© Ben Garrison

Dankzij de inspanningen van een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency, hebben we nu vertrouwelijke documenten die aantonen dat Pfizer en de Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA begin 2021 wisten dat de mRNA-vaccins van Pfizer duizenden mensen doodden en spontane abortussen veroorzaakten, terwijl ze drie keer meer vrouwen dan mannen beschadigden, bericht Naturalnews.com.

Eén vertrouwelijk document in het bijzonder maakte deel uit van een door de rechtbank bevolen vrijgave van FDA-dossiers die de FDA (Food and Drug Administration) bestreed door te beweren dat het agentschap 55 jaar de tijd zou moeten hebben om deze informatie vrij te geven. Een rechter was het daar niet mee eens en beval de vrijgave van 500 documenten per maand, en de allereerste partij documenten bevatte deze bom, getiteld: “Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports”.

Bekijk het hier:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Of hier, gespiegeld op NN servers:

https://www.naturalnews.com/files/536-postmarketing-experience.pdf

Het document onthult dat binnen slechts 90 dagen na de EUA-vrijgave van Pfizer’s mRNA-vaccin, de onderneming al op de hoogte was van vrijwillige meldingen van bijwerkingen die 1.223 sterfgevallen en meer dan 42.000 meldingen van bijwerkingen onthulden, die een totaal van 158.893 bijwerkingen beschreven. De meldingen kwamen uit tal van landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en andere landen.

Naast “algemene aandoeningen”, was de nummer 1 meest gemelde categorie van bijwerkingen van mRNA-vaccins zenuwstelselaandoeningen, met 25.957 meldingen.

Pfizer heeft het totale aantal doses dat over de hele wereld is vrijgegeven, achtergehouden onder verwijzing naar bedrijfsgeheimen. Dit wordt aangegeven met “(b) (4)” in het document, waar specifieke aantallen en feiten zijn bewerkt.

  Media verdoezelen de schade die de vaccins in Israël, Engeland en Schotland aanrichten

Zelfs deze cijfers – die al tamelijk schokkend zijn, gezien het feit dat de FDA volhoudt dat mRNA-vaccins “veilig en effectief” zijn – laten nauwelijks iets zien van de schade en de sterfgevallen die door deze vaccins zijn veroorzaakt. “Rapporten worden vrijwillig ingediend, en de omvang van de onderrapportage is onbekend,” zegt Pfizer op pagina 5.

Drie keer zoveel vrouwen gewond, vergeleken met mannen

Schokkend genoeg onthult het document dat meer dan drie keer zoveel vrouwen schade hebben opgelopen door het Pfizer-vaccin, vergeleken met mannen. Er werden 29.914 bijwerkingen geregistreerd bij vrouwen, tegen slechts 9.182 bij mannen. Het is niet bekend of hetzelfde aantal mannen en vrouwen het vaccin heeft genomen, maar dit aantal legt de zeer reële mogelijkheid bloot van een geslachtsspecifiek vaccinschaderisico dat de FDA met veel moeite heeft proberen te verdoezelen.

Anekdotisch gezien is de meeste neurologische schade die we hebben gezien bij mensen die schade hebben opgelopen door het vaccin – stuiptrekkingen, gevoelloosheid, pijn, etc. – bij vrouwen vastgesteld, niet bij mannen. Het lijkt erop dat de FDA weet dat het mRNA-vaccin een onevenredig, geslachtsspecifiek schadeprofiel vertoont dat ook vrouwen treft in termen van spontane abortussen (ook behandeld in het rapport).

Pfizer vertelde de FDA dat zijn mRNA covid-vaccins “versterkte ziekte” kunnen veroorzaken door covid erger te maken

Ook tot ontsteltenis van veel waarnemers die nu pas in dit “smoking gun” document graven, heeft Pfizer de FDA onder “Safety concerns” (paragraaf 3.1.2) verteld dat zijn mRNA-injectie “Vaccine-Associated Enhanced Disease (VAED), including Vaccine-associated Enhanced Respiratory Disease (VAERD)” kon veroorzaken.

  Ze logen over het vaccin: Video laat zien hoe je bedrogen werd

Dit betekent dat de FDA wist dat het vaccin patiënten die later met covid besmet raakten, ziek kon maken en kon doden.

Onder het label van “ontbrekende informatie” vertelde Pfizer de FDA ook dat het geen informatie heeft over “Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding”, noch over “Gebruik bij kinderen < 12 jaar”.

“Effectiviteit van het vaccin” werd door Pfizer ook als “Ontbrekende informatie” aangemerkt.

Met andere woorden, Pfizer heeft de FDA verteld dat zijn vaccins mensen zouden kunnen doden en dat het geen informatie had over de effectiviteit van de vaccins, maar toch heeft de FDA het vaccin frauduleus gepromoot als “veilig en effectief”. Pfizer heeft de FDA zelfs verteld dat het geen veiligheidsinformatie had over het gebruik bij zwangere vrouwen, maar toch heeft de FDA (en Fauci, de CDC, enz.) het vaccin voor zwangere vrouwen gepromoot, ondanks het volslagen gebrek aan veiligheidsinformatie.

Gebaseerd op dit document lijkt het erop dat de FDA zelf tot aan de nek in een criminele samenzwering heeft gezeten om de waarheid over verwondingen en sterfgevallen door vaccins te verbergen, terwijl zij gebruiksgoedkeuringen verleende aan dezelfde bedrijven die de FDA openlijk vertelden dat hun producten mensen doodden.

Merk ook op dat het hele media-complex vanaf de eerste dag heeft gelogen, door valselijk te beweren dat het vaccin niemand heeft gedood. Zij zijn, natuurlijk, medeplichtig aan deze vaccinholocaust.

Spontane abortussen, neonatale sterfte en andere effecten op zwangere vrouwen

In het hoofdstuk “Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding” bespreekt het rapport meldingen dat het mRNA-vaccin in verband wordt gebracht met:

  Wormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes... textielvezels of John-Hopkins' "Theragripper"? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur

Spontane abortus (23), uitkomst in afwachting van (5), vroeggeboorte met neonatale dood, spontane abortus met intra-uteriene dood (elk 2), spontane abortus met neonatale dood, en normale uitkomst (elk 1).

Merk op dat “spontane abortus” verreweg het hoogste aantal in deze rapporten vertegenwoordigt. Met andere woorden, de FDA wist dat dit vaccin ongeboren baby’s zou doden, maar drong het toch op aan zwangere vrouwen.

Alle mRNA vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet, en FDA bureaucraten moeten worden aangeklaagd en gearresteerd

Dit vertrouwelijke document – slechts het eerste van duizenden die nog moeten worden vrijgegeven – onthult twee cruciale dingen:

1) De FDA heeft criminele fraude gepleegd en een verkeerde voorstelling van zaken gegeven bij het goedkeuren van mRNA vaccins als “veilig en effectief”. Dit betekent dat top-besluitvormers van de FDA nu arrestatie en strafrechtelijke vervolging tegemoet kunnen zien.

2) Pfizer wist dat het mRNA-vaccin al in de eerste drie maanden van het noodgebruik dodelijk was. Dit betekent dat Pfizer ook medeplichtig is aan de voortdurende dood van onschuldige slachtoffers, omdat Pfizer zelf zijn dodelijke vaccin had moeten terugtrekken en alle verkoop en distributie had moeten stopzetten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2.620 dode baby’s na vaccinatie en meldingen van vreselijke bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNazi Propaganda: Staatsmedia geeft ongevaccineerden de schuld voor duizenden sterfgevallen
Volgend artikelOostenrijkse regering wil wellicht verplichte vaccinatie afdwingen via dwanghechtenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

 1. Eigenlijk alleen een bevestiging van wat ik al wist.
  – Contracten waarin Pfizer boven rechtsvervolgin werd gesteld
  – Politici die of zoutoplossingen kregen of dat de beschermkap nog op de spuit zat
  – Extreem opvallen knoeien met nieuws om het te verhullen
  En zo wezen nog meer dingen hierp.

  Het mag dus nu officieel massmoord heten.

 2. Bedankt FN voor dit mooie artikel. Het geeft een beetje hoop. Wat me opvalt is iets dat ik mezelf ook al een tijdje afvroeg: is het de bedoeling vrouwen te elimineren? Al dat pushy gedoe met de transgenders, de verheerlijking van de homosexualiteit, plus het feit dat mannen toch al eeuwenlang de boel beheersen en dicteren, lijkt er wel op te doelen dat vrouwen niet meer nodig zijn in de toekomst. Robots komen er voor in de plaats en mannen zullen nog steeds de heersers zijn. Een paar mannen dan. En de overblijfsels van de gifspuit mogen schoffelen voor ze. Een homosexuele vriend zei altijd: “er zijn meer mannen die homo zijn dan jij denkt, zelfs die zichzelf nooit homo zullen noemen, ik kan het bewijzen!” (en dat deed hij!) En een andere homosexuele vriend beklaagde zich over het feit dat vele van zijn homosexuele vrienden opoenlijk onder elkaar een vrouwenhaat koesterden, zich daarbij het “ultieme dier” vonden – het hoogste en machtigste dier op Aarde. Afgezien van deze opmerkingen, is het duidelijk dat de FDA en Pfizer totaal criminele bendes zijn, en het is ongelooflijk dat iedereen er maar in trapt, en er in blijft trappen. Ik hoop dat er meer rechters zullen volgen zoals deze rechter, overal ter wereld.

  • Dit wat je zegt is wel heel opvallend inderdaad en makes total sense…. ook denk ik dat er veel seksueel misbruik heeft plaatsgevonden bij die specifieke mannen. Ze zijn verbitterd of ze hebben een minderwaardigheidscomplex ontwikkeld, welke zij afreageren op … blijkbaar het andere geslacht.. wanneer ze écht naar in hen vel zitten…. wie weet waar dit heen gaat!

 3. Mooi en aardig, maar wat wordt er mee gedaan?
  Iedere dag dat ze nu door kunnen gaan resulteert in nog meer slachtoffers, tot geen enkele actie nog zin heeft.

 4. Sjongedejonge, die wappies toch…
  Nu snel over tot verplichte vaccinaties ook hier.
  We are all in this together!
  Fucking communistische zelfmoordsekte!

  • Hee Henk, ja! Ik zie tonnetjes gif op de rug, met slangetjes rechtstreeks de aorta in, net zoals met de chemo troep. En dan zijn er tankstations, net als voor auto’s, waar je je tonnetje kan bijvullen voor een leuk bedrag om toch maar beschermd te blijven tegen Het Virus en zijn vele Varianten. Op je hoofd zit dan een transparante bol met een luchtpijp die de radioactieve lucht om je heen een beetje zuivert. Op je borst draag je met trots je Vaccinatie ID. Net zoiets als het Superman logo. Aan de kant van de weg zie je soms een persoon liggen stuiptrekken, of plotseling stort er iemand voor je neer. Maar daar hoef je niet op te letten, dat is puur toeval en hoort bij de tijd. Ze worden door de Staat weggehaald. Bijna iedereen heeft nog een rudimentair piemeltje en verder niks. Er worden geen mensen meer geboren, ze worden gekweekt. Elke nieuwe krijgt meteen zijn slangetje in de aorta, en zijn eerste giftonnetje, net zoiets als de eerste babyschoentjes. Geen moedermelk meer, dat is vieze dierentroep dat de uebermensch niet nodig heeft. En uit de schoorstenen van de giffabrieken walmt de afvalsmog de hemel tegemoet en bedekt de zon. Klimaatsverandering meteen verholpen. That’s the future! Succes zelfmoordsekte!

 5. Schandalig ook dat Nederlandse artsen nu verklaren dat het vaccin veilig is voor zwangere vrouwen en dat corona juist gevaarlijk kan zijn voor de ongeboren vrucht.

  • En schandalig dat bekende personen met heel veel invloed (bv Ronald Plasterk in de Telegraaf) die visie ondersteunen.
   Dat is bewust meewerken aan genocide.

 6. Zo vervelend, dat al die complottheorieën over bevolkingsreductie naar 500 miljoen wereldwijd allemaal complotfeiten beginnen te worden… En het volk? het snurkte door. In slaap gesust door politici en media.

 7. Niks in die documenten wat wij nog niet wisten. Maar, gaat iemand met invloed dit ergens aan de grote klok hangen? Komt dit in een krant, journaal, rechtszaak? Waarom zijn er trouwens geen hackers die bijvoorbeeld het 8 uur journaal hacken en info naar buiten brengen? Hackers zijn toch zo slim, of is dit ook een broodje aap om de mensen bang te maken en zijn hackers gewoon jochies op zolderkamers die het leven niks boeit? Qua medische technieken zitten we in elk geval echt nog steeds op het niveau van aderlaten, de mens is niks wijzer geworden in de afgelopen honderden jaren, echt niks nada zip.

  • Je hebt gelijk wat de Hackers betrefft ik had al lang verwacht dat die de boel naar buiten kunnen brengen , maar het schijnt dat ze ook gehypnotiseerd zijn of nu opeens lafaards geworden zijn .
   Sinds Julian Assange zitten ze op hun kamertje met de deur dicht je hoort namelijk niks meer van Hackers !!!

 8. Heigh, Jan – They sure got that one upside down ! Total corruption; terminal greed; bought governments, skewed science and Egregious Malfeasance.

 9. En ??? Wat gaan we nu in Nederland doen????Probeer de politiek te kontakteren>>>wereldoplossing= ziekenhuizen maken voor corona> medicijnen die er zijn allemaal toestaan>> vaccins plicht afschaffen>> personeel zeer goed betalen>>>de politici zo gek krijgen mee te werken>> transparante patienten boekhouding mbt corona van ziekenhuizen>>de media informeren om realistische nieuws te brengen ipv angst/hysterie berichten talk-shows ongevaccineerden uitnodigen>> de wetgeving voor overtredingen soepeler maken mbt corona.. test capaciteiten vergroten>>2G?3G?1G afschaffen.>> gezondheids voorlichting mbt voedsel aanpassen

 10. Jan Lassche, adviseur bij Public Health:
  De tijdelijke vergunningen voor de experimentele covidprikken lopen af in dec 21 en jan 22. Die worden wrs niet verlengd ivm de enorme vaccinatie schade.
  Daarom drammen en dreigen de overheden met een vaccinatieplicht. In de hoop dat menigeen nog zal zwichten voor 1 feb.
  Dus houd nog even vol!!!

  Nog iets…iemand schreef dat als je een prik neemt vóór 1 feb, dit s
  dus vrijwillig zal zijn en de overheid niet aansprakelijk is voor vaccinatie schade.
  Neem je de prik ná 1 feb, dan móet het en is de overheid verantwoordelijk voor vaccinatie schade. Dit moet je op papier laten zetten en laten tekenen door de prikdienst!!! Dát willen ze niet.
  Dus nogmaals… HOUD VOL!!!!!

  • @Mikkie:
   Beste Mikkie,
   Kunt u vertellen waar de info vandaan komt dat de tijdelijke vergunningen waarschijnlijk niet verlengd worden ivm enorme vaccinatieschade?
   Dit is bijzonder interessant en geeft moed.
   Alvast bedankt.

 11. Hallo, het is nu 3 Feb en ik zie niets veranderd. Maar de zieken nemen toe, allemaal vanwege het “virus” zoals ze zeggen, en ze boesteren alsof er geen morgen meer is. Vaccinatieplicht? welnee, ze lopen vrijwillig naar de giftrog om lekker te spuiten.

 12. Het is inmiddels 24 september 2023 en de nieuwe gifspuitronde wordt opgezet. Ben toch erg benieuwd hoeveel winterslapende struisvogelschapen hier nu nog in trappen. Het verbaast me ten top dat niet de hele gemeenschap op de barricaden springt en de oorlog verklaart aan de volksverlakkers en landverraders die dit weer promoten en organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in