Een schokkende nieuwe analyse van een Duitse wetenschapper die gegevens van verschillende landen gebruikt, onthult dat er “duizenden” meer “dagelijkse sterfgevallen” zijn geweest door COVID-19 vaccins dan regeringen over de hele wereld toegeven, zelfs wanneer diezelfde regimes blijven eisen dat zoveel mogelijk mensen zich blijven laten vaccineren, schrijft JD Heyes.

De analyse, van Prof. Christof Kuhbandner van de Universiteit van Regensberg, heeft aan het licht gebracht wat hij omschrijft als een “uiterst alarmerende situatie” waarbij “duizenden” mensen “dagelijks sterven aan het vaccin zonder dat wij ons daar zelfs maar bewust van zijn”, aldus een gepubliceerd rapport.

De sterftegegevens, die werden verzameld in Oostenrijk, Duitsland, Israël en Groot-Brittannië, werden samengebracht in een Oostenrijks verslag dat werd uitgezonden door servus.tv nadat Kuhbandner “toevallig op een recente voorpublicatie van een studie in het tijdschrift ResearchGate stuitte, waarin de auteurs het Britse ONS-verslag over de vaccinsterfte onderzochten,” merkt het verslag verder op.

Op het eerste gezicht, zo merkt de analyse op, lijken de ‘sterfte door alle oorzaken’ veel lager bij gevaccineerde mensen dan bij degenen die het vaccin niet hebben ingenomen. Maar nadat Kuhbandner en andere onderzoekers een nader onderzoek hadden uitgevoerd, ontdekten zij “fundamentele inconsistenties en anomalieën in de gegevens”, aldus het rapport, waaruit bleek dat er “systemische verkeerde categorisering van sterfgevallen tussen de verschillende categorieën ongevaccineerde en gevaccineerde” is geweest, naast andere factoren.

Zo waren er in de kalenderweken van 1 tot en met 38 in 2021, kort nadat de COVID-19 vaccins wereldwijd beschikbaar kwamen voor het grote publiek, sterke pieken in het niet-COVID-sterftecijfer voor ongevaccineerden in de leeftijdsgroepen 60-69 en 70-79 jaar, terwijl de sterftecijfers onder degenen die de prik kregen “stabiel bleven”, aldus het verslag.

  Vaccinbeschadigden: De prijs van angst (II)

“Prof. Kuhbandner merkt op dat er iets zeer ongewoons aan de hand was en onderzocht de trend ook voor de 80+ leeftijdsgroep. Hieronder staan de grafieken voor alle drie de leeftijdsgroepen. De pieken en sterfgevallen waren gecompenseerd,” voegt het rapport eraan toe.

De onderzoekers merken op:

In voorgaande jaren hebben elk van de 60-69, 70-79 en 80+ groepen sterftepieken op hetzelfde moment in het jaar (inclusief 2020 toen ze allemaal tegelijkertijd de april Covid piek ondervonden). Maar in 2021 heeft elke leeftijdsgroep niet-Covid-mortaliteitspieken voor de ongevaccineerden, op een ander moment, namelijk het moment dat de uitrolprogramma’s voor vaccinatie voor die cohorten een piek bereiken.

De vaccins werden gefaseerd uitgerold, dat wil zeggen dat zij eerst aan de oudste mensen (80+ jaar) werden aangeboden omdat zij het meest kwetsbaar werden geacht, en vervolgens aan mensen in de groep van 70-79 jaar, daarna 60-69 jaar, enzovoort.

“De sterftepieken volgden de vaccinatiestadia”, aldus het rapport, waaraan de vraag werd toegevoegd: “Dus waarom zouden juist de mensen die het vaccin NIET krijgen in groten getale sterven en niet degenen die het vaccin wel krijgen?”

Dat komt omdat in Europa, zo voegt het rapport eraan toe, degenen die “gevaccineerd” werden pas 14 dagen na de laatste van een tweedosiskuur als zodanig werden aangemerkt, zodat alle sterfgevallen die daarvoor plaatsvonden als “ongevaccineerde” sterfgevallen werden geteld.

Als een patiënt minder dan 14 dagen later stierf, werd hij geteld als “ongevaccineerd”, en dat is hoe vaccin-gerelateerde sterfgevallen in feite verborgen worden gehouden, aldus het rapport.

“Zoals blijkt uit de figuren 5-7 hierboven, vonden duizenden sterfgevallen plaats kort nadat de vaccins waren toegediend, en velen onder hen hielden waarschijnlijk verband met het vaccin zelf. Als dit wereldwijd het geval is, en niet alleen in Groot-Brittannië, dan kan het aantal sterfgevallen door vaccins nog veel groter zijn. De nachtmerrie blijkt waar te zijn, zo toont professor Kuhbandner aan,” aldus het rapport.

  De 1918 'Pandemie' en de Viraal Theorie - 'De onbewezen notie van door de lucht verspreide virale ziekte die de mensheid heeft onderworpen aan het corrupte medische kartel'

In Duitsland waren er vergelijkbare sterftepatronen, aldus Kuhbandner.

“Deze sterfgevallen lijken direct het gevolg te zijn van vaccinaties. Het is gewoon te toevallig om te worden verworpen,” vervolgt het rapport.

In zijn interview met servus.tv zei de professor:

“Als je dit in cijfers uitdrukt, komt het neer op gemiddeld 700 extra sterfgevallen per dag. Dat zou hetzelfde zijn als twee commerciële vliegtuigen vol met mensen die elke dag neerstorten.”

“Als blijkt dat er een causaal verband is met de vaccinaties, dan hebben we te maken met een uiterst alarmerende situatie,” voegde Kuhbandner eraan toe, erop wijzend dat hij soortgelijke resultaten vond in alle onderzochte landen, met inbegrip van Israël.

“Dan hebben we hier een geval waarin dagelijks duizenden mensen sterven aan het vaccin zonder dat we ons daar zelfs maar bewust van zijn,” voegde hij eraan toe.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNENVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer geeft in vertrouwelijke documenten toe dat zijn Covid-19 prik Vaccin-Geassocieerde Versterkte Ziekte kan veroorzaken; en real-world gegevens bewijzen nu dat dit zeker het geval is
Volgend artikelDe geschiedenis toont ons hoe het vroeger gedaan werd…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een mail van een kennis:
  De cijfers kloppen voortdurend niet!!

  Ze belazeren voortdurend, met alles!!

  Het zal echt heel erg worden met alles.

  Zo is mijn kleindochter (VWO 3), na vaccinatie om de week ongesteld. Een vriendinnetje van haar om de 2 maanden na vaccinatie. En daarbij gisteren belde zij van school of we haar konden komen halen (haar moeder werkt op dinsdag en zat in vergadering). Ze was zo gaan bloeden dat haar (buiten)broek en alles onder bloed zat en zij niet meer de klas in durfde! Ze bleef op de WC zitten.

  En daarbij mijn kleinzoon (2X gevaccineerd), VWO 4, gaat sinds 2 maanden niet meer naar school omdat hij paniekaanvallen krijgt op school.

  Toen hij was gevaccineerd kreeg hij dat ook bij ons. Een heel eng gebeuren! Daarvoor niets aan de hand met hem.

  IK heb ze genoeg gewaarschuwd maar mijn dochter zegt steeds: Ik beslis. Nu ziet ze de gevolgen en durft er niets over te zeggen tegen ons..

  Een droeve toestand, en dan werkt mijn andere dochter bij de GGD. Die wil er helemaal niets over horen en staat achter de maatregelen.

  Ik verwacht dat dit toch niet alleen mijn kleinkinderen overkomt!!!

  Je hebt gezien in dat stuk van Jesse Klaver, hoe het werkt in Den Haag.

  Zo denk ik ook dat Attje Kuiken (PvdA) voor geld dat beweerde over de artsen in de Tweede Kamer.

  Groeten,
  …………..

  Dit n.a.v. het aantal groene vinkjes wat voor geen meter klopt, want volgens de Overheid is 86,3 % volledig gevaccineerd en daarna 58,8% geboosterd. Blijft over 41.2% die geen booster halen, dus 550.000 mensen die hun groen vinkje kwijt raken klopt niet, dat moet zijn ruim 6,5 MILJOEN!!!!!!!

  • mijn 2 broertjes ,3 zussen moeder vader en vele anderen mensen die ik ken,zijn allemaal geprikt! 1000x gewaarschuwd NIET NEMEN!
   ze zegen je bent geen dokter WAT EEN KLOTEZOOI

   8 x bij de DOKTER GEWEEST ! STOP MET PRIKKEN! JE MAAKT ZE ZIEK of DOOD IDIOOT!ik vroeg: wat zit er in het vaccin ANDWOORD =weet ik niet . WAT EEN IDIOOT HONDEKOPPEN
   MAANDEN LANG GEWAARSCHUWD

   NEURENBERG 2.0

   kijk naar openvears:

   1,071,854 Reports

   Through January 21, 2022
   22,607 DEATHS
   121,597 HOSPITALIZATIONS
   115,335 URGENT CARE
   166,738 DOCTOR OFFICE VISITS
   8,952 ANAPHYLAXIS
   13,348 BELL’S PALSY
   3,786 Miscarriages
   11,502 Heart Attacks
   29,716 Myocarditis/Pericarditis
   40,069 Permanently Disabled
   5,350 Thrombocytopenia/Low Platelet
   25,777 Life Threatening
   38,603 Severe Allergic Reaction
   12,068 Shingles

   https://openvaers.com/covid-data

 2. Wat er eigenlijk gebeurt is pure genocide op de wereldburger en dat puur om geld en macht. In eind 2013 heeft de paus alle geboorte trusten vrij gegeven, die binnen 42 dagen uitbetaald moesten worden aan de wereld burgers door de desbetreffende staten. Zodat de wereld burgers niet meer een financiële slaaf waren van het staatssysteem en weer een vrije mens werden die boven elke wet en regering staat. Dit is niet gebeurt door de desbetreffende regeringen. Want dat zou betekenen dat alle centrale banken failliet zouden gaan, alle regeringen ook en geen enkele zeggenschap meer over de bevolking hadden. Dat alle beurzen over de wereld implodeerde, want de mens wordt verhandeld als een staatsobligatie.

  Om er onderuit te komen werd het corona hoax bedacht om zoveel mogelijk mensen met een vergiftige injectie te kunnen doden. Zodat de banken en aandeelhouders maar niets behoeven terug te betalen, wat zij in de loop der jaren illegaal van de mens heeft afgeperst. Voor ieder persoon op de wereld praat je al gauw over 100 miljoen euro en dat maal 8 miljard, dat is een onmogelijk uitspreekbaar getal. De aandeelhouders met de banken en regeringen proberen nu onder de vlag van de WEF iedereen te onderwerpen aan hen, zodat er niets uitbetaald behoeft te worden. Waar de wereldburger massaal voor afgeslacht wordt, onder het mom van je zelf beschermen d.m.v. een dodelijke injectie die valselijk vaccin genoemd wordt.

  • Yep. De cijfers van de uitvaartverenigingen zouden moeten matchen met die van het CBS als eerstgenoemde die cijfers in ieder geval beschikbaar stelt.

 3. De procedure bij de uitvaart: ‘Wanneer iemand overlijdt geeft een arts een Verklaring van Overlijden af en vult tevens een formulier in ten behoeve van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Daarom weet het CBS zeer nauwkeurig hoeveel mensen er jaarlijks overlijden.’

  De vraag is of de cijfers van het CBS kloppen natuurlijk.

 4. Klopt, kanaloa, als ze op dezelfde datum geprikt waren, maar daar zit dus het verschilletje. En die 6,5 miljoen gaan er komen, als ze volhouden de booster te weigeren. Hou vol mensen, torpedeer die vaccin zeloten. Het kan je leven redden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in