In een nieuw opiniestuk in de Duitse krant Welt belicht journaliste en redactrice Elke Bodderas een nieuwe Nature-studie waaruit blijkt dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, zelfs twee jaar na de vaccinatie twee keer zo vaak last hadden van vaatafsluitingen als ongevaccineerden. Ze schrijft dat ondanks het bewijs dat deze vaccins betrokken zijn bij een aantal negatieve gezondheidsresultaten, waaronder de resultaten van Nature, de EU “de sprong voorwaarts maakt als het gaat om mRNA-substanties,” bericht Remix.

“Wat in een publicatie van uitgeverij Nature staat, die een paar dagen geleden verscheen, klinkt überhaupt niet goed. In het derde jaar na het eerste grootschalige gebruik van mRNA-vaccins, zo staat er, is een bijwerking geconstateerd die vrij ernstig is. De bron van het nieuws kon niet beter worden gerespecteerd; de studie kwam van een team van Amerikaanse onderzoekers van de Stanford University, waarbij een team uit Taiwan en 1,5 miljoen patiënten betrokken waren,” schrijft de Welt-journalist.

De mRNA-vaccins worden al lang in verband gebracht met myocarditis, maar uit de Nature-studie blijkt dat de vaccins wat het vaatstelsel betreft een aantal negatieve gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid in alle delen van het lichaam. De journalist schrijft verder dat de specifieke vasculaire occlusies, ook bekend als microtrombose, wat een mini-beroerte in de ogen is, twee keer zo vaak voorkomen bij gevaccineerde mensen. Hoewel deze mini-trombose het vaakst voorkomt in de eerste 12 weken na vaccinatie, blijkt uit de Nature-studie dat ze zelfs twee jaar later nog veel vaker voorkomen bij mensen die gevaccineerd zijn met de vaccins van BioNTech en Moderna.

  Mondkapjes zijn alleen voor slaven en arbeiders

De auteur van Welt wijst erop dat deze “kleine bloedstolsels in het oog blindheid kunnen betekenen, en de kans daarop is aanzienlijk. Zoals in het geval van een hartaanval of beroerte, helpt alleen onmiddellijke behandeling om er als het ware vanaf te komen met ‘slechts een blauw oog’.”

Misschien nog zorgwekkender is dat deze “mini-beroertes” vele delen van het lichaam kunnen treffen. Zij geeft aan dat “we kunnen vrezen dat we hier nog veel meer van gaan horen. Dat de kleine infarcten in het netvlies een vroege indicator kunnen zijn van beroertes, hartaanvallen of kransslagaderlijke hartziekten is al zo’n 20 jaar onderwerp van onderzoek. Onderzoekers uit San Diego hebben dit verband voor het laatst in 2021 aangetoond.”

Met andere woorden, het verhoogde percentage “mini-beroertes” in het oog kan slechts het topje van de ijsberg zijn en dienen als ruime waarschuwing voor andere vasculaire problemen, zoals hartziekten en beroertes.

Zij waarschuwt verder dat “vaccins de bloedstolling kunnen veranderen, en het netvlies wordt niet pas sinds gisteren beschouwd als een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor hart- en vaatziekten. De nu ontdekte microtrombose in de ogen van gevaccineerden is een zeldzame bijwerking met een cijfer van 1.200.000, maar wijst op een groot aantal onopgemerkte kleine vaatafsluitingen. Veel raadselachtige bijwerkingen, waaronder neurologische, die door gevaccineerden worden gemeld, zouden hierop gebaseerd kunnen zijn.”

De auteur van Welt merkt verder op dat dit slechts één studie is die een enorm uitgebreid register van bijwerkingen van vaccins laat zien.

“Men is verbaasd: had je als minister van Volksgezondheid en je professorale adviseurs geen bijwerkingen moeten verwachten? Bij een geheel nieuw type vaccin? En wat betekent het als het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) de fabrikanten Pfizer en Moderna kennelijk niet verantwoordelijk wil stellen voor het uitzoeken van de bijwerkingen van hun vaccin?”

  Jake Kazarek: 28-jarige bodybuilder sterft "onverwacht" 4 dagen na tweede Moderna COVID-19 vaccin

Ze merkt op dat andere gezondheidsrisico’s tot op de bodem zijn uitgezocht, en merkt op dat deskundigen van het Europees Wetenschappelijk Comité voor gezondheids- en milieurisico’s 10 jaar geleden in 64 bladzijden hebben uiteengezet hoe bedreigingen voor de volksgezondheid moeten worden onderzocht. Daardoor weten wetenschappers tot op een vijfde van een decimaal nauwkeurig hoeveel IQ wordt beïnvloed door verschillende gradaties van lood in het water. Dezelfde norm is ook toegepast op dieseluitlaatgassen en de gezondheid van de luchtwegen.

Zij waarschuwt dat dezelfde norm niet wordt toegepast op Covid-19 vaccins door de Europese gezondheidsautoriteiten.

Ondanks de verschillende risico’s van Covid-19 mRNA-vaccins, mede omdat het nog steeds relatief nieuwe producten zijn, gaat de EU nog steeds hard door met het goedkeuren van verdere rondes van injecties en nieuwe soorten mRNA-therapieën.

“De Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA heeft onlangs de goedkeuring voor het monovalente Covid-vaccin ingetrokken. In de Verenigde Staten wordt nu slechts één dosis van het vaccin aanbevolen voor alle patiënten behalve risicopatiënten (twee doses). Tegelijkertijd wordt in de EU-commissie gesproken over de vijfde, zesde en zevende injectie. Uit voorzorg heeft de EU zelfs de leveringscontracten voor vaccins verlengd tot 2026. De kosten? 10 miljard euro,” schreef ze.

In maart van dit jaar gaf de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach toe dat sommige patiënten ernstige bijwerkingen ondervonden van de Covid-19 vaccins, nadat hij eerder had beweerd dat ze “vrij van bijwerkingen” waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Karl Lauterbach, in aanzienlijke ommekeer, zegt dat vaccinverwondingen “ontstellend” zijn, klaagt over “exorbitante” farmaceutische winsten, vraagt vaccinfabrikanten een instituut te financieren voor mensen die schade hebben geledenVolg Frontnieuws op Telegram

  "Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden."

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Vertraagd tegenoffensief, Russische verdedigingslinies, wapenefficiëntie
Volgend artikelWillen ze echt de derde wereldoorlog? Het Westen heeft besloten Oekraïne langeafstandskruisraketten te geven…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. ´Waar moet iemand naartoe die vaccinatieschade heeft opgelopen? Op die vraag antwoordde zorgminister Kuipers in de Tweede Kamer: “Overheid en producent zijn van mening dat ze geen van beide aansprakelijk zijn en indien de betreffende persoon het hier niet mee eens is, dan kan hij naar de civiele rechter. En het is dan aan de rechter om te beoordelen of en wie er aansprakelijk is.” ´

  https://www.ninefornews.nl/wie-is-er-aansprakelijk-voor-vaccinatieschade-luister-naar-kuipers/

  • Beiden natuurlijk maar de rechtbank hoort bij het systeem dus gewoon dikke pech voor de deugmens die deugen belangrijker vinden dan het hebben van een eigen mening en ruggengraat.

   Dus niet mijn probleem want ik was een gevaar volgens hen en wens ze veel succes. Daarmee praat ik niet goed dat het is gebeurd en moeten de daders hangen, letterlijk en figuurlijk wel te verstaan.

   Maar de slachtoffers kan ik verder niet helpen, zij hebben hun eigen keuze gemaakt.

 2. Tja, overheid is akkoord gegaan met regels prikfabrikanten en wordt natuurlijk flink gestimuleerd vanuit de opdrachtgevers om vooral niet toe te geven verantwoordelijk te zijn. Op die basis zijn ze aangesteld op hun posten. Met de opdracht van: laat het gepeupel maar barsten.
  Maar er is ook nog zoiets als: wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat dan ook een ander niet. Nog eentje: boontje komt om zijn loontje.
  Laten we daar maar van uitgaan.

  Overigens kijk eens bij: https://ezaz.nl/open-brief-ezaz-aan-eerste-kamer-over-pandemiewet/ Daar kun je een conceptbrief downloaden om de 1e Kamer te adviseren/vragen om de Pandemiewet niet aan te nemen.

  Goed weekend!

 3. Al deze openbaringen en wie de verantwoordelijke zijn, ligt heel ergens anders dan we alle veronderstellen. De EU, de overheid/staat zijn privaat coöperaties. Daar heeft de levende autonome mens geen binding mee. De fictieve natuurlijke persoon die enkel op papier bestaat met jouw gestolen naam. Die bij jouw geboorte aangifte door de desbetreffende gemeente ambtenaar op jouw gestolen naam een fictief bedrijf heeft opgericht met een registratie nummer. Dat fictieve bedrijf is een creatie van de overheid en zo eigendom van de overheid. Dus zodra jij je onbewust je identificeert als die natuurlijke persoon met het BSN, ben jij eigendom van de overheid. Daar kan de overheid doen wat hij maar wilt met zijn eigendom.

  Dus in het kader van alle vaccinatie schade zijn alle geïnjecteerde er zelf verantwoordelijk voor. Want zij hebben zich (indirect verplicht) vrijwillig een experimenteel vaccin laten injecteren en onbewust gefraudeerd door zich te laten identificeren met een valse identificatie van de natuurlijke persoon.

  In de postzone Nederland waar het failliete commerciële bedrijf Staat der Nederlanden (wat ook een lege B.V. is) Al het geld wat deze lege B.V. uitgeeft wordt als schuld op conto van de fictieve natuurlijke persoon door geschoven. Dus alle post die jij ontvangt op je woonadres waar enkel jouw initialen met jouw achternaam op staat, is niet aan jouw als levende autonome mens gericht. Dat is de fictieve natuurlijke persoon wat rijkseigendom is.

  Jij als levende autonome mens bestaat dan ook niet voor de overheid. Om de scheiding van de fictieve natuurlijke persoon en de levende autonome mens uit elkaar te halen, zal je een bewijs van leven bij je gemeente moeten halen en de kopieën ervan naar alle instanties sturen dat jij de levende autonome mens niet de zelfde fictieve natuurlijke persoon bent. Zodat jij niet verantwoordelijk bent voor de staatsschuld e.d. en zo geen rijkseigendom bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in