet gestorven”, maar zij was ook “levend en gezond” volgens USA Today op 23 december, hoewel zij gemakshalve vergaten Tiffany ook echt levend of gezond te laten zien. Maar dat maakt voor de factcheckers niet uit.

Gelukkig bevat het artikel de tweet van CHI memorial die haar in leven laat zien. Het enige probleem is dat zij die verwijderd schijnen te hebben.

Zo ziet de tweet er vandaag uit

Wij hebben dus meerdere “factchecks” dat “Tiffany nog leeft, klaarblijkelijk” geen enkele daarvan toont Tiffany werkelijk in leven. Kennelijk maakt dat de factcheckers niet uit. Dus om de zaak af te ronden, duwt NBC news er een hele reeks podcasts uit om zonder enige twijfel te bewijzen dat de samenzweringstheoretici gek zijn en dat Tiffany echt nog leeft.

Er is maar één piepklein probleempje met deze podcastserie van NBC news, in die zin dat, ondanks het hoge profiel van de nieuwslezers, niemand Tiffany geïnterviewd heeft. Want zij heeft het duidelijk te druk met in leven zijn.

Gelukkig heeft Tiffany, omdat ze zo goed met de media omgaat, een YouTube-kanaal en kunnen we van haar daar dus gewoon op de hoogt komen… En weer hebben we een oeps, want ze heeft geen updates meer gepost sinds vóór het beroemde Pfizer-vaccin gebeuren. Ach, het zal wel komen omdat ze leeft en bezig is. Hier is haar meest recente post – gedateerd 2016.

  Corrupte wetenschap en elite macht: Covid-19 "Techno-Slavernij" en de "Great Reset" zijn nu aanstaande

Nu hoor ik u allemaal roepen “dat betekent dat ze dood is”. Uiteraard, maar dat zou te eenvoudig zijn. Er zijn namelijk nog veel meer dingen gebeurd na deze gebeurtenis, en één daarvan was dat de Dovers hun hypotheek afbetaald schijnen te hebben en een nieuw huis gebouwd hebben op het land dat zij bezaten. Natuurlijk doet dat er allemaal niet toe voor “Dorit Rubenstein”, die zich op twitter voordoet als vaccinoloog, maar die een “professor in de rechten” is met enkele zeer interessante gevestigde belangen, en die dit blog voor de zoveelste keer schreef met de bewering dat Tiffany nog leefde, zonder enig bewijs dat zij inderdaad nog leefde.

Daarom ga ik nu een veronderstelling doen die sommige van mijn volgers kan schokken.

Tiffany Dover is in leven en gezond.

Dit moet wel het geval zijn. Als u dit eenmaal beseft, zal het duidelijk worden dat Tiffany Dover verantwoordelijk is voor meer sterfgevallen dan enige andere verpleegster in de geschiedenis. NBC zei dat de Dovers een nieuw huis gebouwd hebben, en ik geloof hen. De enige logische conclusie is dat Tiffany Dover – in of rond december 2020, toen zij voor de camera in elkaar zakte na haar COVID-vaccin – aan genoeg geld kwam om een nieuw huis te bouwen en zich tegelijkertijd voor de wereld te verbergen. De tweede logische conclusie hieruit is dat zij genoeg geld kreeg om dit te doen omdat zij deel uitmaakte van een schertsvertoning om een narratief te creëren dat “gekke anti-vaxxers” zouden beweren dat zij dood was – en NBC zou het volgende jaar langskomen en een vernietigende podcast tegen hen produceren, alleen maar om te laten zien hoe gek zij waren.

Nu ik u dit verteld heb, gaat u nog eens terug en kijkt u naar het hele verhaal van Tiffany Dover. Zij staat centraal in een schertsvertoning die opzettelijk gepland was om iedereen in diskrediet te brengen die zijn bezorgdheid uitte over de veiligheid van het Pfizer COVID vaccin.

Degenen onder ons die dit gedaan hebben (hun bezorgdheid geuit hebben) zijn gemeden, gecensureerd en bedreigd, en ik houd Tiffany Dover persoonlijk verantwoordelijk voor het vergemakkelijken van deze vervolging. Zonder het aandeel van Tiffany Dover in deze schertsvertoning zouden degenen onder ons die hun bezorgdheid hebben geuit over het gebruik van experimentele mRNA-technologie voor vaccinatie misschien wel serieus genomen zijn in plaats van te worden bestempeld als “gekke anti-vaxxers”. Er hadden levens gered kunnen worden.

  De vaccin (des)informatie oorlog

Hoeveel levens? Wie zal het zeggen. Pfizer wist zelf van 1223 sterfgevallen in april 2021, en VAERS, Eudravigilance, DAEN en MHRA hebben tienduizenden sterfgevallen gemeld die alleen met dit vaccin te maken hebben.

Omdat Tiffany Dover deel uitmaakte van de schertsvertoning die bedoeld was om degenen die hun bezorgdheid uitten over de uitrol van deze nieuwe therapieën die zich voordeden als vaccins, in diskrediet te brengen, houd ik haar verantwoordelijk voor elk van deze sterfgevallen – 30.000 en tellend – omdat zij wist dat waar zij aan deelnam een leugen was. Het doet er niet toe dat zij niet wist wat het effect was van het wereldwijd uitrollen van deze therapieën – ook aan kinderen die ze nooit nodig hadden -. Dat zij deelnam aan een leugen om een valse agenda bij het publiek te promoten, betekent dat zij haar plicht als verpleegster niet nakwam. Het resultaat was dat miljoenen mensen gedwongen werden een therapie te nemen die zij niet wilden of niet nodig hadden, en dat vele duizenden mensen – direct of indirect – stierven als gevolg daarvan.

Alleen al daarom, en behoudens een heel goede verklaring, moet Tiffany Dover beschouwd worden als de meest productieve moordzuchtige verpleegster in de wereldgeschiedenis.

Als zij het niet eens is met deze titel, staat het haar vrij om een verklaring te geven op haar YouTube-kanaal. Het is daar nogal stil.

Voor meer inzicht in dit verhaal kunt u deze en volgende berichten op het telegramkanaal bekijken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vindenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab en zijn WEF handlangers zijn “informatiestrijders” aan het ronselen om de vrije meningsuiting op het internet uit te roeien
Volgend artikelOekraïense soldaten tonen Hitlergroet naast afvurende artillerie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hmmmm…. We zullen zien…De tijd zal het ongetwijfeld ooit leren…Maar mocht ooit blijken dat deze verklaring juist is–zal niet de eerste keer zijn dat mensen iets vergelijkbaars doen om wat voor voordeel ook te behalen–dan nog geloof ik er niets van dat het zo’n enorme impact heeft als hier betoogd wordt… Vergeleken bij de mainstreamleugens, de dominante waanzin die ons allen opgedrongen wordt is het toch peanuts in the marge !! Zouden al die jonge tot relatief jonge dokters–stuk of 13 inmiddels–waarover we nu weer berichten kregen misschien ook allemaal helemaal niet dood zijn ? Pandemie van schijndoden en verzekeringoplichters of iets dergelijks (zie bovenstaand nogal vergezocht motief,,,) ? Ach, waarom ook niet!? Als niemand en niets van je eigen leiders nog te vertrouwen is en weigert eerlijk te zijn en het gezond verstand te gebruiken en iedereen om je heen gewillig in de waanzin trapt dan misschien maar beter uit die waanzin nog een flinke slag slaan…Anderzijds : hoe groot is dat complotje dan en is het dan mogelijk zo dat er mogelijk in dat spuitje ook alleen maar een zoutoplossinkje zat ? Hoop ik voor haar wel dan… Tjaaa….Zou wel iets geweest zijn voor onze ouwe Agatha Christie…Of misschien voor inspecteur Morse ? Haha !!

 2. Tiffany Dover is dood. Na haar instorting heeft ze niets meer op haar instagram geplaatst. Haar man veranderde zijn huwelijkse staat op Facebook in vrijgezel. De video waar ze verteld dat ze gezond en wel is was fake en iemand anders met donkere ogen. Daarom is het ook weer weggehaald. En het huis dat gekocht is kan wel eens betaald zijn met dreig en zwijggeld.

  • Die indruk heb ik ook, maar het te bewijzen blijft lastig. Los daarvan, ze is gewoon ingezet als promo-meisje, waarschijnlijk had ze geen idee dat die ‘vaccins’ zo dodelijk zijn. Dat is heel wat anders dan mensen bewust dodelijk spul toebrengen, de echte verantwoordelijken zijn o.a. Bill Gates en degenen die bewust dodelijke ingrediënten aan het ‘vaccin’-recept hebben toegevoegd.
   Een maand of twee geleden sprak ik nog een voormalig arts die zich heeft laten boosteren, hele vriendelijke en optimistische man die toen ik hem sprak nog steeds geloofde in die spuit omdat ‘ze’ toch zo knap zijn. Bij veel intelligente mensen zit de kennis die ze in het verleden hebben opgedaan teveel in de weg om de huidige gevaren te kunnen zien…

   • Dat heb ik ook al vaker gedacht af en toe heb je het gevoel alsof ze gehersenspoeld zijn .
    En alles blind geloven zonder ook maar een moment zelf na te denken of fragen te stellen .

  • EXACT DIT Ina van Loon; klopt wat je zegt !!

   En als mensen denken dat die Tiffany chick dezelfde is als op de YouTube video spreekt “i am Tiffany Dover” dan zijn mensen echt serieus BLIND.

 3. Ik heb alle podcasts afgeluisterd. Ik denk dat de makers echt geloofden dat ze nog leefde. Het enige wat ze aantoonden was dat mensen zeggen dat ze leeft. Maar geen spoor niets geen camera beelden dat ze tanks of kocht in supermarkt. Het enige wat nog zou kunnen is dat ze diep in de bunker zit maar dan is de vraag waarom?

 4. https://www.searchquarry.com/

  Benjamin Pontes death Alabama

  In ieder vakje een woord invullen.
  Als je haar naam invult ga je niets vinden.
  Ze hebben haar naam uit de database gehaald.

  Als je de naam van haar man invult, krijg je de gegevens te zien. Deze zitten achter een betaalmuur. De sukkels hebben alleen haar naam uit de database verwijderd, maar niet die van haar man. Bij een echtpaar staat de naam van de overledene twee maal in de database.

 5. De manier waarop ze opgevangen wordt , is zo’n vanzelf sprekende handeling . Een gespeeld en geoefend toneelspel. Er lijkt geen enkele bezorgdheid aanwezig te zijn bij deze toneelspelende medici.

 6. Hoe dan ook, het is en blijft, zoals inmiddels overduidelijk bewezen is wereldwijd, een plandemie, een opzettelijk geplande massamoord op ongekende schaal. Alle betrokkenen zullen hopelijk ter verandwoording geroepen worden voor opzettelijk gepleegde onmenselijke misdaden tegen de mensheid.

 7. Tiffany en haar handlangers staan op de meeste recentere foto’s onherkenbaar met gezichts bedekkende vodden. Dus moeilijker om te herkennen wie het precies zijn. Alleen op oudere foto’s is nog te zien hoe zij er vroeger uitzag. Net een stel bandieten onherkenbaar op weg naar een bank overval. Iedereen die in openbaar zijn gezicht bedekt moet opgepakt worden en is hiervoor strafbaar. Hoge boetes. 240.000 € per overtreding.

  • Als je die twee vergelijk en de foto’s vergroot dan zie je alleen al aan de hoogte van het voorhoofd en de kruin dat het niet de zelfde is .
   En de onechte Tifany heeft een klein lid teken op haar voorhoofd .
   Dat is niet de zelfde .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in