Om werkelijk te begrijpen waarom het virus nog steeds als een probleem wordt gemeld bijna twee jaar nadat het voor het eerst werd aangekondigd, kijk niet verder dan de ‘vaccins’, waarvan Dr. Richard Fleming zegt dat ze het echte biowapen zijn.

In een recent Brighteon Conversation met Mike Adams, van de Health Ranger – zie hieronder – sprak Fleming over zijn nieuwe boek, “Is COVID-19 a bioweapon?” Een wetenschappelijk en forensisch onderzoek, alsook over de geschiedenis van biologische wapens met het coronavirus en hoe we tot dit punt zijn gekomen.

Het massale vaccinatieprotocol dat wordt gepromoot door mensen zoals Fauci heeft een rampzalig effect op de volksgezondheid, legt Fleming uit. Dit hele ding zou allang voorbij zijn geweest als men het virus gewoon zijn gang had laten gaan zonder de twijfelachtige geninjecties, die de mutatie en verspreiding van nieuwe “virusvarianten” aanwakkeren.

“Als je een vaccin neemt dat gericht is op slechts een deel van één type variant van een soort coronavirus, en je maakt daar een immuunrespons op, dan maak je een immuunrespons, maar als je miljarden daarvan in het lichaam dumpt, maak je een massale immuunrespons en heb je zeer nadelige effecten, en dat is wat we zien,” legt Fleming uit aan Adams over de sterke stijging van nieuwe variant “gevallen.”

“We hebben het virus onder druk gezet en zodoende een van de varianten bevordert, in dit geval Delta … als je daadwerkelijk een deel van, in dit geval, het virus aanvalt, bevorder je de verspreiding van de andere typen die immuun zijn, omdat de antilichamen totaal verschillend zijn voor dat type spike-eiwit.”

  Rapport: COVID vaccins veroorzaken veel meer doden dan eerder gedacht: "Kan oplopen tot honderdduizenden meer doden"

Deze druk waarover Fleming spreekt is selectieve druk veroorzaakt door de injecties. Net zoals het gebruik van antibiotica de mutatie en verspreiding van vaak dodelijker “superbacteriën” aanwakkert, doen de Covid-19 griepprikken hetzelfde met het coronavirus.

“Het virus is als antilichaam-resistente bacteriën: die bacteriën zijn al resistent, maar als je lukraak antibiotica in het systeem dumpt, dood je degenen die daar niet tegen kunnen, maar de antilichaam-resistente zullen floreren,” zo formuleert Fleming het.

“Als ze het hebben over de ongevaccineerden die ook problemen hebben, wel, natuurlijk, want het is allemaal uitgeselecteerd om deze iets besmettelijker Deltavarianten te produceren.”

Wat dit betekent is dat ze met de COVID-19 injecties weer een nieuwe pandemie aan het creëren zijn die voortborduurt op de laatste pandemie die zij creëerden met het veel minder problematische SARS-CoV-2 virus dat afkomstig was van het Wuhan Institute of Virology (WIV).

Dit alles werd overigens gedaan met geld van de Amerikaanse belastingbetaler, dat door Fauci naar een aantal verschillende kanalen werd gesluisd, zowel in de VS als in het buitenland. Fort Detrick in Maryland zou erbij betrokken zijn geweest, evenals de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill. En alle betrokkenen, inclusief Fauci, hebben daarbij het Verdrag inzake Biologische Wapens geschonden.

“Nu zijn deze mensen strafrechtelijk schuldig. Ze hebben het Verdrag inzake Biologische Wapens geschonden. Ze hebben de Geïnformeerde Toestemming geschonden met de Verklaring van Helsinki. Ze hebben het Internationaal Verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten geschonden. Zij hebben de Code van Neurenberg geschonden. Artsen in de Verenigde Staten die mensen vaccineren die de bijsluiters niet hebben gelezen om de informatie over de medicijnen te verkrijgen, schenden hun Eed van Hippocrates – maar wacht eens even, er staat niets op die bijsluiters omdat ze opzettelijk blanco zijn.” zegt Fleming.

  VS: China verduisterde het sterftecijfer van het virus om medische benodigdheden te kopen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHartverscheurend – Kleinkinderen gedwongen oma te omhelzen door opgetrokken stuk “Hug Time” plastic
Volgend artikelMeer dan 23.000 Duitse artsen vaccineren niet langer mRNA-stoffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. expirementele injectie – geen definitieve bijsluiter – inkt is duur

  https://www.bitchute.com/video/I9QUajpeno6U/

  “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”

  -Dr. J. Giordano

  “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons”
  Dr. James Giordano, 12 juni 2017

 2. Daver een biologische oorlog woedt is duidelijk, maar dat digitale beinvloeding tegelijk optreedt is pas laatste jaren steeds duidelijker aan het worden!

 3. Zo. Hehe. Ik dacht dat dat al ruim een jaar terug duidelijk was geworden. Het is een bio wapen. En van de machtigste soort. Want het was eerst aangeraden. En toen plotseling een plicht om de mensen die zwakker waren te steunen. En toen een burgerplicht. En daarna sancties voor het niet eens zijn met het beleid dat zo snel mogelijk gemaakt is. Duidelijk een draaiboek. Maar dat hebben jammer genoeg veel mensen nog niet door. Maar ik zeg….tot hier en niet verder..als er nog een terugweg is moet het wel nu worden gestopt. En dan nog krijgen we te maken met de nasleep van het gebeuren.

 4. Het stopt pas als er niemand meer aan mee werkt. Gaat niet gebeuren want de gegenereerde afhankelijkheid is te groot gemaakt. De gemiddelde mens kan niks meer zelf bedenken, organiseren en handelen op basis van intuïtie.
  Schakel de elektriciteit maar eens uit voor, laten we zeggen, een weekje…. de rapen zullen zó snel gaar zijn zodat de bevolking gelijk vervalt in ‘Tokkie’-gedrag. We leven in een verontrustende zielige tijd waarbij de technologische vooruitgang geleid heeft tot de grootst mogelijke armoede aller tijden.

 5. Daarom wilde ik al zooooo lang blijven wonen op m’n boot. Want dan kon je gewoon weg als het niet leuk meer was. Maar nu mogen mensen niet meer op een boot wonen. Daar heb ik nog voor gevochten. Ik ging wekelijks naar het stadhuis om de verhalen te vertellen van de mensen die gekozen hadden voor deze levenswijze. En gek genoeg was het CDA begaan met ons soort mensen. En die Frank Geluk heeft nog een week doorgebracht tussen de bootbewoners. Maar het heeft niets gebracht. Alleen de mogelijkheid om van de boot af te stappen en op kosten van de gemeente een huisje te krijgen met een koelkast en een bed. Genoeg pannen en borden en bestek. Het leek heel oke. Maar sommige mensen wilden gewoon niet in de maatschappij mee draaien. En ik was er 1 van. Omdat ik de politieke agenda’s altijd al onbetrouwbaar vond. Maar het is ze gelukt om iedereen in een hokje te plaatsen. En nu is zelfs dat niet meer genoeg. En het is waar. Als je mensen nu zou zeggen dat ze 1x per week kunnen douchen…whaaaT. En als je zegt laat je auto staan. Hoeveel zouden het opvolgen. En zo kan ik wel even doorgaan. Ik sluit mezelf niet uit. Toen ik jong was wilde ik altijd graag een keer naar het regenwoud. En het exploreren zonder enig troep van onze wereld. Maar toen veranderde iets. Plotseling wilde ik nog steeds heel graag. Maar dan wel met m’n walkman en genoeg batterijen. En zo werd het lijstje over de loop der jaren steeds hoger. Ik bedoel maar hoe makkelijk je een origineel plan kan laten schieten omdat er zoveel geneugten op het pad liggen. En dan kan je niet meer kiezen. Het pad is voor je gemaakt. Maar eigenlijk heb ik berouw van al die kleine hebbedingetjes. Als ik sterf neem ik m’n ervaring mee. En niet eventuele spullen. Daar moge de levenden mee doen wat ze goed achten. Maar ik ben klaar met spullen sparen en nieuwe troep kopen. Jeetje mina. Ik zou alles opgeven voor een beetje vrijheid en schoon helder water wat je nog gewoon uit een bron kan drinken. Ze zijn er nog wel. In Zwitserland heb je bronnen in de bergen waar je zulk zuiver water uit drinkt. Daar kan letterlijk geen cola of biertje tegenop. Maar hoelang deze bronnen nog onvervuild blijven…ik weet het niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in